PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.4 16v ή Clio 1.4 16v? Ποιό να πάρω?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 14:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sto fyladio eixa dei ena mpezaki den 8ymamai pws to anaferei, to teleiwmeno site ths peugeot den to xei,...alla to fovamai. mauro m aresei. apo t ashmia, pou exoun fore8ei poly m aresei auto pou galazizei!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 16:47:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρε μαυρο κι εσυ να τα εχουμε διδυμα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 00:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω να το πάρεις σε χρώμα στύλ τα 101(102 πλέον)σκυλιά της Δαλματίας... Laughing Laughing Laughing Laughing
Μόνο που το άσπρο χρώμα θα το αντικαταστήσεις με το μπλέ και τις μαύρες βούλες θα τις αντικαταστήσει το κίτρινο χρώμα! Shocked Exclamation Idea Laughing Laughing Laughing Cool Wink
Θα έχεις ένα μπλέ αρρωστημένο 206!! Wink Χειμώνας είναι άλλωστε!! Θα του πάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Laughing Laughing Laughing

Φύλε κοίτα κι αυτό που γαλαζίζει! Ήνε ώντος πωλοί ωραίω χρόμα! Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 00:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

Φύλε κοίτα κι αυτό που γαλαζίζει! Ήνε ώντος πωλοί ωραίω χρόμα! Wink

Φέτος θα φορεθεί πολύ το σομόν...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 01:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαύρο και πάλι μαύρο!

Καλά πλάκα κάνω ό,τι σ'αρέσει παίρνεις αρκεί να πάρεις μαύρο! Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 15:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο χρωμα το μαυρο ειδικα για compact αυτοκινητα αλλα πολυ "ευαισθητο" στις γραντζουνιες!!! Α, εχει και μια μανια να δειχνει συνεχως απλυτο!!! Εγω θα προτιμουσα το Sidobre αλλα δεν ξερω αν βγαινει ακομα...Οσο για το ασημογαλαζιο ειναι μια χαρα χρωματακι!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2004, 14:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to mpez den to xete dei e? eyxaristw gia tis xrwmatologikes symvoules. psaxnw na skotwsw ena 106 XR 1,4 ´93 gia na to parw epitelous...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2004, 14:17:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

original έγραψε:
to mpez den to xete dei e? eyxaristw gia tis xrwmatologikes symvoules. psaxnw na skotwsw ena 106 XR 1,4 ´93 gia na to parw epitelous...

δε το εχω δει αυτο που λες αλλα δε μου αρεσει το χρωμα αυτο...πολυ lada μου κανει...

για το 106 βαλε καμμια αγγελια. αν και θα στο παρει με ανταλλαγη η εταιρία και θα πληρωσεις την διαφορα. ιδιωτης αντε να σου δωσει 500-700 ευρώ παραπάνω. αν εχεις πορωθει και βιαζεσαι ομως χωσου αμεσως...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2004, 13:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Πετρος εχει δικιο!!! Καλυτερα να το δωσεις με ανταλλαγη στην πεζο!!! Μπορει να χασεις γυρω στα 500+e αλλα δεν χασεις το χρονο σου ψαχνοντας αγοραστη!!! Και πανω απολα θαχεις καινουριο τουτου αμεσα!!! Σκεψου το...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης