PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασφαλές ταξίδι με αυτοκίνητο χρώματος ασημί!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 00:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Ασφαλές ταξίδι με αυτοκίνητο χρώματος ασημί! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αυτοκίνητα ασημένιου χρώματος παρουσιάζουν λιγότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαίο, ανακοίνωσαν σήμερα νεοζηλανδοί επιστήμονες. Περίπου 3.000 άνθρωποι κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο σε τροχαία αλλά ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Οκλαντ αναφέρουν ότι ο κίνδυνος να τραυματιστεί επιβαίνων σε ασημένιο αυτοκίνητο είναι μικρότερος σε σχέση με επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα άλλων χρωμάτων. ''Αυτοκίνητα ασημένιου χρώματος είναι κατά 50% λιγότερο πιθανό να εμπλακούν σε τροχαίο που μπορεί να είναι και θανατηφόρο, σε σχέση με τα λευκά αυτοκίνητα'', γράφει η Σου Φέρνες και οι συνεργάτες της στη Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση. Οι ερευνητές μελέτησαν τη σχέση του χρώματος του αυτοκινήτου και του κινδύνου τροχαίων με τραυματίες ή νεκρούς, στην έρευνα τους που έγινε σε δείγμα 1.000 οδηγών στη Νέα Ζηλανδία την περίοδο 1998-1999. Περίπου οι μισοί οδηγοί είχαν την εμπειρία τροχαίου κατά οποίο ένας ή περισσότεροι επιβαίνοντες εισήχθηκαν στο νοσοκομείο ή σκοτώθηκαν, ενώ 571 δεν είχαν την εμπειρία αυτή και έδρασαν ως ομάδα ελέγχου. Οι ερευνητές, αφού συνυπολόγισαν παράγοντες όπως η ηλικία και το φύλο του οδηγού, η χρήση ζώνης ασφαλείας, η ηλικία του οχήματος και οι οδικές συνθήκες, βρήκαν ότι και το χρώμα του αυτοκινήτου επιδρά σε αυτό. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού στα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα και οι πιθανότητες είναι ακόμη μεγαλύτερες για τα μαύρα και πράσινα αυτοκίνητα. ''Με την αύξηση της αναλογίας των ασημένιων αυτοκινήτων μπορεί να υπάρξει αποτελεσματική στρατηγική για τη μείωση του ποσοστού τραυματισμών ή θανάτων σε τροχαία'', κατέληξε η Φέρνες.

ΠΗΓΉ ΟΤΕΝΕΤ.GR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 01:21:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked
σε λιγο θα μας πουνε οτι οποιος δεν εχει βαλει αλουμινενια ταπα βενζινης εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παθει τροχαιο Confused Confused Confused Confused Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 01:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked

Δηλαδή εγώ που έχω μαύρο αυτοκίνητο είμαι καταδικασμένος; Οϊ Παναγίτσα μ'!!!! Razz

Αυτό που δεν κατάλαβα πάντως, είναι η σχέση του ασημένιου χρώματος με τα τροχαία. Το παίρνουν στατιστικά ή ισχυρίζονται ότι το ασημί χρώμα επηρέαζει τον οδηγό θετικά, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα τροχαίου; Και τι γίνεται με τους άλλους οδηγούς; Αυτούς δεν τους επηρέαζει το ασημί χρώμα;

Ε, ρε με τι κάθεται κι ασχολείται ο κόσμος...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 03:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Δηλαδή εγώ που έχω μαύρο αυτοκίνητο είμαι καταδικασμένος; Οϊ Παναγίτσα μ'!!!! Razz

Αυτό που δεν κατάλαβα πάντως, είναι η σχέση του ασημένιου χρώματος με τα τροχαία. Το παίρνουν στατιστικά ή ισχυρίζονται ότι το ασημί χρώμα επηρέαζει τον οδηγό θετικά, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα τροχαίου; Και τι γίνεται με τους άλλους οδηγούς; Αυτούς δεν τους επηρέαζει το ασημί χρώμα;

Ε, ρε με τι κάθεται κι ασχολείται ο κόσμος...

Ισχύουν και τα δύο...
Για τα μεν γκρίζα, μαύρα, σκούρα μπλε και πράσινα αυτοκίνητα, σε ώρες ή συνθήκες χαμηλού φωτισμού μπλέκονται εύκολα με το περιβάλλον και δε γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ματιά (εδώ "φταίει" το χρώμα).
Από την άλλη έχει παρατηρηθεί ότι οδηγοί κόκκινων αυτοκινήτων οδηγούν γενικά πιο επιθετικά. Κατά πάσα πιθανότητα βέβαια επειδή κόκκινο συνήθως επιλέγουν οι πιο... σπορτίφ. (εδώ "φταίει" ο οδηγός)

Τα παραπάνω είναι βέβαια θεωρητικά και προκύπτουν από διάφορες έρευνες που έχω δει κατά καιρούς, αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την αξιοπιστία τους, αφού δεν έχω δει ΠΟΤΕ σε βάθος τη μέθοδο με την οποία έγιναν και τον τρόπο αξιολόγησης...

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 11:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
σε λιγο θα μας πουνε οτι οποιος δεν εχει βαλει αλουμινενια ταπα βενζινης εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παθει τροχαιο Confused Confused Confused Confused Confused

Καλα χωρις ταπα βενζινης χανεις και 5 αλογα περιπου, αυτο ειναι γνωστο! Laughing Laughing Laughing

Παντως αυτο το ρεπορταζ μαλλον στατιστικο θα ειναι, οταν παει να πεσει πανω σου ο αλλος δεν προλαβαινεις να δεις χρωμα!

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 15:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμεις παντως στην δουλεια ολα τα αμαξια που ερχοταν τα τρακαρησμενα ηταν χρωματος ασημι.Αυτο γινετε γιατι το ασημι δεν ξεχωριζει ευκολα μιας και εχει περιπου ιδιο χρωμα με την ασφαλτο. Wink Εγω παντως με τα αυτοκολλητα εχω ολα τα χρωματα οποτε ειμαι οκ Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 17:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mέτρηση των ατυχημάτων με κόκκινο αυτοκίνητο ,
στην Ισπανική ύπαιθρο εκει που τριγυρίζουν ελεύθεροι οι τάυροι έχουν κάνει ???? Cool
Εγώ με μπλέ τι κερδίζω?

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 19:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
kanelj έγραψε:

Καλα χωρις ταπα βενζινης χανεις και 5 αλογα περιπου, αυτο ειναι γνωστο! Laughing Laughing Laughing

Παντως αυτο το ρεπορταζ μαλλον στατιστικο θα ειναι, οταν παει να πεσει πανω σου ο αλλος δεν προλαβαινεις να δεις χρωμα!

ναι,ε Question Question

Confused Confused Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Shocked Shocked Shocked

Νασοοοοο γι'αυτο εβαλες και ταπα ρε?για να μου την βγεις Question Question Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 21:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό πάντοσ δεν ιχύει μόνο στα αυτοκίνητα!
Δείτε τους τερματοφύλακες που φοράν έντονα χρώματα για να τραβάνε το μάτι του αντιπάλου και να στοχεύει πάνω τους!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 21:47:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Αυτό πάντοσ δεν ιχύει μόνο στα αυτοκίνητα!
Δείτε τους τερματοφύλακες που φοράν έντονα χρώματα για να τραβάνε το μάτι του αντιπάλου και να στοχεύει πάνω τους!

Κουιζ: "Ο Ελευθεροπουλος και ο Κατεργιανακης τι χρωμα φανελα φορουσανε στο παιχνιδι με την Γιουβεντους?" Laughing Razz Laughing Razz Laughing

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 21:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εμεις παντως στην δουλεια ολα τα αμαξια που ερχοταν τα τρακαρησμενα ηταν χρωματος ασημι.Αυτο γινετε γιατι το ασημι δεν ξεχωριζει ευκολα μιας και εχει περιπου ιδιο χρωμα με την ασφαλτο. Wink Εγω παντως με τα αυτοκολλητα εχω ολα τα χρωματα οποτε ειμαι οκ Laughing

Ουουουουουαααααουουουου..........!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Κυκλοφορούμε σε μια χώρα που έχει ....ασημένια άσφαλτο.........!!!!!!! Shocked Shocked Shocked
Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nec1980 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,6 XS 3D 2003

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αυτά που λέτε με τρομάξατε.Αύριο πάω για βάψιμο το pug. Από μαύρο θα το κάνω πράσινο φωσφορούχο.χεχε

Αύτα είναι συκοφαντίες για τα σκούρα χρώματα.
Πάρτε το χαμπάρι!!! -
Ακόμα και το Atos σε μαύρο χρώμα δείχνει ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Twisted evil
black rulez
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nec1980 έγραψε:
Με αυτά που λέτε με τρομάξατε.Αύριο πάω για βάψιμο το pug. Από μαύρο θα το κάνω πράσινο φωσφορούχο.χεχε

Αύτα είναι συκοφαντίες για τα σκούρα χρώματα.
Πάρτε το χαμπάρι!!! -
Ακόμα και το Atos σε μαύρο χρώμα δείχνει ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Twisted evil
black rulez

Δηλαδή τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έχουν άλλα χρώματα, με τι μοιάζουν;;;;
Με τσατσάρες;;;; Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 09:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως στην Αθήνα τα ασημί αυτοκίνητα παντώς τύπου αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο ενω μειώνονται τα μαύρα. Shocked

Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το ότι τα σκουρόχρωμα είναι πολύ πιο ζεστά
το καλοκαίρι από τα ανοιχτόχρωμα. το έχετε σκεφτεί Question

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 10:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ασημι εχει γινει χρωμα-σουπα πια. το εχω βαρεθει,ολοι με ασημι αμαξι κυκλοφορουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 11:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Πάντως στην Αθήνα τα ασημί αυτοκίνητα παντώς τύπου αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο ενω μειώνονται τα μαύρα

Τους έχει φάει όλους το τεμπελιό...
Μία φορά το εξάμηνο πλύσιμο στο ασημί φτάνει
Κάτι ξέρει η Mexicάνα...
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 11:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο Λιάνα το βρήκες Wink

Περιμένω να βρέξει πιό δυνατά για να καθαρίσει καλύτερα Very happy

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 11:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Μπράβο Λιάνα το βρήκες Wink
Περιμένω να βρέξει πιό δυνατά για να καθαρίσει καλύτερα Very happy

Έεετσι έεετσι !!!
Μια σούπερ βρόχα με ανεμοθύελλα παρακαλώ! γιατί μου έμεινε χο-λέρα στα πλαϊνά Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 15:11:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Κυκλοφορούμε σε μια χώρα που έχει ....ασημένια άσφαλτο.........!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

Γκριζαρει ρε μαστορα.Πανω κατω ιδιο χρωμα με την ασφαλτο.Τοσο να το καταλαβεις δηλαδη Question Σιγα μην ειναι και διπλης βαφης η ασφαλτος Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 18:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Γκριζαρει ρε μαστορα.Πανω κατω ιδιο χρωμα με την ασφαλτο.Τοσο να το καταλαβεις δηλαδη Question Σιγα μην ειναι και διπλης βαφης η ασφαλτος Laughing Laughing Laughing

Ναι ρε, με μεταλλικό χρώμα και 12ετή εγγύηση κατα της σκουριάς..... Laughing Laughing Laughing

TONY PAP έγραψε:
Περιμένω να βρέξει πιό δυνατά για να καθαρίσει καλύτερα

Η χτεσινή βροχή μιλάμε, ούτε ο βενζινάς δεν κάνει τόσο καλή δουλειά....... Laughing Laughing Laughing
Της ....ξέφυγε λίγο στα χαμηλά και δεν καθάρισε καλά.....
Μια καταιγίδα θα ήθελα παρακαλώ, με μπόλικο αέρα....²
Τι ώρα να περάσω να το πάρω;;; Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης