PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σπασμένο πλαστικό συνοδηγού
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2003, 16:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Σπασμένο πλαστικό συνοδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο πλαστικό κομμάτι μπροστά από το συνοδηγό, αυτό που γράφει το airbag (κάτω από το οποίο υπάρχει ο αερόσακος Shocked Shocked , τι είπα τώρα ε??????), αλλά από τη δεξιά πλευρά έχει σπάσει.
Τι σπάσιμο? Φανταστείτε να είχατε ένα νυστέρι(!!!!!) και να τραβούσατε μια "χαρακιά" περίπου 2cm-2,5cm τέτοια ώστε να διαπεράσει το πλαστικό! Κάτι πρέπει να έπεσε με δύναμη πάνω εκεί και έγινε η όλη ζημιά!

Adyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy(Όλκιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)? Heeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!
Μήπως η POWER-ΟΥΟΥΣΤ έχει οδηγίες για την αφαίρεσή του? Υ.Γ.: Έχει και αερόσακο από πίσω.
Πρέπει να βγει γιατί έχει στραβώσει ακριβώς δίπλα στο σπασμένο σημείο (δε φαίνεται, αλλά το καταλαβαίνεις επειδή υπάρχει μια μικρή/ελάχιστη σχεδόν διαφορά ύψους εκατέρωθεν του σπασίματος εκεί που ενώνουν οι δύο πλευρές του σπασίματος και αποτρέπει το φτιάξιμό του με δυνατή κόλλα).
Ίσως και να μη χρειαστεί να βγει για να διορθωθεί.Αν τα έχεις κάπου πρόχειρα, στείλτα.

Καλύτερη λύση, υγρή κόλλα που μετά να στεροποιείται (σιλικόνη).Γέμισμα της "τρύπας"/"διαφοράς ύψους" με αυτή και μετά βαψιματάκι. Άραγε υπάρχει μάυρη σιλικόνη?Μπα ε?Μ@λ@κί@!
Έχετε κάτι κατά νου?Κάποια "αλοιφή", κανένα "μαγικό μπουκαλάκι"?
Για να μην τρέχω στην αντιπροσωπεία να αγοράζω όλο το πλαστικό, είναι μ@λ@κί@ για τόση λίγη ζημιά. Δεν κάνει και μπαμ, αλλά δεν περνάει και απαρατήρητο τελείως. Ξέρει μήπως κανείς πόσο θα κοστίσει (στο περίπου) αν βάλω καινούριο?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 01:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άκρα του forum σιωπή...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 09:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ, ωχ, Χρήστο....

Για να βγάλεις αυτό το κομμάτι πρέπει να το κάνεις αγνώριστο....

Ότι βλέπεις μπροστά σου (κεντρική κονσόλα, πάνελ με ρολόι θερμοκρασίες κλπ, ραδιοcd.......) πρέπει να το βγάλεις, για να βγάλεις αυτό το κομμάτι τελευταίο !!

Οπότε άστο καλύτερα...

Παρόλα αυτά οι οδηγίες υπάρχουν, αν τις θες, αν και δε στο συνιστώ.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 18:36:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
Ωχ, ωχ, Χρήστο....

Για να βγάλεις αυτό το κομμάτι πρέπει να το κάνεις αγνώριστο....

Ότι βλέπεις μπροστά σου (κεντρική κονσόλα, πάνελ με ρολόι θερμοκρασίες κλπ, ραδιοcd.......) πρέπει να το βγάλεις, για να βγάλεις αυτό το κομμάτι τελευταίο !!

Οπότε άστο καλύτερα...

Παρόλα αυτά οι οδηγίες υπάρχουν, αν τις θες, αν και δε στο συνιστώ.

Κοίτα...το κεντρικό μέρος του αυτοκινήτου το έχω ξηλώσει [ακόμη και το A/C (όχι το clima) που όπως γνωρίζεις Wink είναι ζόρι (αν και βρήκα πατέντα και μπαίνει/βγαίνει σε 1λεπτάκι)]. Τώρα αν εννοείς ξήλωμα και του υπολοίπου πλαστικού...αυτό δεν το έχω δοκιμάσει...αλλά δε φαίνεται σαν κάτι το δύσκολο. Στείλτες μου αν μπορείς και ελπίζω να είναι αχρείαστες (δηλαδή να μη χρειάζεται να βγάλω το πλαστικό για να το φτιάξω).
Σε ευχαριστώ πολύ ady (Όλκιμε Wink) , POWER ΟΥΟΥΣΤ και τα μυαλά στα...κατσαβίδια!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

kovac έγραψε:
Έχετε κάτι κατά νου?Κάποια "αλοιφή", κανένα "μαγικό μπουκαλάκι"?

Καμία ιδέα κανείς? Τι στο καλό...πρωτοπόρος είμαι ο άτιμος Laughing ...κανείς τίποτα παρόμοιο Cool...μονό εγώ (αν και δεν ευθύνομαι εγώ Evil ) κάνω τέτοιες μαλ***ες Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad !!! Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 09:39:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Στείλτες μου αν μπορείς και ελπίζω να είναι αχρείαστες (δηλαδή να μη χρειάζεται να βγάλω το πλαστικό για να το φτιάξω).

Θα τις έχεις αύριο....

Χωρίς φωτογραφίες όμως, έτσι;

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 09:55:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:

Μισές δουλειές δηλαδή ε;;; Laughing Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η POWER ΟΥΣΤ!!! Rolling eyes Confused Laughing
Αδριανάρα μου!! Θέλω να ανέβω στην POWER ΟΥΣΤ καμια μέρα! Very happy Μη φανταστείς τίποτα service κτλ! Για οινοποσία και φαγοπότι ενδιαφέρομαι! Laughing ΑΒΑΔΙΣΤΑ... Όλα πληρωμένα απο εμένα! Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 10:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Μισές δουλειές δηλαδή ε;;; Laughing Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η POWER ΟΥΣΤ!!! Rolling eyes Confused Laughing
Αδριανάρα μου!! Θέλω να ανέβω στην POWER ΟΥΣΤ καμια μέρα! Very happy Μη φανταστείς τίποτα service κτλ! Για οινοποσία και φαγοπότι ενδιαφέρομαι! Laughing ΑΒΑΔΙΣΤΑ... Όλα πληρωμένα απο εμένα! Laughing Laughing Laughing

Κάποια μέρα είχα πει στον Κωνσταντίνο να κάνουμε το αμάξι του φύλλο και φτερό για μια ολοκληρωμένη φωτογράφιση, αλλά δε μπορούσε, βιαζόταν,........,είχε μπουγάδα.

Όσο για τη δεύτερη παρατήρηση-επιθυμία σου, με το νέο σωτήριο έτος, πρώτα ο μεγαλοδύναμος, ετοιμάζω τρικούβερτο τσιμπούσι παραπλεύρως της "POWER ΟΥΟΥΣΤ !!".

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2003, 01:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
kovac έγραψε:
Στείλτες μου αν μπορείς και ελπίζω να είναι αχρείαστες (δηλαδή να μη χρειάζεται να βγάλω το πλαστικό για να το φτιάξω).

Θα τις έχεις αύριο....

Ναι ady, ό,τι μπορείς.Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ήδη τη μυρίζομαι τη δουλεία...πρέπει να έχει βίδες στα δεξιά της κεντρικής κονσόλας και, αφού βγάλεις την πλαστική τάπα στα δεξιά τελείως του ταμπλό του όλου αυτοκινήτου (δεξιά του δεξιού εξαεριστήρα), μερικές εκεί.

Για τις φωτογραφίες, ίσως να βγάλω εγώ Wink .
Ευχαριστώ πολύ Αδριανέ!

mick206 έγραψε:
Θέλω να ανέβω στην POWER ΟΥΣΤ καμια μέρα!

Αν θες μπορούμε να πάμε μαζί, εγώ κυρίως για να γνωρίσω και τον Αδριανό, αλλά και σαν βόλτα. Αλλά ναι...πρέπει πρώτα να κανονίσουμε να συναντηθούμε μεταξύ μας!!! Razz Razz Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2003, 01:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος με ξέχασε Rolling eyes ...ή κάποιος μου βγάζει φωτογραφίες Cheers
Μάλλον κάποιος με ξέχασε... Crying or Very sad Crying or Very sad Wink

kovac έγραψε:
mick206 έγραψε:
Αν θες μπορούμε να πάμε μαζί, εγώ κυρίως για να γνωρίσω και τον Αδριανό, αλλά και σαν βόλτα.

Ελπίζω μόνο να μην κανονίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2003, 08:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Κάποιος με ξέχασε Rolling eyes ...ή κάποιος μου βγάζει φωτογραφίες Cheers
Μάλλον κάποιος με ξέχασε... Crying or Very sad Crying or Very sad Wink

Χρήστο, δε σε ξέχασα. Έχω πολύ δουλειά τις τελευταίες μέρες και δε μπήκα καθόλου στο forum.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε για το θέμα μας....

Κάθησα το Σάββατο να βγάλω αυτό το κομμάτι που σε ενδιαφέρει.

Παρ'όλα αυτά δεν το έβγαλα, γιατί είχε περάσει η ώρα και έπρεπε να ξαναβάλω τα πράγματα που είχα βγάλει, για να πάω να παίξω μπάλα.

Μην πτοείσαι όμως, το κομμάτι βγαίνει...

Κατ'αρχήν βγάζεις τον δεξί αεραγωγό (κλιπαριστός, τον τραβάς).

Βγάζεις το καπάκι που είναι πλάγια δεξιά του συνοδηγού (κλιπαριστό, το τραβάς).

Βγάζεις το πορτάκι και το ντουλαπάκι του συνοδηγού (έχει περιγραφεί σε ένα how to... μέσα στο forum).

Το ντουλαπάκι είναι ζόρι.

Αφού τα βγάλεις όλα αυτά, πρέπει να αρχίσεις να ξεβιδώνεις.

Όλες οι βίδες είναι στο κάτω μέρος του κομματιού που θέλεις να βγάλεις.

Η πρώτη βίδα (φυσικά torx) είναι δεξιά (ακριβώς κάτω από τον αεραγωγό).

Την έβγαλα και εκεί σταμάτησα. Τις άλλες δύο βίδες τις ψιλάφησα με τα δάχτυλά μου. Η μία είναι λίγο πιο αριστερά από την πρώτη βίδα , και η άλλη είναι στα αριστερά του κομματιού. Ειδικά στην τελευταία πρέπει να πέσεις από κάτω για να την ξεβιδώσεις (γι' αυτό βγάζεις και το ντουλαπάκι).

Μετά από όλα αυτά, υποθέτω, το τραβάς και βγαίνει.

Αν το κάνεις, καλό κουράγιο, και αν δεις κάτι που δεν είδα να μας το πεις.

kovac έγραψε:
kovac έγραψε:
mick206 έγραψε:
Αν θες μπορούμε να πάμε μαζί, εγώ κυρίως για να γνωρίσω και τον Αδριανό, αλλά και σαν βόλτα.

Ελπίζω μόνο να μην κανονίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο...

Είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι......

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 13:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα είδα πως είχες απαντήσει!Και να φανταστείς το κοιτούσα σχεδόν κάθε μέρα!!!
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ευχαριστώ Αδριανέ, θα σας έχω νέα σύντομα! Wink
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 16:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως αν ενδαφερεται κανεις εχω ενα βιβλιο της HAYNES (206 manual) που δειχνει και περιγραφει λεπτομεριακα διαφορες επισκευες απο τα πιο απλα μεχρι και τα πιο δυσκολα. Γενικα ειναι για Do It Yourself τυπους και βεβαιως προτιθεμαι να βοηθησω κι'εγω οποιον το χρειαστει.

Υ.Γ. Το βιβλιο ΔΕΝ ειναι πρως πωληση απλα οποιος χρειαστει μπορω να του φωτοτυπησω τις σελιδες που τον ενδιαφερουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 22:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Παντως αν ενδαφερεται κανεις εχω ενα βιβλιο της HAYNES (206 manual) που δειχνει και περιγραφει λεπτομεριακα διαφορες επισκευες απο τα πιο απλα μεχρι και τα πιο δυσκολα. Γενικα ειναι για Do It Yourself τυπους και βεβαιως προτιθεμαι να βοηθησω κι'εγω οποιον το χρειαστει.

Υ.Γ. Το βιβλιο ΔΕΝ ειναι πρως πωληση απλα οποιος χρειαστει μπορω να του φωτοτυπησω τις σελιδες που τον ενδιαφερουν.

Για το βιβλίο που λες έχω αναφερθεί κι εγώ. Είναι γ**ώ τα βιβλιαράκια! Δυστυχώς δεν το έχω πάρει ακόμα. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει γι' αυτό, ιδού το topic: http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2325&postdays=0&postorder=asc&start=0

Σε ευχαριστούμε (σε ευχαριστώ) πάντως!
Θα σου στείλω pm να σε ρωτήσω κάτι που θέλω... Twisted evil Twisted evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 09:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Το συγκεκριμένο βιβλίο το έχω εδώ και πολύ καιρό, και είναι πράγματι πολύ καλό. Αυτό ήταν η αφορμή για να αρχίσω να "σκαλίζω" το αμάξι.

Είναι κατατοπιστικότατο, με πολλές φωτογραφίες, όμως αναφέρεται μόνο στα 8βάλβιδα για τα μηχανικά μέρη.

Επίσης προσοχή στις φωτογραφίες (ειδικά μέσα στην καμπίνα) γιατί το αμάξι στις φωτογραφίες είναι αγγλικό (δεξιοτίμονο), και όταν ο ποιητής μιλαέι π.χ. για μια βίδα αριστερά από το τιμόνι, εσύ πρέπει να κοιτάς για μια βίδα δεξιά από το τιμόνι !

Παρ'όλα αυτά, αν μερικά πράγματα δεν τα κάνεις με τα ίδια σου τα χέρια, το βιβλίο δεν είναι αρκετό για να εξηγήσεις ακριβώς στον άλλον πως πρέπει να κάνει κάποια δουλειά. Μερικές φορές ανακαλύπτεις κάποιες λεπτομέρειες/μυστικά τις οποίες το βιβλίο δεν τις έχει.

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2004, 22:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
Βγάζεις το καπάκι που είναι πλάγια δεξιά του συνοδηγού (κλιπαριστό, το τραβάς)

Αυτό για ποιο λόγο το βγάζουμε? Βέβαια χωρίς αυτό έχω καλή πρόσβαση στον αεραγωγό και τον βγάζω πανεύκολα!

Έκανα όλα όσα είπες μέχρι το σημείο που βγάζω το ντουλαπάκι από την πλαστική περιφέρειά του! Εκεί σταμάτησα γιατί δε θυμόμουν πως έπρεπε να το ξεσκαλώσω, Sad , αλλά και επειδή οι βίδες του πλαστικού που με ενδιαφέρουν να βγάλω καλύπτονται από την πλαστική περιφέρεια που έχει το ντουλαπάκι! Αυτή να υποθέσω πως είναι τόσο σκληρή επειδή περιέχει το ντουλαπάκι μέσα της ε? Όταν βγει το ντουλαπάκι θα είναι πιο μαλακή? Γιατί αλλιώς (αν δεν την σπρώξεις λίγο) δε θα φανούν οι βίδες!

Και η μ@λ@κί@ είναι πως τα ξαναέβαλα όλα όπως ήταν! Ας είναι, ξαναπάω!!! Very happy

Α, η "χαρακιά" τελικά είναι γύρω στα 5cm!!!!!!!!!!!!!
Απόψε κάνεις ΜΠΑΜ, απόψε κάνεις ΜΠΑΜ...ΜΠΑΜ κάνει η άτιμη! Ελπίζω να φτίαχνεται...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2004, 03:56:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ας αρχίσω:

Στο how to έχεις ξεχάσει να αναφέρεις πως στο εσωτερικό μέρος στο ντουλαπάκι υπάρχουν 2 μάυρες βίδες (όχι torx) που πρέπει να αφαιρεθούν πριν προσπαθήσουμε να βγάλουμε το ντουλαπάκι! Razz Κι έλεγα γιατί δε βγαίνει! Embarassed Καθόλου ζόρι το ντουλαπάκι πάντως! Wink

Αυτό για τις βίδες που γράφω στο προηγούμενο post άκυρο. Δεν ήταν βίδες. Λοιπόν βίδες υπάρχουν:

Μια ακριβώς κάτω από τον εξαεριστήρα (όπως είπες), μια πιο αριστερά της (όπως είπες, που έμένα δεν έχει, λείπει!!!) κα μια τέρμα αριστερά (όπως είπες). Έχει ακόμα μια δεξία από τον εξαεριστήρα και ψηλά. Αφού αφαιρέσεις αυτές, τραβάς το πλαστικό κομμάτι...και δε βγαίνει! Laughing
Έψαξα για βίδα πάνω αριστερά, δε βρήκα! Βρήκα μια στο κέντο, αρκετά καλά κρυμμένη, αλλά θέλει το κατσαβίδι "γωνία" (torx πάντα), που δεν έχω! Και κόλλησα εκεί! Δεν ξέρω αν αφαιρώντας αυτή θα ξεσκαλώσει το πλαστικό (κανονικά είχε και 2η τέτοια βίδα, αλλά και αυτή έλειπε!), γιατί κολλάει κάπου στο κέντρο (και ίσως και στα αριστερά) και δε βγαίνει.
Μάλλον θα πρέπει να έρθω από εκεί κάποια βόλτα Αδριανέ, να το ψάξουμε μαζί.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2004, 08:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:

Ναι ρε Χρήστο, πρέπει να έρθεις....

Δε θα μας κάνει ρόμπα ένα κομμάτι πλαστικού !! Very happy

ΥΓ. Μία ερώτηση σχετικά με το σκίσιμο που λες ότι έχεις. Σε αυτό το πλαστικό κομμάτι που θέλεις να βγάλεις εγώ έχω δύο σκισίματα, ίδια σε μήκος, συμμετρικά και κάθετα. Τα έχω από τότε που πήρα το αμάξι. Πρέπει να πας πολύ κοντά για να τα δεις. Τα είχα δει περίπου τρεις μήνες μετά την αγορά του αμαξιού και από την Peugeot μου είπαν πως ο λόγος υπαρξής τους είναι για να μπορέσει ο αερόσακος να βγει με ευκολία σε περίπτωση σύγκρουσης. Δεν πιστεύω να λες αυτά τα σκισήματα;

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2004, 15:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά ακριβώς λέω! Είναι σκισμένο ακριβώς στο σημείο που θα βγει ο αερόσακος, γι' αυτό και σκεφτόμουν να μην το πειράξω καθόλου και να πάω να μου το αντικαταστήσουν οι ίδιοι. Είναι σαν να πήγε να ανοίξει ο αερόσακος! Αλλά είναι σκισμένο μόνο από τη μια πλευρά!
Από την άλλη, έχει σπάσει από κάποιο χτύπημα, γιατί είναι πάρα πολύ μαλακό το πλαστικό στη μέση (εκεί που είναι και ο αερόσακος) ενώ στα δεξιά και στα αριστερά είναι αρκετά σκληρό. Αλλά αν κολληθεί, πως θα ανοίξει αν χρειαστεί ο αερόσακος? Μπέρδεμα η όλη φάση.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 16:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
kovac έγραψε:

Ναι ρε Χρήστο, πρέπει να έρθεις....

Δε θα μας κάνει ρόμπα ένα κομμάτι πλαστικού !! Very happy

ΥΓ. Μία ερώτηση σχετικά με το σκίσιμο που λες ότι έχεις. Σε αυτό το πλαστικό κομμάτι που θέλεις να βγάλεις εγώ έχω δύο σκισίματα, ίδια σε μήκος, συμμετρικά και κάθετα. Τα έχω από τότε που πήρα το αμάξι. Πρέπει να πας πολύ κοντά για να τα δεις. Τα είχα δει περίπου τρεις μήνες μετά την αγορά του αμαξιού και από την Peugeot μου είπαν πως ο λόγος υπαρξής τους είναι για να μπορέσει ο αερόσακος να βγει με ευκολία σε περίπτωση σύγκρουσης. Δεν πιστεύω να λες αυτά τα σκισήματα;

Δε φαίνεται πολύ καλά...

...αλλά θα κάνει δουλειά! Wink

Τέτοια σκισίματα έχεις κι εσύ? Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως Χρηστο πριν αρχισεις να παιζεις με τον αεροσακο σου για να μην ανοιξει και τρεχεις μετα...βγαλε καλητερα και την μπαταρια! Very happy
Ετσι δεν υπαρχει κινδυνος να ανιοξει ο αεροσακος σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης