PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

Ένταξη: 19 Αύγ 2003
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 00:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αλλοι 2 Νικολαοι εξακολουθουν να κανουν τους ΓΑΛΛΟΥΣ..... Rolling eyes Rolling eyes

glf σου ευχομαι μπλοκαδουρα και σπας και το ψυχολογικο φραγμα του 1.50.................. Very happy Very happy

και περαστικα...

Τα σλικ ποσο πιστευεις οτι δινουν στα νορμαλ λαστιχα, στην πιστα παντα??

ROTAX 125-και τα μυαλα.......................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α το 1.50 έπεφτε εύκολα με 3-4 γύρους...

τα slicks πρέπει να σου δώσουν 3-4 sec....

ευχαριστώ και για τα περαστικά !

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 17:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο θα σε πριξω λιγο στις ερωτησεις αλλα μη μασας Laughing Laughing

Το SAXO του Χοχολη[φανταζομαι το ξερεις] το οποιο ειναι για πιστα τη διαφορες εχει με το δικο σου και πως μεταφραζονται αυτες σε χρονους??

Το CIVIC του περιπτερα,επειδη το ξερεις και το αμαξι και τον ανθρωπο,κατεβαινει το 1.53?

Οπως καταλαβαινεις ειμαι ψιλοκαβλωμενος με την αγωνηστικη οδηγηση
και αμα ειχα αρκετα φραγκα θα ασχολιομουνα Confused

Τι γουσταρω τη φαση και στην Ελλαδα γνωριζω πως πολλοι οδηγοι αγωνων ειναι μετριοι[απλα εχουν την οικονομικη δυνατοτητα]-Σε εχω δει μονο μια φορα να οδηγας αλλα,χωρις παπαριες, σε παραδεχτεικα και χαρηκα που γνωρισα ανθρωπο με Ταλεντο.

Ειμαι πρωταθλητης σε αλλο σπορ[ιστιοπλοια] και εχω φοβερη αισθηση σε αυτο που κανω,την οποια βρισκω και στην οδηγηση-Απλα με το ενα ασχολουμαι εντατικα 12χρονια. Exclamation Exclamation

Εμ πασει περιπτωση εχω την υποδομη να καταλαβω ποτε καποιος Το Εχει ρε παιδι μου και ποτε οχι..
Αυτα απλα μου βγηκαν Ετσι,και σαν παραπωνο και γουσταρα να τα πω σε καποιον που γνωριζει...

Ισως πρεπει να μεταφερουμε τη συζητηση αλλα δεν ξερω απο αυτα Rolling eyes Idea Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 10:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E!!!! Ψίτ... Είμαι και γώ εδω.... πέστε μου και μένα.... εγώ ο Βολιότης στο πηγάδι κατούρησα ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 11:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεράσιμε δεν το ξέρω το saxo που λες, από Σαλόνικα ξέρω μόνο όσα βλέπω εκεί που τρέχω Smile

Φαντάζομαι ότι θα είναι βελτιωμένο σε κινητήρα και φρένα σε σχέση με μένα. και μετά από ανάρτηση έχει πολύ δουλειά η πίστα (ύψος, κάμπερ, δυνάμεις ελατηρίων-αμορτισερ).

Άλλο ράλι, άλλο πίστα, και φυσικά καμία σχέση με απλό αυτοκίνητο.

Για του περιπτερά σίγουρα θα το κατεβάσει αν πάει σε "καλή" του μέρα.
Υπάρχει σχετική ιστορία όταν του το στράβωσα το civic στο Αιγίνιο, πήγαινα για χρόνο... θυμισέ μου να στο πω από κοντά.

Ξέρεις, το video από κείνη τη μέρα υπάρχει πια και σε DivX, αλλά είναι λίγο μεγάλο, κυκλόφορεί όμως cdaki με τα... άπαντα του Γκάλφα εν έτει 2003 Smile

Προσωπικά πάντως, η πίστα δε μου λέει και πολλά, σε σχέση με μια καλή ανάβαση στην Καστανιά πχ.. εγώ γουστάρω όταν το αμάξι χάσει (ελεγχόμενα) την πρόσφυση.. πότε θα ξαναμπώ χώμα ρε γτμ.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 11:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
E!!!! Ψίτ... Είμαι και γώ εδω.... πέστε μου και μένα.... εγώ ο Βολιότης στο πηγάδι κατούρησα ?

Δε ξέρω, σήμερα θυμάμαι εκείνη την ωραία Παρασκευή που γνωριστήκαμε.... Από τότε όποτε είμασταν στο δρόμο μου έλεγες "περίμενε να φύγουμε παρέα" χεχεχεχεχεχεχεχε

Καλά που το Σάββατο είχα τον Πάνο ανάμεσα μας και δεν μας γράψανε οι εφημερίδες δηλαδή... αλλά Παρασκευή βράδυ γούσταρα τρελά. Αυτά ακριβώς κάνουμε το καλοκαίρι κατα τις 12-1 το βράδυ στην Καστανιά.

Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 03:11:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καααααααααααλως τον Πολιτη ρε... Very happy Very happy

Αδερφε εχει πει για δυναμομετρηση,για Αιγινιο, κτλ και ακομα στο ψησιμο εισαι................Την εφτιαξες βρε την Κουλα Question ...........Λεω να βαφτισω το δικο μου Ηρακλη.. ωστε οταν παμε στην πιστα να γουσταρει ο Ηρακλης να γα**ει την Κουλιτσα- Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν μου ειπες,της πηγαν τα 16αρια? Απο πιεσεις στα λαστιχα πως πας,τι βαζεις?

Νικο[glf] στη πιστα τη πιεση προτεινεις...Με το που εγραψες οτι στραβωσες το VTI,δεν ξερω γιατι,αλλα αρχισα να φανταζομαι σκηνικο και κατασταση και να γελαω μονος μου..... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 11:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FRAPEOLE έγραψε:

Νικο[glf] στη πιστα τη πιεση προτεινεις...Με το που εγραψες οτι στραβωσες το VTI,δεν ξερω γιατι,αλλα αρχισα να φανταζομαι σκηνικο και κατασταση και να γελαω μονος μου..... Laughing Laughing Laughing

E, μιας και γνώρισες και τον περιπτερά, μάλλον όπως τα φαντάζεσαι θα έγιναν Smile αλλά στο πολύ χαλαρό. Η μια ρόδα πήρε -15 μοίρες κάμπερ, και μια στραβιά ζάντα..

Πιέσεις συνήθως (και αν θυμηθώ να βάλω αέρα) 2-3 psi παραπάνω από τα 32 που βάζω μπρος πίσω.

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:09:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια τα πατε Laughing Laughing Laughing

Πολιτη εσυ εισαι ρε που κατουρησες στο πηγαδι Question Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 10:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FRAPEOLE έγραψε:

Αδερφε εχει πει για δυναμομετρηση,για Αιγινιο, κτλ και ακομα στο ψησιμο εισαι................Την εφτιαξες βρε την Κουλα Question ...........Λεω να βαφτισω το δικο μου Ηρακλη.. ωστε οταν παμε στην πιστα να γουσταρει ο Ηρακλης να γα**ει την Κουλιτσα- Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ο Ηρακλής και η Κούλα!!!
Η Έρη μου θα παρακολουθεί τα δρώμενα από απόσταση!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 17:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
FRAPEOLE έγραψε:

Ο Ηρακλής και η Κούλα!!!
Η Έρη μου θα παρακολουθεί τα δρώμενα από απόσταση!! Wink

Αχχ αυτες οι γυναικες τι μας εχουν κανει Γιαννη μου....

Υ.Γ.Ο Μιλτος γιατι χαθηκε Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 20:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξημεροβραδιαζετε στο συνεργειο με το μπλε λιονταρι του.........Θα το βγαλει JWRC.. Smile

Αλληθεια ρε Νικο[glf] τα slick δεν σου κανουν κεφαλι μεχρι να ερθεις Αιγινιο..

Υ.Γ. ΚΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ?..αρχισαν να μου τη σπαν οι παρενθεσεις.. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 23:42:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σλικ τα ήθελα για την Καστανιά βεβαίως βεβαίως.. Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 02:24:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και που ειναι το προβλημα Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 09:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε, βρε, που είπες

Παράθεση:
Αλληθεια ρε Νικο[glf] τα slick δεν σου κανουν κεφαλι μεχρι να ερθεις Αιγινιο..

τι να που πάρουν το κεφάλι... ξεκ@βλών@με εκείνη την ώρα

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 10:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς τον κυριο με τους φραπεδες.... Δεν θα συναντηθουμε στο Αιγινιο ? θα σε Τυμωρήσω.... (c) V.D.

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 12:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς τον κυριο με τους φραπεδες.... Δεν θα συναντηθουμε στο Αιγινιο ? θα σε Τυμωρήσω.... (c) V.D.

Σιγα εσυ...θα κουρεψεις κανα γραναζι Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 13:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπα τι ακούω Αιγίνιο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 17:53:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο απολυτος κριτης το ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ θα μιλησει........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μετα κερναω και τα φραπεδακια[οποιος θελει τσαγακι κανενα προβλημα] Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 21:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Σιγα εσυ...θα κουρεψεις κανα γραναζι Laughing Laughing Laughing

Εσυ μην φας... εχει γλαρόσουπα ειδικά για σενα....

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης