PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το 206 1.4 16V στο μικροσκόπιο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Το 206 1.4 16V στο μικροσκόπιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκίνητο αποκτήθηκε επιτέλους όπως ίσως ξέρετε και άρχισε το στρώσιμο. Έτσι άρχισαν να βγαίνουν από νωρίς τα πρώτα συμπεράσματα (με τον καιρό ίσως αλλάξει κατι ή προστεθούν κι αλλα-ελπίζω καλα). Ξεκινάω απο το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Τα καθίσματα είναι με τη γνωστη ταπετσαρία με τα σχεδια που μοιάζουν με γράμματα.Δεν είναι όμως γκρι όπως στο quiksilver αλλα μπορντώ και δενουν πολύ ωραία. Τα καθίσματα προσφέρουν πολύ καλή πλευρική στήριξη (τύφλα να έχουν τα αγωνιστικά bucket) και κάθε σκέψη μου να βάλω αγωνιστικά εξαφανίστηκε. Το κοντέρ έχει ενα εντυπωσιακό ασημί χρώμα που δίνει μια σπορ αισθητική στο εσωτερικο σε συνδυασμο με τις πινελιές αλουμινίου στα χερούλια της πόρτας και στον λεβιέ των ταχυτήτων. Ο φωτισμός είναι ο γνωστός πορτοκαλί με επιλογέα φωτεινότητας. Το δερμάτινο τιμόνι είναι πολύ όμορφο όπως και η λαβή του χειροφρένου (που όταν το σηκώσεις εν κινήσει αρχίζει τα μπιπ μπιπ Confused ).
Ο αυτόματος κλιματισμός είναι ωραίο πράγμα...
Το ηχοσύστημα είναι το γνωστο clarion με τα 6 ηχεία και δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτο (σύντομα θα αλλάξει άλλωστε).
Εξωτερικά τώρα το αυτοκίνητο είναι κουκλί (όπως όλα τα 206). Εκτός από τα φώτα που είναι λίγο διαφορετικά (όλοι όταν το κοιτάνε από μπροστά πορώνονται.. Very happy ) και το κανουν πιο επιθετικό δεν υπάρχει κάποια σχεδιαστική διαφορα με τα παλιότερα 206. Διατηρώ μια αμφιβολία για το αν είναι ίδιοι οι καθρέφτες μόνο.
Το διακοσμητικό της εξάτμισης είναι ψαρωτικό για διάφορους που δε ξέρουν και πολλά και δενει ωραία όπως ξέρετε και απο τα μαμα 1.6.
Οι ζάντες (σιδερένιες) είναι το αδύνατο μου σημείο εμφανησιακά καθώς δε δείχνει καθόλου το αμαξι χωρίς αλουμινίου και δε φαίνονται και τα πίσω δισκόφρενα Crying or Very sad ... anyway κι αυτο θα αλλάξει σύντομα.
Τα ελαστικά μαμα ήταν τα γνωστά continental 195/55 15 85H τα οποία δεν είναι και ότι καλύτερο σαν ελαστικό αλλά για την ώρα καλά τα πάνε (δεν έχουν ζοριστεί και καθόλου). Το φάρδος για το οποίο γινόταν τόσος λόγος δεν ενοχλεί ούτε χαλάει τουλάχιστον όπως μπόρεσα εγώ να το αντιληφθώ μεχρι τωρα. Δε ξέρω αν με 185 ή 175 το αυτοκίνητο θα κέρδιζε κάτι από επιτάχυνση αλλά και να κέρδιζε δε θα τα έβαζα γιατι δεν μου αρέσει εμφανισιακά.
Και αφού σας κούρασα με τα για πολλούς ανούσια, περνάω στο ζουμί. Τονίζω οτι ασφαλη συμπεράσματα δεν έχουν βγει ακόμα και όσα αναφέρω είναι η πρώτη εντύπωση.
Το αυτοκίνητο μου μοιάζει να έχει μεγάλα αποθέματα ροπής σε όλο το φάσμα των στοφών. Βέβαια μέχρι τώρα οδηγούσα 1.0 αυτοκίνητο και΄ίσως γι αυτο να μου φαίνεται έτσι. Αλλά το vvt-i του Yaris ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Ανεβαίνω α-ν-ε-τ-α με το 206 οποιαδήποτε ανηφόρα ακόμα και με τρίτη και λίγα σχετικά χιλιόμετρα κάποιες φορές. Δε το έχω ανεβάσει πάνω απο 4.000 στροφές και με σωστές αλλαγές δε μου κρέμασε σε καμία ανηφόρα. Η απόκριση στο γκάζι τώρα μερικές φορές με μπερδεύει, καθώς υπάρχει μια αντιληπτή υστέρηση η οποία όμως δε γίνεται ενοχλητική ή επικίνδυνη πιστεύω. Το φρενάρισμα του είναι άψογο και αν και ομολογώ οτι προσπάθησα να δω πως πάει όταν πιάσει το abs δε τα κατάφερα!! Η αληθεια είναι οτι με τις κοντές σχέσεις χρειάζεται να αλλάζεις συχνα τις ταχύτητες ειδικά αν κινέισαι μέσα στην πόλη. Πόσο μάλλον τώρα που το στρώνω, είμαι με το χέρι στο λεβιέ. Η αίσθηση του τιμονιού είναι πολύ καλή. Έίναι λίγο πιο βαρύ απο το Yaris και νομίζω βολεύει καλύτερα στην οδήγηση. Τελος εντύπωση μου έκανε η ηχομόνωση (δε ξέρω αν έχει αλλάξει κατι σε αυτόν τον τομέα) καθώς δεν άκουγα σχεδόν τιποτα μεσα στην καμπίνα εκτός από τον γλυκό θόρυβο της μηχανής.
Το αμάξι το πήρα με ένα λίτρο βενζίνη μέσα (τσίπηδες) και έβαλα shell 99 racing αμέσως.Την οποία ομολογώ πως την ψιλορουφάει... η κατανάλωση μου μέσα στην πόλη (άνοιξα 2-3 φορές μόνο) μέχρι στιγμής είναι στο 9.4L/100 αλλα όλο και πέφτει...

αυτά...σύντομα βα βάλω εδώ και καμιά φώτο της μηχανής να δείτε κι εκεί τι παίζει...αν έχετε καποια ερώτηση εδώ είμαι. Ελπίζω πως σύντομα θα τα δείτε κι από κοντά αυτα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Baphomet στις Πεμ 17 Ιούν 2004, 09:37:30, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα.... Δηλαδή το 1.4 16V τώρα έρχεται με πίσω δισκόφρενα και 195/55/15 ελαστικά... Τι μου λες... Σαν το 1.6 16v. Κι όταν λες ότι τα εμπρός φώτα είναι διαφορετικά τι εννοείς; Δεν τα έχω προσέξει ποτέ. Τι είναι, πιο σχιστά;

Αλλά 9,4 λίτρα στα 100km; Μακριά από μας... Razz

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρώτη Επαφή με το 206 1.4 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!

petrskar έγραψε:
Οι ζάντες (σιδερένιες) είναι το αδύνατο μου σημείο εμφανησιακά καθώς δε δείχνει καθόλου το αμαξι χωρίς αλουμινίου και δε φαίνονται και τα πίσω δισκόφρενα Crying or Very sad ... anyway κι αυτο θα αλλάξει σύντομα.
Τα ελαστικά μαμα ήταν τα γνωστά continental 195/55 15 85H τα οποία δεν είναι και ότι καλύτερο σαν ελαστικό αλλά για την ώρα καλά τα πάνε (δεν έχουν ζοριστεί και καθόλου).

Γνώμη μου,κακά ψυχρά και ανάποδα τα conti αλλά κράτα τα για μερικές χιλιάδες km (τα πρώτα 10000 τα βγάζει χωρίς κανένα πρόβλημα),και μετά αν θέλεις να τα αλλάξεις,βάλε και τις ζαντούλες.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μάλιστα.... Δηλαδή το 1.4 16V τώρα έρχεται με πίσω δισκόφρενα και 195/55/15 ελαστικά... Τι μου λες... Σαν το 1.6 16v. Κι όταν λες ότι τα εμπρός φώτα είναι διαφορετικά τι εννοείς; Δεν τα έχω προσέξει ποτέ. Τι είναι, πιο σχιστά;

Είναι πλέον διαφανή τα μπροστά φώτα-όπως και στα 1600

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

ακριβώς.
το 9,4 είναι πολυ? εγώ τόσο έκαιγα και με το 1.0 πάντως!!! Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:44:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα διάφανα είναι τα εμπρός φώτα... Shocked

Εμένα καίει περίπου 8 λίτρα μεικτά... Όπως και να το κάνεις, ένα λίτρο είναι ένα λίτρο...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Κι εμένα διάφανα είναι τα εμπρός φώτα... Shocked

Εμένα καίει περίπου 8 λίτρα μεικτά... Όπως και να το κάνεις, ένα λίτρο είναι ένα λίτρο...

καλά κι εμενα θα πέσει πιστεύω...στην αρχή ήταν 12!!!
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το έχω 10 μέρες και ειμαι ακόμα στα 10,8 - 11.Την έχω φτάσει και στα 9,6 αλλά μόνο μια φορά.Ελπίζω με τον καιρό να βελτιωθεί η κατάσταση Wink

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

argonaftis έγραψε:
Εγώ το έχω 10 μέρες και ειμαι ακόμα στα 10,8 - 11.Την έχω φτάσει και στα 9,6 αλλά μόνο μια φορά.Ελπίζω με τον καιρό να βελτιωθεί η κατάσταση Wink

εσύ με 1.6 Gti αν σε γαργαλαει και λίγο το πόδι μην περιμένεις να πέσεις κάτω απο 10,5. εκτός κι αν κανεις συχνα ταξίδια.
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:18:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι δεδομένο ότι κατά το στρώσιμο η κατανάλωση είναι σχετικά υψηλή.
Υπομονή ... θα βελτιωθεί αργότερα Wink

Επίσης αλλη κατανάλωση στο μποτιλιάρισμα στο κέντρο και άλλη κινούμενος στην Αττική Οδό κλπ.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβώς αντώνη!φαντασου οτι ξεκινησε απο 12... πιστεύω οτι λίγο κατω απο 9 θα είναι πάντως όταν κανει αρκετα χλμ. έτσι το κόβω.
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

Ένταξη: 19 Αύγ 2003
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην μιδενισεται τον υπολογιστη για κανα 10ημερο για να βγει αντικειμενικη καταναλωση.

π.χ.Αμα το μηδενισεις και μπεις στην πολη και σε κανα μποτιλιαρισμα θα γραψει τρελα νουμερε-Αφηστε το για τουλαχιστον 3 γεμισματα

Ηλια αμα συνεχισει η ιδια καταναλωση και αφου το στρωσεις θα αρχισω να αναρωτιεμαι αν εχουμε ιδιες ρυθμισεις στο μοτερ............... Wink

Το δικο μου με χοανη και εξατμιση ειναι στο 9,6.

Πριν τα βαλω ημουν στο 9,2

ROTAX 125-και τα μυαλα.......................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:36:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καθημερινό δρομολόγιό μου είναι Βύρωνας-Κιφισιά-Βύρωνας.Στο πήγαινε πάω απο Κιφισίας (11-10,8 lt) και στο έλα από Ηράκλειο-Κύμης-Γαλατσίου κλπ (έχει πάει και 9,8lt).Αν και με τρώει λίγο το πόδι μου δεν το πολυπατάω (καινούργιο γαρ και ακόμα με 470χλμ στο μετρητή)

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι .. έτσι.
Επίσης οταν έκανα καθημερινά Πατήσια - Γκάζι είχα τουλάχιστον ένα λίτρο παραπάνω μέση κατανάλωση απο το Μοσχάτο - Γλυφάδα.

Σίγουρα καλορίζικο και καλοτάξιδο Smile

Από κιβώτιο και συμπλέκτη πως πας ?
Η όπισθεν μπαίνει εύκολα και αθόρυβα ?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 16:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Ετσι .. έτσι.
Επίσης οταν έκανα καθημερινά Πατήσια - Γκάζι είχα τουλάχιστον ένα λίτρο παραπάνω μέση κατανάλωση απο το Μοσχάτο - Γλυφάδα.

κιβώτιο με αρκετα κοντές σχέσεις,προσωπικα είμαι ικανοποιημένος. ο συμπλεκτης μου φαίνεται στο πόδι λίγο δύσκολος.Έχει πολυ απόσταση για να το πατήσεις τέρμα. Η όπισθεν αν πατήσω τον συμπλέκτη τέρμα μπαίνει καλά και αθόρυβα.
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 20:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω το 206 1.6 εδώ και 25 μέρες περίπου ,η κατανάλωση δεν πέφτει κάτω από 9,8 με τίποτα έχω κάνει τα πάντα Mad. Βένζίνη 100άρα ΕΚΟ,για να δούμε τη σύνεχεια........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 22:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνκλαμιτη και ..."γειτονα" καλοριζικο. Ασημι το πηρες ? Φανταζομαι εχει τα διακριτικα GTI στο πλαι και τις 5ακτινες ζαντες για να σε καταλαβω αμα σε πετυχω πουθενα στην περιοχη. Δεν νομιζω να δεισ διαφορα στην οικονομια με την ΕΚΟ την κατοσταρα. Και εγω αυτην βαζω, ασε που τωρα τελευταια νομιζω οτι η τιμη της εχει σε πολλα βενζιναδικα φτασει στα επιπεδα της ΒP Ultimate 98-99 ευρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 03:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

ta fwta ta empros einai diafana kai sta 1,4 xs kai quiksilver edw kai 2 xronia pou pira to diko mou.
ta pisw fwta einai allagmena kai moiazoun me tou 307 pou anavoun stroggila ta stop kai exoun genikotera allo sxima oles oi lampes apo mesa pantote.pantws prepei na eisai paratiritikos gia na to prosekseis.
twra pou pernaga apo tin tatoiou katw apo to carefur stin kantina eida ena mavro 1,4 kainourgio.esy isouna?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 09:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερώτηση ρε παιδιά ?

Τι λέει το manual σας να βάζετε super αμολυβδη ή 95 και πάνω ?

Γιατί νομίζω ότι και η ΕΚΟ 95+ και η vpower είναι υπεραρκετές για τον κινητήρα σας (χωρις μετατροπές).
Διαβάστε και τα αντίστοιχα topic για τις βενζίνες.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 09:30:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Ετσι .. έτσι.

Αντώνη ευχαριστώ.Από κιβώτιο και συμπλέκτη δεν έχω κανένα πρόβλημα, παρόλα αυτά η όπισθεν έκανε ένα θόρυβο εχτές

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης