PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 1,1 8V 60Hp , Βελτίωση ή Αλλαγή...κινητήρα??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 08:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Μιχαλη οταν ειπα ανηφορες,δεν εννοουσα ξεκινημα σε ανηφορα,ωστε να φορτωσω την πρωτη...
Αυτο εννοειται Very happy
Αλλο λεω..
Οποις πηγαινει προς Κορινθο θα ξερει φυσικα την βαρβατη ανηφορα των Μεγαρων πριν την Κακια σκαλα!!!
Ρε παιδια την ξεκιναω με 130 και οταν φτανω στο τελειωμα της το κοντερ μου δειχνει 85-90!!!!
Δηλαδη η κατασταση ειναι για γελια!!!
Οσο για τις προσπερασεις,οταν εχεις το σπασαρχ*** μπροστα σου,θα την κανεις,δεν θα την κανεις???? Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 14:52:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ αυτη την ανηφορα ερχομαι παντα με τερμα το γκαζι ( 1400 ) αλλα δεν χανω ποτε πανω απο 5-10 khm ( με 4 ατομα μεσα ) .....
εχεις βαλει μηπως μεγαλη χοανη ??????
Τες πα αν σκεφτεσαι το turbo , κοιτα πως κατανταει ενας πιεσμενος σαλιγκαρος !!!!!

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 14:56:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια φωτο.....Ετσι οπως ειναι..ριχνεις και νερο απο το ψυγειο και εισαι αρχοντας Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά... Τα ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ! Πού είναι τα λουκάνικα για να τα ρίξουμε πάνω!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κια μετά ακούς κάτι κράκ,κράκ,κρούκ,ντλινγκ,ντλόγκ... Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαζεις ψεκαστηρα νερου εισαι αρχοντας ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 22:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε δεν θα ελαγα οτι η χοανη που φοραει ειναι ιδιαιτερα μεγαλη...
Εγω παντως στην ανηφορα αυτη σου ειπα την ξεκιναω με 130 με 2-3 ατομα,και στο τελος της(ολη η ανηφορα με 5η)εχει πεσει η ταχυτητα στα 85-90... Αντε το ανωτερο 95!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 00:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoras έγραψε:
Αντε το ανωτερο 95!

Δεν είναι και λίγα τα 95... Laughing Τρέχεις πολύ! Surprised Razz Laughing
Κοίτα... Καταρχάς έχεις πολλά άτομα μέσα!Πάνω απο 2 θεωρείται περιττό βάρος... 1ο λάθος που σου καταλογίζω... Μετά... Περιμένεις με 5η να βγάλεις ολόκληρη ανηφόρα;;;Πάλι καλά που δεν σε πήρε και πίσω!!!! Laughing
Θόδωρα,μην ξεχνιόμαστε... 1100 έχουμε! Μην περιμένεις και θαύματα... Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 09:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα!!!
Ρε Θόδωρα εντάξει μου ακούγεται η ταχύτητα που χάνεις!
Εγώ σε μια ανηφόρα κοντά στο Σείριο-ή λίγο πρίν ή λίγο μετά,δεν θυμάμαι-προς Λαμία,από 120 με 5η στο τέλος της έχει πάει στα 100!
Και είμαι και 1,4 και μόνος μου μέσα!
Άρα λογικά μου ακούγονται τα δικά σου! Wink

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 10:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε λογικη ειναι η ταχυτητα που χανω,οπως ειπατε και εσεις...
Δεν μου αρεσει ομως!!! Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 22:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
εχεις βαλει μηπως μεγαλη χοανη ??????

Να σου πω....
Ειναι Kingdragon η μαρκα της,και απο μεγεθος...
Περιπου 11 ποντους διαμετρο και 19 ποντους μηκος!
Λοιπον λετε να ειναι μεγαλη και αντι να του κανει καλο,να την χειροτερευει την κατασταση???
Μηπως να ξαναβαλω το μαμα φιλτρο να ξεμπερδευω??? Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 00:40:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoras έγραψε:
Μηπως να ξαναβαλω το μαμα φιλτρο να ξεμπερδευω??? Smile

Για δοκιμασε το..... Confused Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 10:24:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
Για δοκιμασε το..... Confused Wink

Οκ θα το δοκιμασω...
Απο περιεργεια ομως και μονο,εχει διαφορα αν θα του βαλεις μικρη ή μεγαλη φιλτροχοανη???
Δηλαδη μπορει αντι να κανει καλο,να κανει κακο??? Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 12:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ακουστε να γελασετε...
Πηρα τηλ πριν απο λιγο τον tarantula,για να μαθω και απο πρωτο χερι τι πεζει απο τιμες για τουρμπακι για το αμαξι μου!
Να τι μου ειπε...
Τι? Turbo?? Ουτε να το σκεφτεσαι!Πανακριβο!
Τι μου προτεινε?
Να βαλω μοτερ απο 106 rallye 16v!
Και του λεω,εκτος απο το μοτερ,ολα τα αλλα που θα χρειαστω???
Χταποδι,επαναπρογραματισμο,αλλο τελικο καζανακι,αλλα φρενα????
Ρε παιδια η τιμη που μου ειπε με κουφανε!!! Shocked Shocked Shocked
6500 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μηπως ειναι "λιγο" αρχικλεφταρος????? Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 14:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα αυτοι μην δουνε κανεναν για βελτιωση....αμεσως να τα παρουν...Ντροπη τους Evil

Βασικα γιαυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμ,ε ο ενας τον αλλον....Μην φοβασε τιποτα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 15:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλαχιστον δικαιωθηκα στο οτι ειναι υπερβολικη η τιμη αυτη!
Γιατι στην αρχη φοβηθηκα μη μου πειτε οτι ειναι λογικη!! Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2004, 17:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ο τυπος εννουσε καινουριο μοτερ?!?!?!? Ενδεικτικα θα σου πω οτι ρωτησα για να "κανω" το δικο μου ραλλυ, δηλαδη για να αλλαξω τα παντα απο μοτερ μεχρι πισω ραβδους μου ειπαν ουτε λιγο ουτε πολυ 2200e!!! Χωρις την εργασια βεβαια...Αλλα και παλι 6500e δεν θα εφτανε, ειναι παααρα πολλα!!! Ειχε δικιο βεβαια οτι ειναι καλυτερο να αλλαξεις μοτερ παρα να βαλεις τουρμπο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 09:47:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να κανουμε....
Τα καλα θελουν και μπολικο χρημα!!! Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
fantom (geo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.1 xt

Ένταξη: 19 Ιαν 2004
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 02:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΤΑΤΕ ΟΜΟΣΤΑΒΛΕ(ΚΑΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ) 1.1 60HP

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Crying or Very sad
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ 1.1 ΜΟΥ! ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ! ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΧΤ) ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΒΙΣΜΟ.
ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.. ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΜΑΣ.
ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ 1.1 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΑΠΟΥ 11000Ε
ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ: ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ(ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΦΤΑ) ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ+ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑΙΖΕ ΤΑ 60 ΑΛΟΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ V-POWER ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!

ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ LIGHT ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ GOOD LUCK ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!! Confused

....zeitgeist the movie....
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 09:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Γιωργο τελικα δεν θα κανω τιποτα,γιατι και οι 2 λυσεις ειναι ιδιαιτερα δαπανηρες....
Αυτο που εκανα ηδη ειναι αυτο που ειχα πει λιγο πιο πανω...
Ξαναβαλα το μαμα φιλτρο πανω,επειδη η φιλτροχοανη που ειχα βαλει δεν ειχε τοποθετηθει σωστα,και ηταν κοντα στο ψυγειο,με αποτελεσμα να ρουφαει ζεστο αερα και να κανει κακο αντι για καλο!
Αυτα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης