PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!!! (ΠΩΣ?)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MOUS (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

Ένταξη: 09 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 11:33:20    Θέμα δημοσίευσης: ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!!! (ΠΩΣ?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ''ΠΑΤΕΝΤΑ'' ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ & ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ?
ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
α) ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;
β) ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ;
γ) ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΙΜΟΝΑ;

Υ.Γ. ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 16:01:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο άκου να δείς πώς έχει η φάση...
Όταν ήμουν στην Κύπρο(εκεί έκανα τη στρατιωτική θητεία μου) είχα δύο υπολοχαγούς. Αυτοί πήραν αμάξι απο εκεί... Πήραν και οι δύο το SAAB Aero! Ο ένας πήρε το 9-5 και ο άλλος το 9-3!! Φοβερά αμάξια!! Τα πήρανε πολύ φθηνότερα!! 7,5 μύρρια για την ακρίβεια που εδώ μου φαίνεται κάνουν γύρω στα 16!! Μισοτιμής δηλαδή... Αριστεροτίμονα αλλα είχανε κυπριακές (φυσικά) πινακίδες... Τώρα όταν πήραν μετάθεση και τα φέρανε εδώ πόσο δώσανε για τέλη και πινακίδες δεν ξέρω... Δεν το έψαξα καθόλου αλλα πιθανόν να ευνοούνται γιατί ήταν και στρατιωτικοί και να μην δώσανε μία... Rolling eyes Τώρα τι γίνεται στη δικιά σου τη περίπτωση δεν ξέρω... Για ψάξε το και ρώτησε... Μπορεί να σε συμφέρει! Very happy Wink Άντε και μπορεί να γυρίσεις και με κάνα RC απο την πολυαγαπημένη μας Κύπρο... Laughing Cool Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MOUS (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 13:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

THANKS, ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ????
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 17:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σας πω κι εγώ που ο θείος μου είναι επίσης στρατιωτικός και επίσης υπηρέτησε στην Κύπρο για 3 χρόνια περίπου. Αγόρασε ένα Opel Omega SW 1.8 και το πήρε πολύ φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα. Όχι μισοτιμής αλλά αρκετά φθηνότερα (περίπου στα 2/3). Τώρα, εδώ είναι όλο το ζουμί:

Όταν επέστρεψε με μετάθεση, θεωρείτο επαναπατριζόμενος οπότε και είχε απαλλαγή από το φόρο και κόκκινες πινακίδες (τις θυμάστε;). Όταν πια είχε μείνει για αρκετό καιρό στην Ελλάδα (δε θυμάμαι μετά από πόσο καιρό), τις άλλαξε σε κανονικές πληρώνοντας κάποιο παράβολο. Αν τώρα εσύ πας και πάρεις ένα αυτοκίνητο από την Κύπρο, δεν μπορείς να θεωρηθείς επαναπατριζόμενος καθώς α) δεν είσαι στρατιωτικός και β) δεν έχεις μείνει εύλογο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Με λίγα λόγια, αν θέλεις να φέρεις το αμάξι με κυπριακές πινακίδες και να το κυκλοφορείς με αυτές, πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου αλλά και κάθε έξι μήνες να φαίνεται ότι ξαναγύρισες Κύπρο. Πρέπει δηλαδή να πηγαινοέρχεσαι συνέχεια ώστε να μη φαίνεται ότι κατοικείς μόνιμα στην Ελλάδα (οπότε και θα πρέπει να βγάλεις ελληνικές πινακίδες). Τέσπα αν δεν είσαι κάτοικος εξωτερικού (της Κύπρου συγκεκριμένα) δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πρέπει να το περάσεις από τελωνείο για να το κυκλοφορήσεις εδώ, πράγμα το οποίο δε συμφέρει οικονομικά...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 19:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να προσθέσω ότι δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχεσε κάθε 6 μήνες στην χώρα που το πήρες. Ένας γνωστός μου πήρε από μάντρα της γερμανίας το Ζ3 μόλις 10.000 ευρώ (μεταχειρισμένο φυσικά). Το έχει ελλάδα τώρα, με γερμανικές πινακίδες, απλά κάθε 6μηνο πληρώνει μία φορτωτική, χωρίς βέβαια να το πηγαίνει γερμανία.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 22:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βρε, γι'αυτό κι εγώ έγραψα ότι πρέπει να φαίνεται πως πας εξωτερικό. Τώρα αν το κάνεις ή όχι είναι άλλο θέμα... Ο φίλος σου που δηλώνει μόνιμη κατοικία, εδώ ή στη Γερμανία;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 23:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τον ρωτήσω και θα σε ενημερώσω Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MOUS (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 11:59:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Και να προσθέσω ότι δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχεσε κάθε 6 μήνες στην χώρα που το πήρες. Ένας γνωστός μου πήρε από μάντρα της γερμανίας το Ζ3 μόλις 10.000 ευρώ (μεταχειρισμένο φυσικά). Το έχει ελλάδα τώρα, με γερμανικές πινακίδες, απλά κάθε 6μηνο πληρώνει μία φορτωτική, χωρίς βέβαια να το πηγαίνει γερμανία.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ? ΠΟΣΑ? ΠΟΛΛΑ?
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣH ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! THANKS!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης