PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σταδια εξέλιξης-βελτίωσης...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 22:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Gerry για μενα η πιο καλη λυση ειναι τα Bilstein Sprint.
Και παααρα πολυ καλα,αλλα και σχετικα φτηνα.Γενικα θα κανει βλακεια αν το σκληρυνει πολυ γιατι θα ανοιξει το σασι στις ραφες πανω απο τα πισω παραθυρα...Ολα τα 205 εκει ανοιγαν... Sad

Βγαινουν Bilstein Sprint για 205??? Στη σελιδα της Bilstein δεν τα εχω δει... Μιας και ειπες για σκληροτητα, νομιζω οτι τα Sprint ειναι αρκετα σκληρα!!! Τα ΚΟΝΙ που φοραω ειναι πιο μαλ**α... Ευτυχως εγω δεν εχω προβλημα με τις ραφες σαυτο το σημειο ελεω cabrio!!! Εχω προβλημα με τις ραφες τισ κουκουλας ομως...γκρρρρ...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 22:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα κοκκινα ΚΟΝΙ ειναι οντως πιο μαλ**α απλα δεν ειναι τοσο καλα οσο τα Sprint.Εκτος αυτου το service τους γινεται μονο στην Αθηνα σε αντιθεση με τα Sprint που επισκευαζονται στην Θεσ/νικη.
Wink Τα κιτρινα ΚΟΝΙ ειναι πιο σκληρα απο ολα τα παραπανω. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 22:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τα κοκκινα ΚΟΝΙ ειναι οντως πιο μαλ**α απλα δεν ειναι τοσο καλα οσο τα Sprint.Εκτος αυτου το service τους γινεται μονο στην Αθηνα σε αντιθεση με τα Sprint που επισκευαζονται στην Θεσ/νικη.
Wink Τα κιτρινα ΚΟΝΙ ειναι πιο σκληρα απο ολα τα παραπανω. Sad

Τελικα υπαρχουν Bilstein Sprint για 205??? Η σκληροτητα τους δεν πιστευω να δημιουργει προβληματα?!?!? Rolling eyes Οσο για επισκευη τι ακριβως εννοεις???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 22:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βρε,υπαρχουν. Smile Η σκληροτητα ειναι σχετικη.Ειναι τοσο σκληρα ωστε να συνεργαζονται με ελατηριο χαμηλωματος φυσιολογικου υψους.
Στην επισκευη τα ανοιγουν και αλλαζουν τσιμουχακια και λαδια.Γινονται σαν καινουργια οποτε δεν ξαναπληρωνεις την φυσιγγα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 09:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SPAX εχει βαλει κανενας? τα πηραμε "δωρο" απο ενα φιλαρακι και τα βαλαμε πανω με ελατηρια της jamex 3 ποντους...

Ρε στελιο ποσο παει το service στην αναρτηση? εχω koni κιτρινα στο renault μου και εχουν πεταξει λαδι εμπρος...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 13:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
SPAX εχει βαλει κανενας?

Αν δεν κάνω λάθος έχει βάλει ο Γνεύσιος Τάσος... Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 21:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
SPAX εχει βαλει κανενας? τα πηραμε "δωρο" απο ενα φιλαρακι και τα βαλαμε πανω με ελατηρια της jamex 3 ποντους...

Ρε στελιο ποσο παει το service στην αναρτηση? εχω koni κιτρινα στο renault μου και εχουν πεταξει λαδι εμπρος...

Λογικο ειναι γιατι τα Jamex ειναι πολυ μαλ**α ελατηρια και το πιο καλο για να αντεξουν ειναι να τα δουλευεις με τα αντιστοιχα αμορτισερ της Jamex.Λαδι πεταξαν γιατι λογο μαλακου ελατηριου,ολο το ζορι το τραβαει κατευθειαν το αμορτισερ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 10:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Kouzman έγραψε:
SPAX εχει βαλει κανενας?

Εχω βάλει μεν Spax, αλλά είναι το RSX κιτ με τα στενά ελατήρια

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 10:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
mick206 έγραψε:
Kouzman έγραψε:
SPAX εχει βαλει κανενας?

Εχω βάλει μεν Spax, αλλά είναι το RSX κιτ με τα στενά ελατήρια

μηπως τώρα εχουμε φυγει λίγο απο το θεμα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 11:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο στο renault φοραω koni-mad

στο peugeot βαλαμε spax-jamex. Χτες παντως που καναμε βολτα για πρωτη φορα στο δρομο, δειχνουν πολυ καλα. Αν και μπροστα θα το ρυθμιζουμε λιγο πιο μαλακο...

Φιλε μου δεν νομιζω πως εχουμε ξεφυγει... Και η αναρτηση ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο σταδιο βελτιωσης... Ιδιως οταν μιλαμε για μοτερ τουμπανα, χωρις αναρτηση ολα πανε στραφι γιατι το καρο δεν παταει καλα κατω...

Εχω ενα φιλαρακι με ενα startlet turbo μετατροπη και φοραει αναρτηση ψιλομαμα. Μιλαμε χαλια μαυρα. Το καρο σηκωνεται σουζα και ουτε στριβει ουτε ακουει...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης