PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Άσχετοι στο παρκάρισμα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
deppy (Δέσποινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 30 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 09:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Άσχετοι στο παρκάρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειλικρινα έχω αγανακτηση με την ασχετοσυνη και την αναισθησια μερικων. Αναφερομαι στη συμπεριφορα καποιων οι οποιοι δεν εννοουν να καταλαβουν οτι ισως θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι οταν παρκαρουν το αυτοκινητο τους διπλα σε καποιο αλλο αυτοκινητο. Κατανοω οτι μπορει καλιστα να μην τους ενδιαφερει και τοσο η κατάσταση του αυτοκινητου τους και να μην το προσεχουν ιδιαιτερα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να καταστρεφουν και τα αυτοκινητα των αλλων.

Θυμα ενος τετοιου ατομου και μαλιστα γυναικας υπηρξα σημερα το πρωι. Ειχα παρκαρει ωραια και καλά το αυτοκινητο στο παρκινγκ της εταιρειας και ερχεται μια επιεικως ηλιθια και παρκαρει το αυτοκινητο της ακριβως διπλα στο δικο μου με αποτελεσμα οταν ανοιξε την πορτα του οδηγου για να βγει να αφησει ενα αναμνηστικο σημαδακι στο δεξι φτερο μου. Και το θεμα είναι οτι υπηρχε αρκετος χωρος για να παρκαρει το αυτοκινητο της μισο μετρο πιο περα.

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ενω προσεχω το αυτοκινητο -το εχω μολις 4 μηνες- ωστε να βρισκεται σε καλη κατασταση ερχεται καποιος ασχετος και καταστρεφει ολη αυτη την προσπαθεια.

Θα μπορουσα καλλιστα να αφησω ενα αναμνηστικο σημαδακι στο αυτοκινητο της εν λογω κυριας, δυστυχως (η ευτυχως) ομως η παιδεια μου δεν μου το επιτρεπει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 09:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Aγορα αυτοκινητου αυτα εχει.Οσο τα εχουμε σε δημοσιους χωρους να κυκλοφορουν αυτα τα μικροχτυπηματακια ειναι μεσα στο παιχνιδι.Υπομονη θελει Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 10:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δύο φορές έχω αλλάξει φτερό εμπρός από αυτήν ακριβώς την αασχετοσύνη... Την τρίτη φορά δεν το άλλαξα έχω ακόμα το βούλιαγμα που μου έκανε ο μαλ***ς. Cussing out Ως πότε θα πληρώνουμε τις καραγκιοζιές των %$#*&^%2 πιά;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
marianthi 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QS

Ένταξη: 14 Αύγ 2003
Τόπος: Μυτιληνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 10:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Έμένα εκτός απο ένα σημαδάκι που μου κάνανε στο μπροστά φτεράκι μου, μου χαρακώσανε και τη πορτούλα μου Cussing out Άλλα τί να κάνουμε, όπως είπανε και τα παιδιά απο δω πρεπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά!
Βέβαια και καμιά μπουνιά αμα παίζαμε δεν ειν κακό Laughing

Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο..
Επιστροφή στην κορυφή
deppy (Δέσποινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 30 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 10:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ως ποτε εμεις θα είμαστε αυτοι που παντα προσεχουν, ενω οι αλλοι θα κανουν οτι θελουν?
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 10:47:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

deppy έγραψε:
Ως ποτε εμεις θα είμαστε αυτοι που παντα προσεχουν, ενω οι αλλοι θα κανουν οτι θελουν?

Ώσπου να αγοράσουμε από ένα HUMMER Twisted evil Τότε να δω ποιός θα πλησιάσει Twisted evil Θα λύσουμε και το πρόβλημα εύρεσης πάρκινγκ Exclamation Θα παρκέρνουμε από....... πάνω Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 13:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ή ακόμα καλύτερα αγοράζεις έναν αγωνιστικό τράκτορα (Scania, Volvo ό,τι βολεύει) με καμιά 2000 άλογα κι άντε μετά να σου κουνηθεί κανείς. Θα πηγαίνεις με 180 κι όλοι θα φεύγουν δεξιά κι αριστερά για να περάσεις Laughing Laughing Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 13:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ασχετοι στο παρκαρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

deppy έγραψε:
Ειλικρινα έχω αγανακτηση με την ασχετοσυνη και την αναισθησια μερικων. Αναφερομαι στη συμπεριφορα καποιων οι οποιοι δεν εννοουν να καταλαβουν οτι ισως θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι οταν παρκαρουν το αυτοκινητο τους διπλα σε καποιο αλλο αυτοκινητο. Κατανοω οτι μπορει καλιστα να μην τους ενδιαφερει και τοσο η κατάσταση του αυτοκινητου τους και να μην το προσεχουν ιδιαιτερα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να καταστρεφουν και τα αυτοκινητα των αλλων.

Θυμα ενος τετοιου ατομου και μαλιστα γυναικας υπηρξα σημερα το πρωι. Ειχα παρκαρει ωραια και καλά το αυτοκινητο στο παρκινγκ της εταιρειας και ερχεται μια επιεικως ηλιθια και παρκαρει το αυτοκινητο της ακριβως διπλα στο δικο μου με αποτελεσμα οταν ανοιξε την πορτα του οδηγου για να βγει να αφησει ενα αναμνηστικο σημαδακι στο δεξι φτερο μου. Και το θεμα είναι οτι υπηρχε αρκετος χωρος για να παρκαρει το αυτοκινητο της μισο μετρο πιο περα.

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ενω προσεχω το αυτοκινητο -το εχω μολις 4 μηνες- ωστε να βρισκεται σε καλη κατασταση ερχεται καποιος ασχετος και καταστρεφει ολη αυτη την προσπαθεια.

Θα μπορουσα καλλιστα να αφησω ενα αναμνηστικο σημαδακι στο αυτοκινητο της εν λογω κυριας, δυστυχως (η ευτυχως) ομως η παιδεια μου δεν μου το επιτρεπει.

το ιδιο ειχα παθει και εγω...οτι ειχα βαψει τα πλαινα πλαστικα στις πορτες και παω στο ΑΒ το αφηνω και μετα απο μιση ωρα ειχε παρει το παρασημο του...κουραγιο και υπομονη Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skopeliths (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) 5D μοντέλο 2000

Ένταξη: 05 Μάρ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-Ν.ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 14:46:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω και εγώ που και οι 4ρις πόρτούλες του 206 μου έχουν σημαδάκια απο κοπανημα πόρτας?Την άλλη φορά είχα παρκάρει στου Ρέντη και μου είπαν οτι ένας τυπος με τζιπ με καβάλησε με την ρεζέρβα που είχε πισω καθώς προσπαθούσε να ξεπαρκάρει!Δεν ήταν σοβαρό αλλα ένα Α' σημάδι το άφησε!Γι' αυτο και εγω το αφήνω άπλητο για να μην τα βλέπω και με πιάνει η καρδιά μου... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 18:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι μολις το ειχα βαψει.... κ το ιδιο απογευμα το ιδιο φτερο το βρηκα βουλιαγμενο!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 22:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χα! σας περνάω όλους!

βαθούλωμα στην πόρτα του συνοδηγού, πιθανότατα από τιμόνι μηχανής. γρατζουνιές στο σκληρό πλαστικό των μπρος-πίσω προφυλακτήρων... Ευτυχώς δεν τα έχω βάψει... ακόμα!!
σπασμένο καπάκι δεξί καθρέφτη.
γρατζουνιά κόκκινου χρώματος στον αριστερό καθρέφτη (όχι στο καπάκι).

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 00:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη αυτη η κατασταση ειναι οντως ανυποφορη εχω εφαρμοσει την εξης τακτικη: παιρνω παντα τους αριθμους του μπροστα και του πισω!!! Μια φορα που μου ετυχε κατι αναλογο τον "τσακωσα" τον τυπο!!! Τσαααααακ... Bluegrab

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 11:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγώ τα ίδια .... Crying or Very sad
μια φορά είδα μπροστά στο καπώ ένα μικρό βούλιαγμα ίσα που φαίνεται... αμέσως κατάλαβα ότι ήταν το τζιπ που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από εμένα πριν Evil
το καλοκαίρι επίσης στη Σκόπελο πήγα να το πάρω και βλέπω δεξί φτερό ένα μικρό γρατζούνισμα βούλιαγμα ......... μάλλον από μηχανάκι .... τι να κάνεις ????
εν τω μεταξύ στο ίδιο σημείο είχε ένα μικρό βούλιαγμα από πέτρα που εκτινάχτηκε στην εθνική και έσκασε στο φτερό μου Evil
τι να κάνεις .... τώρα πια τα έχω συνηθίσει ... στην αρχή που το πήρα με είχε πιάσει η καρδιά μου.

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 12:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Επειδη αυτη η κατασταση ειναι οντως ανυποφορη εχω εφαρμοσει την εξης τακτικη: παιρνω παντα τους αριθμους του μπροστα και του πισω!!! Μια φορα που μου ετυχε κατι αναλογο τον "τσακωσα" τον τυπο!!! Τσαααααακ... Bluegrab

και εγω το ιδιο κανω!!!!!!!!!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Γιωργος77 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16V XS

Ένταξη: 21 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΨΥΧΙΚΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 19:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω έχω τρία παράσημα. βουλιαγμένη σίτα, και δυο χαραγματιές στους φρεσκοβαμμένους προφυλακτήρες. και κάποιο βαθουλωματακι στο σημείο επαφής.

Πίκρα!

Όλα στους αμπελόκηπους!

Αυτοί που τους τσάκωσαν πέτυχαν καμμιά αποζημίωση;
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2003, 00:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααα...μα και εννοειται!!! Οχι μονο πηρα τα λεφτα απο την ασφαλεια, αλλα του τα ειπα του κυριου κενα χερακι απο κοντα και οι μπατσοι μετα απο μενα!!! 2gunfire

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2003, 19:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργος77 έγραψε:
και γω έχω τρία παράσημα. βουλιαγμένη σίτα, και δυο χαραγματιές στους φρεσκοβαμμένους προφυλακτήρες. και κάποιο βαθουλωματακι στο σημείο επαφής.

Πίκρα!

Όλα στους αμπελόκηπους!

Αυτοί που τους τσάκωσαν πέτυχαν καμμιά αποζημίωση;

εσενα σε ειδα και πριν 2 μερες στην λαρισης.σου χτυπαγα και κορνα αλλα μαλλον δεν καταλαβες!θα σε πετυχω που θα μου παει.....!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Γιωργος77 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16V XS

Ένταξη: 21 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΨΥΧΙΚΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2003, 21:25:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε !

Δεν το καταλαβα. Αλλιώς θα σου μιλούσα.

Πού θα πάει, θα συναντηθούμε!

Ισως πρέπει να κανονίσουμε καμμία συνάντηση. Αλλα αυτό ειναι θέμα άλλης ενότητας...

Που λές εκτός από αυτά τα σημάδια που έχεις ήδη δει, απέκτησα άλλο ένα πρόσφατα, ευτυχώς πολύ αμυδρό στον πίσω προφυλακτήρα. Μερικοί άνθρωποι είναι τελείως άχρηστοι και αναίσθητοι....

Στις διακοπές των Χριστουγέννων θα πέσει πάλι βάψιμο κατ οίκον...
Επιστροφή στην κορυφή
Skopeliths (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) 5D μοντέλο 2000

Ένταξη: 05 Μάρ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-Ν.ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 01:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
και εγώ τα ίδια .... Crying or Very sad
το καλοκαίρι επίσης στη Σκόπελο πήγα να το πάρω και βλέπω δεξί φτερό ένα μικρό γρατζούνισμα βούλιαγμα ......... μάλλον από μηχανάκι .... τι να κάνεις ????

Καλά ρε Βάσω πότε ήρθες Σκόπελο?Και δεν είπες τίποτα? Θα μου πεις που να ξέρω και δίκιο θα έχεις!Εγώ πάντως δεν στο πείραξα... Cool Laughing
Και εμένα τα χτυπήματα στις πόρτες φέτος το καλοκαίρι μου τα κάνανε στο πάρκινγκ Mad Mad Mad Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Gazebo (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2003
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 14:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ την πρώτη φορά που μου χτυπήσανε το δεξί φτερό κάτω από το σπίτι μου τα είχα πάρει πολύ άσχημα. Αυτό ήταν όμως... Δεν με ξαναένοιαξε από τότε.

Κάποιο βράδυ ήμουν στην παραλιακή και πήγαινα ψιλοπατημένος στην αριστερη και σε κάποια στροφή (εκεί που βγαίνει στη Βουλιαγμένης) βλέπω ξαφνικά σταματημένα αυτοκίνητα στα φανάρια μπροστά και πλακώνομαι στα φρένα. ΟΚ. Ερχεται όμως ένας Multi color από πίσω μ'ένα άσπρο (106 αν θυμάμαι καλά) χιλιοτρακαρισμένο και πλακώνεται κι αυτός στα φρένα, αλλά δεν... οπότε με χτυπάει στον προφυλακτήρα. Εγώ τον είχε δει από τον καθρέπτη΄που ερχόταν και το περίμενα, και ευτυχώς που αφήνω πάντοτε κενό με τον μπροστά, οπότε άφησα λίγο το φρένο και δεν με χτύπησε δυνατά. Γυρίζω τον βλέπω, ήταν κάτι πιτσιρικάδες, μου κάνει νόημα ότι πάμε δεξιά. Και έτσι όπως είναι, σηκώνεται, τρώει το φανάρι κόκκινο (ευτυχώς δεν χτυπησε με κανένα) και φεύγει. Καθώς είχα και την κοπέλα μου μαζί δεν ήθελα να αρχίσω τα κυνηγητά γιατί δεν ήθελα πάνω στα νεύρα μου να κινδυνέψει κι αυτή μαζί. Ηρθαν όμως από τα γύρω αυτοκίνητα και μας έδωσαν τον αριθμό του. Στο μεταξύ επειδή είχε γίνει πράσινο το φανάρι και γινόταν και λίγο σφαγή από κίνηση δεν ήθελα να μείνω εκεί στην αριστερή και να κολλήσω το σύμπαν. Ετσι κι αλλοιώς ό,τι έγινε, έγινε. Θα το έβλεπα πιο κάτω. Πήρα τηλ. από το κινητό το 100 και τους είπα το περιστατικό, και μου είπαν ότι θα κοιτάξουν μήπως τον βρουν. Λίγο παρακάτω (γιατί πλάκωσε αμέσως πολύ κίνηση) ήρθε ένας άλλος από δίπλα και μου είπε 'ασε φίλε το είδα το σκηνικό με τους καραγκιόζηδες που σηκώθηκαν κι έφυγαν αλλά έχεις κάτι ψιλογρατσουνιές στον προφυλακτήρα, μην ανησυχείς'. Οντως μόλις μπόρεσα να πάω δεξιά και να το κοιτάξω δεν ήταν τίποτα σοβαρό, απλά κάτι γρατσουνιές στο πλαστικό.
Και πραγματικά αν σταματούσαν τα παιδιά και το βλέπαμε θα τους έλεγα δεν τρέχει τίποτα παιδιά, απλά να προσέχετε γιατί μπορεί να σκοτώσετε και κανένα. Πλέον δεν σκάω να είναι το 206 τζιτζί. Τελικά όμως αποφάσισα να το αφήσω έτσι γιατί ήμουν απίστευτα πιεσμένος χρονικά εκείνη την εποχή και δεν είχα καμία όρεξη να χάσω χρόνο με κάτι τέτοιο. Αν ήμουν πιο χαλαρά θα τους έβρισκα. Απλά και μόνο για να μάθουν να είναι άνθρωποι.

Τι να πεις... Αυτά έχει η συνύπαρξη στο δρόμο με ανθρώπους με διαφορετικό mentality... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης