PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 21:57:52    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια θελω να θιξω ενα θεμα που κατι μου λεει οτι ισως το εχετε παθει και αλλοι...
Κατ 'αρχιν μια ερωτηση!
Το καθισμα του οδηγου οταν ριχνουμε την πλατη μπροστα για να μπει να κατσει καποιος πισω(μιλαμε για τα 3θυρα),μετακινειται ολοκληρο μπροστα οπως και του συνοδηγου????? Confused Confused Confused Confused Confused
Και τωρα μπαινω στο προβλημα!
Τωρα πια οταν ριχνω την πλατη του καθισματος του συνοδηγου μπροστα δεν μετακινειται ολοκληρο οπως παλια! Sad Sad Sad
Εχει κολλησει φαινεται!
Το ιδιο και του οδηγου αν και οπως σας ειπα δεν θυμαμαι αν πηγαινε μπροστα και αυτο!
Εχω δοκιμασει να το ξεβιδωσω μπας και καταφερω να δω τι φταιει αλλα δυστυχως οι βιδες μοιαζουν καπως με allen αλλα ειναι σαν αστερακια,και τετοιο κατσαβιδι δεν εχω και τα allen δεν κανουν!
Εχετε να προτεινετε κατι???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 00:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Θόδωρε, αυτό που ρωτάς για τα καθίσματα (δηλαδή αν με το που πέφτουν οι πλάτες μετακινούνται ολόκληρα προς τα εμπρός) συμβαίνει και στα δυο καθίσματα. Υπό κανονικές συνθήκες βέβαια... Razz Στη δική σου περίπτωση τι να πω... Και τα δυο βρε; Αυτό θα πει γκαντεμιά... Το πιο πιθανό είναι να φράκαραν οι σιδηρόδρομοι ή ο μηχανισμός που απελευθερώνει το κάθισμα με το που πέφτει μπροστά η πλάτη... Συμπεριφέρεσαι σκληρά στα καθίσματά σου; Τα ανοιγοκλείνεις πολύ συχνά; Μάλλον θα πρέπει να βγάλεις το κάθισμα για να το δεις (και δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις κιόλας). Οι βίδες που λες έχουν ένα περίεργο όνομα που δε θυμάμαι τώρα (ίσως οι μηχανικοί του club να μπορούν να βοηθήσουν) και θέλουν ειδικά κλειδιά...

Εγώ είχα πάθει κάτι παρόμοιο μόνο που είχε κολλήσει το κάθισμα μπροστά και δεν πήγαινε πίσω! Αλλά μετά από δυο-τρία τραντάγματα που του έκανα (δούλεψε ρε αναθεματισμένο!) επανήλθε και δεν το ξανάκανε από τότε... Κι ο ¶γιος φοβέρα θέλει...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 00:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως είναι torx οι βίδες?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 00:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

¶ει γεια σου! Εδώ το είχα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 08:33:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Μήπως είναι torx οι βίδες?

Σωστα οι βιδες "torx" λεγοντε, τωρα οσο για το καθισμα μπορω να φανταστω δυο εκδοχες:
1. να εχουν φαγωθει τα ροδακια του μηχανισμου...(απο την πολυ χρηση Wink ) &
2. να εχει χαλαρωσει καμια βιδα και να μαγκονει.... αλλα και τα δυο Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 09:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας!
Οριστε,ειδατε,εμαθα και πως λεγονται οι βιδες αυτες! Very happy Very happy Very happy
Παντως η αληθεια ειναι πως τα ριχνω συχνα μπροστα για να κατσει καποιος πισω...
Ισως οχι τοσο πολυ τελευταια,αλλα παλιοτερα αρκετα!
Το σαββατο θα παω να αλλαξω τακακια,αρα επι την ευκαιρια θα του πω να κοιταξει και αυτο! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 09:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι λέτε ρε παιδια? στο δικό μου μονο του συνοδηγού παει μπροστα! και δε νομιζω να εχει πρόβλημα 2 ημερών αμαξι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 09:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια τετοιες βιδες εχει παντου σε ολοκληρο το αυτοκινητο.
Οποιος εχει πεζο πρεπει απαραιτητος να διαθετει κι ενα σετακι για τετοιες βιδες.
Παντως απ οτι θυμαμαι νομιζω μονο του συνοδηγου παει μπρος πισω οταν το 'διπλωνει'

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fpug στις Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:27:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
τι λέτε ρε παιδια? στο δικό μου μονο του συνοδηγού παει μπροστα! και δε νομιζω να εχει πρόβλημα 2 ημερών αμαξι!

Λίγο απίθανο μου φαίνεται να μην έρχεται μπροστά το κάθισμα του οδηγού. Όλα τα τρίθυρα που έχω δει μέχρι στιγμής έτσι είναι. Λες το δικό σου επειδή είναι 16V να διαφέρει; Μπααα, δεν το νομίζω...

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
petrskar έγραψε:

Λίγο απίθανο μου φαίνεται να μην έρχεται μπροστά το κάθισμα του οδηγού. Όλα τα τρίθυρα που έχω δει μέχρι στιγμής έτσι είναι. Λες το δικό σου επειδή είναι 16V να διαφέρει; Μπααα, δεν το νομίζω...

θα το ξανακοιτάξω το απόγευμα αλλά το έκανα χτες και δε γινόταν. Είμαι κατα 90% βέβαιος. Αλλά πάλι ποτέ δε ξέρεις...
Όχι οτι με νοιάζει καθώς σιγά μη σηκώνομαι εγώ για να βγουν ή να μπουν οι πίσω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη ??? Smile
Επειδή για να κουμπώσει καλά το κάθισμα όταν κάθεσαι θέλει να το σπρώξεις λίγο με δύναμη να ακουστεί το κλίκ ... μήπως φταίει αυτό ???
Εγώ αρκετές φορές που το έχω πάρει μετά που το έχει οδηγήσει ο αδερφός μου , έχω κάνει π.χ. το κάθισμα μπροστά κανονικά αλλά δεν είχε κουμπώσει καλά , είχα όμως την ψευδαίσθηση πως είχε κουμπώσει .. και όταν κατέβαζα την πλάτη για να μπει κάποιος πίσω δεν κουνιόταν το κάθισμα από τη θέση του με τίποτα .
Κάθησε και κάν'το μπρός πίσω με τα πόδια σου να δεις αν είναι θέμα κουμπώματος Wink
Smile

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη ??? Smile
Επειδή για να κουμπώσει καλά το κάθισμα όταν κάθεσαι θέλει να το σπρώξεις λίγο με δύναμη να ακουστεί το κλίκ ... μήπως φταίει αυτό ???
Εγώ αρκετές φορές που το έχω πάρει μετά που το έχει οδηγήσει ο αδερφός μου , έχω κάνει π.χ. το κάθισμα μπροστά κανονικά αλλά δεν είχε κουμπώσει καλά , είχα όμως την ψευδαίσθηση πως είχε κουμπώσει .. και όταν κατέβαζα την πλάτη για να μπει κάποιος πίσω δεν κουνιόταν το κάθισμα από τη θέση του με τίποτα .
Κάθησε και κάν'το μπρός πίσω με τα πόδια σου να δεις αν είναι θέμα κουμπώματος Wink
Smile

σωστό αυτό που λές... ίσως να είναι έτσι.θα το κοιτάξω.
Thanx Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 12:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Βασω εχει απολυτο δικιο!
Δεν κουμπωνουν με τη μια τα καθισματα!
Θελουν λιγο σπρωξιμο οταν εισαι καθιστος,με τα ποδια!
Πολυ σωστη η Βασω!
Παντως ρε παιδια ουτε κι εγω θυμαμαι να πηγιανε μπροστα και του οδηγου το καθισμα! Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 13:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην επιμένετε... Το κάθισμα του οδηγού πάει μπροστά όταν ρίξεις την πλάτη, όπως και του συνοδηγού... Εκτός αν γίνεται στα μισά τρίθυρα και στα άλλα μισά όχι Shocked ... Μάλιστα στο δικό μου, το κάθισμα του οδηγού μετακινείται ευκολότερα απ'ότι του συνοδηγού...

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 13:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δικιο είχατε...κι εμενα παει μπροστα του οδηγου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης