PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπροστινά Φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4 ... 50, 51, 52  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 11:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηρα τηλ κ ρωτησα , μετα το πρωτο εγκεφαλικο κ μετα το δευτερο κ μετα το τριτο ,συνηλθα λιγο οσο γινεται βεβαια κ μπρορω να σας πω την τιμη για group buy( τιμη χονδρικης ) για τα διπλοφαναρα της Μορετε :
715e το ζευγαρι !!!!!!!!!!!!! Eek

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 18:50:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Πηρα τηλ κ ρωτησα , μετα το πρωτο εγκεφαλικο κ μετα το δευτερο κ μετα το τριτο ,συνηλθα λιγο οσο γινεται βεβαια κ μπρορω να σας πω την τιμη για group buy( τιμη χονδρικης ) για τα διπλοφαναρα της Μορετε :
715e το ζευγαρι !!!!!!!!!!!!! Eek

ωραια, εγω θελω 3 ζευγη για να χω μη μου σπασουν
Silly Silly Silly Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 18:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eισαι υπερβολικος .

Εγω θα παρω 2 Laughing

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 18:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.morette.com/photos/PEUGEOT/P206%2001.JPG

Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ομως Crying or Very sad

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 20:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να τα βαλεις ομως θα πρεπει να τα συνδυασεις και με ενα καλο κουστουμακι σαν αυτο της φωτογραφιας!Δηλαδη βαλε αλλα 1000ευρο=συνολο 1700ευρο!!! Shocked
Ε και μετα να μην βαλεις κατι στην μηχανη για να πηγαινει μαμιοντας??
Βαλε και 3000ευρο εκει και κατι μερεμετια απο δω και απο εκει με 6000ευροπουλα εισαι ετοιμος! Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 20:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Για να τα βαλεις ομως θα πρεπει να τα συνδυασεις και με ενα καλο κουστουμακι σαν αυτο της φωτογραφιας!Δηλαδη βαλε αλλα 1000ευρο=συνολο 1700ευρο!!! Shocked
Βαλε και 3000ευρο εκει και κατι μερεμετια απο δω και απο εκει με 6000ευροπουλα εισαι ετοιμος! Laughing Laughing

Aαααα! εσυ εισαι καλος.... Laughing Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 21:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Skull έγραψε:

Aαααα! εσυ εισαι καλος.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Το ξερω οτι ειμαι καλος στα λογια...
Στις πραξεις δεν ειμαι και τοσο και ιδιαιτερα στην τσεπη! Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 08:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε προλαβα εχει ηδη μπει το Bodykit

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 23:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Σε προλαβα εχει ηδη μπει το Bodykit

Το ξερω.... Evil Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2004, 10:00:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικα μαλλον θα παω για αλλα φαναρια , δεν λεει 700e Crying or Very sad

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 18:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Μπροστινά Φανάρια.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναζητούνται foto απο μπροστινά φανάρια σε 206. Rolling eyes
Ξέρει κανείς να μου πεί πόσο περίπου κοστίζουν τα διάφανα
φανάρια που φοράνε τα XS Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 18:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστινά Φανάρια.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Αναζητούνται foto απο μπροστινά φανάρια σε 206. Rolling eyes
Ξέρει κανείς να μου πεί πόσο περίπου κοστίζουν τα διάφανα
φανάρια που φοράνε τα XS Question

περί τα 145 ευρω αν δεν κανω λαθος Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 19:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ένα ή και τα δύο μαζί Question
Τοποθετούνται κανονικά στο δικό μου; (206 XT 1,1 2002) Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 20:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

145 το ενα Confused και ναι τοποθετούνται κανονικά στο δικό σου. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2004, 02:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να έχεις δίκιο. Αυριο θα πάρω τηλ στην Peugeot να το επαληθεύσω και τα αγοράζω.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2004, 12:36:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαίνουν αλλα δεν θα θελουνε μια πατεντα Peugoet Autopower Δ.Κ. Πολυχρονίδου για την καλωδίωση αφ'ενος και αφ'ετερου πρεπει να πας στον ηλεκτρολόγο να προσθέσει εναν ρελε που θα σου κρατάει την μεσαια σκάλα αναμένη οταν αναβει και η μεγάκη καθως η φιλοσοφία του φαναριού στον τρόπο λειτουργείας του είναι εντελώς διαφορετική

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2004, 14:32:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Μπαίνουν αλλα δεν θα θελουνε μια πατεντα Peugoet Autopower Δ.Κ. Πολυχρονίδου για την καλωδίωση αφ'ενος και αφ'ετερου πρεπει να πας στον ηλεκτρολόγο να προσθέσει εναν ρελε που θα σου κρατάει την μεσαια σκάλα αναμένη οταν αναβει και η μεγάκη καθως η φιλοσοφία του φαναριού στον τρόπο λειτουργείας του είναι εντελώς διαφορετική

βόλο ειστε και οι δυο. κανονιστε να βρεθειτε και να πατε μαζι καθως η εμπειρία του πολίτη είναι σίγουρος οδηγός... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2004, 14:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

U lost me here λεμε !!!
Αν βαλεις αλλα μπροστινα φαναρια θελει πατεντες ??????Δεν ειναι τα ιδια τα φισακια ? Shocked

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2004, 16:42:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
U lost me here λεμε !!!
Αν βαλεις αλλα μπροστινα φαναρια θελει πατεντες ??????Δεν ειναι τα ιδια τα φισακια ? Shocked

Όχι, δεν είναι τα ίδια.
Πάντως παιδιά έχω κατεβάσει κάτι οδηγίες (στα γαλλικά) που δείχνει πως αλλάζουν την καλωδίωση (φαίνεται πως αλλάζει η φύσα) των φώτων και μπαίνουν τα διάφανα κανονικότατα. Τώρα αν αυτό το μαραφέτι κάνει και τη δουλειά του ρελέ...????????

Εδώ τις έχει http://www.206tuning.fr.st/ -> La trousse à outils -> Le kit H7 Cibié/Valéo: comment l'installer (πρώτο-πρώτο)
Το link απ' ευθείας δε δουλεύει. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2004, 23:32:51    Θέμα δημοσίευσης: ΜΑΥΡΑ ΦΑΝΑΡΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως παιδιά έβαλα την προηγούμενη βδομάδα ένα σετ με μαύρα φανάρια απο Γεωργακόπουλο
α. ενώ παίρνουν δύο λάμπες Η7 αντί για μία Η4 έχει ΄φύσα που κουμπώνει στην εργοστασιακή (εκεί που κουμπόνει κανονικά η Η4 ) και μία παροχή με ασφάλεια σε κάθε φανάρι που πάει κατευθίαν δτην μπαταρία (μάλλων για τον ρελέ που αναφέρει ο PoLiThS,μίας και δεν του προσθεσα τίποτα εκτός του κιτ)
β. μπαίνου πολύ εύκολα (τα έβαλα μόνος μου σε 15')
γ. η τιμή τους πρέπει να είναι γύρω στα 280ευρώ τα ΤΑΙΒΑΝ και 500 τα
VALEO (εγώ τα πειρα σε τιμή χονδρικής και δεν ξέρω τίποτα
δ. φαίνοντε αρκετά καλης κατασκευής (τα ΤΑΙΒΑΝ που πήρα εγώ)

το μόνο κακό που έχουνε είναι οτι θέλουν περισσότερο χώρο στην πίσω μεριά με αποτέλεσμα να δυσκολεύη την αλλαγη στις λάμπες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4 ... 50, 51, 52  Επόμενη
Σελίδα 3 από 52

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης