PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Άγρια μούρη - Αφαιρεση μπροστινου σήματος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 08:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ivang έγραψε:
Integrated Tuning Solutions

Σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα;;; Wink Λέω μήπως... Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 09:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 09:47:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Ivang έγραψε:
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Βαγγέλη η συνκλαμπίτισσα Rena ξέρει περισσότερα για αυτήν την εταιρία. Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2003, 20:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Shocked
μου την ειπες παλι ή μου φαινεται Question
καλααααα...... Confused Confused Confused

Γιαννάκη αγορίνα μου γιατί παρεξηγιέσαι;; Rolling eyes Πρώτη φορά με γνωρίζεις;; Laughing Laughing Laughing
Θα στην έλεγα αμα σου έλεγα τίποτα για το ηχοσύστημά σου... Laughing Laughing Laughing Τότε ναί! Laughing Πιάσε μικρέ Splat Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 17:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ivang έγραψε:
Αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι με πολυεστερικά και κολλήματα, υπάρχει της Carzone έτοιμο από το καινούριο της bodykit (και κομματάκι για το καπώ) ! Wink

αφου υπαρχουν πολλοι "οδηγοι" που πηγαινουν οπου θελουν οπως θελουν και δεν τους νοιαζει τιποτα γιατι εχουν ενα αυτοκινητο του '90 με τοσα χτυπηματα οσα ειναι οι λακουβες της αθηνας,το εψαξα το θεμα με την μασκα και εμαθα πως αυτη η μουρη απο την carzone υπαρχει και στην ελλαδα ΑΛΛΑ το κομματακι του καπω στο κολλανε με αυτον τον τροπο:

εμενα δεν μου αρεσει καθολου να φαινεται ετσι,αρα παααλι φανοποιειο το τουτου μου..... Confused

(δεν πειραζει,δεν πειραζει.....σημασια εχει πως σε καμια βδομαδα θα το εχω στα χερια μου πληρως ανανεωμενο σε ολους τους τομεις Wink Wink Wink
καλα αυτος ο νασος που χαθηκε να τον δουλεψουμε λιγο Question Question Question )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 07:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε βρε παιδακι μου μας ζαλισες ποια..... φτιαξτο να τελειωνουμε.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 12:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλήθεια πόσο κοστίζει το σετάκι της μάσκας με το κομμάτι που μπαίνει στο καπώ;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 13:30:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω αλλα λογικα δεν θα ειναι ακριβο.εγω το εφτιαξα σε εναν τυπο που φτιαχνει πολυεστερικες και δεν μου πηρε πολλα.ποσο μαλλον αυτο που ειναι και ετοιμο

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 23:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως μαγκες σκεφτηκα να κανω το αντιθετο. Δηλαδη θα στοκαρω τα ανοιγματα στα πλαγια του σηματος ωστε να μεινει μονο το λιονταρι .Σε συνδιασμο με τα μαυρα φαναρια πιστευω οτι θα δειξει πολυ ωραιο (στυλ 407 , 207 και γενικα ολα τα καινουργια pug πιστευω οτι θα εχουν κατι τετοιο)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Απρ 2004, 20:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα πάρω ένα τέτοιο οπωσδήποτε...

Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2004, 11:28:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άν βρω ποτέ πού και πόσο την πουλάνε... Rolling eyes Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2004, 15:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Άν βρω ποτέ πού και πόσο την πουλάνε... Rolling eyes Sad

Have a look =>

http://www.neodesign.info/
http://www.neouk.net/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2004, 16:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒUBA αγόρι μου Ο Θεός σε έστειλε!!! Cheers Salute beer

Και απότι είδα στο τέλος της σελίδας : NEODESIGN, ul. Diamentowa 9, 20-447 Lublin, Poland!!!

Πρέπει να είναι Πολωνία η εταιρία, λόγω του ότι γράφει και τις τιμές σε €!!! Twisted evil

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩΩΩ Beer ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ, ΠΩΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ site ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ Beer Salute

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2004, 22:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:

Και απότι είδα στο τέλος της σελίδας : NEODESIGN, ul. Diamentowa 9, 20-447 Lublin, Poland!!!

Πρέπει να είναι Πολωνία η εταιρία, λόγω του ότι γράφει και τις τιμές σε €!!! Twisted evil

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩΩΩ Beer ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ, ΠΩΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ site ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ Beer Salute

τωρα εσυ γιατι χαρηκες που ειναι στην Πολωνια;;; Shocked Shocked Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 06:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
τωρα εσυ γιατι χαρηκες που ειναι στην Πολωνια;;; Shocked Shocked Question Question Question

1) Μεταφορικά έξοδα το πολύ €15
2) Χρόνος παράδοσης = 1 βδομάδα
3) Χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρα δεν χρεώνομαι τελωνίο για την εισαγωγή! Twisted evil

Έχω δίκιο λοιπόν που χάρηκα? Twisted evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 08:25:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:

μήπως θα ήταν πίο συμφέρον και σίγουρο να τα παραγγείλεις απο κάποια χώρα όπως η ιταλία ή η γερμανία ας πούμε? ρίξε μια ματια στους dealers στο site.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 14:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:

Γεια σου ρε Σταυρο, αγοραζεις PUG και εισαι μες την τρελλη χαρα!!. Εγω οταν το αγορασα μετα απο μια βδομαδα κοιταζα για body Kit, εσυ εισαι πιο προχωρημενος , προνοεις πριν χρειαστείς Smile
Λοιπον η συγκεκριμενη εταιρια μοιαζει να εχει αρκετα ποιοτικα κιτ (Carbon Fibre) και σε πολυ καλες τιμες. Την αεροτομη την 'NEO-KIT-CAR' την εχουν μολις 135ε την στιγμη που μια παρομοια της Μattig που εχει παρουσιαστει προσφατα σε ενα αλλο ποστ εχει 250+
Φρυδακια θολων μολις 81ε ολο το σετ Surprised
Εαν το ψαξεις παραπανω και προχωρησεις σε καμια αγορα ενημερωσε μας για το πως, μιας και δεν ειναι ξακαθαρα τα πραματα επειδη δεν υπαρχει Dealer στην Ελλαδα
Αιντε και καλα γλεντια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 17:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι σε προχωρημένο στάδιο υπέρτατης κ Cussing out ας!!! Twisted evil

Και Γερμανία έχει dealer η εταιρία, αλλά δεν βλέπω να βγάζω άκρη διότι δεν ξέρω γερμανικά. Ίσως με την βοήθεια κάποιου online translator να μπορέσω να κάνω κάτι, αλλά προτιμώ την Πολωνία διότι θα μπορέσω σίγουρα να συνενοηθώ στα Αγγλικά λόγω του ότι το site όλο είναι στημένο στην Αγγλική γλώσσα!!! Cool

BUBA : Θα στείλω mail σε λιγάκι στην εταιρία για να δώ τι παίζει και αν μπορούνε να στείλουνε στο "εξωτερικό" (Ελλάδα δηλαδή) και τί χρεώσεις και χρόνο παράδοσης θα έχουμε καθώς και πώς θα γίνει η πληρωμή. Θα τους ψήσω και για έκπτωση αν κάνουμε καλό λογαριασμό!!! Twisted evil Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 21:17:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζετε ότι θα υπέκυπτα παρά τις δυσκολίες εεεεε? Cool

Ύστερα από 3 mail συνολικά και 1μιση μήνα αναμονής για απαντήσεις, απογοητεύτηκα από την Neodesign. Στρέφομαι λοιπόν προς τους dealer να δώ τι γίνεται.

1) French Power (Γερμανία): €95 και €40 για μεταφορικά. €135 σύνολο. Για τα μεταφορικά τους πρήζω με 2 mail προς το παρόν λόγω του ότι παραγγελίες που έχω κάνει από δισκογραφική στο Βερολίνο (βινύλια γαρ κλπ.) με βάρη πάνω από 5kg συνολικά, μου βγαίνουνε το πολύ €15 με ΕΛΤΑ. Στην French Power έχουνε ώς "άλλοθι" το ότι είναι "ογκώδης" η μάσκα γι αυτό και κοστίζουν τόσο τα μεταφορικά.

2) eSpeedup (Ιταλία): Κάτι σαν να είδα €125 η μάσκα και €28 τα μεταφορικά... Do they know Alekos? Laughing Razz Μόλις έφυγε και mail για να δώ τι παίζει.

Σαν τελευταία λύση πάω για Τσεχία (CZECH REPUBLIC) αν με απογοητεύσουν οι Ιταλοί και αν μου πούνε τρελά νούμερα, θα το παραγγείλω από Γερμανία... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 20:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Ιταλοί = Μαφιόζοι = κλέφτες!

€125 + €25 ΦΠΑ + €30 μτφ = €180... Do they know alekos? Come alekos? Razz

Πρόσω ολοταχώς για Τσεχία Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης