PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή Λαδιών, Υπολογιστής Συντήρησης και μυρωδιές!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 13:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλυσα το πρόβλημα με τον δείκτη του Service. Eίναι πολύ απλό.

TON AΓNOΩ ENTEΛΩΣ!!!!!!!

Πάω στο No-Limits και παραγγέλω το Manual για το 206 της Haynes και πράττω κατά τον παλιό καλό και δοκιμασμένο τρόπο. Eλέγχω τακτικά τον κινητήρα (τα γνωστά για τα υγρά κλπ.). Oρίζω μόνος μου ένα διάστημα αλλαγής λαδιών και τελείωσε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 13:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:
αν διαβάσεις και τα υπόλοιπα post θα δεις που και άλλοι όπως και εγώ έχουμε το ίδιο πρόβλημα....κατεβαίνει ο μετρητής service με το "έτσι θέλω"....

Όχι,δεν έχω το ίδιο πρόβλημα.Δεν κατεβαίνει ο δείκτης,απλά ανάβει μόνο το κλειδάκι.Ίσα-ίσα που δουλεύει θαυμάσια ο δείκτης Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 13:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
vini έγραψε:
αν διαβάσεις και τα υπόλοιπα post θα δεις που και άλλοι όπως και εγώ έχουμε το ίδιο πρόβλημα....κατεβαίνει ο μετρητής service με το "έτσι θέλω"....

Όχι,δεν έχω το ίδιο πρόβλημα.Δεν κατεβαίνει ο δείκτης,απλά ανάβει μόνο το κλειδάκι.Ίσα-ίσα που δουλεύει θαυμάσια ο δείκτης Wink

ουπς...λάθος... Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 13:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω με το δεικτη ειχα παθει το εξης. Οταν ειχα τρακαρει το αμαξι (στο πισω μερος αρα τα μηχανικα μερη ηταν ανεπαφα) το ειχα εξω απο το σπιτι μου το αμαξι μεχρι να βρω λεφτα να το φτιαξω. Καθε λιγες μερες το αναβα λιγο ετσι να φορτιζει η μπαταρια και εβαζα και λιγο το αρκουδισιον για τα υγρα να ειναι σε αριστη κατασταση. Μετα απο κανα μηνα ακινησιας (οποτε δεν μετραγαν χιλιομετρα στο χιλιομετρητη), οταν το εβαλα για αλλη μια φορα μπρος ωστε να του φορτισω την μπαταρια το λαμπακι της ταναλιας αναψε και δεν εσβηνε. Και επειδη δεν ειχε αλαξει ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο την προηγουμενη φορα που το χα βαλει μπρος λεω "κατι πεζει εδω.. αφου το αμαξι ουτε το χω κουνησει - πως χαλασε κατι οπως αυτο ισχυριζεται?" και του εκανα ενα reset μονος μου και δεν με εχει ξαναενοχλησει απο τοτε...Αρα πεζει να γραφει και π@π@ριες Wink
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 14:03:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Εγω με το δεικτη ειχα παθει το εξης. Οταν ειχα τρακαρει το αμαξι (στο πισω μερος αρα τα μηχανικα μερη ηταν ανεπαφα) το ειχα εξω απο το σπιτι μου το αμαξι μεχρι να βρω λεφτα να το φτιαξω. Καθε λιγες μερες το αναβα λιγο ετσι να φορτιζει η μπαταρια και εβαζα και λιγο το αρκουδισιον για τα υγρα να ειναι σε αριστη κατασταση. Μετα απο κανα μηνα ακινησιας (οποτε δεν μετραγαν χιλιομετρα στο χιλιομετρητη), οταν το εβαλα για αλλη μια φορα μπρος ωστε να του φορτισω την μπαταρια το λαμπακι της ταναλιας αναψε και δεν εσβηνε. Και επειδη δεν ειχε αλαξει ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο την προηγουμενη φορα που το χα βαλει μπρος λεω "κατι πεζει εδω.. αφου το αμαξι ουτε το χω κουνησει - πως χαλασε κατι οπως αυτο ισχυριζεται?" και του εκανα ενα reset μονος μου και δεν με εχει ξαναενοχλησει απο τοτε...Αρα πεζει να γραφει και π@π@ριες Wink

Ακριβώς τα ίδια με ότι μου συνέβει!Από την Κυριακή δεν το είχα κυκλοφορήσει και σήμερα αυτό... Συμβαίνει λοιπόν και στις καλύτερες οικογένειες (αυτοκινήτων) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 22:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Πάω στο No-Limits και παραγγέλω το Manual για το 206 της Haynes .....

Πως θα γινει να του βαλουμε χερι και εμεις Χρηστακι?

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2002, 15:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 5.000ΚΜ.ΟΛΑ ΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ 10.000ΚΜ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η PEUGEOT.Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20.000 ΚΜ.ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΚΙ ΕΜΕΝΕ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΗΔΕΝΗΣΕΙ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ.ΜΟΥ ΤΟ ΜΗΔΕΝΗΣΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ 11.000 ΚΜ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΗΤΗς ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 22.000ΚΜ.ΚΑΘΕ 10.000 ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΚΙ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΧΝΕΙ 30.000; ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 18:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπολογιστής Συντήρησης!

Σήμερα στην LION έθεσα και αυτό το πρόβλημα....
Φυσικά με γείωσαν και μου έδωσαν το 206 να φύγω και ο συντηρητής έλεγε ότι έχω ακόμη 10.400χλμ....ενώ έχω κάνει 5300χλμ!!!

Ξανά πίσω...ξανά μέσα στο συνεργείο...καιο ξανά εγκέφαλος!
Τελικά το 206 έχει BUG! Ο μετρητής αυτός ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ αλλά μόνο κατεβαίνει....ή μηδενίζει!

Οπότε μου έδωσαν τον 206 και πλέον λέει ότι έχω ακόμη 4700χλμ μέχρι το service 10.000 οπότε θα το μηδενίσουν....αν δεν έχει μηδενιστεί ποιο γρηγορα από μόνο του.... !!!

Φυσικά στην αρχή ήθελαν να μου αποδείξουν ότι ο μετρητής ήταν ΟΚ και οτι είχα ακόμη 10.000χλμ για το SERVICE αλλά όταν πήραν κομπιουτεράκι κατάλαβαν ότι δεν κολαγε, να κάνω SERVICE μεγάλο στις 15000χλμ... οπότε το γύρισαν στο στυλ οδήγησης, στα λάδια και διάφορα τέτοια....μπαρουφες δηλαδή....

Οπότε τα άκουσαν Evil Evil .... και έκατσαν και το έφτιαξαν όπως το έφτιαξαν....
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 20:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Οπότε τα άκουσαν Evil Evil .... και έκατσαν και το έφτιαξαν όπως το έφτιαξαν....

Δηλαδή τι έφτιαξαν;;;;
Σου τον κατέβασαν στα 4700 για να συμφωνεί με το υπόλοιπο που έχεις στο service των 10.000!!!!!!!!! Ωραίο!!!!!!!!!! Laughing
Beer Λέω να το ρίξουμε στο ποτό, μετά δεν θυμόμαστε τίποτα και άρα και τον μετρητή!!!!!! Beer
Αλλά κανονικά πάλι δεν θα είναι λάθος;;;;; Shocked
Δεν νομίζω ότι στο service των 10.000 χρειάζεται κανονικά μηδενισμό γιατί μετά τι θα δείχνει για το service των 30.000;;;; ότι θα γίνει στα 40.000 !!!!
Ε ρε γλέντια Splat Splat Splat

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Σεπ 2002, 07:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Vini έγραψε:

Δηλαδή τι έφτιαξαν;;;;
Σου τον κατέβασαν στα 4700 για να συμφωνεί με το υπόλοιπο που έχεις στο service των 10.000!!!!!!!!! Ωραίο!!!!!!!!!! Laughing
Beer Λέω να το ρίξουμε στο ποτό, μετά δεν θυμόμαστε τίποτα και άρα και τον μετρητή!!!!!! Beer
Αλλά κανονικά πάλι δεν θα είναι λάθος;;;;; Shocked
Δεν νομίζω ότι στο service των 10.000 χρειάζεται κανονικά μηδενισμό γιατί μετά τι θα δείχνει για το service των 30.000;;;; ότι θα γίνει στα 40.000 !!!!
Ε ρε γλέντια Splat Splat Splat

Καλημέρα!
Πες τα flame! Πες τα!
Οι άνθρωποι είναι παντελώς άσχετοι.... Μόνο χαμόγελα και γραβάτα....

Τι άλλο να πω?
Οσο για το μετρητή? ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΩ!!!! Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 02:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....................................
(Ας μην μιλήσω πάλι για συνεργεία)

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 12:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σ'εμένα συνέβη το εξής κουλό.Χωρίς καν να έχω ακόμα αλλάξει λαδάκια (σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες περιπτώσεις) και ενώ έχω κάνει 2300 χλμ ο δείκτης άρχισε να τα παίζει σιγά σιγά δείχνοντας αρχικά 22000 μετα 20000 ώσπου χθες έφτασε να δείχνει 17400... Shocked Shocked Shocked
Το πήγα λοιπόν σήμερα στον Κανέλλη όπου απλά το έκαναν να δείχνει 20000 αφού το service για την Ελλάδα είναι στα 20000.Όμως τώρα και κατόπην εορτής σκέφτηκα ότι θα ήταν προτιμότερο να το αφήσω να δείχνει
17400 αφού είναι πλησιέστερο στο σωστό 17700 Sad Confused
Φεύγοντας μου είπε ότι σε περίπτωση που το ξανακάνει θα πρέπει να γίνει επαναφόρτιση του εγκεφάλου(όπου θα πρέπει να παω τα 2 κλειδιά και τη καρτούλα).Επειδή όμως το δικό μου είναι καινούριο με καινούριο πρόγραμμα το οποίο δεν τους έχει έρθει ακόμα,μου είπε πως ή θα πρέπει να περιμένω να τους έρθει ή να να το φτιάξουν με κάποιον άλλον τρόπο που δεν μου διευκρίνισε.Όπου να΄ναι όμως θα αλλάξω τα λάδια και τρέμω στην ιδέα να συμβεί ότι και σε σας δηλ. ξανα μανα ζαβαρακατρανέμια... Πολύ μπερδεμα η ιστορία με το δείκτη οπότε αν ξαναγίνει στραβή μάλλον θα ακολουθήσω τον Vini και θα τον γράψω στα α@@@@ μου :fist:

Υ.Γ Οι άνθρωποι στo Κανέλλη δείχνουν προς το παρόν πολύ σωστοί και ξηγημένοι

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 12:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:
Λοιπόν σ'εμένα συνέβη το εξής κουλό.Χωρίς καν να έχω ακόμα αλλάξει λαδάκια (σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες περιπτώσεις) και ενώ έχω κάνει 2300 χλμ ο δείκτης άρχισε να τα παίζει σιγά σιγά δείχνοντας αρχικά 22000 μετα 20000 ώσπου χθες έφτασε να δείχνει 17400... Shocked Shocked Shocked
Το πήγα λοιπόν σήμερα στον Κανέλλη όπου απλά το έκαναν να δείχνει 20000 αφού το service για την Ελλάδα είναι στα 20000.Όμως τώρα και κατόπην εορτής σκέφτηκα ότι θα ήταν προτιμότερο να το αφήσω να δείχνει
17400 αφού είναι πλησιέστερο στο σωστό 17700 Sad Confused
Φεύγοντας μου είπε ότι σε περίπτωση που το ξανακάνει θα πρέπει να γίνει επαναφόρτιση του εγκεφάλου(όπου θα πρέπει να παω τα 2 κλειδιά και τη καρτούλα).Επειδή όμως το δικό μου είναι καινούριο με καινούριο πρόγραμμα το οποίο δεν τους έχει έρθει ακόμα,μου είπε πως ή θα πρέπει να περιμένω να τους έρθει ή να να το φτιάξουν με κάποιον άλλον τρόπο που δεν μου διευκρίνισε.Όπου να΄ναι όμως θα αλλάξω τα λάδια και τρέμω στην ιδέα να συμβεί ότι και σε σας δηλ. ξανα μανα ζαβαρακατρανέμια... Πολύ μπερδεμα η ιστορία με το δείκτη οπότε αν ξαναγίνει στραβή μάλλον θα ακολουθήσω τον Vini και θα τον γράψω στα α@@@@ μου :fist:

αχ! φίλε μου....αυτός ο υπολογιστής συντήρησης μας έχει αλλάξει τον αδόξαστο!...!
Υπομονή....
Πάντως να θυμάσαι ότι ακόμη και στην LION για αυτό το θέμα δεν έβγαλα άκρη....τελικά από το ρίξε-ρίξε έφτασαν το μετρητή κοντά στα 6400χλμ και έχω κάνει και 5300 οπότε θα κάνω σερβις μεγάλο στα 11.000χλμ....
Αντε να βγάλεις άκρη...

Ευτυχώς που θα αλλάξω λάδια στα 10.000χλμ...οπότε πιστεύω να μην έχει πέσει άλλο ο δείκτης μέχρι τότε....

Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 12:48:31    Θέμα δημοσίευσης: αλλαγη λαδιων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια που λετε πηγα στην newland σημερα και εβαλα συναγερμο 160 euro ο μανισιος (καλα μου πηρανε?) τα παραθύρια γιατι δεν κλεινουν με την ενεργοποίηση του συναγερμού? Sad Τεσπα, μου είπαν οτι έχω λαδια τα BP 0-40 συνθετικά και οτι ακομα δεν χρειαζετε να τα αλλαξω (3600km εχω κανει). τι με συμβουλευεται να κανω? Exclamation το λεω αυτο γιατι εχω διαβασει εδω να λενε κατι για αλλαγη στα 2000 κ.α. ΑΑΑ οσο περίμενα στην αντιπροσωπεία (3 ωρες!) οποιον εβλεπα με 206 πηγαινα και τον εψηνα για να μπει στο club ειπα 3 ατομα! αντε vini και sidobre στειλτε καμια καρτουλα και θα γινουμε πιο πολλοι οι βορειοι!!!! Twisted evil :D :D
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 14:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη λαδιων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:
παιδια που λετε πηγα στην newland σημερα και εβαλα συναγερμο 160 euro ο μανισιος (καλα μου πηρανε?) τα παραθύρια γιατι δεν κλεινουν με την ενεργοποίηση του συναγερμού? Sad Τεσπα, μου είπαν οτι έχω λαδια τα BP 0-40 συνθετικά και οτι ακομα δεν χρειαζετε να τα αλλαξω (3600km εχω κανει). τι με συμβουλευεται να κανω? Exclamation το λεω αυτο γιατι εχω διαβασει εδω να λενε κατι για αλλαγη στα 2000 κ.α. ΑΑΑ οσο περίμενα στην αντιπροσωπεία (3 ωρες!) οποιον εβλεπα με 206 πηγαινα και τον εψηνα για να μπει στο club ειπα 3 ατομα! αντε vini και sidobre στειλτε καμια καρτουλα και θα γινουμε πιο πολλοι οι βορειοι!!!! Twisted evil :D :D

Όσο για τον συναγερμό, εννοείς προφανώς τον Texalarm. Κι εγώ αυτόν έχω. Κλάιν μάιν συναγερμός είναι. Ούτε παράθυρα κλείνει, ούτε σε διασφαλίζει αν συμβεί κάτι να έχει ρε παιδί μου μια δικλείδα ασφαλείας. Απλά κι εγώ, όπως κι εσύ προφανώς, είπες να τον βάλω στην αντιπροσωπεία που είναι και μανίσιος και τον ξέρουνε. Όταν αργότερα είδα τι κάνανε (για να περάσουν καλώσια και την τρυπούλα στο μπροστινό panel με το κουμπί των alarm), λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Άσε που μετά το δεύτερο service βραχυκύκλωνε και βαρούσε για κάποιο λόγο μόνο του. Πρέπει να ήταν αυτή η μ*****α που πετάνε μέσα, και έπρεπε να την βγάλω και την φυσήξω για να φτιάξει. Τέσπα.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 16:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη λαδιων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
micho έγραψε:

Όσο για τον συναγερμό, εννοείς προφανώς τον Texalarm. Κι εγώ αυτόν έχω. Κλάιν μάιν συναγερμός είναι. Ούτε παράθυρα κλείνει, ούτε σε διασφαλίζει αν συμβεί κάτι να έχει ρε παιδί μου μια δικλείδα ασφαλείας. Απλά κι εγώ, όπως κι εσύ προφανώς, είπες να τον βάλω στην αντιπροσωπεία που είναι και μανίσιος και τον ξέρουνε. Όταν αργότερα είδα τι κάνανε (για να περάσουν καλώσια και την τρυπούλα στο μπροστινό panel με το κουμπί των alarm), λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Άσε που μετά το δεύτερο service βραχυκύκλωνε και βαρούσε για κάποιο λόγο μόνο του. Πρέπει να ήταν αυτή η μ*****α που πετάνε μέσα, και έπρεπε να την βγάλω και την φυσήξω για να φτιάξει. Τέσπα.

Το ότι δεν κλείνουν τα παράθυρα δεν φταίει ο συναγερμός, αλλά η έλλειψη του συστήματος comfort (έτσι μου το είπανε) στα ίδια τα παράθυρα. Αυτό το σύστημα είναι αυτό που έχουν κάποια άλλα αυτοκίνητα (γερμανικά κυρίως) που κρατώντας το κλειδί γυρισμένο στην εξωτερική κλειδαριά, κλείνουν αυτόματα όσα παράθυρα είναι ανοικτά (και εννοείται πως είναι ηλεκτρικά Exclamation )

Εγώ έχω βάλει άλλον συναγερμό, την κορυφή της Cobra (έτσι μου είπε ο ηλεκτρολόγος) και ενώ έχει έξοδο για κλείσιμο των παραθύρων δεν κλείνουν για το λόγο που ανέλυσα πιο πάνω. Από ότι μου έλεγε ο ηλεκτρολόγος, μπορούσα να πρσθέσω μια μικρή πλακετίτσα (πού ακριβώς δεν ξέρω), η οποία στην ουσία θα ήταν το comfort, αλλά δεν το ήθελα όχι λόγω του κόστους αλλά γιατί δεν θέλω το καλοκαίρι να μου κλείνει τα παράθυρα τελείως.

Όσον αφορά τα λάδια, η συμβουλή μου μετά την.....πλύση εγκεφάλου μου εδώ μέσα (!) (λέγε με "σωστή ενημέρωση") είναι να πας να πετάξεις αυτά που έχεις το συντομότερο δυνατό, να αγοράσεις και ένα φιλτράκι λαδιού και να βάλεις τα MOTUL 300V CHRONO 10W/40. Το γιατί αναλύεται σε άλλα posts, αλλά αυτό που θα δεις δεν θα το πιστεύεις!

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 02:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίχο, έχω ακόμη κάποιες κάρτες. Πάρε με τηλέφωνο.
Τα λάδια που σου έβαλαν προφανώς είναι τα Visco 7000 0W40! Είναι κορυφαία και δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τα Motul 300V. Εάν όμως σου καίγεται ο κ*λος, πήγαινε βάλτα...
Τα λάδια θα τα αλλάξεις στα 10000χλμ όπως σου είπαν. Η αλλαγή στα 2000χλμ είναι υπερβολή, για τα συγκεκριμένα λάδια. Μόνο εάν το 14άρι σου το πηγαίνεις συνέχεια "τσίτα", σου προτείνω αλλαγή ανά 7500χλμ (για τα συγκεκριμένα λάδια στο συγκεκριμένο μοτέρ). Αλλιώς, η αλλαγή κάθε 10000χλμ, είναι ιδανική για κάθε περίπτωση. Το 1400 δεν κοκκινίζει εύκολα τα λάδια του...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 09:00:21    Θέμα δημοσίευσης: οκ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ μαν! θα βρεθουμε οπωσδηποτε! τωρα την μπέμπα την εχω λιγο στα ορια επειδη ειναι κ μικρη ακομα! θα περιμενω αν ειναι! θα σε τηλεφωνησω σημερα κι ολας. ευχαριστω πολυ svstouk για τις πολυτιμες συμβουλες!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 09:42:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Πάω στο No-Limits και παραγγέλω το Manual για το 206 της Haynes και πράττω κατά τον παλιό καλό και δοκιμασμένο τρόπο. Eλέγχω τακτικά τον κινητήρα (τα γνωστά για τα υγρά κλπ.). Oρίζω μόνος μου ένα διάστημα αλλαγής λαδιών και τελείωσε.

Chris, την καλύτερη δουλειά έκανες. Το βιβλίο το έχω και εγώ εδώ και ένα χρόνο, και κάνω αυτό που κάνεις και εσύ.

Θα φέρω το βιβλίο στο Σείριο να του ρίξουμε καμιά ματιά.

ofitzis έγραψε:

Γιώργο, και εγώ στον Κανελλή πάω το αμάξι, και μέχρι τώρα δείχνουν σωστοί.
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 10:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Chris, την καλύτερη δουλειά έκανες. Το βιβλίο το έχω και εγώ εδώ και ένα χρόνο, και κάνω αυτό που κάνεις και εσύ.

Θα φέρω το βιβλίο στο Σείριο να του ρίξουμε καμιά ματιά.

Mια τρύπα στο νερό έκανα τελικά, γιατί για το 1.6/16V δεν υπάρχει ακόμα manual της Haynes, πόσο μάλλον για το multiplex XS2 που έχω εγώ (και ο Vini). Περιμένω μέχρι να βγάλουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης