PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δείκτης στάθμης Λαδιού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 11:00:31    Θέμα δημοσίευσης: Δείκτης στάθμης Λαδιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλημέρα σας.Όταν βάζω μπροστά τη μηχανή η ένδειξη του μετρητή των χιλιομέτρων μου εμφανίζει την ποσότητα του λαδιού,με τετραγωνάκια.Καμιά φορά αυτή η ένδειξη αναβοσβήνει σαν να μην έχω καθόλου λάδι,ενώ είμαι full.Στην peugeot μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν προλαβαίνει να διαβάσει αμέσως την ποσότητα του λαδιού.Υπάρχει κάποιος που έχει πάθει το ίδιο Question Αυτό που είπαν στην peugeot ισχύει Question

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 12:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου έχει συμβεί μόνο μία φορά. Πάντως, αν στο κάνει συνέχεια, ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξεις.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 13:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το κάνει αραιά και που.Ο Ντάσσιος μου είπε αυτό που έγραψα αρχικά

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 13:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι εμένα μου το έχει κάνει 2 φορές ένα χρόνο που το έχω και μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό και είναι κάτι σaν test!!!
Τώρα αν στο κάνει συχνά καλό θα είναι να τους το ξαναπείς!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 16:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες λίγο και αυτό http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2072
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 03:57:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και *λίγο* καθυστερημένα σε σχέση με τους άλλους συν-φορουμ-ίτες...

Όταν είχα πάρει το 206 XS μου (Μάρτιος 2003), μετά την πρώτη αλλαγή λαδιών στα 10.000 χλμ, ο ηλεκτρονικός δείκτης μου έκανε ένα κόλπο. Για 1-2 μέρες έδειχνε μόνο παυλίτσες (άδειο) ή αναβόσβηνε, που σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο μετρητή. Πήρα τηλέφωνο τον τεχνικό, του είπα τα συμπτώματα και μου είπε ότι: Επειδή αυτός ο μετρητής είναι πολύ ευαίσθητος, μετά από τα πρώτα λάδια μπορεί να κολλήσει για λίγο, αλλά θα επανέλθει. Πραγματικά μέσα σε το πολύ 2 μέρες σταμάτησε να το κάνει και από τότε δείχνει σωστά και δεν έχει παρουσιάσει άλλα ψυχολογικά προβλήματα.

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 13:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα πολλες φορες πριν το κανω σερβις αντι να μου δειξει συμπληρωμενο ολον τον πινακα με κουτακια μου εδειχνε ολα τα κουτακια εκτος του τελευταιου που ηταν μια παυλα.Αυτο το ειχα ρωτησει τοτε και μου ειχαν πει οτι το κανει καμια φορα αν το αμαξι ειναι σταθμευμενο σε ανηφορα ή κατηφορα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 02:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, μετά από παρκάρισμα σε κεκλιμένο επίπεδο, πολλές φορές μου δείχνει 1 παυλίτσα, που όμως επανέρχεται στο ισάδι. Έτσι τεστάρεις και ότι ο ηλεκτρονικός δείκτης δουλεύει Wink

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης