Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
Ένταξη: 23 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 107 Τόπος: Aθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 22:03:00 Θέμα δημοσίευσης: Συστημα εξαγωγης Bosal |
|
|
Χθες πηγα κι εβαλα το πληρες συστημα εξαγωγης της Bosal(χταποδι-μεσαιο-τελικο).
Παω λοιπον πριν βαλω το κιτ να κανω δυναμομετρηση.Η εισαγωγη μου ηταν φτιαγμενη στην POWER ΟΥΣΤ(φιλτρο Green με σωληνα να βλεπει τη σιτα).Η δυναμομετρηση εγινε με ΕΚΟ 100 και κλειστο καπο.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/k_w_s_t_a_s/17195/198531/0/11.gif
ΜΑΛΙΣΤΑ κυριοι.
69.6 ψοφια αλογα
Δηλαδη εντελως μαμα ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ?????
68???
Τρεις ερωτησεις προς τους πιο εμπειρους:
1)Ο chatasos πως εβγαλε 79.1 με σκουπα,μεσαιο και τελικο.
Ποσα αλογα του εδωσε η σκουπα πια;7;
2)Στο σαιτ της Supersprint πως εχει δυναμομετρηση του μαμα 206 1.4 8v
και δινει 76.8;
3)Ας υποθεσουμε οτι του εκανα πολυ σκ@@α στρωσιμο.Δικαιολογειται τετοιο νουμερο;
Μου ειπαν οτι ολα τα 1.4 8V με κινητηρα ιδιο με το δικο μου τοσα εχουν βγαλει.Ειχε και μια δυναμομετρηση ενος Saxo 1.4 8v VTS κρεμασμενη σε εναν τοιχο που εβγαλε 69.7.
Ρε παιδια πειτε μου οτι φταιει το δυναμομετρο γιατι θα τρελαθω.Ειναι δυνατον;
Παω μετα και βαζω το κιτ με ραγισμενη καρδια κι ερχομαι για δυναμομετρηση.Ειχε βρεξει και τα λαστιχα ηταν βρεγμενα(στην 1η δεν ηταν).
Περιμενω κανα μισαωρο να στεγνωσουν λιγο.Μετα την κανω.Βγαζει 85.6 αλλα οταν πατησε το κουμπι για να καταγραφη η ενδειξη γλυστρησε οποτε η μετρηση θεωρειται ως μη γενομενη.
Ξαναμανα δυναμομετρηση και δινει την παρακατω.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/k_w_s_t_a_s/17195/198533/0/12.jpg
Τα λαστιχα ειχαν στεγνωσει στη 3η δυναμομετρηση λογω της 2ης.Και εδω η βενζινη ηταν ΕΚΟ 100 και το καπο κλειστο.
Νουμερο: 78.7.
Κοστος μετατροπης:350 ευρω.Οι δυναμομετρησεις γινονται αν θες εσυ και κοστιζουν 45 ευρω και οι δυο.Σε εμενα εγιναν δωρο λογω κοινου γνωστου.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Τις επομενες μερες μαλλον θα γινει δυναμομετρηση στη VAMAG για να παρω κι αλλη μια αποψη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 23:21:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κωστα εχε υποψη σου οτι τα 75 αλογα που λεει η Peugeot ειναι ονομαστικα, δηλαδη τα αυτοκινητα βγαινοντας απ'το εργοστασιο δεν εχουν ολα ακριβως 75 αλογα. Εχουν περιπου 75 (69 - 79). Ισως το δικο σου ειναι απο τα πιο "ατυχα" μοντελα, επεισης εχε υποψη σου πως απλα ενα φιλτρο (χωρις σκουπα) δεν δουλευει σωστα οταν το αυτοκινητο ειναι ακινητο γιατι τραβαει ζεστο αερα απ'το χωρο του κινητηρα αντι φρεσκο απ'εξω (ειδικα οταν εχεις και το καπο κλειστο). Παντως το οτι πηρες σχεδον 10 αλογα απο μια καλη εξαγωγη ειναι πολυ καλο Θα σου προτεινα να βαλεις και μια καλη σκουπα σε σωστο σημειο και θα'σαι κυριος !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kaisaras96 (Κωστας) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 282 Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 01:29:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως σε αυτο το δυναμομετρο το Ιμπιζα του αδερφου μου εβγαλε 82 αλογα οσα ακριβως περιμεναμε κι απο το Drive
Οπως επεισης ενα απο τα πρωτα πρωτα τα καλα 100αρια εβγαλε 104,βεβαια στο Drive ειχε βγαλει ενα 107 αλλα αυτο ηταν τυχαιο και ολα καπου τοσα βγαζουν.
Τα νουμερα μετα ηταν 88 και 113 δηλαδη μια χαρα .
Απο το εργοστασιο επιτρεπεται αποκλιση απο 72 εως 77 αλογα στα πλαισια του 3% που οριζει η ΕΕ
Κοιτα αν εχεις βαλει χοανη της GREEN 99% χανεις απο αυτην.Αν εχεις βαλει φιλτρο στο κουτι δεν ξερω(κι εγω το ιδιο εχω κι ελεγα να βαλω σωληνα αλλα.....)
Δεν μας ειπες για την αισθηση του αμαξιου τα δυο παραπανω κερδισαν σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο.
Αυτη η μηχανη εχει βγει σε 1.000.000 εκδοσεις μπορει η δικη σου γενια να βγαζε τοσα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 02:07:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φανταζεσε στην αρχη να σου ειχε δειξει 75 αλογα???
ΚΑι μετα 78???Τι θα ελεγες???
Τι μαλ***α εκανα που πεταξα τα λεφτα μου για 3 μουλαρια???
Το σκεφτηκες καθολου αυτο???Ενω τωρα εισαι οκ...
Δεν σκεφτηκες οτι ηταν στημενο??Γιατι να μην το στησουν για να ευχαρηστηθεις και εσυ και αυτοι....
Ενταξη για 3 αλογα καλα εκανες και εβαλες ολοκληρη εξατμιση... (πλακα κανω...) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 09:43:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για μια στιγμη ρε παιδια.........................
Στα 106 πχ τα RALLYE των αναβασεων στην Α/6 με τα 160 αλογα και λενε οτι δεν υπαρχει λογος να βαλεις χταποδι..που εχουν και συμπιεση κάργα και εκκεντροφορους και και και.................Και εσεις πατε και πετατε τα λεφτα σας σε τετοιου ειδους βελτιωσεις που στο κατω κατω για τα λεφτα που δινεις ειναι πεταμενα Γιατι δεν ακουτε και κανεναν αλλον που την πατησε Θελετε γκαζια Ριχτε ενα μοτερ απο 16βαλβιδο 1600 ή τον 8βαλβιδο του 106 με τα 105 αλογα.Αλλη μια τρανταχτη περιπτωση ηταν αυτην..Μπραβο παιδες.................Καλες αιμοδοσιες
Υ.Γ.Δεν θελω να με παρεξηγησετε με αυτο μου το ποστ...Δεν τα γραφω με κακια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 09:53:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Για μια στιγμη ρε παιδια.........................
Στα 106 πχ τα RALLYE των αναβασεων στην Α/6 με τα 160 αλογα και λενε οτι δεν υπαρχει λογος να βαλεις χταποδι..που εχουν και συμπιεση κάργα και εκκεντροφορους και και και.................Και εσεις πατε και πετατε τα λεφτα σας σε τετοιου ειδους βελτιωσεις που στο κατω κατω για τα λεφτα που δινεις ειναι πεταμενα Γιατι δεν ακουτε και κανεναν αλλον που την πατησε Θελετε γκαζια Ριχτε ενα μοτερ απο 16βαλβιδο 1600 ή τον 8βαλβιδο του 106 με τα 105 αλογα.Αλλη μια τρανταχτη περιπτωση ηταν αυτην..Μπραβο παιδες.................Καλες αιμοδοσιες
Υ.Γ.Δεν θελω να με παρεξηγησετε με αυτο μου το ποστ...Δεν τα γραφω με κακια  |
Νικο,το παλικαρι απλα ηθελε λιγο να ζωντανεψει το αυτοκινητο του.
Εδωσε 350 ευρω και πηρε καποια αλογακια.
Απλα,ευκολα και τιμια.
Δεν ειναι σε ολους ευκολο να αλλαξουν ετσι απλα κινητηρα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 10:02:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Για μια στιγμη ρε παιδια.........................
Απλα,ευκολα και τιμια.
Nαι εε 350 ευρο για ποσα αλογα 2-3 στην ουσια Ασε μας ρε Πανο...Πες τα σε καναν αλλον αυτα...οχι σε μενα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 10:11:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Για μια στιγμη ρε παιδια.........................
Απλα,ευκολα και τιμια.
Nαι εε 350 ευρο για ποσα αλογα 2-3 στην ουσια Ασε μας ρε Πανο...Πες τα σε καναν αλλον αυτα...οχι σε μενα |
Α μαλιστα...Καλα με συγχωρεις... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 10:21:38 Θέμα δημοσίευσης: Re: Παρηγορια στον αρρωστο... |
|
|
kostas έγραψε: |
Χθες πηγα κι εβαλα το πληρες συστημα εξαγωγης της Bosal(χταποδι-μεσαιο-τελικο).
Παω λοιπον πριν βαλω το κιτ να κανω δυναμομετρηση.Η εισαγωγη μου ηταν φτιαγμενη στην POWER ΟΥΣΤ(φιλτρο Green με σωληνα να βλεπει τη σιτα).Η δυναμομετρηση εγινε με ΕΚΟ 100 και κλειστο καπο.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/k_w_s_t_a_s/17195/198531/0/11.gif
ΜΑΛΙΣΤΑ κυριοι.
69.6 ψοφια αλογα
Δηλαδη εντελως μαμα ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ?????
68???
Τρεις ερωτησεις προς τους πιο εμπειρους:
1)Ο chatasos πως εβγαλε 79.1 με σκουπα,μεσαιο και τελικο.
Ποσα αλογα του εδωσε η σκουπα πια;7;
2)Στο σαιτ της Supersprint πως εχει δυναμομετρηση του μαμα 206 1.4 8v
και δινει 76.8;
3)Ας υποθεσουμε οτι του εκανα πολυ σκ@@α στρωσιμο.Δικαιολογειται τετοιο νουμερο;
Μου ειπαν οτι ολα τα 1.4 8V με κινητηρα ιδιο με το δικο μου τοσα εχουν βγαλει.Ειχε και μια δυναμομετρηση ενος Saxo 1.4 8v VTS κρεμασμενη σε εναν τοιχο που εβγαλε 69.7.
Ρε παιδια πειτε μου οτι φταιει το δυναμομετρο γιατι θα τρελαθω.Ειναι δυνατον;
Παω μετα και βαζω το κιτ με ραγισμενη καρδια κι ερχομαι για δυναμομετρηση.Ειχε βρεξει και τα λαστιχα ηταν βρεγμενα(στην 1η δεν ηταν).
Περιμενω κανα μισαωρο να στεγνωσουν λιγο.Μετα την κανω.Βγαζει 85.6 αλλα οταν πατησε το κουμπι για να καταγραφη η ενδειξη γλυστρησε οποτε η μετρηση θεωρειται ως μη γενομενη.
Ξαναμανα δυναμομετρηση και δινει την παρακατω.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/k_w_s_t_a_s/17195/198533/0/12.jpg
Τα λαστιχα ειχαν στεγνωσει στη 3η δυναμομετρηση λογω της 2ης.Και εδω η βενζινη ηταν ΕΚΟ 100 και το καπο κλειστο.
Νουμερο: 78.7.
Κοστος μετατροπης:350 ευρω.Οι δυναμομετρησεις γινονται αν θες εσυ και κοστιζουν 45 ευρω και οι δυο.Σε εμενα εγιναν δωρο λογω κοινου γνωστου.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Τις επομενες μερες μαλλον θα γινει δυναμομετρηση στη VAMAG για να παρω κι αλλη μια αποψη. |
Κατα την γνωμη μου , οταν αποφασιζεις για τετοιες μετατροπες , πας κ κανεις μια δυναμομετρηση αλλου, οχι σε γνωστο του βελτιωτη( μπορουσες οπως λες κ εσυ να πας Vamag ) , μετα πας κανεις την μοντιφα κ πας παλι στο δυναμομετρο μου εχεις επιλεξει εσυ κ βλεπεις την διαφορα !
Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν κανεναν σε τετοια θεματα..βεβαια θα μου πεις υπαρχει κ το αλλο : κανεις την δυναμομετρηση , πας κανεις την μοντιφα ( χταποδι κτλπ) , πας παλι για δυναμομετρηση κ βλεπεισ λιγη διαφορα( 2 αλογα ) εως καθολου κ ( χτυπα ξυλο ) σε μερικες περιπτωσεις βλεπεισ κ λιγοτερα αλογα..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ?
Κ να πας να του τριψεις στη μουρη τις δυναμομετρησεις θα σου πει χιλια δυο οπως : δεν σου κανανε καλα την δυναμομετρηση ελα να παμε σε δικο μου κτλπ 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 11:16:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Για μια στιγμη ρε παιδια.........................
Απλα,ευκολα και τιμια.
Nαι εε 350 ευρο για ποσα αλογα 2-3 στην ουσια Ασε μας ρε Πανο...Πες τα σε καναν αλλον αυτα...οχι σε μενα |
Α μαλιστα...Καλα με συγχωρεις... |
.καλα σε συγχωρω...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 13:17:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Για μια στιγμη ρε παιδια.........................
Αν ομως το χταποδι ηταν PEUGEOT SPORT θα ηταν ολα μια χαρα.Και μη μου πεις οχι γιατι το εχεις ξαναπει.
Κατσε ρε Νικο.Και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω εχω τα φραγκα για να αλλαξω μοτερ;Και ποιος σου ειπε οτι θελω να εχω το αμαξι για μια ζωη(δει 1.6);
Οπως ειπε κι ο Πανος ηθελα να δυναμωσω λιγο το αμοιρο το 1.4.Οχι τρελα πραγματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 13:23:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλιππε ισως να εχεις δικιο.Απλα το κοστος θα ανεβαινε καπως.Βεβαια θα ημουν σιγουρος.Σωστα.Απλα δεν ηξερα οτι θα βγουν τετοια νουμερα στην 1η ιδιως.Τεσπα.Θα δουμε τι θα δειξει και η Vamag. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 14:57:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποσο κοστισε το ολο σηστημα χταποδι-καταλητης-εξατμηση ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 15:05:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στελιο ο καταλυτης δεν αλλαχτηκε.Εμεινε ο μαμα.Προσπαθησαν να με πεισουν να τον αλλαξω με μεταλλικο αλλα τα 250 ευρω δεν τα εδινα,τωρα τουλαχιστον.(Αν και οντως η αλλαγη καταλυτη πιστευω θα εδινε σημαντικα)
350 Ευρω κοστισαν το χταποδι,το μεσαιο και το τελικο+τοποθετηση.
Τα λεω και πιο πανω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 15:10:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεσαιο ??? Μα τα 1.4 δεν εχουν μεσαιο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 16:55:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Για μια στιγμη ρε παιδια.........................
Αν ομως το χταποδι ηταν PEUGEOT SPORT θα ηταν ολα μια χαρα.Και μη μου πεις οχι γιατι το εχεις ξαναπει.
Κατσε ρε Νικο.Και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω εχω τα φραγκα για να αλλαξω μοτερ;Και ποιος σου ειπε οτι θελω να εχω το αμαξι για μια ζωη(δει 1.6);
Οπως ειπε κι ο Πανος ηθελα να δυναμωσω λιγο το αμοιρο το 1.4.Οχι τρελα πραγματα. |
Εδω κανεις λαθος.Καταρχην να ξεκαθαρησω κατι..........ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PEUGEOTSPORT
Δεν μου δινουν ουτε μιζες ουτε τιποτα....Οταν φωναζω εδω και με ακουτε να λεω συνεχεια για PEUGEOTSPORT δεν ειναι για κανεναν αλλο λογο παρα γιατι το κλαμπ ειναι κλαμπ για 206 αρα PEUGEOT.Και αφου λοιπον εχουμε τετοια μαρκα ειμαστε και τυχεροι να εχουμε το αγωνιστικο τμημα που λεγετε PEUGEOTSPORT η οποια σαν ομαδα εχει καταφερει να ειναι Παγκοσμιος πρωταθλητης.Αρα οταν λεω συνεχεια και φωναζω για ανταλακτικα και βελτιωσεις κοιτατε ΜΟΝΟ PEUGEOTSPORT ειναι γιατι πολυ απλα η PEUGEOTSPORT ξερει καλυτερα απο τον καθενα.
Απο εκει και περα επειδη σε βλεπω λιγο επιθετικο σε αυτα που εγραψα θελω να σου ζητησω συγνωμη αν προσβληθηκες και να πω κατι....
Τα περισοτερα παιδια που με γνωρισαν ξερουν το υφος που γραφω και το ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...και δεν παρεξηγουν αλλα και ουτε ''προσβαλοντε'' .Πολλες φορες εχω γραψει μερικα θεματα ή εχω απαντησει σε ποστ διαφορων με λιγο περιεργο τροπο που κανονικα οι MODERATOR θα τα ειχαν σβησει και θα μου ειχε γινει παρατηρηση μεσο πμ αλλα τα αφηνουν γιατι πολυ απλα ξερουν τον τροπο που τα γραφω και πως τα εννοω.
Δεν ειμαι υπερ της PEUGEOTSPORT 100%.Ειμαι υπερ της σωστης μετατροπης.Οπως και ο Μιλτος ετσι και εγω δεν θελω να με πιανουν κοροιδο και να μου ταζουν διαφορα.Γιαυτο και αν μου ελεγες πως θα βαλω χταποδι PEUGEOTSPORT θα σου ελεγα ξανα οχι να μην βαλεις.Γιατι πολυ απλα οτι και να το κανεις το 14αρη(δεν το λεω με κακια και ουτε υπερανω ειμαι) δεν παυει να πετας τα λεφτα σου αδικα.Ειναι δυσαναλογο το κοστος που πληρωνεις με αυτο που παιρνεις.Τα εχω φαει λογο χαζομαρας και ξερω.Απλα τα παραπανω τα εγραψα γιατι σας βλεπω φιλους μου και δεν θελω να παθετε τα ιδια με εμενα.Απλα εμενα δεν υπηρχε καποιος να μου τα πει.Αν τωρα θιχτηκες με ολα αυτα που εγραψα τοτε ενα μεγαλο συγνωμη γιατι δεν ειχα προθεση να το κανω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 21:31:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νικο δεν ειπα οτι βγαζεις λεφτα απο την Peugeot Sport.Απλα ηθελα να πω πως δεν υπαρχει μονο αυτη και τιποτε αλλο.
Το υφος μου ισως να δειχνει επιθετικο αλλα το μονο που κρυβει ειναι μια πικρια.Δε χρειαζεται να ζητας συγγνωμη.
Δεν ημουν διατεθειμενος να σπρωξω πολλα λεφτα για μετατροπη στο λεοντα.Ηθελα απλα να του δωσω καποιο νευρο παραπανω.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 21:34:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Μεσαιο ??? Μα τα 1.4 δεν εχουν μεσαιο. |
Δεν εχουν αλλα παιρνουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 21:37:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas έγραψε: | Νικο δεν ειπα οτι βγαζεις λεφτα απο την Peugeot Sport.Απλα ηθελα να πω πως δεν υπαρχει μονο αυτη και τιποτε αλλο.
Το υφος μου ισως να δειχνει επιθετικο αλλα το μονο που κρυβει ειναι μια πικρια.Δε χρειαζεται να ζητας συγγνωμη.
Δεν ημουν διατεθειμενος να σπρωξω πολλα λεφτα για μετατροπη στο λεοντα.Ηθελα απλα να του δωσω καποιο νευρο παραπανω.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους. |
Δεν ειπα αυτο.....Ειπα οτι σαν αυτην τιποτα καλυτερο.Γιατι πολυ απλα οι ανθρωποι αυτοι ξερουν τι κανουν.Αυτο το ειδα απο μονος μου την διαφορα σε σχεσει με αλλους και οχι μονο εγω.Ενα σωρο αγωνιζομενοι το λενε......Τελος παντων δεν θελω να συνεχησουμε αλλο αυτο.Παει περασε.....Απλα αν καμια φορα βρεθουμε και θες.....Μπορω να σου μιλησω για χοντρες μετατροπες και εκει θα καταλαβεις τι ειναι η PEUGEOTSPORT
Kαλη χρονια να εχεις 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2004, 10:07:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas έγραψε: | STELIOS έγραψε: | Μεσαιο ??? Μα τα 1.4 δεν εχουν μεσαιο. |
Δεν εχουν αλλα παιρνουν. |
Γιατι να βαλεις? 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|