PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποια είναι η αλήθεια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 10:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Ποια είναι η αλήθεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια είναι η αλήθεια
Χτες λοιπών πήγα για λάδια το 206cc στον ΝΤΑΣΙΟ.
Έχω 14.000 χλμ όταν ρώτησα για το ποτέ πρέπει να κάνω service μου είπε στα 20.000 ενώ ο καυασκευστης (από ότι διάβασα στο βιβλίο λέει στα 30.000χλμ.
Τελικά τι ισχύει….. ποιος λέει την αλήθεια .??????? Question Question

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Επισκέπτης στις Τετ 11 Φεβ 2004, 11:32:57, 24 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 11:20:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 11:23:28    Θέμα δημοσίευσης: .. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

asxeto prospatho na balo mia eikona mporeis na die sti exo kanei lathos???? thanks
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 11:24:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα 30 μου ειπαν... και καθε 10 λαδια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 11:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: .. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:
asxeto prospatho na balo mia eikona mporeis na die sti exo kanei lathos???? thanks

σωστος τροπος : [img]xxxxxx[/img]
oπου xxxx η εικονα σου

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 11:36:48    Θέμα δημοσίευσης: .. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sthn ypografh to bazeis ???
thn photo prepei na th exo se ena site??

img src=http://www.adcon.gr/gbo/wallpaper04.jpg>
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 12:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύνταξη:
[img]*http://www.adcon.gr/gbo/wallpaper04.jpg[/img]

Βγάζεις το αστεράκι και είσαι έτοιμος. Αν τη βάλεις στην υπογραφή σου θα εμφανίζεται κάθε φορά που στέλνεις μήνυμα... Αν το κάνεις αυτό, μίκρυνέ την πρώτα γιατί απ'ότι βλέπω είναι αρκετά μεγάλη και άμα την έχεις και σαν υπογραφή θα επιβαρύνεις την ταχύτητα του server...

Ωραίο μαγιώ πάντως έχει η κοπελιά... Razz Με περιεχόμενο... Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 12:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thnaks file
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 12:44:13    Θέμα δημοσίευσης: .. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

telika re paidia sta posa kanv service 20 ή 30 ?????
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 08:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: .. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:
telika re paidia sta posa kanv service 20 ή 30 ?????

Αν οδηγείς σε πόλη/μέρος με κυκλοφοριακό, σταμάτημα-ξεκίνημα, πρώτη-δευτέρα, ζέστη, σκόνη κλπ, κάνε κάθε 20.000 χλμ.

Κάνε κάθε 20.000 χλμ έτσι κι αλλιώς, για να είσαι σίγουρος.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 09:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 20.000 χλμ ή μετά από ένα χρόνο αν έχεις λιγότερα χιλιόμετρα . Wink

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 16:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα βγαλεις το λαδι σου στα 20,0000χλμ και το παρατηρησεις λιγο θα δεις οτι ειδικα οταν ειναι ζεστο ακομα θα ειναι σαν νερο.Γενικα τα λαδια ειναι για ναλλαζονται καθε 7-10,000χλμ το πολυ,αν θες να το εχεις το αμαξακι σου για αρκετο καιρο ακομα με το μοτερ να λειτουργει αψογα αλλαζε τα οσο ποιο τακτικα μπορεις.
επισης αν βαζεις τα λαδια της shell ριξε μια ματια στο τοπικ για τα λαδια
προσωπικα τα shell τα βρηκα απαραδεκτα και ταλλαξα απο την δευτερη αλλαγη που εκανα στις 8000χλμ στο 206 (πρωτη στα 1500).
οποιος μηχανικος λεει οτι λαδια αλλαζονται καθε 20-30 απλα ειναι απο αυτους τους καλους που πας με προβλημα στην μπαταρια και σου αλλαζουν τον πολ/στη Laughing
τωρα για σερβις ειναι αναλογα ποτε εχεις αγορασει ταμαξι σου αφου καθε λιγο αλλαζουν τις προδιαγραφες για τα προγραμματισμενα σερβις (εμενα μου ειπαν καθε 30 αλλα στα 10 αναψε το κλειδακι στο κοντερ)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 17:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να υποθεσω Ντινο οτι βαζεις MOTUL?

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 17:52:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κλειδάκι ρυθμίζεται για το κάθε πότε θα ανάβει!Έχει έναν τρόπο που του βάζεις τα χλμ,αλλά δεν ξέρω πως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 18:07:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες εγώ κάνω κάθε 10.000χλμ και ΠΑΝΤΑ αλλαγή λαδιών (στην πρώτη επίσκεψη που ήταν δωρέαν αλλάξαμε και τότε λάδια).
Οπότε είμαι οκ. Ε?
Το θέμα είναι πότε πρέπει να γίνει το μεγάλο service. Πότε?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 18:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Το κλειδάκι ρυθμίζεται για το κάθε πότε θα ανάβει!Έχει έναν τρόπο που του βάζεις τα χλμ,αλλά δεν ξέρω πως.

Το γράφει μέσα στο εγχειρίδιο. Είναι μια διαδικασία που δεν μπορείς να θυμάσαι απ' έξω...

Πάντως εγώ κάνω τα εξής :
- Κάθε 7.500 χλμ (το πολύ) αντικαθιστώ το λιπαντικό και το φίλτρο λαδιού. Αυτό που βάζω είναι 5w-40 συνθετικό (συνήθως TOTAL).
- Κάθε 15.000 χλμ (ίσως και λίγο παραπάνω) αντικαθιστώ τα μπουζί - φίτρο αέρος.
- Το φίλτρο καμπίνας το αντικαθιστώ όταν βλέπω ότι είναι βρώμικο.
- Στις 60.000 χλμ θα αλλάξω τον ιμάντα χρονισμού. Μπορεί και του δυναμό
- Συχνά πυκνά ελέγχω και τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου μέσω διαγνωστικής συσκευής.
- Κάθε 40.000 χλμ αλλαγή βαλβολίνης. Αυτό το έχω θεσπίσει μόνος μου, χωρίς την "άδεια" της Peugeot. Laughing Wink

Τα παραπάνω τα εντάσσω στις "τυποποιημένες εργασίες".

Υπάρχουν όμως και οι "μη τυποποιημένες εργασίες" για τους πάσης φύσεως μαζοχιστές και βιτσιόζους με τα αυτοκίνητα.
Τέτοιες είναι :
- Λάδωμα (με σπρέυ ) των κλειδαριών και όσων αρθρώσεων (ή αλλιώς "μεντεσέδες") έχω μέχρι τώρα εντοπίσει
- Καθάρισμα από σκόνες, λάσπες, φύλλα κ.τ.λ. της μηχανής, των λαμαρινών που καλύπτονται από τα πλαστικά κ.α.
- Καθάρισμα (στο πλυντήριο) των θόλων, μαρσιπιέ και γενικά όλων των δυσπρόσιτων σημείων. Αυτά γίνονται σε κάθε φορά που πλένω το αυτοκίνητο, δηλαδή 10 περίπου φορές τον χρόνο...
- Διάφορες εργασίες που αποσκοπούν στην καταπολέμηση των τριγμών (ευτυχώς δεν έχω το CC!!!). Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι πολύ θετικός!!... Cool

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 20:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΖΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ; Evil Evil ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 30.000!!!! ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΣΤΑ 10.000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΕΚ ΑΠ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΡΑΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΝ ΕΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 00:10:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΖΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ; Evil Evil ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 30.000!!!! ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΣΤΑ 10.000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΕΚ ΑΠ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΡΑΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΝ ΕΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Eίναι όπως τα λες... Και στα δικά μας Πεζώ έχει τον ψηφιακό χιλιομετρητή με το κλειδάκι.
Οι περισσότεροι από εδώ μέσα όμως δεν τον δίνουν και πολύ σημασία αφού τα διαστήματα των service (ακόμα και από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία) κρίνονται υπερβολικά.

Συγκεκριμένα τον χιλιομετρητή τον χρησιμοποιώ για δύο λόγους : Για την μέτρηση των συνολικών χιλιομέτρων που έχει διανύσει το αυτοκίνητο και για την λειτουργία του ημερίσιου χιλιομετρητή

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 02:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι οι περισσότροι τον χρησιμοποιούν όπως εσύ!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 09:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:

μάλλον θα συμφωνήσω... εγώ θεωρώ υπερβολή το 20.000χμλ=service. ειδικά όταν κάθε 10.000 το πολύ αλλάζονται τα άμεσα αναλώσιμα (λάδια-φίλτρα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης