Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MOUS (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

307
Ένταξη: 09 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 18
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 11:33:20 Θέμα δημοσίευσης: ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!!! (ΠΩΣ?) |
|
|
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ''ΠΑΤΕΝΤΑ'' ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ & ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ?
ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
α) ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;
β) ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ;
γ) ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΙΜΟΝΑ;
Υ.Γ. ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 16:01:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιώργο άκου να δείς πώς έχει η φάση...
Όταν ήμουν στην Κύπρο(εκεί έκανα τη στρατιωτική θητεία μου) είχα δύο υπολοχαγούς. Αυτοί πήραν αμάξι απο εκεί... Πήραν και οι δύο το SAAB Aero! Ο ένας πήρε το 9-5 και ο άλλος το 9-3!! Φοβερά αμάξια!! Τα πήρανε πολύ φθηνότερα!! 7,5 μύρρια για την ακρίβεια που εδώ μου φαίνεται κάνουν γύρω στα 16!! Μισοτιμής δηλαδή... Αριστεροτίμονα αλλα είχανε κυπριακές (φυσικά) πινακίδες... Τώρα όταν πήραν μετάθεση και τα φέρανε εδώ πόσο δώσανε για τέλη και πινακίδες δεν ξέρω... Δεν το έψαξα καθόλου αλλα πιθανόν να ευνοούνται γιατί ήταν και στρατιωτικοί και να μην δώσανε μία... Τώρα τι γίνεται στη δικιά σου τη περίπτωση δεν ξέρω... Για ψάξε το και ρώτησε... Μπορεί να σε συμφέρει! Άντε και μπορεί να γυρίσεις και με κάνα RC απο την πολυαγαπημένη μας Κύπρο... 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 13:20:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
THANKS, ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 17:37:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να σας πω κι εγώ που ο θείος μου είναι επίσης στρατιωτικός και επίσης υπηρέτησε στην Κύπρο για 3 χρόνια περίπου. Αγόρασε ένα Opel Omega SW 1.8 και το πήρε πολύ φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα. Όχι μισοτιμής αλλά αρκετά φθηνότερα (περίπου στα 2/3). Τώρα, εδώ είναι όλο το ζουμί:
Όταν επέστρεψε με μετάθεση, θεωρείτο επαναπατριζόμενος οπότε και είχε απαλλαγή από το φόρο και κόκκινες πινακίδες (τις θυμάστε;). Όταν πια είχε μείνει για αρκετό καιρό στην Ελλάδα (δε θυμάμαι μετά από πόσο καιρό), τις άλλαξε σε κανονικές πληρώνοντας κάποιο παράβολο. Αν τώρα εσύ πας και πάρεις ένα αυτοκίνητο από την Κύπρο, δεν μπορείς να θεωρηθείς επαναπατριζόμενος καθώς α) δεν είσαι στρατιωτικός και β) δεν έχεις μείνει εύλογο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Με λίγα λόγια, αν θέλεις να φέρεις το αμάξι με κυπριακές πινακίδες και να το κυκλοφορείς με αυτές, πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου αλλά και κάθε έξι μήνες να φαίνεται ότι ξαναγύρισες Κύπρο. Πρέπει δηλαδή να πηγαινοέρχεσαι συνέχεια ώστε να μη φαίνεται ότι κατοικείς μόνιμα στην Ελλάδα (οπότε και θα πρέπει να βγάλεις ελληνικές πινακίδες). Τέσπα αν δεν είσαι κάτοικος εξωτερικού (της Κύπρου συγκεκριμένα) δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πρέπει να το περάσεις από τελωνείο για να το κυκλοφορήσεις εδώ, πράγμα το οποίο δε συμφέρει οικονομικά...
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 19:26:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και να προσθέσω ότι δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχεσε κάθε 6 μήνες στην χώρα που το πήρες. Ένας γνωστός μου πήρε από μάντρα της γερμανίας το Ζ3 μόλις 10.000 ευρώ (μεταχειρισμένο φυσικά). Το έχει ελλάδα τώρα, με γερμανικές πινακίδες, απλά κάθε 6μηνο πληρώνει μία φορτωτική, χωρίς βέβαια να το πηγαίνει γερμανία.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 22:27:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι βρε, γι'αυτό κι εγώ έγραψα ότι πρέπει να φαίνεται πως πας εξωτερικό. Τώρα αν το κάνεις ή όχι είναι άλλο θέμα... Ο φίλος σου που δηλώνει μόνιμη κατοικία, εδώ ή στη Γερμανία;
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 23:39:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα τον ρωτήσω και θα σε ενημερώσω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 11:59:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Και να προσθέσω ότι δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχεσε κάθε 6 μήνες στην χώρα που το πήρες. Ένας γνωστός μου πήρε από μάντρα της γερμανίας το Ζ3 μόλις 10.000 ευρώ (μεταχειρισμένο φυσικά). Το έχει ελλάδα τώρα, με γερμανικές πινακίδες, απλά κάθε 6μηνο πληρώνει μία φορτωτική, χωρίς βέβαια να το πηγαίνει γερμανία. |
ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ? ΠΟΣΑ? ΠΟΛΛΑ?
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣH ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! THANKS!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|