PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργειο η...Ασχετοσυνη
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 00:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει κανένα club και δεν με απασχολεί τι έχουν γράψει τα άλλα παιδιά στο forum (και είναι πολλά).

Υπάρχουν δύο πράγματα σε αυτόν το μάταιο κόσμο που με ηρεμούν και κατευνάζουν τα νεύρα μου.

Το ένα είναι

To άλλο είναι το johnnie walker black label.

Σε δευτερεύοντα ρόλο ο James Cotton και ο Elias Zaikos (Δούκα ακούς; Η ευθύνη πέφτει σε σένα, όταν ανέβω Θεσσαλονίκη, γιατί ο άλλος δεν ξέρει)

Έχω πιεί ένα μπουκάλι, κοντεύω να διαλύσω το K.I.S. μου και ακόμα δεν έχω ηρεμήσει.

O πανμέγιστος Howlin' wolf έλεγε:

Υοu gonna treat me right
just like i treat you

Σαν άνθρωπος, θα με χαρακτήριζα καλόβουλο έως κοροϊδο. Δεν έχω παζαρέψει ποτέ μου τιμή, γιατί σέβομαι το ψωμί των άλλων, όπως θέλω να σέβονται το δικό μου.

Στα χέρια μου αυτή τη στιγμή έχω μια απόδειξη που λέει:

Αριθμός Θεώρησης: 00250723
Τίτλος παραστατικού: 34 απόδειξη λιανικής πώλησης
Αριθμός εντολής παραγγελείας: 10609
Τύπος αυτοκινήτου: 206XS 1567 3A
Kωδικός: 7023120
Περιγραφή: Ελατήρια Eibach 206

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΟ.

Έχω ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου, έχω ανοίξει τις καταπακτές με τους Πέρσιγκ και Κρούζ.

Bλέπω ήδη την παρέα της περασμένης Παρασκευής να έχει σήκωσει τα μανίκια και άλλους 4-5 να σπρώχνωνται από πίσω αλλά ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Ότι όπλα έχω θα τα χρησιμοποιήσω (και έχω πολλά, πιστέψτε με). Νοιώθω ήδη σαν κανόνι που σημαδεύει σπουργίτι και είναι άνανδρο κατά την μορφωσή μου αλλά δεν μπορώ να κάνω πίσω.

Ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων αν προσβάλλω κάποιον και ειδικά τους MOD Team.
Παιδιά εάν δεν ταιριάζω με το ύφος του club διαγράψτε με αλλά πίσω δεν κάνω. Θα το πάω μέχρι τέρμα. I 'll do it my way.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 00:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν κατάλαβα, αλλά γαμτο, Θεραπευτή είμαι ΜΑΖΙ ΖΟΥ!
Πες μου τί να κάνω! Να... έρθω Αθήνα να βαρέσω κι εγώ;

Πάντως εμείς εδώ με τον Δούκα τα δρομολογούμε τα πράγματα και όλα δείχνουν να παίρνουν μία σειρά. Ανταλλακτικά, βελτιώσεις, συνεργεία! Όλα δείχνουν να πάνε καλά! Και θα πάνε...
Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, να κάνεις κάτι για ένα σκοπό, και ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!

Αν όλα πάνε καλά την Δευτέρα που έρχεται θα είμαστε τέσσερα 206 από το άτυπο 206 Club στο νέο μας συνεργείο για service! Για να δούμε...
:D :D :D

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Larry69 (Λάζαρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 09 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 01:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Αριθμός Θεώρησης: 00250723
Τίτλος παραστατικού: 34 απόδειξη λιανικής πώλησης
Αριθμός εντολής παραγγελείας: 10609
Τύπος αυτοκινήτου: 206XS 1567 3A
Kωδικός: 7023120
Περιγραφή: Ελατήρια Eibach 206

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλα... Mad Mad Mad Τί θέλει αυτό το 3 εκεί Question Question Question 4 έπρεπε να είναι.
Μ'αρέσει που σου έδειξαν και το κουτί. :fist:

Chris μαζί σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 07:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα...
Συγνώμη ρε συ chris αλλά γιατί ζητάς συγνώμη....κάτι δεν έπιασα ρε παιδιά??
Οσο για τον κωδικό τι ψάχνεις να βρεις πάνω στην απόδειξη αφού αυτή συνήθως την κόβει γυναίκα η οποία ακόμη δεν ξέρει τι είναι το 1600 και το 1400.... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Κάποιος της είπε χρέωση για αλλαγή ελατηρίων σε 206 και έκοψε τα πρώτα ελατήρια που βρήκε σαν κωδικό στο σύτημα....απλο.... Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 08:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Καλημέρα...
Οσο για τον κωδικό τι ψάχνεις να βρεις πάνω στην απόδειξη αφού αυτή συνήθως την κόβει γυναίκα η οποία ακόμη δεν ξέρει τι είναι το 1600 και το 1400.... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Κάποιος της είπε χρέωση για αλλαγή ελατηρίων σε 206 και έκοψε τα πρώτα ελατήρια που βρήκε σαν κωδικό στο σύτημα....απλο.... Exclamation Exclamation

Nίκο τα ελατήρια είναι 7023.120, σίγουρο αυτό. Mόλις πριν από λίγο είχα πάει από εκεί να πάρω τα ονόματα για την μύνηση.

Ξέρετε πια είναι η πλάκα. O τύπος που τους προμηθεύει ανταλακτικά (Mίλησα στο τηλέφωνο μαζί του, και δεν ήθελε να πει το ονομά του, φώναξε τον απο πάνω του, να με κάνει ντα) επιμένει ότι ο σωστός κωδικός είναι 7023 καί ότι 7024 δεν υπάρχει.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 08:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:
Καλημέρα...

Nίκο τα ελατήρια είναι 7023.120, σίγουρο αυτό. Mόλις πριν από λίγο είχα πάει από εκεί να πάρω τα ονόματα για την μύνηση.

Ξέρετε πια είναι η πλάκα. O τύπος που τους προμηθεύει ανταλακτικά (Mίλησα στο τηλέφωνο μαζί του, και δεν ήθελε να πει το ονομά του, φώναξε τον απο πάνω του, να με κάνει ντα) επιμένει ότι ο σωστός κωδικός είναι 7023 καί ότι 7024 δεν υπάρχει.

ουπς με βάζεις σε υποψίες φίλε!
χμμμ...θα κοιτάξω και εγώ τα δικά μου....εμένα πάνω στην απόδειξη δεν είχε κωδικό ΕΙΒACH, μήπως να ανυσηχώ περισσότερο???

Αλλά με διαβεβαίωσαν ότι είναι για το 1600 και όχι για το 1400....εκτός αν πέτυχα κανένα σετ τότε για 1600 και τώρα που έχουν έλλειψη βάζουν αυτά του 1400..

Τι να πω?...?
Πάντως chris εμείς είμαστε μαζί σου.... Wink Wink Wink Wink
Κανείς δεν ξέρει....
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 15:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
χμμμ...θα κοιτάξω και εγώ τα δικά μου....εμένα πάνω στην απόδειξη δεν είχε κωδικό ΕΙΒACH, μήπως να ανυσηχώ περισσότερο???

Αλλά με διαβεβαίωσαν ότι είναι για το 1600 και όχι για το 1400....εκτός αν πέτυχα κανένα σετ τότε για 1600 και τώρα που έχουν έλλειψη βάζουν αυτά του 1400..

Τι να πω?...?
Κανείς δεν ξέρει....

Nοιώθω ήδη μ@#$%^&s

Δεν μπορώ να τους κάνω μύνηση για απάτη που ήταν ο σκοπός μου. Δεν με κοροϊδέψανε. Ότι μου πουλήσανε μου το γράψανε στην απόδειξη. Θα πρέπει να αποδείξω ότι τα 7023.120 ΔEN KANOYN για το 1600. Πράγμα απίθανο δηλαδή. Aφού απ' ότι πιστεύω είναι τα ίδια ελατήρια, με μικρές διαφορές στη σκληρότητα. Έχω στείλει ένα mail στην Eibach Γερμανίας ζητώντας διευκρινήσεις αλλά..
... θα πουν αυτοί της Peugeot εμείς τα τσεκάραμε όλα και καταλήξαμε σ' αυτό το συμπέρασμα. Άρα η επίσημη θέση της Peugeot όσον αφορά το θέμα είναι αυτή.

Nα σε δουλεύουν μπροστά στα μάτια σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.

O Vini να ανυσηχεί περισσότερο γιατί δεν υπάρχει κωδικός της Peugeot για ελατήρια Eibach. Aυτό το είδα με τα μάτια μου. Eλπίζω πάντως να είναι τα 7024.120 για να ησυχάσει.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 18:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:

Τι να πω?...?
Κανείς δεν ξέρει....

Nοιώθω ήδη μ@#$%^&s

Δεν μπορώ να τους κάνω μύνηση για απάτη που ήταν ο σκοπός μου. Δεν με κοροϊδέψανε. Ότι μου πουλήσανε μου το γράψανε στην απόδειξη. Θα πρέπει να αποδείξω ότι τα 7023.120 ΔEN KANOYN για το 1600. Πράγμα απίθανο δηλαδή. Aφού απ' ότι πιστεύω είναι τα ίδια ελατήρια, με μικρές διαφορές στη σκληρότητα. Έχω στείλει ένα mail στην Eibach Γερμανίας ζητώντας διευκρινήσεις αλλά..
... θα πουν αυτοί της Peugeot εμείς τα τσεκάραμε όλα και καταλήξαμε σ' αυτό το συμπέρασμα. Άρα η επίσημη θέση της Peugeot όσον αφορά το θέμα είναι αυτή.

Nα σε δουλεύουν μπροστά στα μάτια σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.

O Vini να ανυσηχεί περισσότερο γιατί δεν υπάρχει κωδικός της Peugeot για ελατήρια Eibach. Aυτό το είδα με τα μάτια μου. Eλπίζω πάντως να είναι τα 7024.120 για να ησυχάσει.

Λοιπόν ξανακοιτώ την απόδειξη φίλε CHRIS και βλέπω το εξής....

Τα σωστά είναι 7024.120, σωστά?

Λοιπόν σύγκριση:
7024.120 ο σωστός κωδικός....
Ε2204.120 αυτό έχει σαν κωδικό προιόντος η δική μου απόδειξη Exclamation Exclamation

Λες να είναι ίδια???? Question Question Question

Πάντως εμένα μου φαίνεται σαν το ίδιο κωδικό μεταμορφωμένο σε κωδικό Peugeot.... 8O 8O 8O 8O
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 19:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ρε γ*&^$το!!!το είδα αργά το ποστ!!!
"The devil is in your closet..."
Χρηστάρα φίλε χαλάρωσε!!!Δεν επιτρέπεται να πίνουμε jack για οποιδήποτε καθήκι τόλμησε να μας συγχύσει!!!
Άσε που αν κατάλαβα το κακό δεν είναι τόσο μεγάλο τελικά.
Π^%#στιάθα μου πεις,αλλά δεν θέλω στενοχώριες
JAck και Ηλίας.......Νατα ....εδώ είσαι !!!
και μόλις έρθεις......Θα σε έχω με την εκπομπή του Ζάικου στο ραδιόφωνο και στο καπάκι στο Mύλο για ολονύχτιο blues tribute με Blues Wire στα πιο μπλε τους!!!!!Δεν ξέρεις τι πόρτα χτύπησες!!!!!!
Τι λες τώρα ???ποιος είναι ο π&^$#στης που θα μας ανεβάσει την πίεση!!Παίξτου το "do yourself a favour" και άστον στη μιζέρια του...
Club δεν είμαστε??είμαστε ..ε..υπάρχουν τρόποι.
Και κράτα το Jack για καλύτερους από τα μούτρα του.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 21:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρηστάρα μου cool it...
Είδα το post το πρωί και από τότε με τρώνε τα φίδια αλλά τώρα κατάφερα να γράψω δύο κουβέντες...
Δεν αξίζει να τα παίρνεις και να στεναχωριέσαι με ανθρώπους που το έχουμε ξαναπεί είναι ανεύθυνοι και τυχοδιώκτες μην έχοντας την ελάχιστη τσίπα επαγγελματισμού. Αν είχες από την αρχή ενημερώσει θα μπορούσαν να σου πουν ότι ξέρεις εμείς έχουμε αυτό και οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, είναι εγκεκριμένο π.χ. από την Peugeot και μπορείς να το βάλεις, το θέλεις ή περιμένεις;
Δεν ξέρω αν μπορείς να του κυνηγήσεις δικαστικά και να τους ξεβρακώσεις, αλλά αν μπορείς κάντο.
Πιστεύω, και ας με συγχωρήσουν τα παιδία αν μιλάω εξ' ονόματος τους, ότι όλοι λίγο πολύ είμαστε δίπλα σου γιατί όλοι προσέχουμε, αγαπάμε το αυτοκίνητό μας και θέλουμε το καλύτερο για αυτό. Αλλά πάνω από όλα νομίζω σε κανέναν μας δεν αρέσει να τον πιάνουν για βλάκα, να τον κοροϊδεύουν, και αυτό σου έκαναν αν σου έδειξαν διαφορετικό κουτί από αυτό που πραγματικά ήταν δικό σου!!!!!!
Φίλε Χρηστάρα, μην τρελαίνεσαι προ πάντων γιατί δεν αξίζει για τέτοιους "επαγγελματίες" να χαλάς την ζαχαρένια σου.
Το λιγότερο που μπορώ να σου πω, και ίσως κάποιοι να διαφωνήσουν, είναι ότι πρέπει να μας πεις ποιος σου την έκανε. Μερικές φορές το κακό όνομα, ή άσχημη φήμη, είναι πιό μεγάλη τιμωρία από αυτή που μπορούν να επιβάλουν τα δικαστήρια...
Όπως και να έχει πάντως chill out... Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 14:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά thanks. Eίσαστε οι καλύτεροι για να ηρεμείτε κάποιον.

Πάντως αναμένω την απάντηση της Eibach Γερμανίας, για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα 'εχω κάποιο πρόβλημα, με το αυτοκίνητο. Kαι πιστεύω ότι θα είναι ώριμο να περιμένω την απαντησή τους, πριν κάνω ότιδήποτε

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 01:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άποψή μου Χρήστο, είναι ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πολλές φορές οι εταιρίες βάζουν διαφορετικούς κωδικούς στα προϊόντα τους απλά και μόνο επειδή μπαίνουν σε διαφορετικά μοντέλα.
Πχ μία εταιρία φρένων που δεν συγκρατώ το όνομά της έχει διαφορετικούς κωδικούς για τα μπροστινά τακάκια των 206 GTI, 206 2.0CC, 206 1.6CC και 206 1.6XS ενώ φορούν ακριβώς τα ίδια!! (Το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι)
Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 20:46:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Pε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Πας στο Συνεργείο και τους λες θέλω να μου κάνεις AYTO. Kαι τελείωσε. Δεν κάθεσαι να το συζητάς.

Tώρα ειδικά που υπάρχουν στο Site τα απόρητα CD 8) 8) 8)

Ψάχνεις στο CD βρίσκεις πως λύνεται το πρόβλημα που έχεις, πας εκεί και σου κάνουν τη δουλειά Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Για πια cd λες? Μήπως λες για τα service manual που έχει η Lion σε έκδοση cd? Αν ναι τα ψαχνω απεγνωσμένα γιατι τα εχω παρει με τα συνεργεια... Please help...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2003, 10:15:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nemo έγραψε:
Για πια cd λες? Μήπως λες για τα service manual που έχει η Lion σε έκδοση cd? Αν ναι τα ψαχνω απεγνωσμένα γιατι τα εχω παρει με τα συνεργεια... Please help...

Αν έρθεις σε κάποια συνάντησή μας,μπορούμε να σου δώσουμε...

Άλλιως δοκίμασε να τα κατεβάσεις
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=239

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2003, 10:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρηστάρα, μόλις τώρα διάβασα το topic Crying or Very sad

Φίλε μην στεναχωριέσαι, Μίλτος έχει δίκιο, πολλές εταιρείες βγάζουν πολλούς κωδικούς, για ίδιο προϊόν!!

Πιθανότατα θα είσαι ΟΚ!! Αλλά αν γίνει κάτι και θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά σφύρα και ο Pezomaniakos ξέρεις πως καλύπτει τις αποστάσεις Wink Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης