PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot Sport στην Ελλάδα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 19:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot Sport στην Ελλάδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καλές εμπειρίες σχετικά
με την εδώ Peugeot Sport, μήπως θα ήταν φρόνιμο να στείλουμε ένα
ενημερωτικό γράμμα στην Lion και να εκθέσουμε τα παράπονά μας?

Και μην τυχόν ακούσω από τους συνδιαχειριστές μου Mad ότι πρέπει πρώτα
να γίνουμε επίσημο club, γιατί μπορούμε κάλλιστα να το κάνουμε τώρα
και να το ξανακάνουμε αργότερα όταν με το καλό γίνουμε επίσημοι.
Θα μπορούσαμε να βάλουμε απλώς τα ονοματεπώνυμά μας στο τέλος
και ένα άτυπο 206 club - greece. Εγώ πάντως που τους είχα στείλει γράμμα
με κάποιο παράπονο σχετικά με την Mini-Moke, με είχαν πάρει τηλέφωνο
και μου είπαν ότι θα τους ενημερώσουν αναλόγως και να το πάω και σε
αυτούς για να το κοιτάξουν χωρίς χρέωση (όπως και έκανα).

Τουλάχιστον να δούμε και σε τι κλίμα κινούνται οι σκέψεις τους...

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 19:20:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω να τους στείλουμε ένα γράμμα που να εκθέτουμε γενικά το πρόβλημα που έχουμε με τις περισσότερες αντιπροσωπείες!
Με παραδείγματα! Και να τους τονίσουμε, ότι με υτή την συμπεριφορά-κουλτούρα που υπάρχει στις αντιπροσωπείες της Peugeot, δεν πρόκειται να ξαναπάρουμε την ίδια μάρκα!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 19:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό με τις αντιπροσωπίες είναι μεγάλη ιστορία και θέλει πολύ προσοχή.
1 μήνα να κάτσουμε να μαζέψουμε παράπονα δεν πρόκειται να
βγάλουμε άκρη.
Γι'αυτό είπα να ασχοληθούμε μόνο με την PS και για τα άλλα βλέπουμε
αργότερα.
Άλλωστε αυτό που λέω για την PS έχει σχέση περισσότερο με "ερωτηματολόγιο"
παρά με παράπονα. Εννοείται ότι θα εκφράσουμε και την δυσαρέσκειά μας
για τις μέχρι τώρα επαφές μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 20:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο αλλά δεν ξερω πως θα μπορούσα να βοηθήσω και εγώ και οι υπόλοιποι από πάνω.
Αλλά και με τις αντιπροσωπείες κάτι πρέπει να γίνει.
Από όσο γνωρίζω το παιδιά στα κεντρικά κάτω στη LION είναι μια χαρά παιδια,μπορώ να σας διαβεβαιώσω πάντος ότι τα κεντρικά εδώ είναι μαζεμένα όλα τα κ@λόπαιδα από την γραμματέα που σε φτήνει πριν σ'ακούσει ,τους πωλητές που δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη παιδεία ,αλλά ούτε και το μίνιμουμ των γνώσεων (ή τη διάθεση)μέχρι το αφεντικό μιας και αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος.Έχω μιλήσει με αρκετούς εκει μέσα και τους σιχάθηκα.
Έχω απόλυτη επίγνωση του τι λέω και τα εννοώ όλα όσα έγραψα,επίσης δεν είμαι ο μόνος ,υπάρχουν και άλλοι και τα έχω συζητήσει μαζί τους.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 22:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είχα ποτέ μέχρι σήμερα επαφή με την Peugeot Sport αλλά από τα όσα έχουν αναφερθεί μέσα στο club από άλλα παιδιά καταλαβαίνω ότι η κατάστασή τους, η στάση τους απέναντι στο πελάτη, δεν πρέπει να είναι και πολύ διαφορετική από αυτή που έχουν τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα. Λίγο αδιαφορία, λίγο ημιμάθεια, λίγο τουπέ και δεν ξέρω τι άλλο.
Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον pezomania, πρέπει να μιλήσουμε γενικά για την κουλτούρα που επικρατεί στα συνεργεία τους, στην επαφή τους με τον πελάτη.
Αν τώρα, πιστεύετε ότι ίσως είναι νωρίς για μία τέτοια κίνηση και πρέπει να πάμε σιγά - σιγά, εγώ είμαι και πάλι μαζί. Για να φτάσεις κάπου από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις έτσι δεν είναι Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 07:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Δεν είχα ποτέ μέχρι σήμερα επαφή με την Peugeot Sport αλλά από τα όσα έχουν αναφερθεί μέσα στο club από άλλα παιδιά καταλαβαίνω ότι η κατάστασή τους, η στάση τους απέναντι στο πελάτη, δεν πρέπει να είναι και πολύ διαφορετική από αυτή που έχουν τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα. Λίγο αδιαφορία, λίγο ημιμάθεια, λίγο τουπέ και δεν ξέρω τι άλλο.
Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον pezomania, πρέπει να μιλήσουμε γενικά για την κουλτούρα που επικρατεί στα συνεργεία τους, στην επαφή τους με τον πελάτη.
Αν τώρα, πιστεύετε ότι ίσως είναι νωρίς για μία τέτοια κίνηση και πρέπει να πάμε σιγά - σιγά, εγώ είμαι και πάλι μαζί. Για να φτάσεις κάπου από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις έτσι δεν είναι Wink

Δεν χρειάζεται να έχεις επαφή με την PEUGEOT SPORT....
Μόνο στην έκθεση να πας ένα απόγευμα για να δεις κάποιο 206....θα καταλάβεις τι παίζετε....

Οσο για την επιστολη και εγώ μέσα είμαι και όχι μόνο για την PEUGEOT SPORT αλλά και για όλα τα συνεργεία...

Μάλιστα προτείνω για να επισημοποιηθεί η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ να ζητήσουμε στην επιστολή να μας δώσουν και τα ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ τα οποία θα τα συμπληρώσουμε (ακόμη και στην συνάντηση) με υπογραφές και θα τα στείλουμε και αυτά....όλα μαζί ένα πακέτο 50,60,70,80,90,100 ερωτηματολόγια....καταπέλτη!!!!!!!!!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!

Σε περίπτωση που δεν βγει τίποτα τότε να πάνε να γκρεμοτσακιστούν όλοι τους!!!!!!!....!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 07:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τον vini, τα ερωτηματολόγια είναι πολύ καλή λύση!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 09:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την Peugeot Sport το βλέπω χλωμό...

Οχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά διότι απλά για το 206 ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ!!!!!

Σας το έχω ξαναπεί ότι για το 206 δεν έχει γίνει η επίσημη παρουσίαση των προϊόντων της PTS.

Που σημαίνει ότι εφ'όσον έχουμε 206, όσο και να προσπαθούμε ΔΕΝ θα μας εξυπηρετήσουνε! Αρα δεν ισχύει και οποιοδήποτε παράπονο εργασιών.

Το μόνο παράπονο που μπορεί να γίνει επί τούτου είναι η εξυπηρέτηση και η επικοινωνία.

Αυτά όμως έχουν δευτερεύουσα σημασία!

Αν όμως αποφασίσουμε να παραπονεθούμε κατά της και εγώ μέσα θα είμαι.

Για τα υπόλοιπα είμαι και εγώ μέσα, με την προϋπόθεση ότι θα προβούμε σε σαφής κατηγορίες και όχι "πιθανά" σφάλματα.

Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε μας κίνηση για να έχουν αποτελέσματα οι πράξεις μας κάθε φορά και όχι να μας παίρνουν στο "ψιλό".

Είναι καλό να τα έχεις με τα Κεντρικά (τουλάχιστον εκεί δεν έχουμε ακούσει ποτέ παράπονο)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 09:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Σας το έχω ξαναπεί ότι για το 206 δεν έχει γίνει η επίσημη παρουσίαση των προϊόντων της PTS.

Αυτά που πουλάνε δηλαδή στο εξωτερικό τι είναι?

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 09:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Αυτά που πουλάνε δηλαδή στο εξωτερικό τι είναι?

Ποιά? Δείξε μου ένα!

Ακόμα και στην PTS Αγγλίας έχω στείλει e-mail για να με ενημερώσουν πότε είναι η επίσημη διάθεση των προϊόντων...

Για τα αξεσουάρ (φώτα, αεροτομές) υπεύθυνη είναι η Lion Hellas που λογικά θα τα έχει. Απλά δεν έχει ακουστεί.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 09:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Για τα αξεσουάρ (φώτα, αεροτομές) υπεύθυνη είναι η Lion Hellas που λογικά θα τα έχει. Απλά δεν έχει ακουστεί.

Σε αυτά αναφέρομαι....και για τα "ελληνικά" peugeot sport προϊόντα....

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 09:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Peugeot Sport και τα εξoυσιοδοτήμενα γενικότερα.

:fist: :fist: 0X 2gunfire 2gunfire Sniper Sniper :fist: :fist:

Tο έντυπο για τα συνεργεία το έχω και δεν το έχω συμπληρώσει ακόμα, γιατί δεν μου δίνεται η δυνατότητα, σ' αυτό να τους γράψω τα καντήλια που τους αξίζουν.

Aλλά διαμαρτηρία το βλέπω πολύ επειηκές. Xοντρό κράξιμο μάλλον είναι πιο σωστό.

Kαι μπορεί να μην είμαστε επίσημο club αλλά είμαστε επίσημοι καταναλωτές και πέρα από το INKA, ένα δελτίο τύπου να στείλουμε στα έντυπα, για να δούμε την Peugeot τι θα έχει να πει για την διαφήμιση που θα της κάνουμε;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 09:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To μοναδικό ίσως Peugeot Sport προϊόν που διατίθεται, είναι η σκούπα που την δίνουν η/και την τοποθετούν.
Τα υπόλοιπα (μάλλον) από το τέλος του χρόνου.

Αυτό που είχε υποθεί για Ιούνιο ΔΕΝ έφτεγε η Condor αλλά η ίδια η Peugeot Γαλλίας αφού είχε δωθεί σαν ημερομηνία επίσημης παρουσίασης.
Ομως λόγω των αγώνων ματαιώθηκε η διάθεση για το τέλος του χρόνου (και αυτό με επιφύλαξη)

Συγκεκριμένα στο Αγγλικό ηλεκτρονικό κατάστημα ακόμα γράφει:

"206 Parts are currently only available to registered contenders in the Peugeot 206 Challenge. We will be adding these parts onto the site on their official open release some time in June."

Και για να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα η Peugeot Sport εισάγει/παράγει/πουλά/τοποθετεί ανταλλακτικά για αγώνες και ΜΟΝΟ.
Οι υπόλοιποι (εμείς) που αγοράζουν προϊόντα της Peugeot Sport το κάνουν με ΔΙΚΗ τους ΕΥΘΥΝΗ.

Τα υπόλοιπα (αισθητικά βοηθήματα) υπάρχει κατάστημα με αξεσουάρ στην Lion Hellas στο ποτάμι.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.206club.gr/chatasos/programs/206Catalogue_May02.PDF

Τι να είναι άραγε???? Roll eyes Roll eyes Roll eyes

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα να αρχίσετε τις παραγγελίες?

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ααααααχ Κοιτα τώρα τι μου κάνανε!!!!!!! 8O 8O 8O 8O 8O

Τώρα που μιλάγαμε έγινε η ζημιά!!!

H Peugeot Sport Aγγλίας μου απάντησε στο mail μου (μέσα σε μία μόλις μέρα!!!!) και γράφει:

"Hi Tasos,

Thank you for your email.

The parts are now available.

They have been photographed and will be on the website very soon.

To help you until then, I am attaching a list of the parts. They are all available now.

Please have a look at it and let me know what you need.

Best regards"

Αν θέλετε και εσείς τον κατάλογο πατήστε παρακάτω (είναι σε PDF)

http://www.206club.gr/news/206Catalogue.PDF

OYOOYOYOYIIIIIIIIIIIIIIIII
TΩΡΑ 206 ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Εγκέφαλος
ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ
ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!!

ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

P.s. ΛΑΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑ Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire

Silly Silly Silly Silly Silly Silly Silly Silly Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
http://www.206club.gr/chatasos/programs/206Catalogue_May02.PDF

Τι να είναι άραγε???? Roll eyes Roll eyes Roll eyes

Kαλά ρε M@@λκα Μαζί τα παίρνουμε τα e-mail????

KAI TA ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:29:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκτώβρης 2001???
Και εμείς που το πήραμε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τeoman, μην φοβάσαι, δεν έχουν και τόσο μεγάλες διαφορές.

Για τον εγκέφαλο είναι το θέμα, αλλά αυτός φτιάχνεται (μάλλον) βγάζοντας το Multiplexing οff.

Ούτως ή άλλως το Peugeot Cup είχε ξεκινήσει με αυτοκίνητα χωρίς Multiplexing.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης