Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Νοέ 2003, 21:45:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Τo 8v 75 ειναι ΠΑΓΙΔΑ!!
Εννοει 8 κυλινδροι σε διαταξη V, και 75 kg/m |
Και εγώ όταν με ρωτάνε στο δρόμο, αυτό εννοώ και "καλά"......
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2003, 11:48:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εξυπνοοοο!!!! Δηλαδη ειχα τετοιο μοτερ τοσα χρονια και δεν το ηξερα?!?!?
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Daloup-man (Ανδρέας) Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο
Ένταξη: 21 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 327 Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 11:39:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάγκες,το συγκεκριμάνο 206 αν διαβάσετε το POWER θα δείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό 1,4 του τύπου!!!
Εξωτερικά είναι GT με τις OZ Crono Evolution σε 17άρες και μηχανικά έχει μοτερ από rallye το 16βάλβιδο και όχι απο 206 με τα 110! Βελτιωμένο κιόλας με εκκεντροφόρους κτλ... Όσο για τα φρένα ... 4 χαρακτά(τα μπροστά αεριζόμενα βεβαίως)!
Πολύ καλό,πολύ όμορφο και κυρίως ξεχωριστό!!!
Όσο για τα λεφτά είναι ανάλογα με την κ...α του καθενός που θα τα δώσει!!! 

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 14:14:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Daloup-man έγραψε: | Μάγκες,το συγκεκριμάνο 206 αν διαβάσετε το POWER θα δείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό 1,4 του τύπου!!!
Εξωτερικά είναι GT με τις OZ Crono Evolution σε 17άρες και μηχανικά έχει μοτερ από rallye το 16βάλβιδο και όχι απο 206 με τα 110! Βελτιωμένο κιόλας με εκκεντροφόρους κτλ... Όσο για τα φρένα ... 4 χαρακτά(τα μπροστά αεριζόμενα βεβαίως)!
Όσο για τα λεφτά είναι ανάλογα με την κ...α του καθενός που θα τα δώσει!!!  |
γιατι ποιος είπε οτι εχει σχεση με το αρχικο 1.4????
εμεις απλα ειπαμε οτι ειναι μαλ***α να παιρνεις το 8V 75 για να το γαμησεις στις μοντιφες παιρνοντας μεγαλο ρισκο και τελικα ξοδευοντας λεφτα με τα οποια θα μπορούσες εξαρχης να παρεις κατι πολυ καλυτερο (στην συγκεκριμενη περιπτωση επαιρνε με αυτα τα λεφτα RC και του περισσευαν κιολας... ασε που θα ειχε 180 μαμα ενω τωρα εχει 155 με χιλια δυο βασανα και πιο πολλα λεφτα.) εμενα μου φαινεται χαζο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 14:41:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
petrskar έγραψε: | Daloup-man έγραψε: | Μάγκες,το συγκεκριμάνο 206 αν διαβάσετε το POWER θα δείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό 1,4 του τύπου!!!
Όσο για τα λεφτά είναι ανάλογα με την κ...α του καθενός που θα τα δώσει!!!  |
γιατι ποιος είπε οτι εχει σχεση με το αρχικο 1.4????
εμεις απλα ειπαμε οτι ειναι μαλ***α να παιρνεις το 8V 75 για να το γαμησεις στις μοντιφες παιρνοντας μεγαλο ρισκο και τελικα ξοδευοντας λεφτα με τα οποια θα μπορούσες εξαρχης να παρεις κατι πολυ καλυτερο (στην συγκεκριμενη περιπτωση επαιρνε με αυτα τα λεφτα RC και του περισσευαν κιολας... ασε που θα ειχε 180 μαμα ενω τωρα εχει 155 με χιλια δυο βασανα και πιο πολλα λεφτα.) εμενα μου φαινεται χαζο. |
Μα αυτό είναι η βελτίωση. Δηλαδή ο kouzman τι έπρεπε να κάνει, να δώσει το "παλιό" του και με τα επιπλέον λεφτά από τη βελτίωση να πάρει RC όπως έχει πει και ο ίδιος; Η βελτίωση και το τι θα κάνει ο καθένας στο κάρο του είναι απολύτως προσωπικό άσχετα αν πάρει κάποιος 1.1 και το κάνει δίλιτρο ή αν πουλήσει το παλιό του και πάρει καινούριο πιο γρήγορο.
Και εκτός από όλα αυτά αποκλείεις το γεγονός να μην είχε βγει το RC όταν πήρε ο τύπος το 1.4 και με τη βελτιωση να πατούσε σαξόραλλα και 2λιτρα GTi; 
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 17:21:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το αυτοκινητο του λεο το ξερω πολυ καλα. Δουλευε παλια σε ενα μαγαζι μιανου θειου μου...
Ηταν 1.4αρι και εχει ριξει πολυ χρημα. Ωστοσο το εχει κανει ΠΟΛΥ ξεχωριστο... Λεπτομεριες οπως οι αυθυντικοι αεραγωγοι του WRC στο καπο, προφυλακτηρες GT, φρυδακια, φρενα απο το 306 Race, Gr.N αναρτηση, σασμαν απο το 1.4 κλπ κλπ κλπ...
Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το κολλημα που εχουν μερικοι... Τι παει να πει μην χαλας λεφτα και βαλτα να παρεις κατι καλυτερο... Και ποιος σου λεει οτι και το καλυτερο να παρεις παλι δεν θα χαλας λεφτα...
Και το Type R να επαιρνα ή το Focus RS παλι λεφτα τα του εριχνα...
Ειναι ΚΑΘΑΡΑ το μικροβιο του tuning και οχι το κολλημα να το κανω πιο γρηγορο...
Αφου λεω και το dreamcar μου να παρω την murcelago παλι παει για πειραγμα... 
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 17:28:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kouzman έγραψε: |
Ηταν 1.4αρι και εχει ριξει πολυ χρημα. Ωστοσο το εχει κανει ΠΟΛΥ Αφου λεω και το dreamcar μου να παρω την murcelago παλι παει για πειραγμα...  |
Έχει βγει κιτάκι για +100 αλογάκια το θέλεις;;;;;;; 
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Daloup-man (Ανδρέας) Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο
Ένταξη: 21 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 327 Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 18:34:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακριβώς αυτή που λέει ο kouzman είναι η ιδέα!!!
Όπως και εγώ!Παιζόταν να πάρω ένα vti και τι λέει,επειδή είναι κορυφή δεν θα το πείραζα????
Είναι αυτό που λέμε στο topic για τη πέζα του kouzman!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ! ! ! 

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|