PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Περισσότερη δύναμη για το 206 RC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Georginos (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206RC

Ένταξη: 20 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 21:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEDIA KALISPERA. PROSFATA PIRA ENA 206 RC. EINAI GRIGORO KAI KALO ALLA ALITHEIA THA YPARKSEI STO PROSEXES MELLON KAMIA BELTIOSI GIAYTO?
TI LETE?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 21:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 206 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George142 έγραψε:
PEDIA KALISPERA. PROSFATA PIRA ENA 206 RC. EINAI GRIGORO KAI KALO ALLA ALITHEIA THA YPARKSEI STO PROSEXES MELLON KAMIA BELTIOSI GIAYTO?
TI LETE?

Μα καλ δεν σου φτανουν τα 180?? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Georginos (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 22:01:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TA 180 EINAI KALA ALLA DEN EINAI ARKETA PISTEVO...........ALLOSTE OTI AMAXI KAI NA PAREIS EINAI STO AIMA MAS NA TO FTIAXNOUME..... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 22:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kalispera kalosirthes kai more mpravo...
anyway giati den rotas stin peugeot sport gia skoupa kai pouthena gia kanena chipaki???ksero go?gia arxi re pedaki mou.. sto kato kato vale kai kamia eksatmisi kai siga siga tha proxorisei to thema(tha kikloforisoun kialla ktl ktl)... ine favlos kiklos .. . oso perissotera kikloforoun toso perisotera aftermarket tha vreis....

kalotaksido kai pali kai perimenoume neotera...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 22:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθες φίλε! Καλορίζικο,καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο! Very happy
RC ε? Έ ρε "πισω"-γλέντια... Twisted evil Laughing Laughing

Προσεχώς η Peugeot Sport θα φέρει τουρμπίνα που θα εφαρμόζει απο κάτω και θα δίνει έξτρα ώθηση στο RC σου για τις ευθείες... Όσο για τα στροφιλίκια έχει και extra πλαϊνά ροδάκια(όπως στα ποδήλατα... Wink ) όπου και θα δίνει καλύτερη σταθερότητα και δεν θα χάνεται η πρόσφυση σου... Laughing Laughing Laughing Laughing

Φίλε Γίωργο υπομονή... τι άλλο να σου πώ; Γιατί δεν πήρες το 206WRC αφού θες παραπάνω άλογα; Ήδη το αμάξι που έχεις είναι μίνι-πύραυλος... Τέσπα... Καλό ψάξιμο

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Georginos (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 22:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SE EYXARISTO GIA TA KALA SOU LOGIA FILE MOU.
ROTISA STIN PS ALLA MOU EIPAN OTI DEN YPARXEI TIPOTA NEOTERO GIA TO RC.
TELOSPANTON ,.......DEN LEO OTI DEN EINAI GRIGORO..ANTITHETOS EINAI PEDIA POLI GRIGORO GIA TIN KATIGORIA TOU KAI EXEI FOBERA KRATIMATA..EINAI AMAXI POLI FILIKO KAI TO MATHENEIS GRIGORA OSO ANAFORA TA GAZIA TOY....PERNEI KAI PERISSOTERA OPOSDIPOTE LOGO TIS TEXNOLOGIAS POU EXEI.AFISTE POU TO ESP DEN SE AFINEI NA FIGEIS APO TO DROMO.
RE NA TO KOBO APOTOMA AYTO TIPOTA.....DEN PAEI POUTHENA....
OK GUYS EYXARISTO KAI THA SAS PO NEOTERA GIA TIS EPEIDOSEIS TOY.
TO MONO POU EXO NA PO EINAI OTI TA LEFTA TOU TA AXIZEI!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
fantom (geo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.1 xt

Ένταξη: 19 Ιαν 2004
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 23:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....

ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠ "ΜΑΜΑ" 206;;;;;;;;;;;;;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ-ΠΕΖΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ GTI!!!!!!!!!!

ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ...ΚΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!!

....zeitgeist the movie....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Georginos (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 23:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SE EYXARISTO GIA TA KALA SOU LOGIA FILE MOU.........
POS AISTHANOMAI......XMMMMMM...KOITA NA DEIS....EINAI ENA KALO
AMAXI APLOS.......KAI EPITELOUS EFTASA SE MIA ILIKIA TON 28 GIA NA PARO KAI GO ENA KALO AMAXAKI....GRIGORO KAI KALO....ASE GIATI AMA KANEIS OIKOGENEIA FILE MOU PREPEI NA TA KSEXASEIS AYTA....
KAI TO PIRA TORA PRIN KANO TIN MEGALI KINISI TIS OIKOGENEIAS...ANTE KAI AMA TIN KANO THA SE IDOPOIISO OTAN TO POULAO GIA NA TO PAREIS Smile
Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 00:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιος !! Καλοριζικο και απο εμενα και καλο στρωσιμο.
Οσον αφορα την οικογενοια... γιατι να το δωσεις? Αμα αντεχει η τσεπη παιρνεις και κανα "βαρετο" 1400αρι τετραπορτο με χωρους και εισαι πασας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Καλώς ήρθες φίλε! Καλορίζικο,καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο! Very happy
RC ε? Έ ρε "πισω"-γλέντια... Twisted evil Laughing Laughing

Προσεχώς η Peugeot Sport θα φέρει τουρμπίνα που θα εφαρμόζει απο κάτω και θα δίνει έξτρα ώθηση στο RC σου για τις ευθείες... Όσο για τα στροφιλίκια έχει και extra πλαϊνά ροδάκια(όπως στα ποδήλατα... Wink ) όπου και θα δίνει καλύτερη σταθερότητα και δεν θα χάνεται η πρόσφυση σου... Laughing Laughing Laughing Laughing

Φίλε Γίωργο υπομονή... τι άλλο να σου πώ; Γιατί δεν πήρες το 206WRC αφού θες παραπάνω άλογα; Ήδη το αμάξι που έχεις είναι μίνι-πύραυλος... Τέσπα... Καλό ψάξιμο

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Εγραψες Μικε Laughing Laughing

Εγω φιλε μου αν ειχα το RC θα του εβαζα μια καλυτερη αναρτηση και θα αλλαζα λαστιχα καθε οποτε χρειαζετε.

Υ.Γ.Αν θες σε παρακαλω...γραφε στα Ελληνικα για να ειναι ευκολο και σε μας να διαβαζουμε τα ποστ σου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣ ΤΑ 180 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ??
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΟ??

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ 1.4 ΚΑΙ 1.1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΟΓΑΚΙ... ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑ RC ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ RC ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ) ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΚΑΘΩΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ TUNING ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο Πέτρος!!!
Σε τέτοια αμάξια κανενα φίλτρο καμια εξατμισούλα και αναρτήσεις και μετά από στρώσιμο και πολύ καλών γνώσεων των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου,κοινώς αφού εξαντλήσεις τα όρια!
Προσωπικά αν το πείραζα-αααααααν το είχα-μόνο αυτά τα δυο και αν!!!! Wink Wink Wink

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Σωστός ο Πέτρος!!!
Σε τέτοια αμάξια κανενα φίλτρο καμια εξατμισούλα και αναρτήσεις και μετά από στρώσιμο και πολύ καλών γνώσεων των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου,κοινώς αφού εξαντλήσεις τα όρια!
Προσωπικά αν το πείραζα-αααααααν το είχα-μόνο αυτά τα δυο και αν!!!! Wink Wink Wink

ΟΥΤΕ ΚΑΝ...ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανάρτηση,λάστιχα και βουρ για τα βουνα . . . . Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:40:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:

τι βουνά μωρε...? διόνυσο-πεντέλη Wink !!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε !!!!!
Για αλλαγή!!!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

τι βουνά μωρε...? διόνυσο-πεντέλη Wink !!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πορταρια-Ριτσωνα-Καστανια-Αγ.Αννα...τοσα και τοσα υπαρχουν Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο το RC σου και καλώς ήρθες στο κλαμπ μας.

Περί ορέξεως..... , αλλά και εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις.
Πρώτα απόλα ο κινητήρας είναι ήδη τρελοπουσαρισμένος από μαμά και να φανταστείς θέλαν απεγνωσμένα να βγάλουν 180 αλλά δεν τα κατάφεραν οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρξει σοβαρή μετατροπή(πλην τουρμπο..αν χωράει) στο μέλλον.

Καλά είπε ο Νίκος , μια αναρτησούλα( αν και με την μαμά έχω διαβάσει κάτι χρόνους στις Σέρρες...μούρλια), και μετά ένα καλό στερεοφωνικό για να μην κλαις τα πλαστικά σου που ξαφνικά τα έπιασε λογοδιάρροια.....

άντε και να σε δούμε από κοντά.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 12:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω ξενάγηση τώώώώώώρα . . . . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 00:09:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι την αναρτηση ουτε θα την ακουμπαγα. Αμφιβαλλω αν θα υπαρχει aftermarket συνδιασμος ανεσης-κρατηματος ισαξιος με το μαμα - ποσο μαλλον καλυτερος. Συμφωνω με τη χρηση καλων ελαστικων.

Κινητηρα θα εβαζα καλο λαδι, καλη βενζινη και θα βοηθαγα λιγο την εισαγωγη/εξαγωγη με μια αυτοσχεδια σκουπα και ελευθερο τελικο/ελευθερο καταλυτη (αν παιρνει). Δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο που να μη χαλασει το δεσιμο του αυτοκινητου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Επόμενη
Σελίδα 1 από 51

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης