PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Sto antro twn leontwn

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Hannibal_Jr 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugot 106

Ένταξη: 22 Απρ 2003
Τόπος: Chalandri Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 13:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Sto antro twn leontwn Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσημέρι στο Παρίσι και ένας φίλος από τα παλιά με περιμένει στο Velizy. Στο αεροδρόμιο ένας συμπαθητικός Γάλλος με περιμένει με για να με πάρει στον φίλο εδώ και 10 χρόνια Christian Guyard που είναι ο γενικός υπεύθυνος για την αποθήκη και τα ανταλλακτικά της Peugeot Sport. Μετά από λίγο είμαστε έξω από το Άνδρο των Λεόντων στην βιομηχανική περιοχή έξω από το Παρίσι που λέγεται Velizy.

Το ρόλοι δείχνει 14:30 ώρα αιχμής στο εργοστάσιο μιας και τα καραβάνια της παγκόσμιας ομάδας μόλις είχαν έρθει από το Κοντέ Καρπό. Γνώριμες φάτσες μας χαιρετούσαν ευγενικά ενώ στο βάθος 2 γνώριμοι κύριοι, δεν ήταν άλλοι από τον κύριο Corrado Provera και Jean Pierre Nicholas που επέστρεφαν στο γραφείο από το συνεργείο.

Είναι καθημερινό φαινόμενο να κατεβαίνουν στο συνεργείο να μιλούν με τους τεχνικούς» μου λέει ο Christian ενώ προχωρούμε προς το γραφείο του. Έτσι απλά πέρασα το πρώτο απόγευμα αλλά η σκέψη μου ήταν πίσω από την πόρτα όπου ήταν τα 307.
«Αύριο πρωί έχω κανονίσει να κάνουμε ξενάγηση στο Αρχηγείο, μην σε απασχολεί θα τα δεις όλα...» αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της ημέρας.

Επόμενη μέρα και ξεκινούμε την ξενάγηση, για λίγη ώρα μαζί μου ακόμα μια γνωστή, η Annick Peuvergne υπεύθυνοι τύπου της παγκόσμιας ομάδας η οποία μου κάνει μια γρήγορη περιδιάβαση στα γραφεία της ομάδας. Μετά ξανά είμαι στα χέρια του Christian όπου ξεκινά το κύριο μέρος της επίσκεψης μας.
«Θα ξεκινήσουμε από την αποθήκη και το τμήμα πελατών, Μετά θα πάμε στο εργοστασιακό κομμάτι των εγκαταστάσεων και θα τελειώσουμε στο τμήμα εξέλιξης για το 206 Super 1600 , το 206 RC Super Gr.N και 406 Coupe»

Παίρνει τυχαία μια παραγγελία για να μου δείξει τον τρόπο που ετοιμάζονται οι περίπου 85 παραγγελίες ημερησίως, γνώριμη η διεύθυνση πάνω στο fax, Lion Hellas – Kifisou Ave, ήταν η παραγγελιά για το 206 Cup. Παίρνουμε από τους τεράστιους διαδρόμους με τα εξαρτήματα τα οποία ξεκινούν από τα λιγοστά κομμάτια που έχουν μείνει για 205 , 309 και 106 και καταλήγουμε στο βάθος όπου είναι των 206 WRC και 206 Supper1600. Μας εντυπωσιάζει η σβελτάδα στην αποπεράτωση της παραγγελίας μας η οποία ήταν και αρκετά μεγάλη. «Σε λίγες ώρες θα είναι έτοιμα όλα αν υπάρχουν σε στοκ, εάν όχι θα ειδοποιήσουμε τους προμηθευτές που έχουν 48 ώρες να μας προμηθεύσουν με τα υλικά».

Το τέλος του κεντρικού διαδρόμου μας φέρνει στην είσοδο του «oνείρου», στην είσοδο στο συνεργείο και στους χώρους προετοιμασίας της εργοστασιακής ομάδας. Τηλέφωνα , κάμερες και φωτογραφίες έμειναν στην είσοδο φυσικά. Εκεί άλλος ένας φίλος μας παραλαμβάνει εν ονόματι Lionel Carre ο οποίος είναι ο Τεχνικός υπεύθυνος για της δόκιμες της ομάδας. Ωραίο φαίνεται από μακριά το 307 αλλά από κοντά είναι άλλο πράγμα, εντυπωσιακό αλλά και διαφορετικό. «Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, η ομάδα είναι έτοιμη για Σουηδία και Πρέπει να φορτώσουμε τα καραβάνια», εγώ είπα ναι αλλά η σκέψη δεν ήθελε να φύγει από εκεί.
«Μπορώ να καθίσω στο κάθισμα του Μαρκους;» «Κάνε το αλλά σβέλτα, βλέπεις το προγραμματίζουν..»
Άρχοντας ο πανύψηλος Φιλανδός στο 307 που εσωτερικά έχει κοινά με το 206. Δεσπόζει το αλλαγμένο σύστημα επιλογής ταχυτήτων και ο κεντρικός πίνακας ενδείξεων. Το μοτέρ ζωντανό μας τρυπά τα αυτιά την ίδια στιγμή που ο Γάλλος Τεχνικός κάνει τις τελευταίες ρυθμίσεις για τον αγώνα. Δίπλα το δίδυμο 307 του Βέλγου Λοιξ έτοιμο κατευθύνεται για το φορτηγό.
«Μοιάζουν εξωτερικά τα ίδια, αλλά ρυθμισμένα διαφορετικά, ο Μαρκους είναι πιο επιθετικός από τον Λοιξ»
Δεν χάνουμε ευκαιρία και ρωτούμε τον Lionel: «Πως βλέπεις την Σουηδία;» «Πάμε για νίκη, έχουμε λύσει το πρόβλημα με το κιβώτιο»
«Είναι η ώρα του Μαρκους» ακούγεται μια φωνή από πίσω μας καθώς περνούμε από τα γραφεία προς το τμήμα εξέλιξης. Ο κύριος Provera που είχε εύκολα αντιληφθεί την παρουσία μας αφού δεν ταιριάζαμε στα κόκκινα τους ρούχα ήταν πίσω.
«Καλώς ήρθες, πως το βλέπεις το 307?» ,
«Όμορφο είναι, αλλά δεν έχει σημασία, οι νίκες θα το δείξουν»
«Θα κερδίσει, αυτό δεν μας απασχολεί... Έχουμε ένα τίτλο να πάρουμε πίσω. Καλή συνεχεία στην περιδιάβαση σου Πρέπει να πάω στο γραφείο μου»
«Ευχαριστώ, Καλή επιτυχία» Και αφού έχουμε πάρει πίσω κινητά και ότι άλλο είχαμε αφήσει στην είσοδο περνάμε στο χώρο εξέλιξης του 206 Super 1600 και του 206 RC Super Gr.N.
Προ εκπλήξεως βρίσκουμε τον Cedric Robert ετοιμοπόλεμο στο 206 RC.
«Ήρθαμε στην ιδανική στιγμή, η τοπική ομάδα θα βγει για δόκιμες με τον Cedric»
«Γιατί με το RC και όχι με το 1600?»
«Δεχθήκαμε πολλά φαξ που μας ζητούσαν ένα καλό Ν, πήραμε από Νορβηγία, Σουηδία Ιταλία Πορτογαλία και Βουλγαρία πολλές παραγγελίες, μέχρι τον Απρίλη θα είναι έτοιμο δια χειρός Cedric Robert.» «Το 1600? είναι λίγο πίσω από τον συναγωνισμό?» «Ετοιμάζουμε μια καινούργια εξέλιξη για το 2004, Ο Cedric και ο Voulioz θα τα οδηγήσουν στο τοπικό πρωτάθλημα» «είναι ώρα για φαγητό πάμε μας περιμένουν»

Η εταιρία Sodexho που είναι και σπόνσορας της ομάδας ειδικεύεται στα Catering και έχει εστιατόριο στο εργοστάσιο. Όλοι είναι εκεί για το κλασσικό γαλλικό φαγητό. Στο τραπέζι μαζί μας ο Lionel και ο Christian που ήταν οι κύριος μας οικοδεσπότης αλλά και ακόμα 2 πρόσωπα, ο Race Engineer του Μαρκους Demaison και το δεξί χέρι του Jean Pierre Nicholas και πρώην Μάνατζερ Carlotti.
«Τι καιρό έχει στην Κύπρο?» Ρώτα γελώντας ο Demaison
«Βρέχει είναι κρύο αλλά τον Μάιο θα είναι ζεστή» λέω προσπαθώντας να καταλάβω τι ήταν το φαγητό. «Γι αυτό Έχουμε Cabriole αυτοκίνητο...» λέει με σιγουριά

Μετά το φαγητό και πάλι στα χέρια του Christian ο οποίος μας Παίρνει στο μικρό Showroom που υπάρχει μπροστά, ένα 206 ένα 307 και στο βάθος ένα 205 Τ16.
«Κάπου εδώ τελειώνουμε, έχεις δει 2 πρωταθλητές και τον μελλοντικό...»

Εξω σχεδόν όλη η ομάδα πλην τους οδηγούς, Μια τεράστια ουρά από φορτηγά και αυτοκίνητα ξεκινά για Σουηδία. Εντυπωσιάζει το όλο σκηνικό και η οργάνωση. μέχρι και τα ρούχα της ομάδας τα έχουν σε αποθήκη και τα παίρνουν πριν από κάθε αγώνα.. Την ίδια στιγμή τελειώνει σύσκεψη στα πάνω γραφεία με θέμα τους νέους κανονισμούς, Κάπου δεν συμφωνεί η Peugeot, το έβλεπα στο βλέμμα τους και το καταλάβαινα στα λίγα γαλλικά που ξέρω. ενώ ένας μηχανικός θυμάται διάφορες τέτοιες περιπτώσεις με τα Group B, το 905 στο Le Man και το Paris Dakar.

Περνώ την λίγη ώρα που μου απομένει για την πτήση μου χαζεύοντας όλο αυτό τον μηχανισμό να ετοιμάζεται για την Σουηδία. Φεύγοντας αποχαιρετήσαμε γνωστούς και φίλους με την ευχή να τους δούμε στο 51ο Ακρόπολις και στο 32ο Ράλι Κύπρου.
Ο Christian με οδηγεί στο αεροδρόμιο με ένα 307 αλλά 2 λίτρων.

Απολογισμός, Φουλ επίθεση στο Παγκόσμιο, αναγεννημένη στο γαλλικό Πρωτάθλημα και μια νέα πρόταση για ιδιώτες. Άραγε οι Λέοντες επανέρχονται;_Γ.Κυπριανού(geokyp@spidernet.com.cy)

Power Boost Service

http://photos.yahoo.com/hannibal_106/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 14:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 14:35:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρθρο ειναι απο το rally.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 16:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που θέλει να πει Question Question Question
Κι εγώ το διάβασα.
Τον λόγο μεταφοράς στο forum ψάχνω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 20:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vangsgr έγραψε:
Τον λόγο μεταφοράς στο forum ψάχνω

Ετοιμαστείτε... Laughing Laughing Laughing
Μάλλον θα τρίβουμε τα ματάκια μας απο αυτά που θα δούμε... Twisted evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 23:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι φαινεται...Ολο εκπληξεις ειναι η Peugeot τελευταια!!! Very happy Very happy

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 09:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό το άρθρο απο το rally.gr...
Και πολύ λογική η μεταφορά του στο site μας αφού μας αρέσει πιστεύω να
παρακολουθούμε το πόσο οργανωμένη είναι η αγωνιστική ομάδα του εργοστασίου απο το οποίο 'εχουμε αγοράσει αυτοκίνητο.... Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης