PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

MY PRECIOUS...IS HERE!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 02:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλοτάξιδο Πέτρο! Πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το 206 σου! Smile

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 02:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
σας ευχαριστω όλους για τις ευχες σας...!!
1. αμαξι δεν υπηρχε (206 τουλαχιστον) εως τωρα και οτι αποριες ειχα ηταν ειτε σε θεωρητικα επιπεδο ειτε σε πρακτικο σε 206 φίλων. Για το ταμπλω μαλλον λαθος θυμασαι νικο. (Συντομα θελω το κοννε σου στην Llumar...δε το ξεχασα)
2. Για την μπάλα ειμαι μέσα φυσικά, αν υπαρχει ενδιαφερον να το κανονισουμε παιδια... καντε μια προταση να δουμε τι ενδιαφερον υπαρχει.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.
μολις κανεις και ταπαραιτητα χιλιομετρα για το στρωσιμο,γραψε και ενα τοπικ για το πως σου φενεται το 16βαλβιδο 1,4 συνολο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 12:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα,μπα???
ο γειτονας πηρε το αυτοκινητακι του Question Question
θα πρεπει δηλαδη να ανησυχω που υπαρχει στην περιοχη μου 206 1.4 με 16v Question Question Question
Μαλλον οχι γιατι...... Exclamation Cool Cool Cool
(χε χε χε) Laughing Laughing Laughing

καλοταξιδο φιλε μου Exclamation Exclamation Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 12:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλά και ευχάριστα χλμετρα. Very happy Very happy Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 09:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
μπα,μπα???
ο γειτονας πηρε το αυτοκινητακι του Question Question
θα πρεπει δηλαδη να ανησυχω που υπαρχει στην περιοχη μου 206 1.4 με 16v Question Question Question
Μαλλον οχι γιατι...... Exclamation Cool Cool Cool
(χε χε χε) Laughing Laughing Laughing

καλοταξιδο φιλε μου Exclamation Exclamation Exclamation

τι να ανησυχεις εσύ ρε... ενα μαμα στο στρωσιμο? εσυ μπαίνεις χειρουργείο έτσι δεν είναι...? Wink

παίδες...πόσα χμλ λέτε οτι θέλει συντηρητικά? για να στρώσει καλά? υπάρχει κατι άλλο που πρέπει να προσέχω εκτός απο το στροφόμετρο στο στρώσιμο? διαφωτίστε με λίγο γιατι το προηγούμενο αμαξι δε το οδήγησα καινούριο και δε ξέρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
τι να ανησυχεις εσύ ρε... ενα μαμα στο στρωσιμο? εσυ μπαίνεις χειρουργείο έτσι δεν είναι...? Wink

παίδες...πόσα χμλ λέτε οτι θέλει συντηρητικά? για να στρώσει καλά? υπάρχει κατι άλλο που πρέπει να προσέχω εκτός απο το στροφόμετρο στο στρώσιμο? διαφωτίστε με λίγο γιατι το προηγούμενο αμαξι δε το οδήγησα καινούριο και δε ξέρω.

Όχι γρήγορες επιταχύνσεις,όχι στροφιλίκια (το αμάξωμα δεν έχει "δέσει" ακόμα),προσοχή στα πεζοδρόμια και τις λακκούβες (για τα ελαστικά).

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
petrskar έγραψε:

Όχι γρήγορες επιταχύνσεις,όχι στροφιλίκια (το αμάξωμα δεν έχει "δέσει" ακόμα),προσοχή στα πεζοδρόμια και τις λακκούβες (για τα ελαστικά).

οκ! ευχαριστώ! κι αυτά για πόσα χμλ??
έλπίζω να αντέξω...θέλω να το στρώσω καλά αλλά γαργαλιέμαι κιόλας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:

οκ! ευχαριστώ! κι αυτά για πόσα χμλ??
έλπίζω να αντέξω...θέλω να το στρώσω καλά αλλά γαργαλιέμαι κιόλας...

'Ολοι "γαργαλιόμασταν" Very happy
Τα km είναι στην κρίση σου.Συνήθως μία προσεχτική οδήγηση για τα πρώτα 3000 είναι μια χαρά.Κατόπιν μία ομαλή μέχρι την πρώτη αλλαγή λαδιών.Μετά... τα ξέρεις... Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

keny έγραψε:
ρε παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω παραγγειλει ενα 206 και σημερα που μιλησα με την αντιπροσωπεια μου παν οτι ειναι στο τελωνεια .Μηπωσ ξερει κανεις να μου πει ποσο καιρο θελει ακομα μεχρι να μου παραδοθει?Αντε γιατι περιμενω ηδη 2 μηνεσ! Twisted evil Twisted evil

Καλορίζικο να είναι όταν το παραλάβεις !! Smile Γύρω στις 15 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά . Άρα περίπου 3 εβδομάδες !!
Εσύ να τους ενοχλείς όμως , δεν κάνει τίποτα Cool Cool Cool

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης