PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τράβηγμα αριστερά ... τρέμουλο τιμονιού ....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 10:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Τράβηγμα αριστερά ... τρέμουλο τιμονιού .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι νέα στο club και αυτη είναι η πρώτη φορά που γράφω. Χάρηκα πολύ που υπάρχει αυτό το site γιατί έτσι μπορώ να μάθω και να ρωτήσω πολλά πράγματα.
Το δικό μου πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που το πήρα. Το αμάξι (206 XS 1400) τράβαγε αριστερά. Πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και μου είπαν ξερά " ευθυγράμμιση" . Αφού θα έβαζα ζάντες καινούργιες θα έκανα τότε ... τις έβαλα και δεν σταμάτησε το πρόβλημα... το ξαναλέω στην αντιπροσωπεία και μου λένε ξανα " ευθυγράμμιση" . Τους λέω το αμάξι θα το χαμηλώσω΄, θα αλλάξω ελατήρια θα την κάνω τότε . Μου λένε εντάξει και το πρόβλημα θα φύγει... το πρόβλημα εξακολούθησε να υπάρχει ... Το πήγα τελικά στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα Oscar Peugeot και μου κράτησαν το αμάξι 40ημέρες !!! ναι παρακαλώ !!! 40 ημέρες αλλάζοντας τα πάντα ... γέφυρα μπροστα, πίσω άξονα , αμορτισές ,ακραξόνια, ψαλίδια κλπ... το πρόβλημα με τις ζάντες της Peugeot λύθηκε ... με τις ζάντες μου λύθηκε ... με τις ζάντες μου και τα ελατήριά μου δεν λύθηκε.... Επίσης έδωσα τόσα λεφτά για να πάρω τις ζάντες (ΜΟΜΟ GT2) και μου τις παραδώσανε χιλιοχτυπημένες ... και οταν τους ειπα τι πράγματα είναι αυτά μου είπαν ότι δεν το κάνανε αυτοί..
Από την ώρα που πήρα το αμάξι από αυτούς τρέμει πάρα πολύ. Τους το πήγα για ζυγοστάθμιση μου είπαν ψέμματα ότι την κάνανε και από τα 130χλμ το αμάξι τρέμει πολύ. Μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη? μήπως φταίνε πραγματικά τα ελατήρια ??? γιατί με τα ελατήρια της peugeot το αμάξι δεν τραβάει. έχω απογοητευτεί ... έλεγα να τους κάνω εξώδικο για τις ζάντες , για το τρέμουλο και για το χρονικό διάστημα που κράτησαν Evil το αμάξι μέσα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 10:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλως ήλθες στην παρέα μας...

Οντως έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ.... Neutral Neutral

Πολλά από τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν και σίγουρα θα σου πουν πολλές λύσεις και θα σου προτείνουν και κινήσεις....για να επιδιορθώσεις τα προβληματάκια που έχεις.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 10:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Το πήγα τελικά στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα Oscar Peugeot και μου κράτησαν το αμάξι 40ημέρες !!! ναι παρακαλώ !!! 40 ημέρες αλλάζοντας τα πάντα ... γέφυρα μπροστα, πίσω άξονα , αμορτισές ,ακραξόνια, ψαλίδια κλπ... το πρόβλημα με τις ζάντες της Peugeot λύθηκε ... με τις ζάντες μου λύθηκε ... με τις ζάντες μου και τα ελατήριά μου δεν λύθηκε....

8O 8O 8O 8O

40 μέρες; τι ήταν το γιοφύρι της Αρτας;

Απ'ότι διαβάζω, το πρόβλημα σε καμμία περίπτωση δεν είναι στα ελλατήρια. Δεν νομίζω ότι μπορούν να προκαλέσουν τέτοιο τρέμουλο.

Αλήθεια έχουν αλλάξει τόσα πολλά πράγματα; Χλωμό το κώβο. Ούτε σε τρακαρισμένο δεν αλλάζουν τόσα πολλά!

Εμένα πάντως όλα αυτά μου μυρίζουν την περίπτωση του Christhehealer. Δηλαδή κάποιο ελαστικό να είναι προβληματικό. Αν όμως δεν σου έχουν κάνει ακόμα ευθυγράμμιση μαι ζυγοστάθμιση, όσα και ότι να αλλάξουν τέτοια προβλήματα θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Ομως αλλάζοντας ζάντες, η ζυγοστάθμιση γίνεται ούτως ή άλλως, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει.

Πάντως και στην περίπτωση του Christhehealer, η ζυγοστάθμιση δεν είχε δείξει ότι το λάστιχο έχει πρόβλημα.

Με αυτό όμως που εκνευρίστικα είναι με τις ζάντες. Είναι απαράδεκτο να σου τοποθετήσουν ζάντα που να έχει έστω και το παραμικρό πάνω της. Αν είχαν πρόβλημα να τις γυρίζαν πίσω! Τι σημαίνει "δεν το κάναμε εμείς"!

Δεν καταλαβαίνω τι άνθρωποι υπάρχουν (αλήθεια είναι άνθρωποι? )
Αν νομίζουν ότι είμαστε κορόιδα είναι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 10:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήθελα να προσθέσω πως ευθυγράμμιση έχω κάνει άπειρες φορές στην αντιπροσωπεία.. τελικά βρήκα ένα μάστορα ο οποίος μου μέτρησε όλο το άμάξι με τα ελατήρια της μάνας του και βρήκε 1cm διαφορά πίσω και μου έδειξε τι συνέβαινε δηλ. ότι δεν είχαν κάνει στην peugeot καλή ρύθμιση στον άξονα πίσω. Επίσης είχαν δέσει το δεξί αμορτισέρ στο δεξί ακραξόνιο πολύ πιο πάνω από το αριστερό. Αν είναι δυνατόν!!! Το πήγα πίσω στην peugeot και τους τα έδιξα εγώ μια κοπέλα στους μηχανικούς .
Κάνανε τις ρυθμίσεις και το αμάξι πήγαινε μια χαρά .. μετά από όλη την ταλαιπωρία βέβαια...
Όταν έβαλα τα ελατήριά μου πάλι ( H/R) και το χαμήλωσα πάλι 3cm το αμάξι γέρνει προς τα αριστερά...
δεν ξέρω ....
επισημαίνω πως από τη στιγμή που άλλαξαν τον πίσω άξονα το αμάξι δεν τράβαγε πια ...με τα ελατήρια της μάνας του ... με τα δικά μου τραβάει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 11:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως από την αρχή έπρεπε να παραπονεθείς στην Lion Hellas (δεν ξέρω αν το έχει ήδη κάνει).

Δυστυχώς αρκετά εξουσιοδοτημένα έχουν περισσότερο κερδοσκοπικό χαρακτήρα χωρίς ουσιαστική εξυπηρέτηση!

Μπορεί η Lion Hellas να αργεί πολύ τα ραντεβού (συνήθως 15 μέρες μετά) αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για αυτούς.

Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο πληθαίνουν τα παράπονα για τα κατά τόπους συνεργεία.

Τώρα στο ότι τραβάει με τα δικά σου ελλατήρια εξακολουθώ να μην μπορώ να το χωνέψω, εκτός αν κατά την τοποθέτηση τα κάναν μαντάρα! Επειδή για να αλλαχτούν τα ελλατήρια πρέπει να βγεί όλο το γόνατο, κατά την τοποθέτηση να τα βάλαν λάθος.

Ελπίζω να μην στραβώσαν κάτι... (αλλαγή γωνίας Camper) Μπορεί ακόμα και οι βίδες να είναι χαλαρές (μακάρι).

Ενημέρωσε αν μπορείς την Lion Hellas για όλο το σκηνικό και μάλλον θα σου κλείσουν ένα ραντεβού για να κοιτάξουν το αυτοκίνητο.

Αν και αυτοί δεν στο παραδώσουν εντάξει, τότε όλοι μας θα σε βοηθήσουμε ακόμα και στα νομικά... :fist:

Πάντως είναι κρίμα καινούργιο αυτοκίνητο και να σε ταλαιπωρεί έτσι. Ούτε την ευχαρίστηση της αρχής δεν σου αφήνουν... Confused

Αντε εύχομαι όλα να λυθούν σύντομα και να χαρείς το αυτοκινητάκι(άρα) σου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 11:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kατ' αρχήν καλωσόρισες vassop26

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

Kαι δεύτερον μην πανικοβάλεσε. Tο πράγμα είναι πολύ απλό (λέμε τώρα), σου μιλάει βαθύς μελετητής διαφόρων λογής τρέμουλων. Έκανα τρεις μήνες για να τα λύσω, αλλά τα έλυσα.

Tο αυτοκίνητο τρέμει στα πόσα χιλιόμετρα; Eάν τρέμει από 110 και άνω τότε...

Tο πρόβλημά σου είναι τα λάστιχα, και όχι το σύστημα ανάρτησης και διεύθυνσης. Πρέπει να σου κάνουν ζυγοστάθμηση και ευθυγράμμηση. Eάν είσαι μέσα στην εγγύηση απευθύνεσαι στην εταιρία των ελαστικών. Eάν είναι Continental μου το λες, να σου πω που απευθύνεσαι ακριβώς. Eάν είναι Pirelli ή Michelin, παίρνεις την αντιπροσωπεία (των ελαστικών), ζητάς τον τεχνικό υπεύθυνο και του αναφέρεις το προβλημά σου. Kανονίζεται ραντεβού, εξετάζει τα λάστιχά σου και διορθώνει το πρόβλημα, μέσα στην εγγύηση.

Zάντες τώρα.

Yπάρχει μία πιθανότητα κάποια ζάντα σου να είναι στραβή. Γιατί όπως λες είναι χτυπημένες. Kαι γι' αυτό να τρέμει το τιμόνι. Zητάς από λαστιχά να στις εξετάσει για το αν είναι στραβές. Kάντο όταν θα εξετάζεις τα ελαστικά. Σημ. Στις εξετάζουν ξεζαντάροντας το ελαστικό και μετρώντας στο μηχάνημα μόνο την ζάντα σκέτη.

Παίρνεις στην momo τηλέφωνο να στις αντικαταστήσουν. Kαι εκεί δεν ισχύει η εγγύηση της Peugeot αλλά η εγγύηση του εισαγωγέα των ζαντών. Eκεί θα ταλαιπωρηθείς αρκέτα γιατί μπορούν να υποστηρίξουν ότι τις χτύπησες εσύ.

Στη διάθεσή σου για όποιες διευκρινήσεις.
Kαι μην ξεχνάς "Eλευθερία-Iσότητα-Aδελφοσύνη".

Pε Sidobre πως γράφετε αυτό στα γαλλικά για να το κάνω υπογραφή;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 11:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθες και από εμένα και το βασικότερο: γρήγορη αποκατάσταση!!!!
Το τράβηγμα αριστερά στο κάνει πάντα, γιατί το έχουμε αναλήσει και αλλού ότι σε μερικές περιπτώσεις φταίει και ο δρόμος!!!!
Η ερώτηση θα ακουστεί ψιλοχαζή αλλά τα ελατήρια που σου βάλανε είναι εντάξει; Μήπως η πρώτη κακή τοποθέτηση που αναφέρεις τα έχει πληγώσει και κάποιο από τα δύο έχει χάσει τα χαρακτηριστικά του;
Μήπως δεν είναι τα ίδια; 8O
Τώρα όσο αναφορά το τρέμουλο, πότε συμβαίνει, με τα μανίσια ελατήρια ή και με τα H/R;
Αν συμβαίνει πάντα, πρώτος υπεύθυνος φαντάζει η ζάντα που είναι και χτυπημένη.
Η αλλαγή μπρος πίσω των ζαντολάστιχων βοηθάει;
Βέβαια πιο έμπειρος σε αυτά είναι ο chris που τράβηξε και αυτός αρκετά!!!
Κουράγιο, κάποια άκρη θα βρεθεί!!!!

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 11:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Ζε νε σε πα!

Ρε συ ποιός σου είπε ότι ξέρω Γαλλικά;

Θα το ήθελα να ήξερα αλλά.... Confused

Που θα πάει, θα μάθω όμως!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 11:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας ... πραγματικά χαίρομαι.
Τις ζάντες μου τις έχουν χτυπήσει με το πιστόλι του αέρα που βγάζουν τα μπουλόνια.. δεν έχουν χτυπήσει ποτέ πεζοδρόμιο ή τίποτα άλλο...
Τα λάστιχά μου είναι τα Bridgestone Potenza 195/50/R15".
Άλλη μια διευκρίνιση είναι ότι όταν το πήγα στην peugeot για το τράβηγμα αριστερά μου βγάλανε τις ζάντες μου και τα ελατήριά μου και βάλανε όλα της μάνας του.... τους ελέγχους τους κάνανε με όλα της μάνας τους και το πρόβλημα λύθηκε όταν άλλαξαν τον πίσω άξονα που ήταν προφανώ στραβός. ... και μάλλον ήταν γιατί βάζοντας τα δάκτυλα του χεριού ανάμεσα σε ένα λάστιχο πίσω και στο θόλο στα δεξιά έμπαιναν τα δάκτυλα και από τα αριστερά ήταν στενό και δεν έμπαιναν . Όταν άλλαξαν επιτέλους τον άξονα το πρόβλημα λυθηκε....
Όταν έβαλα τις ζάντες μου και έκανα ευθυγράμμιση αλλού το πρόβλημα δεν υπήρχε... όταν όμως ξαναέβαλα τα ελατήριά μου το πρόβλημα ξαναδημιουργήθηκε...
Το πήγα τότε στη Lion με επιτροπή από την Oscar Peugeot και είπαν ότι το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι δεν υποστηρίζουν καμία μετατροπή..
Την τετάρτη θα το πάω σε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο που βρήκα να μου κάνει ζυγοστάθμιση να σταματήσει τουλάχιστον το τρέμουλο... Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 11:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Kαι μην ξεχνάς "Eλευθερία-Iσότητα-Aδελφοσύνη".

Λοιπόν αφού ο sidobre δεν μπορεί να βοηθήσει βουαλά:

liberte-egalite-fraternite (όλα με τόνο στο e)

(Το ρώτησα γιατί τα γαλλικά από το σχολείο δεν τα θυμάμαι Embarassed , ήταν και η εποχή των παγετώνων you know!!!! Wink )

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 13:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Τα λάστιχά μου είναι τα Bridgestone Potenza 195/50/R15".

Έαν τα έχεις βάλει τώρα κοντά, πιθανόν να είναι από τα προβληματικά. Φωτιά στο εργοστάσιο στην Tσεχία, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν στην αγορά προβληματικές παρτίδες. Έχω πει μην αγοράζεται πράγματα για το 206 σας που δεν έχουν ISO Vini (πως λέμε ISO 9001). Πλάκα κάνω. Πήγαινε σε λαστιχά που να τον εμπιστεύσαι για να στα κοιτάξει και ζήτα να σου πει την ημερομηνία που φτιάχτηκαν. Tο γράφει πάνω στο ελαστικό. Mετά θα βρούμε την άκρη.

vassop26 έγραψε:
Άλλη μια διευκρίνιση είναι ότι όταν το πήγα στην peugeot για το τράβηγμα αριστερά μου βγάλανε τις ζάντες μου και τα ελατήριά μου και βάλανε όλα της μάνας του.... τους ελέγχους τους κάνανε με όλα της μάνας τους και το πρόβλημα λύθηκε όταν άλλαξαν τον πίσω άξονα που ήταν προφανώ στραβός. ... και μάλλον ήταν γιατί βάζοντας τα δάκτυλα του χεριού ανάμεσα σε ένα λάστιχο πίσω και στο θόλο στα δεξιά έμπαιναν τα δάκτυλα και από τα αριστερά ήταν στενό και δεν έμπαιναν . Όταν άλλαξαν επιτέλους τον άξονα το πρόβλημα λυθηκε....
Όταν έβαλα τις ζάντες μου και έκανα ευθυγράμμιση αλλού το πρόβλημα δεν υπήρχε... όταν όμως ξαναέβαλα τα ελατήριά μου το πρόβλημα ξαναδημιουργήθηκε...

Mου μυρίζει κακή τοποθέτηση. Tο ίδιο πρόβλημα είχε και ο pezomania, (πρόβλημα κακής τοποθέτησης) που τα έβαλε εκτός Peugeot. Πήγε στην PEUGEOT του τα ξαναπεράσανε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δοκίμασε ένα άλλο εξουσιοδοτημένο της peugeot. Eγώ τα έβαλα στον Mοίρη και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα (600χλμ σε κάθε είδους δρόμο- είμαι φρέσκος το ξέρω Smile ). Σημείωση ότι εγώ έβαλα Eibach.

vassop26 έγραψε:
Το πήγα τότε στη Lion με επιτροπή από την Oscar Peugeot και είπαν ότι το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι δεν υποστηρίζουν καμία μετατροπή..
Την τετάρτη θα το πάω σε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο που βρήκα να μου κάνει ζυγοστάθμιση να σταματήσει τουλάχιστον το τρέμουλο... Embarassed

Kάτι τέτοιες π@#$%^ες μου λέγανε και στην peugeot sport (θέλανε να μου πουλήσουν ολόκληρη ανάρτηση) αλλά από τη στιγμή η μετατροπή έγινε σε εξουσιοδοτημένο και ανέλαβε την δουλειά , μην φοβάσαι.

Kαι τώρα που το θυμήθηκα. Tο ίδιο πρόβλημα είχε και ένα 19 της οικογένειας. Έφευγε αριστερά. Kαι εκεί άλλαξαν τα πάντα αλλά το πρόβλημα δεν έφευγε. Tο πρόβλημα λύθηκε την επόμενη χρονιά μόλις άλλαξαν τα λάστιχα.

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 18:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Na pw oti polles fores gia afta poy symbainoun sto timoni den efthinontai apokleistika ta mprostina systhmata anarthsewn opote kai na to alaksan olo to mprosta systhma sthn peugeot logiko einai na mhn brhkan tipota etsi kai to problhma htan pisw (opws apodeixthike).

Emena meta apo pisw trakarisma, episkeyh (ap'thn opoia omws den exw ftiaksei to ena tampouro to opoio paramenei strabo kai kanei 8aria h pisw deksia roda) kai meta xamhlwma exw parathrhsei oti:
1) Stis pisw rodes mou h mia plevra h apostash metaksy tholou kai lastixou den einai h idia me thn allh plevra (efkola diapistwsimo me to posa daktyla mpenoun endiamesa) Afto symbalei se trabhgma pros th meria tou odhgou.
2) Logo strabou tampourou mou kanei th mia pisw roda na kanei 8aria kai symbalei se tremoulo kai trabhgma pros th meria tou odhgou...

Basika afta ta xw balei programma na ta ftiaksw molis brw lefta apla ta anaferw san periptwseis...Eidika to 1o pou anaferthike me diafora ypsous tholou lastixou einai akribws afto pou mou symbainei emena afth th stigmh kati to opoio den exw katalabei giati exei symbei kathws o aksonas sto trakarisma mou htan sxetika apeiraxtos.. mono to tampouro kai o pyros eixan strabwsei. Ton pyro ton alaksa to tampouro oxi. Isws na xei skasei kana amortiser perissotero apo to allo (giati kai ta 2 skasmena einai..) .. ti na pw tha diksei..

Pantws kai prin trakarw eixa thn elafra ypopsia oti trabage aristera...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 21:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Άσχετο, αλλά πρέπει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Λοιπόν αφού ο sidobre δεν μπορεί να βοηθήσει βουαλά:

liberte-egalite-fraternite (όλα με τόνο στο e)

Μερσί μποκού theflame

Πως το δουλεύω ο φφφφφφφφστης το γαλλικό ε!!!!!!!!!!!

και προς vassop26

Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε οριστικά αλλάζοντας τα μπρος-πίσω.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Σεπ 2002, 18:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν!!

Εμένα που μου τοποθέτησαν λάθος τα ελατήρια, το τιμόνι, δεν έτρεμε, αλλά τράβαγε δεξιά!!

Για να τρέμη το τιμόνι, τότε το πρόβλημα πρέπει να είναι σε ζάντες - λάστιχα και πιο πολλύ για τα λάστιχα το κόβω!

Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα σύντομα !!

Α! Καλώς ήρθες στην παρέα μας Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 02:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε οριστικά αλλάζοντας τα μπρος-πίσω.

Τα λάστιχα εννοεί, ο Θεραπευτής...

Ρε, παιδιά, συστήστε κανέναν μηχανικό της προκοπής να μην ταλαιπωρείται η Βάσω με τους άσχετους ή αδιάφορους. Ή μήπως δεν ξέρετε κι εσείς κανέναν σωστό μηχανικό;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 07:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρέπει πρώτα να μας πεί που μένει (περιοχή εννοώ) για να δούμε σε ποιον την συμφέρει να πάει Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 15:32:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά ... τι κάνετε ???
Παράθεση:
Εμένα που μου τοποθέτησαν λάθος τα ελατήρια, το τιμόνι, δεν έτρεμε, αλλά τράβαγε δεξιά!!

Τι εννοείς σου τοποθέτησαν λάθος τα ελατήρια ?? Η τελευταία τοποθέτηση έγινε από την Peugeot λες να έκαναν καμιά μ....α?
Εγώ μένω Νέα Σμύρνη
Αύριο έχω κανονίσει να πάω για ζυγοστάθμιση μπας και σταματήσει το τρέμουλο...
ο μηχανικός που πηγαίνω λέγεται Πέτρος και έχει το συνεργείο Χοϊμές στο Μοσχάτο απέναντι από τον Ποπάϋ....
Αν έχετε κάποια γνώμη, τον ξέρετε ή ξέρετε κάποιον καλύτερο ... μου λέτε..
Ευχαριστώ :razz:
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 16:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά ... τι κάνετε ???
Παράθεση:

Τι εννοείς σου τοποθέτησαν λάθος τα ελατήρια ?? Η τελευταία τοποθέτηση έγινε από την Peugeot λες να έκαναν καμιά μ....α?
Εγώ μένω Νέα Σμύρνη
Αύριο έχω κανονίσει να πάω για ζυγοστάθμιση μπας και σταματήσει το τρέμουλο...
ο μηχανικός που πηγαίνω λέγεται Πέτρος και έχει το συνεργείο Χοϊμές στο Μοσχάτο απέναντι από τον Ποπάϋ....
Αν έχετε κάποια γνώμη, τον ξέρετε ή ξέρετε κάποιον καλύτερο ... μου λέτε..
Ευχαριστώ :razz:

To ότι έκαναν την M@@@@κια είναι σίγουρο, αλλιώς δεν θα είχες πρόβλημα. O pezomαnia τα τοποθέτησε στην αρχή εκτός Δικτύου Peugeot και πήγε σε εξουσιοδοτημένο Peugeot και το διόρθωσε.

Πάντως για την αντιπροσωπεία σου δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα λόγια να έχεις υπόψην σου. Wink

DIMIP και Nikel και p206mike είναι από Πειραιά - Kαλλιθέα. Eάν δεν δεις απάντηση από αυτoύς, στείλτους PM. Όποιος είναι εδώ (σίγουρα ο DIMIP, οι άλλοι δύο νομίζω λείπουν διακοπές) θα σου απαντήσει σίγουρα.

Eλπίζω να βρεις άκρη επιτέλους και να ησυχάσεις. Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 17:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν δεν έχει τράβηγμα και το μόνο πρόβλημα είναι το τρέμουλο, τότε να πάς να βάλεις τα μπρός πίσω και να ξανακάνεις ζυγοστάθμιση!!

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2002, 08:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα τι κάνετε ???
Το έκανα ζυγοστάθμιση το αμάξι ... το τρέμουλο του τιμονιού σταμάτησε ... αυτό που δεν καταλαβαίνω και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό είναι το εξής.
Κάθε Παρασκευή ταξιδεύω , όταν το αμάξι πιάνει τα 140χλμ αρχίζει ένα διαδοχικό τρέμουλο όχι από το τιμόνι αλλά από κάτω σαν συντονισμός ο οποίος έρχεται και φεύγει διαδοχικά. Αυτό είναι που με ανησυχεί .. το τιμόνι είναι καρφί ... δεν τρέμει καθόλου...
Το τρέμουλο αυτό το αισθάνομαι στο αμάξωμα το οποίο έρχεται κάθε 2 δευτερόλεπτα και φεύγει ... όχι πολύ τρέμουλο ... λίγο
Είναι φυσιολογικό ??? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης