Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 08:35:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
FRAPE έγραψε: | ... GIA THN ISTORIA DEN THS EIPA OYTE MIA BRISIA OUTE MIA FWNH!!! EIXE PANIKOBLHTHEI EKLAIGE TO NA FWNAZA KAI EGW DEN THA EKANE KALO SE KANENAN!!! |
Πέρα της πλάκας και του χαβαλέ έκανες το καλύτερο. Σίγουρα δεν θα βοηθούσε κάτι διαφορετικό. Μήπως άλλωστε και εκείνη ήθελε αυτή την κατάληξη;
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 11:05:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Frape την επόμενη φορά το χέρι στο χειρόφρενο από πριν για παν ενδεχόμενο. Kαι όσο για το ¨επόμενη φορά¨, ποτέ μην λες πότε.
Kατά τα άλλα θα συνφωνίσω με το svstouk και τον Nikel. Mην στεναχωριέσαι ποτέ για πράγματα που φτιάχνονται με λεφτά όσο και αν δεν τα 'χεις και σου λείπουν. Πάρε σαν παράδειγμα τον Alex. Όλα τα στραβά μαζί και τελικά καθάρησε.
Eάν δεν θέλεις να πάρεις δάνειο από τράπεζα, προσπάθησε να κάνεις διακανονισμό με τον φαναρτζή. Eιδικά εάν είναι της αντιπροσωπείας, εύκολα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 00:48:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο φίλε μου. Εγκράτεια θέλει. Στο κάτω κάτω δεν το ήθελε. Νομίζεις οτι κι αυτή αν και σάστισε,τώρα λιγότερο στεναχωριέται;
Εχθές το βράδυ κι εγώ που περπατούσα στην Εγνατία, βλέπω και σε ένα φανάρι σταματάει ενα φορτηγό μιας οδικής βοήθειας με ένα CC πάνω χτυπημένο από μπροστά και να έχει πάθει μεγάλη ζημιά και να έχει φτάσει η τράκα μέχρι τους μπροστινούς τροχούς, και από πίσω να σέρνει ένα Citroen Xsara χτυπημένο σε όλη την πλάγια μεριά από την πλευρά του οδηγού. Εγώ το λυπήθηκα το καημένο το 206. Αλλα και ξες τι ακόμη; Το αυτοκίνητο ήταν δεν ήταν 2 εβδομάδων. Ο οδηγός του, που ελπίζω να μην έπαθε τίποτα, πώς θα νιώθει τώρα, και κυρίως αν δεν το έχει εξοφλήσει;
Γι αυτό τέτοια πράγματα θέλουν κουράγιο και υπομονή.
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
FRAPE Μόλις έγραψα

206 1.4 xs
Ένταξη: 13 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 05:58:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KALA RE PAIDIA TI KSEFTILA EINAI AYTH?3 MERES KAI AKOMA DEN MOY EXOYN KANEI EKTIMISH!!!POY EINAI MIA YPOTHESH 20 LEPTWN!!! ELEOS TOYS PHRA THL KAI LENE KYRIE FRAPE MALLON THN PARASKEYH ALLIWS APO DEYTERA.TIIIIIIIIIIIII.......... TI LETE RE AKOYSA KALA?AN PAIDES DEN MOY KANOYN EKTIMHSH SHMERA PARASKEYH THA PAW KAI THA TO PARW TO AMAKSI KAI THA PAW ALLOY!!!!ALLA THA STEILW KAI STHN FRANCE PEUGEOT EPISTOLH KAI THA TOYS KANW KSEFTILA!!! POY ME GLYFANE GIA NA TO AGORASW KAFEDAKIA KAI GALIFIES KAI DEN MPOROYN 3 MERES NA KANOYN EKTIMISH? KAI OXI MONO AYTO ALLA RE KARAGKIOZHDES POY TO PAIZETAI EPAGGELMATIES EIDOPOIHSTE ME NA KSERW TI GINETAI EGW EIMAI SAN TO MIKRO PAIDI POY PERIMENEI TON AGIO BASILH ASE POY PLHRWNW TAXI XANW LEFTA DEN MPORW NA KANW TIS DOYLIES MOY K.T.L..... NA XARW THN MAMA PEUGEOT ((THN ELLHNIKH MILAW)). DHLADH RE P*YSTH MOY EPEIDH BLEPEIS ENAN NEO 25 XRONWN TON GRAFOYME STA PALIA MAS TA TAKAKIA? HMARTON POY PHGA KAI EMPLEKSA!!!1000 FORES O MASTRO-MHTSOS THS GEITONIAS POY KAI PIO FTHNA THELEI KAI ME 6 ATOKES DOSEIS THA PLHRWSW...POY PHGA KAI EBGALA TA MATIA MONOS MOY!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 22:02:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Frape αυτά δεν είναι νέα ,αυτά είναι για επίγουσα εκδρομή στο Θιβέτ!!
Μην στενοχοριέσαι σκέψου ότι πολλοί από μας έχουν δει το αυτοκίνητό τους στην ίδια κατάσταση.εντάξει ανορθόδοξος ο τρόπος ,δε λέω,αλλά βλέπεις που όλα γινοντε.
Και η στιγμή είναι μία.
Όταν θα το παρεις.Γυαλισμένο ,όμορφο ,όπως ήταν πριν μπει στην αλάνα,στην οποία και θα πας (ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!) και θα κάνεις μερικά χειροφρενάκια για να το ξορκίσεις το θέμα.
Τότε και μόνον τότε θα αρχίσεις να γράφεις με μικρά γράμματα στο φορουμ!
Και μια ερώτηση :
Εγώ που έδωσα την μικρή μου στην άλλη μικρή μου και την πήγε κομμάτια(δεν υπερβάλω) με τα πιρελλι να ουρλιάζουν,πως πρέπει να νιώσω????
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 22:32:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pduke έγραψε: | Και μια ερώτηση :
Εγώ που έδωσα την μικρή μου στην άλλη μικρή μου και την πήγε κομμάτια(δεν υπερβάλω) με τα πιρελλι να ουρλιάζουν,πως πρέπει να νιώσω???? |
Ωχ Παναγία μου.
Δούκα με βραχυκύκλωσες τώρα. Αλήθεια πως μπορεί να νιώσει κανείς;;;;;
Για αυτό το λόγο το αμάξι δεν δανείζετε ούτε στη γυναίκα. Για τέτοια είμαστε τώρα!!!
(μεταξύ μας προς το χαρούμενος θα πήγαινα μάλλον αλλά δεν θα το έδειχνα κιόλας )
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 22:44:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
theflame έγραψε: |
Ωχ Παναγία μου.
Δούκα με βραχυκύκλωσες τώρα. Αλήθεια πως μπορεί να νιώσει κανείς;;;;;
Για αυτό το λόγο το αμάξι δεν δανείζετε ούτε στη γυναίκα. Για τέτοια είμαστε τώρα!!!
(μεταξύ μας προς το χαρούμενος θα πήγαινα μάλλον αλλά δεν θα το έδειχνα κιόλας ) |
Κι εγώ προς τα κεί πάω Φλόγα μου,άλλωστε δικό μας κορίτσι είναι,XS 1.6 έχει και η κόντρα παει σύννεφο!!
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
~FoCuS~ Μόλις έγραψα

Focus 1.8 Ghia
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 31 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Αύγ 2002, 00:49:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
file frape to xeri panta sto xeirofreno
kai meta to trabigma bgazeis taxitita mpixti
emena h dikia mou kserei tin trela pou exw gia to amaksi kai mia fora apo monos mou tis lew PARTO (auto ithele na akousi)
kai mou leei ama to spasw tha niwseis san na se xtipaw :D:D:D
tis lew parto mou leei oxi twra mia alli fora
tis lew ok
kai akomi na erthei ayti h alli fora :D:D:D
V.2 .::come in::.
MΙΧΑΛΗΣ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Αύγ 2002, 08:49:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
~FoCuS~ έγραψε: | file frape to xeri panta sto xeirofreno
kai meta to trabigma bgazeis taxitita mpixti
emena h dikia mou kserei tin trela pou exw gia to amaksi kai mia fora apo monos mou tis lew PARTO (auto ithele na akousi)
kai mou leei ama to spasw tha niwseis san na se xtipaw :D:D:D
tis lew parto mou leei oxi twra mia alli fora
tis lew ok
kai akomi na erthei ayti h alli fora :D:D:D |
Αφού χτυπάει η καρδούλα της βρε για σένα! 8)
Έχεις βρει το κουμπί πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και με μένα και ακόμη περιμένουμε εκείνη τη μέρα! :D :D :D
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
FRAPE Μόλις έγραψα

206 1.4 xs
Ένταξη: 13 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Αύγ 2002, 12:09:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RPOS PDUKE. FILE PDUKE PLAKA PLAKA APO COMPUTER EIMAI ASXETOS KAI EPEIDH MOY EDWSES EYKAIRIA KAI DEN TO EXW PSAKSEI PWS MPORW NA GRAPSW ELLHNIKA STA POST?MIKRA GRAFW ME TO Caps Lock AYTO TO BRHKA ALLA ELLHNIKA?HELP ME PAIDES! EPISHS DEN THA YPARKSEI 2 FORA TO AMAKSI DEN DINETAI OYTE STON PARKADORO POY PHGA NA TO PARW THN ALLH FORA KAI BLEPW THN FISOYNA KAMENH APO TSIGARO!!! ((TO ANAKALYPSA 2 MERES META)) EGW DEN KAPNIZW MESA STO CAR PANTA STAMATHMENOS KAI TO XERI APO EKSW. TO TASAKI DE, TO EXW GEMISEI ME KERMATA EPITHDES GIA AYTO TON LOGW! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Αύγ 2002, 13:35:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
FRAPE έγραψε: | EGW DEN KAPNIZW MESA STO CAR PANTA STAMATHMENOS KAI TO XERI APO EKSW. TO TASAKI DE, TO EXW GEMISEI ME KERMATA EPITHDES GIA AYTO TON LOGW! |
Λοιπόν κατ' αρχήν αλλάζεις ελληνικά σε αγγλικά και τούμπαλιν με Alt+Shift.
Κατά δεύτερον μόλις μπήκε το baby στο 206 κρατήθηκε μόνο 15 λεπτά πριν ανάψει τσιγάρο. Ούτε το τασάκι-κουμπαράς έπιασε, ούτε τίποτα. Τι να της πω που καπνίζω στο Τσικουε;;;;;;;
Μόνο που δεν ήξερα και άφησα το κλιμά ανοιχτό και μύρισε. Θα το διορθώσω μόλις ο Vini περάσει από τα πλαστικά στο clima. Σε καμιά εβδομάδα απ΄ ότι το κόβω, έχει πα΄ρει ήδη brief με το πρόβλημα
pduke έγραψε: | Κι εγώ προς τα κεί πάω Φλόγα μου,άλλωστε δικό μας κορίτσι είναι,XS 1.6 έχει και η κόντρα παει σύννεφο!! |
Να γραφτεί πάραυτα στο club, να τις δώσεις και καρτούλα.
pduke έγραψε: | ]Και μια ερώτηση :
Εγώ που έδωσα την μικρή μου στην άλλη μικρή μου και την πήγε κομμάτια(δεν υπερβάλω) με τα πιρελλι να ουρλιάζουν,πως πρέπει να νιώσω???? |
Μήπως βάζει και κόντρες με την γυναίκα του Miltella; Γιατί απ' ότι έμαθα και η Κατερίνα έχει βαρύ πόδι 8) 8) 8) 8) 8)
~FoCuS~ έγραψε: | tis lew parto mou leei oxi twra mia alli fora
tis lew ok
kai akomi na erthei ayti h alli fora :D :D :D |
Νάτος ο πονηρός...
Βρήκε το κόλπο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Σεπ 2002, 20:21:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: |
Να γραφτεί πάραυτα στο club, να τις δώσεις και καρτούλα.
Μήπως βάζει και κόντρες με την γυναίκα του Miltella; Γιατί απ' ότι έμαθα και η Κατερίνα έχει βαρύ πόδι 8) 8) 8) 8) 8)
|
1.γράφτηκε ήδη και μοιράζει καρτούλες
2.Δεν γνωριστήκαν ακόμη.....Τα χειρότερα έρχονται σου λέω......... 
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 03:09:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωχ! Ωχ!
Ευτυχώς βρε Πάνο μου, που έχουμε τρία 206. Πιστεύω κάποιο να μας μείνει στο τέλος... 8O
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν πάμε από το Ρύσιο να τις βάλουμε να ξεκαβλώσουν με καμιά κοντρούλα με τα καρτ; Να μπούμε κι εμείς και να κάνουμε και χαβαλέ; Να σε γνωρίσω και με καναδυό παλιούς πρωταθλητές; (Τους καινούριους δεν τους ξέρω)
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 09:06:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Ωχ! Ωχ!
Ευτυχώς βρε Πάνο μου, που έχουμε τρία 206. Πιστεύω κάποιο να μας μείνει στο τέλος... 8O
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν πάμε από το Ρύσιο να τις βάλουμε να ξεκαβλώσουν με καμιά κοντρούλα με τα καρτ; Να μπούμε κι εμείς και να κάνουμε και χαβαλέ; Να σε γνωρίσω και με καναδυό παλιούς πρωταθλητές; (Τους καινούριους δεν τους ξέρω) |
Χα!!!!Μικρέ μου.....την πήγα και στο Ρύσιο ή μάλλον με πήγε!!!
Είναι 53 κιλά!!!σου λέει τίποτα!!Ξέρεις πότε την πέρασα?Όταν έσπασε την ντίζα του γκαζιού του κάρτ της!!!!!!!!
Ασε χέστα σου λέω!!!
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|