PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.4 16v ή Clio 1.4 16v? Ποιό να πάρω?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 13:07:05    Θέμα δημοσίευσης: 206 1.4 16v ή Clio 1.4 16v? Ποιό να πάρω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giati na protimhsw to 206? kai poio na parw to xs h to quicksilver? poies oi diafores tous? mporei kaneis na voh8hsei? eyxaristw.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 13:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δες για τους δίσκους πίσω!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 14:47:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To XS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 15:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to renault den exei diskous kai h emfanish tou peugeot einai poly kalyterh. kamia allh texnikh h se allo tomea diafora? kana sygkritiko test? to xs ti diafores exei me to quicksilver (nomizw mono to clima) ? giati na protimhsw to xs? enisxyste thn apofash mou me epixeirhmata... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 16:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. TO QUIKSILVER ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ XS.
2. TO QUIKSILVER EXEI ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 15" ΕΝΩ ΤΟ XS ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ
3. TO XS EXEI CLIMA ΕΝΩ ΤΟ QUIKSILVER A/C
4. ΤΟ QUIKSILVER EXEI ΑΛΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ
5. ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ XS ΜΑΥΡΟ

ΤΟ CLIO EINAI ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΑΛΛΑ
1. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΑΠΟ ΤΟ 206
2. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 206 (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)
3. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΤΟ CLIO ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ 8 ΙΠΠΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2 ΠΛΕΥΡΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ 4 ΕΝΑΝΤΙ 2 ΤΟΥ 206.
ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
[url]WWW.PEUGEOT.GR [/url]KAI
[url]WWW RENAULT.GR[/url]

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΜΑΞΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ CLIO-206-CORSA KAI ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ...ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 1.4 ΜΙΛΑΜΕ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 16:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. TO QUIKSILVER ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ XS.

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ XS ΜΑΥΡΟ

ΤΟ CLIO EINAI ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΑΛΛΑ
1. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΑΠΟ ΤΟ 206
2. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 206 (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)
3. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΤΟ CLIO ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ 8 ΙΠΠΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2 ΠΛΕΥΡΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ 4 ΕΝΑΝΤΙ 2 ΤΟΥ 206.
ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΜΑΞΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ CLIO-206-CORSA KAI ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ...ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 1.4 ΜΙΛΑΜΕ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 16:47:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eyxaristw poly kai kalota3idos na eisai...
Επιστροφή στην κορυφή
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 10:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ XS ΜΑΥΡΟ...

...ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

αυτό με τις ζάντες είναι σίγουρο; γιατί στο site της peugeot δεν αναφέρει κάτι σχετικό.
μέσω internet έρευνας τείνω στο quicksilver ειδικά αν έχει και αλουμινόζαντο.
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 11:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

original έγραψε:
petrskar έγραψε:

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ XS ΜΑΥΡΟ...

...ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

αυτό με τις ζάντες είναι σίγουρο; γιατί στο site της peugeot δεν αναφέρει κάτι σχετικό.
μέσω internet έρευνας τείνω στο quicksilver ειδικά αν έχει και αλουμινόζαντο.

στο προσπέκτους έτσι γράφει και προφορικά έτσι μου είχαν πει...
Επιστροφή στην κορυφή
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 13:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

re petrskar mporeis na mou peis pou rwthses h ti hmeromhnia exei to fyladiaki sou giati emena mou lene alla...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 19:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει ζαντες αλουμινιου ουτε το qs Wink
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 19:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως τα λεει ο Αρης ειναι!!! Η διαφορες του ΧS με το QS ειναι στις επενδυσεις και σε δυο τρια αλλα σημεια (οπως ο επιλογεας ταχυτητων...)!!!Επισης, αν δεν κανω λαθος, το XS εχει clima και το QS απλο aircondition!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 10:31:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

original έγραψε:
re petrskar mporeis na mou peis pou rwthses h ti hmeromhnia exei to fyladiaki sou giati emena mou lene alla...

ετσι μου ειπε ο πωλητης στην condor στην κηφισίας και το φυλλαδιο εχει ημερομηνία 12/03
αν σου λενε οτι δεν εχει πιστεψε τους, τι να σου πω?
ο επιλογέας ιδιος είναι και στα δυο. μονο οι ταπετσαρία και ο κλιματισμος ειναι η διαφορα.
Επιστροφή στην κορυφή
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 13:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

merci gia thn plhroforhsh...

pantws kai egw ston kondora phga kai fylladio 12/2003 exw. Question
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 14:22:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

original έγραψε:
merci gia thn plhroforhsh...

pantws kai egw ston kondora phga kai fylladio 12/2003 exw. Question

τι να πω??? μαλλον αυτοι θα εχουν δικιο. ισως άλλαξαν τα πραγματα απο τότε που είχα ρωτησει εγώ.
παντως καλυτερα χωρις ζαντες...βαζεις μετα 16αρες!!!χεχε
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 21:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι κυριοι της Lion Hellas και οι συνεργατες τους ειναι αλλου γιαλλου!!! Αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος!!! Τοχω διαπιστωσει αρκετες φορες... Οποτε φιλε Original καλυτερα νακουσεις τον Πετρο που το εχει στα χερια του!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 09:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Οι κυριοι της Lion Hellas και οι συνεργατες τους ειναι αλλου γιαλλου!!! Αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος!!! Τοχω διαπιστωσει αρκετες φορες... Οποτε φιλε Original καλυτερα νακουσεις τον Πετρο που το εχει στα χερια του!!!

άσε γιατι άμα περιμένει το παλικάρι ζάντες και τελικά δεν έχει θα με κυνηγάει...!!!
το καλύτερο είναι να ρωτησεις τον Νώε... θα ξέρει πιστεύω...
απ'την άλλη να ρωτησω κατι?? αν δεν εχει ζαντες αλουμινιου το qs γιατι είναι ακριβότερο απο το xs? επειδη έχει qs καθίσματα????!?!!!?! όχι τιποτα αλλο αλλα το xs έχει κλιματισμο και λογικά αυτό θα έπρεπε να είναι πιο ακριβο...
Επιστροφή στην κορυφή
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 09:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον μην τσακωνεστε αδικα....
οι διαφορες τους ειναι οι εξης....
1. το XS εχει clima ενω το QS εχει A/C
2. το QS βγαινει μονο σε ασημι
3. το QS εχει πενταλ αλουμινιου κ λεβιε κ ταπα ενω το XS οχι
4. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
5. το QS εχει πισω προσκεφαλα ενω το XS οχι
6. εχουν κ διαφορετικη ταπετσαρια

αυτα......

Επιστροφή στην κορυφή
original 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 14:26:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

euxaristw poly paidia.

xs loipon. ti xrwmataki lete? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 14:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

original έγραψε:
euxaristw poly paidia.

xs loipon. ti xrwmataki lete? Very happy

αυτο είναι θεμα γούστου. εσένα τι σου αρέσει? εμένα μου άρεσε και το πήρα μαύρο. σαν δεύτερη επιλογή θα είχα το ανοιχτο μπλε (rc like). δεν μου αρέσει το λευκό και το μπλε σκούρο. και θεωρω σούπα το ασημι. ριξε μια ματια στους δρόμους και διαλεξε... α! και το πράσινο ειναι ωραίο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης