PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΛΥΧΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MOUS (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

Ένταξη: 09 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 11:35:30    Θέμα δημοσίευσης: ΛΥΧΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mad ΠΑΙΔΙΑ HELP...

ΕΧΩ ΕΝΑ 206, 1100 ΚΥΒΙΚΑ - TOY 2001 - 30000χμ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΨΕ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΧΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.

ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ''ΝΤΑΣΙΟ'', ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ''RESET'' ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ & ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΝΑΨΕ ΞΑΝΑ.
ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ , ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ.

ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ & ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΣΤΗ ΣΤΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ & ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ (ΛΙΓΟ) ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.

1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 400 ΕΥΡΩ.

ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ''ΕΨΙΛΟΝ'' ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 95% Ο ''ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ'' ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 150 ΕΥΡΩ!!!

Mad ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ Η' ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???!!!!!!!
Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 11:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίδεα σου είναι Razz Δε σε δουλεύουν, απλώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
Ο πολλαπλασιαστής είναι αρκετά "συνηθισμένο" πρόβλημα στα 206. Τελικά προχώρησες σε αλλαγή του; Λύθηκε το πρόβλημά σου;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MOUS (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 12:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ. ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ( ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΨΙΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 95% ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΧΙ 100% ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 12:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως το καλύτερο θα ήταν να πας και σε έναν τρίτο και να πάρεις και από εκεί μια γνώμη. Βέβαια αν και η τρίτη ήταν διαφορετική, τότε δε θα ήθελα να είμαι στο δρόμο σου Laughing Evil

Πέραν από το άναμα της λυχνίας, δεν παρουσίασε άλλα συμπτώματα το αυτοκίνητο; Μπορεί έτσι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 13:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ αυτες οι λαμπες στο ταμπλο....Υπαρχουν για να διευκολυνουν την ευρεση των βλαβων αλλα...Εγω(αν και δεν εχω 206...εχω ομως αντιστοιχο λαμπακι στο ταμπλο) το επαθα αυτο πριν κανα 3αρι μηνες!!! Μου αναβε το λαμπακι, αλλα δεν αισθανομουν καποια δυσλειτουργια!!! Ε, το πηγα σεναν εξουσιοδητημενο και το "συνδεσε" με τον υπολογιστη!!! Μετα απο ελεγχο 2 λεπτων ο υπολογιστης εδειξε "ποτενσιομετρο πεταλουδας γκαζιου"!!! Ε τι να κανω ο ανθρωπος το αλλαξα (γυρω στα 400e...)!!! Ευτυχως απο τοτε δεν ξαναναψε το λαμπακι...(λες να καηκε?!?!?!? Rolling eyes Very happy Very happy ) Γενικως παντως οι περισσοτεροι ειναι αναξιοπιστοι...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MOUS (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 13:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ. ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
(ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠ'ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ)

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ?????
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 13:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε περιπτωση που ξαναπαρουσιαστει εννοειται οτι πρεπει να το πας εκει που σου αλλαξαν τον πολλαπλασιστη!!! Πιστεψε ομως, τοτε θα αρχισει μια μικρη "Οδυσσεια"...Μπορουν να σου πουν οτι γουσταρουν!!! Πρεπει να το κυνηγησεις λιγο το θεμα...Αν δεις ολα τα περιοδικα ειναι γεματα απο γραμματα "ατυχων" που επεσαν θυματα συνεργειων...Το θεμα ομως ειναι να εισαι αισιδοξος...Δεν θα ξαναναψει το λαμπακι!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 21:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εννοειτε το πορτοκαλι λαμπακι που δειχνει ενα κινητηρα, ειχα κι εγω μια αναλογη εμπειρια. Μου αναψε στην εθνικη (σε νορμαλ οδηγηση) χωρις να νιωσω ομως καμοια διαφορα. Σταματησα στην ακρη του δρομου και εσβησα τη μηχανη για να τσεκαρω στο βιβλιαρακι τι σημαινει αυτη η ενδηξη. Μετα απο δυο λεπτα ξαναβαλα μπροστα και εφυγα (παλι χωρις προβλημα). Αυτο εγινε πριν ενα χρονο, απο τοτε ως τωρα δεν εχει αναψει ξανα. Τι να πω? Electronics, μερικες φορες κανουν τα δικα τους........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STAMOS (STAMOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1.4 XS SR

Ένταξη: 28 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2003, 14:58:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EIXA KAI ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ 1.4 ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 2000&2001 ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΠΑΛΙ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΔΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΚΑΥΣΗ Η ΚΑΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MOUS (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2003, 13:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΥΘΗΚΕ....
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 11:49:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμπειρία από λαμπάκι διάγνωσης ...

Αφού έμεινε το αμάξι 2μέρες μέσα στην DAKAR για αλλαγή διακόπτη καλοριφέρ !!! το παρέδωσαν με αναμένο λαμπάκι διάγνωσης προβλήματος Evil Evil

Τους λέω ευγενικά τι είναι αυτό εεεεεεε?
Και με χίλια ζόρια το βάζουν στο μηχάνημα και στο αψε σβήσε το λαμπάκι
σβήνει Shocked

Ευτυχώς δεν ξαναάναψε ...

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 15:49:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου είχε ανάψει το λαμπάκι την πρώτη μέρα που το πήρα... Embarassed Rolling eyes Αιτία; Πιθανόν να το είχα μπουκώσει γιατί ήταν δικιά μου μ@λ*κί*... Το πήγα την επομένη στην αντιπροσωπεία και συνδέσανε το 206 με το laptop... Έγινε κάποια διαδικασία πιθανόν και απο τότε δεν έχει ξαναανάψει... Laughing πιθανόν γιατί τώρα το έχω ξεμπουκώσει... Twisted evil Laughing Laughing Laughing Σε ερώτηση μου προς τον μηχανικό για το τί έφταιξε μου είπε "Να του δίνεις... μην αλλάζεις γρήγορα ταχύτητες... Στις 3.000 με 4.000 στροφές είναι καλά"
Πρέπει να είχα μπουκώσει το σύστημα ψεκασμού... Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Plasmer (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc 1.6

Ένταξη: 28 Ιούλ 2003
Τόπος: Ζωγραφου / Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 17:50:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές ο πολλαπλασιαστής,
να σημειώσω ότι σε συζήτηση που είχα με ηλεκτρολόγο
σε επίσημο συνεργείο, μου παραδέχτηκε ότι ο πολλ/στης
είναι το μόνο (?) κομμάτι που δεν πιανει η διάγνωση (το γνωστο laptop).

Οπότε ας το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας για μελλοντική χρήση!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 19:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Plasmer έγραψε:
Οπότε ας το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας για μελλοντική χρήση!

Ας το εχουνε στην άκρη του μυαλού τους οι κάτοχοι των 1.400 και 1.100 8v. Τα 16άρια δεν έχουν πολλαπλασιαστή αλλά ένα (μάλλον) πιο εξελιγμένο σύστημα...
Το λέω αυτό, όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί σε βλέπω πολύ απογοητευμένο από το αυτοκίνητό σου Wink Rolling eyes Wink

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης