PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Άγρια μούρη - Αφαιρεση μπροστινου σήματος
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 03:08:54    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Άγρια μούρη - Αφαιρεση μπροστινου σήματος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παίδες!!!
Εδώ και αρκετό καιρό έχω μια ερώτηση:Πώς γίνεται να φύγει το λιονταράκι από μπροστά και να ισιώσει το καπώ??? Confused Confused
Το έχω δει σε αρκετά πεζάκια και μου αρέσει!!! Wink Wink
Λοιπόν???? Όποιος το έχει κάνει ή ξέρει ας με βοηθήσει!!! Laughing Laughing Laughing

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 09:36:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για ρωτα τον kanelj που το εχει κανει ηδη..... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 09:48:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πανευκολο....
απλα πας σε καποιον που ασχολειται με πολυεστερες και σου βγαζει την μασκα με το σημα και στην φτιαχνει ετσι οπως θες.
το μονο κακο ειναι πως για να φαινεται ωραια θα πρεπει να στοκαρεις και το καπωετσι ωστε να ειναι και εκεινο ευθεια γραμμη και να μην εχει τις γωνιες που υπαρχουν για να εφαρμοζει το σημα.
εγω ημουν τυχερος (ή ατυχος Question Question Confused Confused )και χρειαστηκε να αλλαξω καπω γιατι χωθηκα κατω απο ενα αυτοκινητο..... Exclamation Exclamation Exclamation
(εγω το εχω πει....αυτες οι κοπελες που κυκλοφορουν θα μας σκοτωσουν καποια μερα..... Cool Cool Cool )
δες την υπογραφη μου για να καταλαβεις τι εννοω περι καπω.

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
πανευκολο....
απλα πας σε καποιον που ασχολειται με πολυεστερες και σου βγαζει την μασκα με το σημα και στην φτιαχνει ετσι οπως θες.
το μονο κακο ειναι πως για να φαινεται ωραια θα πρεπει να στοκαρεις και το καπωετσι ωστε να ειναι και εκεινο ευθεια γραμμη και να μην εχει τις γωνιες που υπαρχουν για να εφαρμοζει το σημα.
εγω ημουν τυχερος (ή ατυχος Question Question Confused Confused )και χρειαστηκε να αλλαξω καπω γιατι χωθηκα κατω απο ενα αυτοκινητο..... Exclamation Exclamation Exclamation
(εγω το εχω πει....αυτες οι κοπελες που κυκλοφορουν θα μας σκοτωσουν καποια μερα..... Cool Cool Cool )

Δεν καταλαβα γιατι ησουν τυχερος? Εβαλες καπο απο αλλο αμαξι ? η το ιδιο κ εγινε στοκαρισμα ?
Παντως στοκαρισμα στο καπο ειναι επικινδυνο , πρεπει να γινει πολυ καλη δουλεια κ να μπει κ μονωση μετα απο μεσα γιατι απο την ζεστη της μηχανης σκαει ο στοκος !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:47:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:45:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εννοω πως με την αλλαγη του καπω και της μασκας πληρωσα τοσα που το μονο που δεν με ενοιαζε ηταν η τιμη του στοκαρισματος Exclamation Exclamation Exclamation
(αφου εφαγα τον γαιδαρο,στην ουρα θα κολλουσα Question Question Question )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:49:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο καιρο το χεις ετσι με το στοκαρισμα?
εχεις μονοση απο μεσα?

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε σας αρέσει το λιονταράκι... Question

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 10:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα ειναι ρε μαστορη !!!!!!!!!!!!!!!!!! Rolling eyes

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 11:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σκέφτηκα για το στοκάρισμα,αλλά είχα την απορία που έχει και ο PHSYBORG !!! Δεν θα σκάσει? Πρέπει να πάω σε κάποιον "καλό"? Και τι πρέπει να προσέξω? Στου kanelj την υπογραφή το ξαναείδα και το θυμήθηκα!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 11:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, τότε γιατί δεν το αφήνεις εκεί που είναι; Μούρη χωρίς λιονταράκι δεν είναι μούρη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 11:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Το σκέφτηκα για το στοκάρισμα,αλλά είχα την απορία που έχει και ο PHSYBORG !!! Δεν θα σκάσει? Πρέπει να πάω σε κάποιον "καλό"? Και τι πρέπει να προσέξω? Στου kanelj την υπογραφή το ξαναείδα και το θυμήθηκα!!!

αν θες μπορω να σου πω που το πηγα το αυτοκινητο μου να πας και εσυ.αν ειναι στειλε πμ

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
jimos (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2003
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 15:10:11    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΠΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το εχω κανει εδω και 1 χρονο με κοστος40ero 30πολιεστερα για το τοξο και 10 για τον σφιριλατιστη+το βαψιμο και δεν ειχα κανενα προβλιμα

viva la sourdia!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 16:57:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
πανευκολο....

Πες τα ρε Γιαννη πες τα Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 07:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τα λεω αλλα ποιος με ακουει.... Confused Confused Confused
πρεπει να παθεις για να μαθεις Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 09:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι με πολυεστερικά και κολλήματα, υπάρχει της Carzone έτοιμο από το καινούριο της bodykit (και κομματάκι για το καπώ) ! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 12:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο κιτ της carzone;;

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 12:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παίδες, το 206 μας είναι όμορφο αμαξάκι (απ'τα ομορφότερα), μην το ασχημαίνετε...

Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 13:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Και πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο κιτ της carzone;;

Θα σε παραθέσω στον αντιπρόσωπο:

Greece
Integrated Tuning Solutions
25 Ploutonos street
175 62 P. Falir, Athens, Greece
Phone: +30-210-98 45 700
Fax: +30-210-98 43 100
Mobile: +3-0973-770 781
E-mail:
Website: http://www.itspower.com

Πάρε τηλέφωνο ή πέρασε από εκεί για περισσότερες λεπτομέρειες, με ενδιαφέρει κι εμένα ...

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 07:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Ρε παίδες, το 206 μας είναι όμορφο αμαξάκι (απ'τα ομορφότερα), μην το ασχημαίνετε...

Απλα το κανουμε καλυτερο..... Cool Cool Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 08:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως Razz Το λιονταράκι είναι σήμα κατατεθέν και δεν πρόκειται να το βγάλω. Δείχνει πολύ άδεια η μούρη έτσι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης