PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νερό στα πίσω φώτα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 19:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Νερό στα πίσω φώτα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και καιρό παρατήρησα ότι τα πίσω φώτα μου, όταν βρέχει ή πλένω το αυτοκίνητο, γεμίζουν με σταγονίδια νερού (εσωτερικά και στο πάνω μέρος) τα οποία, αν δεν ξαναβρέξει ή αν δεν το ξαναπλύνω, εξατμίζονται μετά από λίγες μέρες. Πρόβλημα δεν υπάρχει πουθενά στη λειτουργία των φώτων ή των φλας.

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Να τα αφήσω έτσι όπως είναι ή να πιάσω και να τα στεγανοποίησω; Έχετε να προτείνετε κάτι όσον αφορά τη μέθοδο στεγανοποίησης; Απ'όσο ξέρω μπορεί να γίνει με σιλικόνη στις ενώσεις αλλά μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο;

Thanx... Smile

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλασσικο προβλημα εμφανισης υγρασιας στα πισω φωτα...Αν σου εμφανιστει και τα μπροστα μην ανυσηχεις!!! Απλα ειναι λιγο σπαστικο!!! Ενας φιλος με το ιδια προβλημα το πηγε στην πεζο και χωρις δευτερη σκεψη του αλλαξαν και τα δυο φωτιστικα!!! Ηταν μεσα στην ασφαλεια βεβαια... Η λυση της στεγανοποιησης ειναι σωστη...Αποτι ξερω υπαρχει και μια ειδικη σιλικονη για στεγανοποιησεις χρωματος μαυρου!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 15:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλασσικο προβλημα. Εμενα το παθαινει και στο εμπρος αριστερο φαναρι. Οταν μου το εκανε εμενα ηταν λιγο μετα τον 1ο χρονο. Το πηγα στη Condor και μου λεει ο τυπος εκει πως τα ηλεκτρικα εχουν εγγειηση 1 χρονο και πως θα μου τα χρεωνε αν τα αλαζε. Εγω βεβαια υποστηριξα οτι το προβλημα δεν ειναι ηλεκτρικο. Πες το κακη σηναρμολογηση, κακη στεγανοποιηση, οτιδιποτε, αλλα πολυ απλα δεν ειναι ηλεκτικο το προβλημα (σωστα?). Ε ο τυπος με εγραψε στα πα....ρια του.
Μετα του εδειξα και τα πισω που ειχαν σταγωνες μεσα και του λεω πως γενικα τα 206 πρεπει να εχουν προβληματα με τα φαναρια τους (δεν μπορει μονο τα δικα μου να μπαζουν και μαληστα 3 απ'τα 4) και πως το ειχα προσεξει και σε αλλα 206.
Και τι μου λεει ο Εληνναρας?
- Μαλλον τα εχεις χτηπησει σε παρκαρισμα και εχουν μικρορωγμες απ'τις οποιες μπαινει νερο.

Twisted evil Μα ειναι δηνατον? Τα πισω φαναρια για να χτηπησεις πρεπει να προσπαθεις να παρκαρεις σε καμια σπηλια!!!!!! Και να θες δεν μπορεις εκει που βρησκοντε!!!!

Anyway αφου με εβγαλε εξω απ'τα ρουχα μου ο τυπος, και καταλαβα πως δεν ειχε καμια διαθεση να με εξυπηρετησει, εφηγα απραγος.

Και μετα σου λεει εξυπηρετηση πελατων........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 15:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα στο πίσω αριστερό φανάρι. Μετά από σχολαστική παρατήρηση όμως με μεγενθυντικό φακό Shocked είδα ότι έχει μια ρωγμή Cussing out περίπου 7 πόντους και από κει πρέπει να μπαίνει νερό. Μάλλον παρκάρισμα Cussing out Πρόβλημα με την λειτουργία τους όμως δεν είχα μέχρι τώρα.

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 19:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Μετά από σχολαστική παρατήρηση όμως με μεγενθυντικό φακό Shocked είδα ότι έχει μια ρωγμή Cussing out περίπου 7 πόντους και από κει πρέπει να μπαίνει νερό.

Καλά και χρειάστηκες μεγεθυντικό φακό για να δείς μια ρωγμή 7 πόντων;;; Shocked Shocked Wink Wink

Πόση μυωπία έχεις ; Big wink Wink

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 20:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'ότι καταλαβαίνω από τις απαντήσεις σας, η υγρασία στα πίσω (αλλά και στα εμπρός) φώτα είναι κάτι φυσιολογικό. Επίσης κατάλαβα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με τη στεγανοποίησή τους. Εφόσον δουλεύουν σωστά (ακόμα) θα τα αφήσω κι ααααν ποτέ έχω χρόνο και όρεξη θα πιάσω να τα λύσω και να τους περάσω σιλικόνη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 01:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Απ'ότι καταλαβαίνω από τις απαντήσεις σας, η υγρασία στα πίσω (αλλά και στα εμπρός) φώτα είναι κάτι φυσιολογικό. Επίσης κατάλαβα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με τη στεγανοποίησή τους. Εφόσον δουλεύουν σωστά (ακόμα) θα τα αφήσω κι ααααν ποτέ έχω χρόνο και όρεξη θα πιάσω να τα λύσω και να τους περάσω σιλικόνη.

φιλε Αντωνη καλο θα ηταν να τα αλλαξεις... Idea

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και πηγα και τα αλλαξα... Arrow

ηταν βεβαια μεσα στην εγγυηση.... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 01:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ή να τα αλλάξω με κάποια καλύτερα, αν τελικά βρω αυτά που θέλω Wink

Εξάλλου τώρα πια πάει η εγγύηση...

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 08:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

θα ηταν μια καλη αφορμη για να βαλεις κατι διαφορετικο.... Idea Silly

οπως τα lexus η τα καινουργια τα μαμισια...

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 09:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

Περσυ ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με το δεξι πισω φαναρι.
Κραταγε σταγονιδια καθ ολη τη διαρκεια του χειμωνα. Με το που αρχισαν οι ζεστες εξαφανιστηκαν και φετος δεν τα εχω ξαναδει καθολου.
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 09:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο ποιά φανάρια φοράς μπροστά ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 10:05:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
DRAKE έγραψε:
Μετά από σχολαστική παρατήρηση όμως με μεγενθυντικό φακό Shocked είδα ότι έχει μια ρωγμή Cussing out περίπου 7 πόντους και από κει πρέπει να μπαίνει νερό.

Καλά και χρειάστηκες μεγεθυντικό φακό για να δείς μια ρωγμή 7 πόντων;;; Shocked Shocked Wink Wink

Πόση μυωπία έχεις ; Big wink Wink

Shocked Cyclops Σε μήκος ήταν 7 πόντος έμοιαζε σαν τρίχα...
Άκcuου εκbuεί mυoπί8αjg. Κια να graφεται με πιο megala γρραματτα γιαα να vλεπο

Επιστροφή στην κορυφή
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 11:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία εάν εισαι μεσα στην εγγύηση εαν δεν λίγο τα καλαντα λίγο καμια θεια καμία νονά με γειά τα τύπου Lexus.... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 13:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lexus δεν πρόκειται να βάλω γιατί δε μου αρέσουν. Ψάχνω λεία αλλά σκούρα, στο στυλ των νέων 206 αλλά σε πιο σκοτεινό Razz Οπότε αφήνω τα δικά μου έτσι μέχρι να έχω λεφτά (ή να ξεβαρεθώ και να τα στεγανοποιήσω) κι άμα γίνει πολύ το νερό βάζω και κανα δυο χρυσόψαρα να πουλάω και μούρη Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 13:24:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι τέτοιο εννοώ:

Αυτά είναι της Ecosse, κοστίζουν 233.83 λίρες ενώ έχει και τα άλλα δυο πίσω φώτα (ομίχλης και τρίτο φως φρένων). Ωραία ε;

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 14:21:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδα σε διαφήμηση περιοδικού τα πίσω φώτα σε τελείως μαύρο. Μου άρεσαν πολύ αλλά δυστυχώς όπως και αυτά της φωτογραφίας δεν είναι νόμιμα Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 15:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί να μην είναι; Αν φαίνονται καλά τη νύχτα, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα...

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 16:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτός από τα φώτα όλα τα οχήματα πρέπει να έχουν και κόκκινους ανακλαστήρες πίσω, όταν τα χτυπάει δηλ το φως του πίσω να φαίνονται.....

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 18:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="PoLiThS"]Στέλιο ποιά φανάρια φοράς μπροστά ?[/quote

Τα πλαστικα διφανα με τις οριζοντιες γραμμες. Αυτα που εχει και το CC.
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Νοέ 2006, 19:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εχω το ιδιο προβλημα με το μπροστα αριστερο φαναρι.Τα φαναρια ειναι ολοκαινουρια και μπηκαν πανω στο αμαξι πριν 2-3 βδομαδες.Το φαναρι με τη υγρασια εχει πολλες σταγονιτσες στο κομματι των φλας και μια θολουρα στο κομματι που ειναι ακριβως μπροστα στις 2 λαμπες των κυριως φωτων.
Επειδη τα φαναρια ειναι καινουρια αποκλειω να εγινε λογω ρωγμων κλπ αλλα μαλλον απο την τρυπα που εχει κατω αριστερα για να μπει η ψειρα και την οποια εγω δεν εχω βαλει, αρα η τρυπα ειναι κενη.Τωρα γιατι εγινε μονο στο ενα φαναρι, δεν εχω ιδεα.
Εχουν περασει 2 βδομαδες απο το τελευταιο πλυσιμο και βρχοη που επεσε.Ομως η υγρασια δε φαινεται να μειωνεται.Υπαρχει κανενας τροπος για να απορροφηθει καπως, εκτος απο το να βγαλω και να ανοιξω το φαναρι?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/554317

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης