Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 02:01:09 Θέμα δημοσίευσης: Αρρωστησε Καγκουρας....."βαλτε με στον ισιο δρομο" |
|
|
Μιας και ειμαι και εγω ενα παιδακι σαν ολα τα αλλα,ειπα να βγω το σαββατοβραδο μου και να περασω και εγω ωραια σε ενα ρεπο μου.ετσι λοιπον ξενυχτησα σε ενα μαγαζακι (που απ'οτι φαινεται ειναι και θαμωνες μερικοι απο μας...ξερουν αυτοι)και πηρα τον δρομο του γυρισμου κατα τις 4.00 το πρωι.Καθως κατεβαινα την συγγρου (σχεδον....νηφαλιος-ειπαμε ειμαι συνειδητοποιημενος οδηγος. . . . )μου κολλαει απο πισω ενα μικρο αυτοκινητακι -νομιζω cinquensento λεγεται ( ) - σαν να ηθελε να μου δειξει οτι υπαρχει και αυτος στον δρομο και οτι εχει βαλει μοτερ biturbo απο καποια mazeratti
Ξαφνικα συνειδητοποιω πως δεν μου εκανε κεφι να πατησω γκαζι και να του φυγω .μεχρι να φτασω στο σπιτακι μου 2-3 αυτοκινητα παλι μου ...χωθηκανε με τον ιδιο τροπο και εγω βαριομουν να παιξω το παιχνιδι τους σκεφτομενος οτι δεν θα κερδισω τιποτα .Ετσι καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με μενα αφου και σημερα το ιδιο προβλημα υπηρχε μα ειναι δυνατον , λεω,εγω ο μεγιστος καγκουρας να μην θελω να τρεξω το αυτοκινητακι μου για να περασω καποιον ετσι λοιπον,καθησα και σκεφτηκα(οπως λεει και το τραγουδι)να δω τι φταιει και αποφασισα πως θα ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο εκτος απο να τρεχω απο το ενα φαναρι στο αλλο με ενα χαζο παιδακι στο αλλο αυτοκινητο που εχει διπλα την γκομενα και κανει την φιγουρα του εχοντας το τουτου του μπαμπα γιατι το δικο του δεν παει βημα.
ομως υπαρχει κατι για να βγαζουμε τα αποθημενα μας τωρα θα μου πειτε -πηγαινε στα μεγαρα βαλ'το μεσα και αρχισε τους γυρους.δεν ειναι ασχημη ιδεα αν θες να τρεξεις το αυτοκινητο σου καπου με ασφαλεια.ομως οταν λεμε οτι οδηγεις με ασφαλεια τι εννοουμε οτι τρεχω το 206ακι μου οσο θελω,οπως θελω σε μια πιστα και αυτο ειναι,ειμαι ασφαλης τωρα μπααα!καλυτερα μαλλον να αρχισω να μαθω τι σημαινει ασφαλης οδηγηση!ασφαλης οδηγηση Χμμμμ.....κατι μου θυμιζει αυτο...ασφαλης οδηγηση,ασφαλης οδηγηση...
Α θυμηθηκα! ο Τ.Ιαβερης δεν κανει κατι μαθηματα ασφαλης οδηγησης στον kartodromo με μια μπεμπα???! ! ! ετσι λοιπον ανοιξα αυτο το topic με σκοπο να μαθω οσα περισσοτερα μπορω για τετοιου ειδους σεμιναρια οδηγησης,οπως αυτα του Ιαβερη ή της γνωστης για πολλους μεθοδο της "αραχνης" (ξερετε αυτο το laguna με τις ....βοηθητικες!!!) ή κατι τετοιο τελοσπαντων!γνωριζει καποιος τις τιμες αυτων των μαθηματων ή εστω ποσα μαθηματα ειναι και καθε ποτε γινονται???
πιστευω πως θα ηταν πιο ενδιαφερον και παραλληλα διασκεδαστικο να δοκιμασω μια τετοια δραστηριοτητα απο το να τρεχω απο το ενα φαναρι στο αλλο.τωρα πολλοι θα πουν :τι λεει τωρα αυτος νομιζει οτι θα γινει ο σουπερ οδηγος αν μαθει και ενα ή δυο πραγματακια παραπανω απο αυτα τα μαθηματα ή μηπως θελει να κανει αυτα τα μαθηματα για να την λεει στους αλλους οτι και καλα εγω ξερω να χρησιμοποιω το αυτοκινητο μου σωστα ενω ολοι εσεις λαθος
το θεμα δεν ειναι αυτο.εγω πιστευω για τον εαυτο μου πως τα κατεφερνω καλα σε ορισμενες δυσκολες καταστασεις στο θεμα της οδηγησης.οπως και ο καθενας πιστευει κατι αναλογο για τον εαυτο του.γι'αυτο τον λογο πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να εξασκησω περισσοτερο τις δυνανοτητες μου στο πως να αποφυγω καποια κακια στιγμη στον δρομο παρα να εξασκησω το πως να φευγω καλυτερα στο φαναρι της βουλιαγμενης
περιμενω την οποια πληροφορια εχει ο καθενας σας περι τετοιων σεμιναριων και εκληπαρω τους mr.καγκουρες να μην με διωξουν απο τον συλλογο των Κανγκουρακηδων,θα ριχνω και καμια καροτσα σε κανεναν για να μην μου την λενε (ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο δεν θα μπορει να με περναει και κανενας ..... .......)
σας κουρασα ε
δεν πειραζει δεν παθαινετε τιποτα.ετσι κι αλλιως δεν σας υποχρεωσε και κανεις να το διαβασετε το κειμενακι μου 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 03:20:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άλλοι πάλι κολλάνε γρίπη!
Θα περάσει, όπως και η γρίπη!
Όταν δεις ένα μαύρο 206 (χωρίς αυτοκόλλητα ) να σου έχει κολλήσει από δίπλα και να γκαζώνει σαν τρελλός, καταλάβεις πως δεν είναι τίποτα άλλο από το 1.4 τελείως μαμά 206 μου, πεις μέσα σου (ή αρκετά δυνατά!!!!!) που πάει ο Μ@Λ@Κ@Σ να κολλήσει??????, τότε θα έχεις πάρει το αντιβιοτικό για τη "γρίπη" σου.
Το μόνο που θα νίωσεις είναι ένα τράβηγμα από αυτοκίνητό σου...το μόνο που θα νιώσω εγώ θα είναι ένα ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ!!!!!! ...και θα πονάει λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ο κώ*ος μου!!!!!!!
Πάντως, πέρα από το καλαμπούρι, θα χαιρόμουν αν κανείς δεν postαρε (έτσι ώστε να μην μπεις στο "σωστό" δρόμο) !
Χαίρομαι, επίσης, ιδιαίτερα που βλέπω αρκετούς να θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης (όχι, δεν παίρνω ποσοστά εγώ!!! ). Ένας από αυτούς που θέλουν είμαι κι εγώ! Τώρα για το αν υπάρχουν χρήματα...αυτό είναι άλλη φάση...
Α, και κάτι τελευταίο...κοίταξε να γιατρευτείς γρήγορα! 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 04:26:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν ειναι 206 τοτε αλλαζει.....
και εγω το ευχομαι να περασει!!!!
παντως αν καποιος ξερει απο τιμες και γενικα τι παιζει ας μου πει γιατι με ενδιαφερει πολυ.
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 10:18:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εύγε αγορίνα μου !!!
Τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης των 4ΤΡΟΧΩΝ κοστίζουν 380 ευρώ.
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 14:41:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
www.4tsafetrack.gr γειτονα
ο ιαβερης σταματησε νομιζω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 15:44:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωστος ο Γιαννης..............Ειναι καλυτερα απο το να το σπας απο φαναρι σε φαναρι.ΕΥΓΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 16:50:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν 206Club είναι μέσα στους στόχους μας να κάνουμε τέτοια σχολεία με τιμή σαφώς πιο μειωμένη από αυτή που θα πάρει ο καθένας εάν πάει μόνος του. Kαι έχουμε κάνει και τις σχετικές επαφές.
Περισσότερες πληροφορίες, όταν έρθει η ώρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 17:07:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | Σαν 206Club είναι μέσα στους στόχους μας να κάνουμε τέτοια σχολεία με τιμή σαφώς πιο μειωμένη από αυτή που θα πάρει ο καθένας εάν πάει μόνος του. Kαι έχουμε κάνει και τις σχετικές επαφές.
Περισσότερες πληροφορίες, όταν έρθει η ώρα. |
αρα καλυτερα να περιμενω λιγο ακομα ε?ΟΚ
ευχαριστω παντως ολους για τις information 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 20:47:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | Σαν 206Club είναι μέσα στους στόχους μας να κάνουμε τέτοια σχολεία με τιμή σαφώς πιο μειωμένη από αυτή που θα πάρει ο καθένας εάν πάει μόνος του. Kαι έχουμε κάνει και τις σχετικές επαφές.
Περισσότερες πληροφορίες, όταν έρθει η ώρα. |
Αμήν και πότε αυτή η ώρα Χρήστο μου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 10:07:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kανονισμένα είναι όλα παιδιά.
Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους, τους είπαμε τι θέλουμε, μας είπαν τι μπορούν να μας προσφέρουν... κλπ.
Όλα αυτά απαιτούν όμως AΦM στο όνομα του Club. Kι αυτό περιμένουμε.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 11:47:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
μπραβο παιδια ειστε απιθανοι!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 19:28:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | Kανονισμένα είναι όλα παιδιά.
Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους, τους είπαμε τι θέλουμε, μας είπαν τι μπορούν να μας προσφέρουν... κλπ.
Όλα αυτά απαιτούν όμως AΦM στο όνομα του Club. Kι αυτό περιμένουμε. |
τα καλυτερα δεν τα λετε ε?
(ή μηπως δεν ρωτησα εγω???) 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|