PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Περί συναγερμού Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 18:41:27    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Περί συναγερμού Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσοι απο εσας που εχετε βαλει τον εργοστασιακο συναγερμο εχετε τον τετραψηφιο κωδικο καθως και το δευτερο χειριστηριο??

Πριν μια βδομαδα,περιπου,μου επεσαν τα κλειδια απο τα χερια και μου ανοιξε το χειριστηριο!Οταν το ξαναεβαλα στην θεση του το αμαξι μου δεν εκλεινε ουτε και ανοιγε με το χειριστηριο του συναγερμου!Στην πορεια εμαθα οτι οταν αλλαζεις την μπαταρια του χειριστηριου πρεπει να το ξαναπρογραματιζεις!Λοιπον πηγαινω σε μια αντιπροσωπια στην Εδεσσα να το φτιαξω και μαθενω: οτι για να γινει ο προγραματισμος αυτος πρεπει να εχω τον τετραψηφιο αριθμο ή το δευτερο χειριστηριο!Επειδη εγω το εχω παρει μεταχειρισμενο εψαξα απο το προηγουμενο ιδιοκτητη τον αριθμο αλλα αυτος δεν το ειχε!Μετα εμαθα απο αλλους(και αν δεν ειναι αληθεια να μου το πειτε) οτι η Λαιον δεν δινει τον αριθμο αλλα ουτε και το δευτερο χειριστηριο!Και τωρα...ψαξε και βρες ακρη!

Και κατι αλλο για το αλλο χειριστηριο που ειναι πανω στο κλειδι μετα την χρηση μιας εβδομαδας τα επαιξε και αυτο! Crying or Very sad

Τωρα αυριο θα παω στην Λαιον για να δουμε πως θα μου το φτιαξουν και με ποσο??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 00:36:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω και τα 2 χειρηστηρια του συναγερμου , και τον τετραψηφιο αριθμο που λες.
Οταν χρειαστηκε να αλλαξω χειρηστηριο συναγερμου και κλειδι (to βασικο) τους παρεδωσα κλειδια, κωδικους, χειρηστηρια, κ.λ.π και τα εφτιαξαν, οποτε δεν ξερω και τι χρησιμοποιησαν απο ολα αυτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ένα τηλεχειριστήριο συναγερμού που άλλαξα την μπαταρία δεν χρειάστηκε κάτι special. Απλά άνοιξα την μίζα, πάτησα μερικές φορές το κουμπί του συναγερμού και έτοιμο. Είχα δοκιμάσει το κόλπο με τον 5ψήφιο κωδικό και δεν έπιανε, οπότε δοκίμασα την 2η λύση που αναφέρει το manual.

Από την άλλη σε ένα καινούργιο τηλεχειριστήριο που πήρα, χρειάστηκαν στην Lion κωδικούς & κλειδιά.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 00:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Σε ένα τηλεχειριστήριο συναγερμού που άλλαξα την μπαταρία δεν χρειάστηκε κάτι special. Απλά άνοιξα την μίζα, πάτησα μερικές φορές το κουμπί του συναγερμού και έτοιμο. Είχα δοκιμάσει το κόλπο με τον 5ψήφιο κωδικό και δεν έπιανε, οπότε δοκίμασα την 2η λύση που αναφέρει το manual.

Από την άλλη σε ένα καινούργιο τηλεχειριστήριο που πήρα, χρειάστηκαν στην Lion κωδικούς & κλειδιά.

Ναι ομως για να το κανεις αυτο ειχες και δευτερο χειρηστηριο??Αν οχι θα το δοκιμασω και εγω!Αλλα δεν μου φανηκε οτι ειναι τοσο απλο!Αφου σε ενα μαγαζι με συναγερμους που πηγα μου ειπε να αλαξω συναγερμο Crying or Very sad !Μπορεις να μου εξηγησεις τον τροπο που το εκανες?Εβαλες μπρος και το πατησες καμποσες φορες το κουμπι?
Και ο DimiP και εσυ το πηρατε απο Lion? Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 04:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
chatasos έγραψε:

Ναι ομως για να το κανεις αυτο ειχες και δευτερο χειρηστηριο??Αν οχι θα το δοκιμασω και εγω!Αλλα δεν μου φανηκε οτι ειναι τοσο απλο!Αφου σε ενα μαγαζι με συναγερμους που πηγα μου ειπε να αλαξω συναγερμο Crying or Very sad !Μπορεις να μου εξηγησεις τον τροπο που το εκανες?Εβαλες μπρος και το πατησες καμποσες φορες το κουμπι?

αγαπητε κρανιε (sorry για το κρανιε ετσι Wink εγω το παρελαβα με συναγερμο "δωρο" απο τον Πειραια και τον κ.Κρητικακο

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 08:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
chatasos έγραψε:

Σχετικά με το καινούργιο τηλεχειριστήριο τους πήγα και το παλιό.

Τώρα για το άλλο, απλά γύρισα την μίζα μία θέση πριν το τέλος και πάτησα αρκετές φορές (ανά 1" περίπου) το κουμπί του συναγερμού. Μετά από 5-6 πατήματα έπιασε και "συντονίστηκε".

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 17:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια τα δοκιμασα ολα και τιποτα!Το εκανα οταν ηταν μονο αναμενο,οταν ηταν μπροστα και η μηχανη και οταν ημουν εν κινηση...τι αλλο να κανω!Εκλεισα ραντεβου στην Λαιον για την αλλη βδομαδα!Θα περιμενω.. Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάρ 2003, 18:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο προγραμματισμος ειναι για οταν αλλαζεις μπαταρια στο απλο κλειδι με το immobilizer μονο.Δεν νομιζω να ισχυει και για τον εργοστασιακο συναγερμο .Τον εχω κανει μια φορα επιτυχως οπως περιγραφεται στο βιβλιο με την διαφορα οτι δεν εχω εργοστασιακο συναγερμο.Επισης εχω και μια καρτουλα(σαν πιστωτικη) στο σπιτι με ενα κωδικο για οταν θελω να βγαλω extra κλειδια

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2003, 18:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τα βασανα συνεχιζοντε!
Εννοειτε πως δεν μου το εχουν φτιαξει ακομα και οτι θα κλεισω ραντεβου την Δευτερα για την αλλη βδομαδα! Shocked
Στην τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με εναν υπαλληλο μου ειπε οτι αν δεν υπαρχει η μπλε καρτα την παραγγελνουμε απο την Γαλλια!
Confused Question Question Question Confused
Δηλαδη??Η ΛΑΙΟΝ δεν εχει τους κωδικους των συναγερμων μας!
Αυτο τωρα ειναι καλο???Και ποιος ξερει το κοστος....και σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμο???......Μηπως να αρχιζω να ψαχνω καινουργειο συναγερμο??
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2003, 18:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Εννοειτε πως δεν μου το εχουν φτιαξει ακομα και οτι θα κλεισω ραντεβου την Δευτερα για την αλλη βδομαδα! Shocked
Στην τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με εναν υπαλληλο μου ειπε οτι αν δεν υπαρχει η μπλε καρτα την παραγγελνουμε απο την Γαλλια!
Αυτο τωρα ειναι καλο???Και ποιος ξερει το κοστος....και σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμο???......Μηπως να αρχιζω να ψαχνω καινουργειο συναγερμο??

εγω στη θεση σου, αυτο θα εκανα παντως

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 03:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Skull έγραψε:

εγω στη θεση σου, αυτο θα εκανα παντως

Και μετα λυπης μου ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ οτι ο συναγερμος ειναι για πεταμα...
Πηγα στην ΛΑΙΟΝ και μου ειπαν οτι αν δεν εχεις την κοκκινη καρτουλα δεν εχεις συναγερμο!Ενω με το immobilazer μπορεις να την παραγγηλεις απο Γαλλια και να στην φερουν!Τωρα μαλλον θα αρχιζω να ψαχνω για συναγερμο σε κανα topic Crying or Very sad Crying or Very sad !
Και οχι τιποτα αλλο αυτος που μου το πουλησε δεν το αναγνωριζει!Ενω μου ειπαν στην ΛΑΙΟΝ να του ριξω ενα μπινελικη Evil ..
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 23:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Περί συναγερμού Peugeot... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει topic αλλά μιλάει για άλλο πράγμα.
Έχω το μαμίσιο συναγερμό!
Λοιπόν...ερώτηση:

Όταν ενεργοποιώ το συναγερμό κι έχω ανοιχτά τα παραθύρια δε "βαράει"! Αυτό είναι λογικό ή πρέπει να "βαρέσω" κάποιον? Μα να κάθομαι μέσα στο αυτοκίνητο με το συναγερμό και αυτό να μη βαράει? Πάλι καλά που βάρεσε όταν άνοιξα την πόρτα για να βγω!
Σε ένα topic πήρε το μάτι μου κάτι για ογκομετρητή! Μήπως δε μου έχουν βάλει αυτό το μαραφέτι? Αν όντως δεν το έχουν βάλει...δε θα έπρεπε να το είχαν βάλει?
Παιδιά μιλάμε ο συναγερμός είναι...αισθητική παρέμβαση! Βρε τι να το κουνάω, να κλωτσάω τα λάστιχα...τίποτα! Μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις? Αυτές αλλάζουν?

Και ερώτηση Νο.2:

Θέλω όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός να ανεβαίνουν τα παραθύρια και όταν απενεργοποιείται να κατεβαίνουν εκεί που ήταν πριν ενεργοποιηθεί!
Αυτό που το κάνω (αν το κάνω)? Στην Peugeot ή εκτός! Κι από τιμή?

Για τα πίσω ούτε λόγος, αφού δεν είναι ηλεκτρικά! Αν ποτέ κάνω και τα πίσω ηλεκτρικά, γίνεται να ρυθμιστεί να ανεβαίνουν/κατεβαίνουν κι αυτά?

Παίδες βοήθεια, γιατί κοντεύω τα 40.000χλμ και θα πάει για service και είναι και το μεγάλο. Θα πέσει που θα πέσει κράξιμο (3η αλλαγή μοχλού φλας πιθανότατα, φυσικά με δικά τους έξοδα κι ας είναι εκτος εγγύησης, αφού τρέχουμε με αυτό το θέμα από όταν ήμουν εντός εγγύησης. Άρα πρέπει να φταίει το υπόλοιπο σύστημα που υπάρχει στο τιμόνι, κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει και εδώ στο forum), (και για άλλα πολλα!!!!!) να πέσει και για το συναγερμό?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2004, 00:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περί συναγερμού Peugeot... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
...Θέλω όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός να ανεβαίνουν τα παραθύρια και όταν απενεργοποιείται να κατεβαίνουν εκεί που ήταν πριν ενεργοποιηθεί!

Δεν νομιζω να γινετε....
Αλλαξε τον συναγερμο σου με αλλον! Very happy Η μονη λυση!
Η peugeot εχει την πιο μαλ***α συναγερμο!
Ο δικος μου εχει χαλασει και θα παει για αποσυρσει! Crying or Very sad

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2004, 01:00:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τότε που έχω το 206 μου, δηλαδή 1,5 χρόνο και βάλε, δεν έχω ακούσει ποτέ το συναγερμό μου να βαράει... Είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας. Δυστυχώς την πάτησα κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, με αυτό το συναγερμό. Το ότι δε σηκώνει τα παράθυρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα μείον του. Αν θέλεις κάτι τέτοιο, λυπάμαι αλλά πρέπει να αλλάξεις συναγερμό Razz Το πιο πιθανό είναι να ρυθμίζεται ως προς την ευαισθησία του αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό το θέμα κι έτσι δε γνωρίζω... Τώρα, για τον ογκομετρητή που λες, στο δικό μου, πάνω από τις πόρτες, έχει δυο μικρά πραματάκια (σαν ψείρες ηχεία μοιάζουν) που δουλεύουν σαν "ματάκια" κι αν πιάσουν κίνηση στις πόρτες (δηλαδή κάποιος ή κάτι πάει να βγει ή να μπει) αρχίζουν να βαράνε. Δεν ξέρω αν γι'αυτό μιλάς, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις το συναγερμό να βαρέσει.... Ή να γυρίσεις ανάποδα το αυτοκίνητο... Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2004, 15:16:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Από τότε που έχω το 206 μου, δηλαδή 1,5 χρόνο και βάλε, δεν έχω ακούσει ποτέ το συναγερμό μου να βαράει...
...Τώρα, για τον ογκομετρητή που λες, στο δικό μου, πάνω από τις πόρτες, έχει δυο μικρά πραματάκια (σαν ψείρες ηχεία μοιάζουν) που δουλεύουν σαν "ματάκια" κι αν πιάσουν κίνηση στις πόρτες (δηλαδή κάποιος ή κάτι πάει να βγει ή να μπει) αρχίζουν να βαράνε. Δεν ξέρω αν γι'αυτό μιλάς, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις το συναγερμό να βαρέσει.... Ή να γυρίσεις ανάποδα το αυτοκίνητο... Laughing

Κι εγώ είδες πως τον άκουσα...μέσα στο αυτοκίνητο...με συναγερμό και άνοιξα την πόρτα!!!! Laughing Laughing Laughing

Αυτά τα πραγματάκια (αισθητήρες είναι μου φαίνεται) τις έχω κι εγώ, αλλά αρχ**ια!!!!! Evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2004, 17:21:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρόμοια κατάσταση και σε μένα... Οι μοναδικές φορές που χτύπησε ο συναγερμός μου τα τελευταία 2 χρόνια είναι επειδή τον προκάλεσα με άνοιγμα πόρτας! Κίνηση δεν ανιχνεύει! Με ανοιχτό το παράθυρο μπήκα και βγήκα από αυτό και δεν πήρε πρέφα τίποτα!!! Όσο για τα παράθυρα μόνο στον εργοστασιακό του 307 κλείνουν με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού του συναγερμού.

for the record, στο σερβις των 40.000χλμ με γ... με ξήλωσαν! 290 ευρώ (στην όσκαρ) και δεν έκαναν και κάτι ιδιαίτερο! Δηλαδή στα 60 χιλιάδες πόσα θα μου φάνε; Μετά από αυτό ίσως δεν το ξαναπάω σε εξουσιοδοτημένο. Α και άλλαξα για 2η φορά το φλας! Δωρεάν ευτυχώς...

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2004, 18:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στης Peugeot το συναγερμό, όσο θέλεις βρόντα!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Κατάλαβα...καλό γδάρσιμο στο service δηλαδή! Sad

Πάντως σε ένα topic είχε γίνει λόγος για μια πλακέτα που μπαίνει ώστε να ανεβοκατεβάζει τα παράθυρα με το συναγερμό. Δεν κατάλαβα όμως αν μιλούσαν για το μαμίσιο συναγερμό...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2004, 18:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν...διαβάζοντας το manual κάπου λέει για απενεργοποίηση του interior protection (αν σπάσει κάποιο παράθυρο ή αν υπάρξει μετακίνηση στον αέρα που βρίσκεται στο εσωτερικό του).
Αυτό γίνεται πατώντας ένα κουμπί Β (που απ' ό,τι δείχνει είναι αυτό κάτω από το μοχλό για τη ρύθμιση του ύψους του τιμονιού)...πριν προλάβουν να περάσουν 10sec από το σβήσιμο της μηχανής. Δε λέει πως ενεργοποιείται και πάλι, άρα υποθέτω αυτόματα.Αυτό το κουμπί δεν το έχω!!!!!
Η λειτουργία αυτή λέει πως δεν ισχύει μόνο για το cc, εκτός κι αν εννοούν πως ισχύει μόνο στο cc (οπότε είναι και μα**κες γιατί δεν ξέρουν να εκφράζονται σωστά), άρα σε εμάς υπάρχει.

Για κοιτάξτε τα εγχειρίδια μία και σεις βρε παιδιά, μπας και βγάλω άκρη...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2004, 00:06:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περί συναγερμού Peugeot... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Θέλω όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός να ανεβαίνουν τα παραθύρια και όταν απενεργοποιείται να κατεβαίνουν εκεί που ήταν πριν ενεργοποιηθεί!

χρειαζεται απ'οτι ξερω ξεχωριστη πλακετα να βαλεις στον εγκεφαλο για να ανοιγοκλεινουν τα παραθυρα μαζι με τον συναγερμο μιας και μας δεν εχουν ηδη την πλακετα αυτη.δεν νομιζω να αξιζει να την βαλεις γιατι η τιμη θα τσιμπαει αρκετα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Skopeliths (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) 5D μοντέλο 2000

Ένταξη: 05 Μάρ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-Ν.ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2004, 01:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα ο συναγερμός μου έχει τα ίδια και χειρότερα προβλήματα μπορώ να πω...Παλιότερα τον δοκίμαζα να δω πότε χτυπάει!ενώ το είχα κλειδώσει με το συναγερμό το ξεκλείδωσα με το κλειδί απο την πορτα και δεν χτηπησε ο συναγερμός...μπαίνω κανονικά μέσα κάθομαι στο κάθισμα και πάλι τίποτα...βάζω το κλειδί στη μίζα, το βάζω μπροστά και μετά από 1-2 sec άρχισε να βαράει... Shocked Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό....φανταστείται να μην χτηπαγε καθολου...
Το μόνο χρήσιμο στον εργοστασιακό συναγερμό είναι οτι μπορείς να κλειδώνεις και να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο απο κάποια απόσταση!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης