PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 1,1 8V 60Hp , Βελτίωση ή Αλλαγή...κινητήρα??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 09:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια απο πλευρας turbo,τι πεζει???
Μπαινει στο δικο μου,που ειναι 1100??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 10:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρε τηλεφωνο τον Ντινο που ειναι καλο παιδι και εχει και καλες τιμες...

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 10:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoras έγραψε:
Παιδια απο πλευρας turbo,τι πεζει???
Μπαινει στο δικο μου,που ειναι 1100??

Οτι μπορει να μπεί μπορεί τι θα βγεί όμως?
Γιατι καλό το τούρμπο αλλά η μετατροπή θα πρέπει να γίνει απο καλό μάστορα το πρώτο βήμα ...
Απο εκει και πέρα ένα μικρό τούρμπο χωρίς να πειραχτεί πολύ ο κινητήρας εσωτερικά θα είναι ότι καλύτερο αλλά πρέπει να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα -φρένα αναρτήσεις - η καλύτερα να προηγηθούν Wink Wink

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 12:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι σε μενα που ειμαι 1100cc αν θα μπει turbaκι,ποσο θα δωσει??? Smile
Θα με παει ας πουμε στα 90 αλογακια???
Ως αναφορα τις αναρτησεις που μου ανεφερες,τις εχω αλλαξει ηδη,οπως εχω αναφερει και παλιοτερα...
Eibach ελατηρια και Bilstein κιτρινο αμορτισερ.
Λοιπον ακουω!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 13:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugsang ανεφερες καποιον Ντινο ο οποιος απ οτι καταλαβα κανει μετατροπες...
Ποιος ειναι αυτος και πως θα βρω το κινητο του ετσι ωστε να επικοινωνησω μαζι του???
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 13:43:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως ειναι στην Θεσαλλονική ο Ντινος αλλα ο φιλος ΝΙΚΟΣ θα σε κατατοπισει για τα περαιτερω

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 13:49:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη δεν μου ριχνεις και μια ενδεικτικη τιμουλα για το turbaki....
Οπως επισης και το ποσα στο περιπου αλογα μπορει να δωσει.... Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 13:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως δεν εχω ασχοληθει καθολου με turboμετατροπες και δεν εχω αποψη για τιμες.

Βασικα θα σε απετρεπα απο την εν λογω μετατροπη.Καλυτερα νομιζω να κινηθεις ατμοσφαιρικα.Ισως μια αλλαγη κινητηρα θα εμοιαζε καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 14:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κατσεις και διαβασεις απο την αρχη ολο το θεμα,θα δεις γιατι σιγα σιγα ξενερωσα με την ιδεα της αλλαγης κινητηρα...
Ειναι πολλα ρε συ Μακη αυτα που πρεπει να γινουν,ε και οσο να ναι και πολλα λεφτα δεν εχω....
Τωρα θα μου πεις το turbo ειναι φτηνο απο την αλλη??
Οχι απλα,το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι δεν θα χρειαστει να παω και στην εφορια για τις απαραιτητες αλλαγες,εφ οσον θελω να ειμαι νομιμος....
Επιπλεον οταν ειναι για αλλαγη κινητηρα πρεπει να ριξεις χοντρο ψαξιμο,και απο κει και περα αν θα σου βγει καλος κ.λ.π κ.λ.π.....
Ενω με το turbo,το πας και τα κανουν ολα αυτοι!!! Smile Smile Smile
Αυτα ειχα να πω... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 15:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καποιος που να ξερει περισσοτερα για τα turbo ωστε να με πληροφορησει????
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 17:00:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σου δωσω κανα δυο σημβουλες ?

1) Στη δικια σου περιπτωση θα κοιταξεις για ενα Light Turbo αφου εισαι στα 1100. Και παλι η αποψη μου ειναι πως για καθημερινη οδηγηση ειναι δησχριστο, γιατι το τουρμπο μπαινει καπως "αποτομα" και ισως γινει υποστροφικο το αμαξι σου. (Εχεις οδηγησει κανα Punto GT ??? Εκει να δεις γελια !!!)

2) Αν σκοπευεις να πουλησεις καποια στιγμη το 206 σου και ειναι τουρμπισμενο, ετοιμασου να περιμενεις πολυ και να παρεις λιγα (λιγοτερα απ'οτι αν ηταν μαμα). Λιγοι περνουν τετοια αμαξια και δινουν λιγα γιατι στις 99% των περιπτωσεων ειναι "σκισμενα".Ακομα και να μην ειναι ομως, ο αγοραστης παντα θεωρει πως ειναι "σκισμενο", αντε εσυ να τον πεισεις πως το τουρμπισες και δεν το σκιζεις....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Παρ 09 Ιαν 2004, 17:02:02, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 17:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λιγο πιο κατω απο 3000λιαρο θα παει και θα παιζεις πανω απο 90 αλογα
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 17:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια 3000 ευρω???
Πολλα δεν ειναι για 30 αλογα??
Ενα ολοκληρο εκατομυριο??? Shocked Shocked Shocked
Ξερω βεβαια οτι εκτος απο την τουρμπινα αλλαζεται και η πολλαπλη και καποια ακομα,αλλα ενα μυριο???? Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 17:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoras έγραψε:
Ρε παιδια 3000 ευρω???
Πολλα δεν ειναι για 30 αλογα??
Ενα ολοκληρο εκατομυριο??? Shocked Shocked Shocked
Ξερω βεβαια οτι εκτος απο την τουρμπινα αλλαζεται και η πολλαπλη και καποια ακομα,αλλα ενα μυριο???? Shocked Shocked

αλλαζουν παααρα πολλα! Wink
κατω απο 2200-2500 δεν πεφτεις για μια τετοια μετατροπη! (90-100 αλογα max)
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 17:40:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
thodoras έγραψε:
Ρε συ Νικολα ειμαι απειρος σε αυτα,και δεν ξερω που να ψαξω...
Δεν εχω καθολου κονε!...
Sad Sad Sad
Και απο την αλλη φοβαμαι πολυ την περιπτωση να με πιασουν κωτσο!!!
Αστειο αλλα αληθεια!...

Λες και με 1100 δεν μπορει να σκοτωθει κανεις Rolling eyes Αν δεν εχεις μυαλο στο κεφαλι το αμαξι δεν σου φταιει και 3000 αλογα να εχει....Τεσπα...
Καλα αν θες μπορεις να περιμενεις.Σε λιγο καιρο θα κατασταλαξω στο τι θα κανω.Απλα εγω πουλαω το μοτερ με την πλεξουδα και με την πολλαπλη εξαγωγης κομπλε.Εσυ θα πρεπει να βρεις ψαλιδια μπροστα και ζυγαριες και πισω αξονα με δισκοφρενα για να ειναι σωστο.Α...και εξατμιση που να ταιριαζει με την πολλαπλη μου.

Νικο , αν μου επιτρεπεις , συμφωνω πως μπορεις να παθεις κακο ακομα και με 1100 ή 800 ή παπι και δεν χρειαζεται να χεις 2λιτρο και απειρα αλογα.
Ομως , το να εχεις ενα αμαξι που ξερεις οτι δεν εχει επιδοσεις και δεν "παει" αν μου επιτρεπεται η εκφραση σου μειωνει τις πιθανοτητες γιατι απλα δεν σε εμπλεκει σε επικινδυνες καταστασεις τοσο οσο ενα γρηγορο φτιαγμενο η μη.
Οταν εχεις ενα αμαξι που εχει καποια αλογα παραπανω θα το τρεξεις - αυτο ειναι σιγουρο! ακομα και ο πιο συγκρατημενος και συγκροτημενος οδηγος να εισαι δεν γινεται να μην το τρεξεις καποια στιγμη, οποτε μανι μανι πολλαπλασιαζεις τις πιθανοτητες να παθεις κακο οχι απαραιτητα απο τον εαυτο σου αλλα και απο τους οδηγους που κινουνται γυρω σου.
Το λεω αυτο γιατι πιστευω πως το αμαξι και οι επιδοσεις του σε περιοριζει και αυτο ειναι και καλο. δεν θα οδηγει με τον ιδιο τροπο καποιος με megane 1600 και ενας με clio sport 1600 για παραδειγμα. και δεν εννοω τις ικανοτητες του αλλα τον ενθουσιασμο του που προκειπτει απο αυτο που εχει αγορασει ηθελημενα.προσωπικα εχω νιωσει πως το 1400 με περιοριζει καποιες φορες και αυτο για μενα ειναι καλο γιατι δεν ξερω τι θα γινονταν αν ειχα στα ποδια μου κατι δυνατοτερο. και το παραδεχομαι πως υπαρχουν στιγμες αδυναμιας και ενθουσιασμου που κανεις παρασυρεται...

Οπως ακριβως το ειπες....Αν εσυ εισαι ενθουσιασμενος και υπερβαλεις εαυτο τοτε δεν σου φταιει το αμαξι.Σε γενικες γραμμες ολα τα αμαξια αντιδραν στις κινησεις του οδηγου.Αρα το αμαξι δεν σου φταιει σε τιποτα...Εχω δει και 1100 να φευγουν απο τον δρομο....Γενικα κανενα αμαξι δεν σου φταιει αν εσυ δεν εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου.

Οπως ξαναειπα ουτε τουρμπο ουτε τιποτα...για το 1100......Βαζεις ενα μεγαλυτερο μοτερ και τελειωνεις..

Υ.Γ.Μακη λυσσαξες ρε μπαγασα.....Δεν ειναι να πουμε τιποτα........Στους αλλους τα καναμε.....τεσπα.... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 18:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο εσυ τι λες για την περιπτωση tourbo?
Ποσα χρηματα θα χρειαστω συνολικα για ενα μικρο τουρμπακι που να δινει καμια 30 αλογα???
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoras έγραψε:
Νικο εσυ τι λες για την περιπτωση tourbo?
Ποσα χρηματα θα χρειαστω συνολικα για ενα μικρο τουρμπακι που να δινει καμια 30 αλογα???

Εγω λεω για TURBO να το βγαλεις απο το μυαλο σου...Τουλαχιστον για το 1100 σου....αν και γενικα τα PEUGEOT ειναι για ατμοσφαιρικες λυσεις.

Θες κανενα μυριο για σωστη δουλεια αλλα και παλι παιζετε αν δεν το παρεις στα χερια το μοτερ...και δεν θα φτασεις τις επιδοσεις απο ενα 1600 με 122.Απλα θα εχεις ενα λιγο ποιο γρηγορο 1100...Δεν μου λες.....Σκεφτηκες καθολου να το πουλησεις και να παρεις σε καινουργιο κατι αλλο ποιο γρηγορο Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
...Δεν μου λες.....Σκεφτηκες καθολου να το πουλησεις και να παρεις σε καινουργιο κατι αλλο ποιο γρηγορο Question

Κι'εγω πιστευω οτι αυτη ειναι η καλητερη επιλογη σου.
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 21:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι ακριβως ζηταω... Sad Sad Sad
Οταν ξεκινησα αυτο το θεμα μιλαγαμε για αλλαγη κινητηρα!
Απο τη στιγμη ομως που η μετατροπη αυτη θελει περιπου ενα χαρτι,σας ρωτησα για turbo,και παλι μου ειπατε ενα χαρτι,και οτι δεν θα εχω επιδοσεις σαν αλλα 1600αρια!
Το ξαναλεω ειμαι 1100 με 60 φοραδες,και δεν ζητω να παω στα 110 ουτε στα 120!!!
Θα μου πειτε,εσυ μας ελεγες ποσο εχει ο κινητηρας του rallye,και τωρα μας λες οτι δεν ενδιαφερεσαι??? Very happy Very happy
Ναι,δε λεω,το ελεγα,ειχα ψιλοπορωθει,αλλα αφου ειναι πολλα τα λεφτα,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Ειχα πει και πριν λιγες μερες οτι με τα λιγα αυτα μου αλογα,εχω 2 σοβαρα μειονεκτηματα!!!
Σε ανηφορες το αμαξι σχετικα φορτωμενο,ειναι ευτηχιμα που δεν τσουλαει προς τα πισω...
Και δευτερον οταν ειναι για προσπεραση,το σκευτομαι πολυ πριν την κανω!!!
Αυτο λοιπον που θελω να μαθω,ειναι αν υπαρχει καποια μετατροπη,ειτε ειναι tourbo,ειτε ειναι κι εγω δεν ξερω τι,που να δωσει 25-30 αλογα,οχι παραπανω,και να κοστιζει το ανωτερω 2000 ευρω!
Α και φυσικα να γινεται στο 1100 μου! Smile Smile
Ουουφφ....
Αυτα... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 01:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoras έγραψε:
Σε ανηφορες το αμαξι σχετικα φορτωμενο,ειναι ευτηχιμα που δεν τσουλαει προς τα πισω...

1η ταχύτητα... Φτάσε την κόφτες! Δεν γίνεται αλλιώς... Wink Laughing

thodoras έγραψε:
Και δευτερον οταν ειναι για προσπεραση,το σκευτομαι πολυ πριν την κανω!!!
Ξέρεις υπάρχουν και οι κόφτες και τα κατεβάσματα... Laughing Laughing Laughing Η μόνη λύση... Wink Αλλιώς άστο... μην την κάνεις την προσπέραση! Τόσο αναγκαίο είναι; Laughing

Θόδωρα φίλε μου πιστεύω πως έχει επέλθει μια σύγχυση στο μυαλό σου και χρειάζεσαι ψυχίατρο... Shocked Shocked Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
(πλάκα κάνω έτσι; Wink )
Ελπίζω να μην γίνεις Saxo-μανής... Γίνε rallye-μανής!!! Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης