PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 10:24:08    Θέμα δημοσίευσης: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθώς πηγαίναμε με έναν φίλο μου σε ενα δρομο αρκετα επικίνδυνο μπορώ να πω, πεταχτηκε ένα μηχανακι εντελώς απερίσκεπτα. Ο φίλος μου που οδηγούσε γυρισε αποτομα το τιμονι κι εσκασε η αριστερη μπροστινη ρόδα στο πεζοδρόμιο. Σταματησαμε να δούμε μηπως εσκασε κανενα λαστιχο. Η ζαντα ειχε χιλιοχαραχτει και ενα κομματι απο το λαστιχο (πλαινο) ειχε φυγει αλλα ολα εδειχναν οκ. Μετα στο δρομο διαπιστώσαμε οτι το τιμονι έχανε λιγο. Δηλαδη το αμαξι με ισιο τιμονι εφευγε φανερα αριστερα. Οπότε του είπα να παμε σε ενα συνεργειο κοντά μας που ειχα δει να το κοιταξει να μας πει τι τρεχει. Παμε λοιπόν, του λεμε τι εγινε και μας λέει σε ενα τεταρτακι θα το δω. Περιμεναμε 1 ώρα και 20 λεπτα και τελικά μας λεει ανεβαστε το να το δω. Σηκωνει το αμαξι μπαινει απο κατω κι αρχιζει να το κοιτάει (χωρις να αγγιζει). Μετα απο λίγα δευτερόλεπτα φιλοσοφίας αποφανθηκε : έχει παρει αξονα, ψαλίδια και δε ξερω κι εγω τι αλλο. 180 ευρώ για αρχή και βλέπουμε..."!!! Ο φίλος μου τραβαγε τα μαλλιά του. Τελικά δε το αφήσαμε και φύγαμε (με τρομο μη μας συμβει τιποτα μεχρι να παμε σπιτι!).
Τελικά την άλλη μερα το πήγαμε σε γνωστο συνεργειο που πηγαινουμε παντα και ήταν μια υπόθεση 5 λεπτών η οποία κόστισε 20 ευρω. Το αυτοκινητο μια χαρα, η καρδια του και το πορτοφολι του πηγαν στη θεση τους...
Γιατι όμως υπάρχουν τετοιοι ανθρωποι ρε γα**το? Δηλαδη σε εμπιστεύεται καποιος και σου φερνει δουλειά κι εσυ κοιτάς να του τα φας? Να τον κλεψεις? Δεν ξέρω αν θα ηταν σωστο να κατανομάσω τα 2 συνεργεια. Αυτος που πήγε να μα ς την κανει δεν ειναι γνωστος αλλα όσοι μενουν προς βεικου μερια (περισσο,γαλατσι,ψυχικο,καλογρεζα) ίσως να τον ξέρουν...
προσοχή παιδιά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 10:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς φίλε μου τέτοιοι άνθρωποι θα υπάρχουν πάντα σε όλες τις δουλειές όχι μονό εκεί. Φωνάζουμε και να συνεχίσουμε να φωνάζουμε μπάς και βάλουν μυαλό, αν και δεν το πιστεύω, από τη στιγμή που κάποιος σε βλέπει μόνο σαν πορτοφόλι, να αλλάξει...

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 10:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φανταζεσαι ρε συ να του το αφηναμε να το "φτιαξει"...?
θα μας επαιρνε 200 ευρω και θα το ειχε να καθεται το αμαξι,ουτε που θο πειραζε...ετσι μου ρχεται να τυπωσω φυλλαδια και να τα πεταω στη γειτονια να του κοψω ολη την πελατεια του καθικιου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 10:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil Έτσι είναι... Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι θα βρεθεί κάποιος που δεν γνωρίζει και πολλά πράγματα και δυστυχώς θα την πατήσει Evil

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 11:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επιτρεπεται να πω ποιος ειναι ή θα με κραξουν οι Mods?
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 11:16:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί να σε κράξουν???
Έχω δει πολλές "διαφημίσεις" καταστημάτων και συνεργειων κτλ!!!
Ίσα ίσα που πρέπει να το πεις για να μην τη πατήσει κανένας άλλος!!!
200€ δεν είναι και λίγα!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 11:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την πο***ια λοιπόν πήγε να μας την κανει το συνεργειο "Ο ****Σ" ευθυγραμμίσεις-αμορτισερ κτλ το οποίο βρισκεται προς βεικου μερια...(περισσότερα με pm)
Την αλλη μερα ευτυχως πηγαμε στον Καλογριτσα και μας εκανε οπως παντα σωστη δουλεια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Baphomet στις Πεμ 11 Δεκ 2003, 15:34:30, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 14:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Γιατί να σε κράξουν???
Έχω δει πολλές "διαφημίσεις" καταστημάτων και συνεργειων κτλ!!!
Ίσα ίσα που πρέπει να το πεις για να μην τη πατήσει κανένας άλλος!!!
200€ δεν είναι και λίγα!!!

Οταν διαφημίζεις κάποιον,δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ο διαφημιζόμενος και να σου ζητήσει τα ρέστα...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 15:09:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν όμως δυσφημίζεις κάποιον δημόσια χωρίς αποδείξεις (** θα το εξηγήσω αυτό παρακάτω), και αυτός ο κάποιος τυχαίνει να είναι παρών, τότε κάλλιστα μπορεί να έχεις προβλήματα.

** Όταν λέω χωρίς αποδείξεις, φίλε Πέτρο, δεν εννοώ ότι λες ψέματα ή ότι δε σε πιστεύουμε. Σε πιστεύουμε και πολύ μάλιστα. Πες όμως ότι αυτός ο Θ**** που λες, είναι αυτή τη στιγμή στο forum (κανείς δεν τον εμποδίζει να μην είναι), εκτυπώνει σε χαρτί αυτά που λες γι'αυτόν και σου τραβάει μια συκοφαντική δυσφήμιση. Εκτός από το λόγο σου, έχεις τίποτα άλλο στα χέρια σου; Αυτά τα 200 ευρώ που είπε ότι θα πάρει από το φίλο σου το είπε προφορικά ή το έδωσε εγγράφως.
Γιατί αν το είπε προφορικά, τότε σίγουρα θα σε βγάλει τρελό αν γίνει τίποτα.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ady στις Πεμ 11 Δεκ 2003, 15:50:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 15:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
Όταν όμως δυσφημίζεις κάποιον δημόσια χωρίς αποδείξεις (** θα το εξηγήσω αυτό παρακάτω), και αυτός ο κάποιος τυχαίνει να είναι παρών, τότε κάλλιστα μπορεί να έχεις προβλήματα.

** Όταν λέω χωρίς αποδείξεις, φίλε Πέτρο, δεν εννοώ ότι λες ψέματα ή ότι δε σε πιστεύουμε. Σε πιστεύουμε και πολύ μάλιστα. Πες όμως ότι αυτός ο ****ς που λες, είναι αυτή τη στιγμή στο forum (κανείς δεν τον εμποδίζει να μην είναι), εκτυπώνει σε χαρτί αυτά που λες γι'αυτόν και σου τραβάει μια συκοφαντική δυσφήμιση. Εκτός από το λόγο σου, έχεις τίποτα άλλο στα χέρια σου; Αυτά τα 200 ευρώ που είπε ότι θα πάρει από το φίλο σου το είπε προφορικά ή το έδωσε εγγράφως.
Γιατί αν το είπε προφορικά, τότε σίγουρα θα σε βγάλει τρελό αν γίνει τίποτα.

σωστη η παρεμβαση σου αρχηγε, το μυνημα μου επεξεργαστηκε.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 19:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
Τελικά την άλλη μερα το πήγαμε σε γνωστο συνεργειο που πηγαινουμε παντα και ήταν μια υπόθεση 5 λεπτών η οποία κόστισε 20 ευρω. Το αυτοκινητο μια χαρα, η καρδια του και το πορτοφολι του πηγαν στη θεση τους...

Δεν μας ειπες τελικα. Τι ηταν??? Ευθηγραμιση ηθελε???

Ρωταω γιατι κι'εγω προσφατα επεσα σε λακουβα (στραβωσε η ζαντα) και τωρα παιρνει στ'αριστερα. Εχει γυρει και το τιμονι λιγο προς τ'αριστερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2003, 13:30:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
petrskar έγραψε:

Δεν μας ειπες τελικα. Τι ηταν??? Ευθηγραμιση ηθελε???

Ρωταω γιατι κι'εγω προσφατα επεσα σε λακουβα (στραβωσε η ζαντα) και τωρα παιρνει στ'αριστερα. Εχει γυρει και το τιμονι λιγο προς τ'αριστερα.

καμπερ.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης