PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

θόρυβος σε καινούριο 206!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nec1980 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,6 XS 3D 2003

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 17:11:59    Θέμα δημοσίευσης: θόρυβος σε καινούριο 206!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ την παρέα.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα "φώτα" σας για το pug που πήρα τον Ιούλιο του 2003.Πήρα το 1,6 xs γιατί ήθελα γρήγορο αυτοκίνητο και ευτυχώς χτύπησα φλέβα χρυσού.Το πήρα από την ΝEWLAND στην θεσσαλονίκη που μένω.Από την αρχή που το πήρα υπήρχε ένας βαρύς επαναλαμβανόμενος θόρυβος απο την μερία του συνοδηγού όταν περνούσα από σαμαράκια και λακούβες.Το έχω πάει 8 φορές μέχρι τώρα στην αντιπροσωπεία και μου έχουν αλλάξει(έτσι λένε αυτοί) 1.Ράβδο ζυγαριάς, 2.Το ψαλίδι που είχε τζόγο από το εργοστάσιο!! 3.Και τα δύο αμορτισέρ 4.Μια βάση μηχανής.
Μετά απο όλα αυτά με στέλνουν στην LION στην θεσσαλονίκη.θα δούμε και εκεί τι θα γίνει.
Αν υπάρχει καμία ιδέα θα βοηθούσε πολύ.

Υ.Γ είμαι με το μωρό σε μέρος απόμερο και ακούμε μουσική και έχουμε φτιαχτεί με ερωτικά τραγούδια.Μετά από ένα τέταρτο βγάζει στην οθόνη ECONOMY MODE ACTIVE .****ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ***
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 17:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σου φιλε Γιωργο και καλως ηρθες στην παρεα μας...Προφανως εισαι ατυχος!!! Αποτι φαινεται το τουτου σου προερχεται απο καποια ελατωματικη "φουρνια"!!! Παντως να πω κατι εδω... Πριν κανα μηνα ημουν στην Πατρα, στο Ριο και μολις ειχε φτασει ενα καραβι που συν των αλλων ειχε και 4-5 καινουριες 5αρες!!! Ερχεται λοιπον ο τυπος να τις παραλαβει και να τις φορτωσει στο φορτηγο...Δεν θα πιστεψετε πως τις κακομεταχειριστηκε!!! Σε μια αποσταση 100 και κατι μετρων επιανε κοφτες, φρεναρισματα πανικου κτλ...Ποιος μου λεει λοιπον οτι καποιος αντιστοιχος τυπος δεν ειχε "αναλαβει" και το δικο σου?!?!?

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 20:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: θόρυβος σε καινούριο 206!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nec1980 έγραψε:
Μετά από ένα τέταρτο βγάζει στην οθόνη ECONOMY MODE ACTIVE .****ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ***

Αυτο δεν ειναι προβλημα αλλα στο κανει για να μην σου τελειωσει η μπαταρια, βεβαια εγω ρωτησα το flouri2003 και μου ειπε να προσεχω την μπαταρια διοτι μπορει να την "τελειωσω" πολυ πριν την ωρα της.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2003, 00:52:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα Γιώργο είναι ότι δεν ξέρεις τί πρόβλημα έχει το 206 σου πραγματικά, κι αυτό γιατί οι αντιπροσωπείες είναι φειδωλές στην ενημέρωση των πελατών τους. Η πρότασή μου έχει ως εξής: Επικοινωνείς με το 206Club της Θεσσαλονίκης και κανονίζεις ένα ραντεβού σε συνεργείο μας.

Αλλά, αφού το αυτοκίνητο είναι ήδη στην Lion υπάρχει και άλλη λύση: Θα επικοινωνήσουμε με τον μηχανικό "μας" εκεί ώστε να ενημερωθούμε πλήρως. Χρειαζόμαστε όμως τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο και αριθμό πινακίδος) που θα μας τα δώσεις ιδιωτικά και τηλεφωνικά. Το τηλέφωνο του 206Club Θεσσαλονίκης είναι 6936164997. Πάρε τηλέφωνο αύριο πρωί και ζήτα τον Μίλτο ή το Γιάννη. Θα κανονίσουμε να ανακουφιστείς το συντομότερο. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nec1980 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,6 XS 3D 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 19:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μήνυμα το πήρα τώρα και δεν πρόλαβα να πάρω τηλ.Το αμάξι πήγε στη LION και θα μου αλλάξουν για δοκιμή την βάση μηχανής.Αν είναι αυτό καλώς.Την ερχόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού.Έχω γνωστό μηχανικό μέσα αλλά και να μην είχα το αμάξι πρέπει να πάει γιατί εχτές με την βροχή έγινε το αμάξι τρύπια βάρκα και πρέπει να κάνουν στεγανοποίηση.Αν δεν βρω τελικά λύση θα πάρω τηλ στο club για να κλείσω ραντεβού.Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 19:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nec1980 έγραψε:
Το μήνυμα το πήρα τώρα και δεν πρόλαβα να πάρω τηλ.Το αμάξι πήγε στη LION και θα μου αλλάξουν για δοκιμή την βάση μηχανής.Αν είναι αυτό καλώς.Την ερχόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού.Έχω γνωστό μηχανικό μέσα αλλά και να μην είχα το αμάξι πρέπει να πάει γιατί εχτές με την βροχή έγινε το αμάξι τρύπια βάρκα και πρέπει να κάνουν στεγανοποίηση.Αν δεν βρω τελικά λύση θα πάρω τηλ στο club για να κλείσω ραντεβού.Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

τρυπια βαρκα? Shocked
μου φενεται οτι τα προβληματα σου μολις αρχισαν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nec1980 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,6 XS 3D 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 19:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άστα να πάνε.Η θέση του συνοδηγού 2 δάχτυλα νερό!!.Ευτηχώς δεν περνάει κάτω στο σασί γιατί η μοκέτα έχει πλαστική μόνωση από κάτω.
Πολλά μπινελίκια το πρωί Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 19:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπάζει νερά και "κοπανάει" από τα δεξιά;;;

Μήπως θα έπρεπε να το πας εκτός δικτύου Peugeot απλώς να σου ρίξουν μια ματιά γιατί αρχίζουν και μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά;

Κάτι μου μυρίζει ...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 19:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nec1980 έγραψε:
Άστα να πάνε.Η θέση του συνοδηγού 2 δάχτυλα νερό!!.Ευτηχώς δεν περνάει κάτω στο σασί γιατί η μοκέτα έχει πλαστική μόνωση από κάτω.
Πολλά μπινελίκια το πρωί Twisted evil

το νερο ελπιζω πως μπαινει απο τα λαστιχα του παραθυρου.
να το πας το συντομοτερο και αν μπορεις φυλαξε το απο την βροχη.δεν λεει τιποτα οτι η μοκετα εχει πλαστικο απο κατω.
επισης να απαιτησεις αλλαγη μοκετας αφου ειναι σιγουρο οτι η μοκετα σου θα σαπισει γρηγορα αν στεγνωσει τοσο νερο μεσα σταμαξι,και η βρωμα απο επισης θα ειναι δυσφορητη.
τελος περνανε πολλα καλωδια απο το μεσαιο μερος της κονσολας που αν και ειναι πολυ ψηλα παλι επικυνδινο ειναι να μπαζει νερα απο το παραθυρο.
εκτος αν τα νερα ερχονται απο την ηλιοροφη που ειναι ακομα χειροτερα.
γενικα μυριζει σκαρτο.ευχομαι να ειναι μονο η βαση μηχανης και τα λαστιχα παντως

Επιστροφή στην κορυφή
johnfromhaidari 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 110HP

Ένταξη: 03 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 19:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="nec1980"]Άστα να πάνε.Η θέση του συνοδηγού 2 δάχτυλα νερό!!.Ευτηχώς δεν περνάει κάτω στο σασί γιατί η μοκέτα έχει πλαστική μόνωση από κάτω.
Πολλά μπινελίκια το πρωί :twisted:[/quote]

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΖΑΚΙ 206 1.6 XS ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ!!!.ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΚΟΥΩ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ (ΚΡ.ΚΡ.ΚΡ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΥΒΙΝΤΑΙ 2 ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΑΖΙ...ΟΤΑΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΑ!!!)ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Araneida (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS, 1.6

Ένταξη: 08 Σεπ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 19:02:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους σας.
Παιδιά παρόμοιο προβλημα έχει και το δικό μου 206 XS, 1.6.
O θόρυβος ακουγεται μπροστά από τη θέση του συνοδηγού και ΜΟΝΟ όταν είνα κρύο το αμαξι. Μετά από κανά 5 λεπτο σταματά. Το καλοκαίρι με τις ζέστες δεν ακουγόταν τίποτα. Το πήγα χθες στην αντιπροσωπεία και είπαν πως ήταν μια λαμαρίνα που δεν ήταν καλά σφιγμένη. Αλλά σήμερα πρωί άρχισε μια απο τα ίδια. Εσείς είχατε καμιά εξέλιξη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 20:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Question ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΕΤΕ ΤΟ XS TO ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Question
ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Exclamation Shocked Shocked Shocked
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ Question (ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ) Wink Wink Wink
(ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΟΠΩΣ:" ΦΦΦΦΦΦΦ....ΠΟΥΟΥΦ" ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΝΟΣ) Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ΕΕΕΕΠ......ΠΟΙΟΣ,ΓΕΛΑΣΕ ΠΟΙΟΣ Question Question Question Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 21:48:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω τα ιδια παιδια.. θορυβος και τα σχετικα. θα παω απο βδομαδα για αλλαγη καποιου μερους της κρεμαγιερας

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 21:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα έκανε ένα παρόμοιο μεταλλικό ήχο, σαν να τριβόταν κάτι μεταλλικό κατά την κίνηση του αυτοκινήτου! Σκεφτόμουν μήπως είχαν στραβώσει οι δίσκοι...μήπως σε κανένα πλύσιμο ενώ ήταν ζεστοί "ποτίστηκαν" με κρύο νερό! Γιατί αν θυμάμαι καλά το πρωτοέκανε καλοκαίρι! Μήπως είναι από εκεί ο ήχος που ακούτε?
Στο τελευτάιο service αλλάχτηκαν τακάκια στα πίσω και μπροστά αυτές οι "πλάκες" (δεν ξέρω πως λέγονται, αυτά που πρέπει να αλλαχτούν τέλος πάντων όταν έχουν "φαγωθεί") των δίσκων και δε θυμάμαι αν το'χει ξανακάνει. Βέβαια αν είχαν στραβώσει οι δίσκοι δε θα με έσωνε αυτό, αλλά μπορεί να έτρεχε κάτι με αυτά! Το έκανε όχι μόνο με νεκρά, αλλά με όλες τις ταχύτητες. Κι αν θυμάμαι καλά, αν πατούσες ελάχιστα το φρένο ο ήχος εξαφανιζόταν. Γι' αυτό και σκέφτηκα τους δίσκους (από μπροστά δεξιά προερχόταν ο θόρυβος και 80% από τη ρόδα!!!)
Βλέπετε το σφύριγμα του ιμάντα (όπως βλέπεις τη μηχανή στα αριστερά της) δε με αφήνει να τον ακούσω, αν υπάρχει ακόμα!

Αυτός ο θόρυβος του ιμάντα ξεκίνησε με τις βροχές και σταμάτησε όταν άνοιξε ο καιρός. Όταν ξανάπιασε βροχή πάλι τα ίδια, και τώρα που σταμάτησαν οι βροχές είναι οκ! Δε λέω, φταίει ο καιρός, αλλά όλα τα αυτοκίνητα όταν ζεσταθούν είναι οκ μετά! Εμένα εξακολουθούσε να σφυρίζει!
Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω...μου είπαν άσε να περάσει ο καιρός που είναι αρκετά περίεργος (εντάξει ήταν λίγο περίεργος δε λέω) κι αν συνεχίσει να στο κάνει φέρτο να το δούμε.

Αλλά εγώ αναρωτιέμαι:
Όσο περίεργος να 'ναι ο καιρός, δικαιολογείται να σφυρίζει?
Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα που σφύριζαν για 1 λεπτό μόνο (υγρασία και αρκετό κρύο ο καιρός) ενώ εμένα συνέχεια, ήταν καλύτερα?
Και τι θα γίνεται κάθε φορά που βρέχει? Θα ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε? Evil
Μπααααα...όταν βρέχει θα το πηγαίνω στα γήπεδα να κάνει το διαιτητή!!!! Shocked Shocked Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
nec1980 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,6 XS 3D 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 19:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά άλλαξα όλη τη δεξιά βάση της μηχανής αλλά δεν έλυσα το πρόβλημα.Τελικά νόμιζω οτι το βρήκα το πρόβλημα.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ .ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.Του έβαλα προσωρινά πανιά από κάτω για να δώ αλλά πάλι χτυπάει αλλά οχι και τόσο.Εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημα αλλά το ψάχνω εκόμα.Χτυπάει πάντα άσχετα αν είναι κρύο και ο θόρυβος δεν είναι μεταλλικός.Έίναι όπως χτυπά ένα πλαστικό με μέταλλο.
Παιδία πάτε να κάνετε έλενχο στο μπροστά σύστημα.Το δεξί ψαλίδι μου είχε κενό όταν το πήρα και το είδε φίλος που έχει συνεργείο και όχι η Peugeot.Μροστά στα μάτια τους ήταν και δεν το βλέπανε.Ο φίλος μου τραβούσε τα μαλλία του.Ένα έχω να πω και υσχύει ΜΟΝΟ για μένα.Στην Peugeot μόνο για service.έχω πάει 12 φορές τζάμπα.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 21:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω θα σου πω κατι που ισχυει για μενα....
ΣΤΗΝ PEUGEOT ΟΥΤΕ ΓΙΑ SERVICE..... Laughing Laughing Laughing
(παντα η ταπεινη μου γνωμη)

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 09:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά εκεί ηταν το πρόβλημα? λύθηκε? έχω τρομάξει ρε παιδιά... παω στο δρόμο και καθε λίγο χαμηλώνω την μουσική να δω μήπως ακούγεται τίποτα... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nec1980 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,6 XS 3D 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2004, 22:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήρα τελικά ένα κομμάτι σαμπρέλα και τύλιξα το πίσω μέρος του στρογγυλού δοχείου και έτσι ο θόρυβος χάθηκε.Σε πολύ μεγάλα τραντάγματα ακούγεται λίγο αλλά δεν ξέρω τι να κάνω άλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2004, 23:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η φωτογραφια ειναι του αυτοκινητου σου? Αν ναι το βαρελακι που εχεις βαλει τι λεει? Κανει τιποτα? Απο θορηβο?
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 18:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο απο ότι κατάλαβα εγώ δεν είναι βαρελάκι αλλα φιλτροχοάνη βουτηγμένη Laughing μέσα στο φίλτρο...

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης