PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

MY PRECIOUS...IS HERE!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 16:04:50    Θέμα δημοσίευσης: MY PRECIOUS...IS HERE!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ PEUGEOT MOΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ CLUB ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ Wink !! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 16:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο !!!

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 16:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο,καλοταξιδο με πολλα πολλα πολλα χαρουμενα και απροβληματιστα χιλιομετρα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 16:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο !!! Καλορίζικο !!!
Ζηλεύω τα 95 άλογα και το 16V ...... Embarassed Embarassed Embarassed

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 17:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντε καλοταξιδο....και καλες στροφες Arrow Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 17:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλοταξιδο Λοιπον και καλα μπασιματα!!!Ααα τι θα γινει με το ποδοσφαιρακι που λέγαμε?? Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 17:57:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 20:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο,καλοτάξιδο και καλές στροφοδιαδρομές !!!!! Wink Wink Wink

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 20:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 20:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο και σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου !!!!!!!!!!!!!
Περιμένουμε εντυπώσεις!!!!Το έχω παραγγείλει και εγώ (μπλέ Recife) και το περιμένω σε 2 εβδομάδες περίπου από σήμερα!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 20:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 21:40:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν γέννησε ο άνθρωπος,αυτοκίνητο αγόρασε !!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Φιλικά ε!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 23:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε καλα χιλιομετρα (...και πολλα)!!! Μαθε να φτιαχνεις και κανα τσαι για να κερνας που και που!!! Laughing Laughing Laughing

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 09:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

re petro se thimame(an thimame kala) na pedevese pos tha ftiakseis to tamplo..... amaksi den eixes???tora to perneis? more mpravo afto tha pei καϋλα(xoris ta dialitika...) gia ena amaksi...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 10:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σας ευχαριστω όλους για τις ευχες σας...!!
1. αμαξι δεν υπηρχε (206 τουλαχιστον) εως τωρα και οτι αποριες ειχα ηταν ειτε σε θεωρητικα επιπεδο ειτε σε πρακτικο σε 206 φίλων. Για το ταμπλω μαλλον λαθος θυμασαι νικο. (Συντομα θελω το κοννε σου στην Llumar...δε το ξεχασα)
2. Για την μπάλα ειμαι μέσα φυσικά, αν υπαρχει ενδιαφερον να το κανονισουμε παιδια... καντε μια προταση να δουμε τι ενδιαφερον υπαρχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 10:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο το τουτού σου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 10:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοταξιδο.
Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Aθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 16:02:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοταξιδο κι απο εμενα και σου ευχομαι ατρακαριστο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 16:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγια ,Καλοτάξιδο! Για λίγα χιλιόμετρα (όσα αντέξεις δηλαδή...) χαλαρά και μετά Arrow ! αρχίζει η ....... ευχαρίστηση. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 19:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω παραγγειλει ενα 206 και σημερα που μιλησα με την αντιπροσωπεια μου παν οτι ειναι στο τελωνεια .Μηπωσ ξερει κανεις να μου πει ποσο καιρο θελει ακομα μεχρι να μου παραδοθει?Αντε γιατι περιμενω ηδη 2 μηνεσ! Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης