PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τιμονι problem

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 22:17:43    Θέμα δημοσίευσης: τιμονι problem Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον 1. οταν στριβω και περναω απο ανωμαλια , μικρη η μεγαλη νιωθω σαν ενα μικρο τζογο και ενα ελαχιστο γκαπ . πριν απο δυο μηνες ειχα αλλαξει κολονα τιμονιου γιατι ειχε τζογο πολυ..

2. ξεφλουδισε το δερμα στο πανω μερος και εκανε μια τρυπα μικρη αλλα σπαστικη στην αφη. πως φτιαχνεται αυτο ρε παιδες;;

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 23:11:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα έχει ξεφλουδιστεί και δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DIMSAV (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 2.0 GTI

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 08:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 22000ΧΛΜ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ...

DIMSAV
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 17:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου ειναι εγγυηση λογικα πρεπει να αλλαχτει στο τζαμπα. τι γινεται ομωσ οταν βγει εκτος΄αυτη τη δουλεια θα κανουμε΄΄ ασε που δεν ξερω αν αντικαθιστατε ξεχωριστα η σταφανη.. γιατι αν παει ολο Shocked .... με τον αεροσακο Crying or Very sad .... την καναμε παιδες... θα βγουμε στο κλαρι Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 17:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο εγω εκανα την σωστη κινηση μου φαινεται Exclamation Laughing Laughing Laughing
παιδια αν σας ενδιαφερει υπαρχουν διακριτικα ψιλο-σπορτιφ καλλυματα για το τιμονι που το ομορφαινουν και πολυ!ασε που ειναι σαν να εχεις αλλαξει και τιμονι και ψαρωνουν ολοι!
(ρε Νασο πες την γνωμη σου........ Cool Cool Cool )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 17:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:
αφου ειναι εγγυηση λογικα πρεπει να αλλαχτει στο τζαμπα. τι γινεται ομωσ οταν βγει εκτος΄αυτη τη δουλεια θα κανουμε΄΄ ασε που δεν ξερω αν αντικαθιστατε ξεχωριστα η σταφανη.. γιατι αν παει ολο Shocked .... με τον αεροσακο Crying or Very sad .... την καναμε παιδες... θα βγουμε στο κλαρι Very happy

You are lucky, ο αεροσακος ειναι ξεχωριστο κομματι, απλα αλλαζει η στεφανη του τιμονιου. Ποσο καιρο εχεις το αμαξι και σου παρουσιασε αυτο ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 05:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα χρονο και το ειδα πριν 2 βδομαδες

Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 17:57:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νεα απο το μετωπο..πηγα λοιπ[ον εκει..μοθ λεει ο τυποσ αφου ειναι στην εγγυηση κανενα προδλημα. του λεω ειναι και η κουκουναρα ( μου λεει η πια;Wink η βαση μσχανης του λεω η πανω. οκ μου λεει και αυτο. και τα παραγγελνει επι τοπου. ειναι και η κρεμαγιερα του λεω ακουγεται καπως. μπορει να θελει αλλαγη καπιο αρομπαρο λεει!! υα το δουμε αυτο..
τι να πω.. εχει προωληματα κατα καιρους το ατιμο αλλα μεχρι στιγμης αψογο αφτερ σερβις. μπραβο peugeot ιωαννινων...ολα χωρις δευτερη κουβεντα!!( καλα ας λεγανε και θα γινοταν βιετναμ) αλλα μπραβο!..(αφου καταντησαμε να συγχαιρουμε αυτους που μας δινουν τα αυτονοητα....)

Επιστροφή στην κορυφή
Plasmer (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc 1.6

Ένταξη: 28 Ιούλ 2003
Τόπος: Ζωγραφου / Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 17:12:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Loipon, exw ki egw to idio problhma me to timoni,
ka8ws kai alla diafora.

Ontws to synergio sta Giannena den mou exei arnh8ei tipote
apo antallaktika h ergasia! Einai kaloi sthn yposthriksh.

To timoni mou exei ksefloudistei agria. Sthn arxh den fainotan
kai twra oi trypes exoyn diametro 1 ekatosto h ka8emia!!!

8a mou allaksoun ki emena th stefanh.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 05:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι οτι δικαιολογειται αθτο αλλα για το ξεφλοθδισμα περα απο την τριβη ευθυνονται τα........... ιδρωμενα μασ χερια που κανοθν καποια αντιδρασει και χαλανε ρο δερμα..οταν ειναι για τον π@@@@ο!! τα λεμε παγουρι!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης