PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Aεροτομή
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 20:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
Tomcat έγραψε:
Και έλεγα τι μου θυμίζει , τι μου θυμίζει!!!!!

Για τσεκάρετε αυτό:

www.motordrome.gr

Στις φωτογραφίες με τα 206 , το pug με την δίπατη αεροτομή είναι ενός φίλου μου , ο οποίος ευελπιστώ να παρουσιαστεί στην επόμενη συνάντηση!

Τιμη για την ΑΕΡΟΤΟΜΗ WRC A/202 ? και αυτη 100 ευρω?

Ρε παιδια εσεις που πηρατε τηλ. στο motordrome ρωτησατε εαν εχουν πλαινα μαρσπιε...γιατι στην σελιδα τους δεν δειχνει τιποτα

ειχα παει απο εκει το Νοεμβριο και απογοητευτηκα μονο 1 σχεδιο κιαυτο επιεικως απαραδεκτο!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 15:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
seridim έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
seridim έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
Στον 3φυσο εγγεφαλο που φοραει το 1,4 (sagem) δεν γινεται τιποτα!! Και αυτο μας "δενει" τα χερια... Τι κανουμε λοιπον οσο αφορα το προγραμα?

Αλέξανδρε και τους "Βασίληδες'' που ρώτησα και σε έναν άλλο βελτιωτή (κυρίως saxo) μου είπαν ότι υπάρχει πρόγραμμα για εμάς με τον 3φυσο εγγεφαλο της sagem και κοστίζει περίπου 600 euro. Εάν θέλεις μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες.

Ναι με ενδιαφερει οπωσδηποτε!! Περιμενω πληροφοριες...

Alxdr74 Περισσότερες πληροφορίες θα ξέρω το επόμενο Σάββατο. Το μόνο που έμαθα είναι ότι το αμάξι πρέπει να μείνει ακινητοποιημένο για δύο μέρες μέχρι να προγραμματιστεί ο εγκέφαλος. Για το εάν μας προσφέρουν εγγύηση μου είπαν κατηγορηματικά ''ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ''

Υπαρχει καποιο νεο σχετικα με το θεμα? Ελπιζω το Σαββατο να εισαι πανω...

Alex όχι τίποτα ακόμα . Εάν έρθεις το Σάββατο θα πάμε μαζί

Θα ειμαι επανω το Σαββατο οποτε θα σε παρω τηλεφωνο για να κανονισουμε! Κατα τις 10 πιστευω εαν ειναι καλα,να παμε! Με τα φρυδακια? τα εφερες?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 16:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:

Θα ειμαι επανω το Σαββατο οποτε θα σε παρω τηλεφωνο για να κανονισουμε! Κατα τις 10 πιστευω εαν ειναι καλα,να παμε! Με τα φρυδακια? τα εφερες?

Οκ για τις 10:00 Περιμένω τηλέφωνο. Τα φρυδάκια περιμένω να μου τα στείλουν μάλλον το Σάββατο.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 12:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Παίδες συστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτόν που ψάχνω για το θέμα της Power Boost. Όσο αφορά τις αεροτομές από την Motordrome μιλάω μαζί τους και από βδομάδα θα έχω απάντηση. Τους είπα για το club και θα δούμε. Επίσης έχω ένα σχέδιο για μαρσπιέδες άπαιχτο και θα ρωτήσω αν μπορούν να το βγάλουν παραγωγή...

οποιοδηποτε σχεδιο σε μασπιε πλαινα/ μπροστινα/ πισινα με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 16:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι σχεδιάκι με σίτα στο πλαΐ και είναι λίγο παράξενο. Θα ειδοποιήσω αναλόγως. Αν είχα και ένα scanner θα σας το πέρναγα... Smile

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 18:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Είναι σχεδιάκι με σίτα στο πλαΐ και είναι λίγο παράξενο. Θα ειδοποιήσω αναλόγως. Αν είχα και ένα scanner θα σας το πέρναγα... Smile

κατι μου λεει πως εχουμε σκεφτει την ιδια ιδεα !!!!
την ειχα δωσει στο Μαστρογιαννακη για μελετη και μου ειχε πει πως γινεται.
αυτο που ειχα σκεφτει παει καπως ετσι.

Το βασικο σχεδιο ειναι απο απλο μασπιε πλαινο σαν του Punto (αλλα για 206 -οχι του Punto). ομως πισω δεν σηκωνεται τοσο ψηλα.
στο πισω μερος και προς το τελειωμα κοβεται σε περιπου οβαλ σχημα τρυπα η οποια "ντυνεται" με σιτα κατα προτιμηση ασημι αλλα και οτι αλλο χρωμα θελει ο χρηστης.
Η ολη ομορφια ειναι η σιτα μια και ολος ο μασπιες ειναι σχετικα σκετος, χωρις πολλα, πολλα.
τι λες ;

Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 15:43:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Lord Cypher έγραψε:

Το βασικο σχεδιο ειναι απο απλο μασπιε πλαινο σαν του Punto (αλλα για 206 -οχι του Punto). ομως πισω δεν σηκωνεται τοσο ψηλα.
στο πισω μερος και προς το τελειωμα κοβεται σε περιπου οβαλ σχημα τρυπα η οποια "ντυνεται" με σιτα κατα προτιμηση ασημι αλλα και οτι αλλο χρωμα θελει ο χρηστης.
Η ολη ομορφια ειναι η σιτα μια και ολος ο μασπιες ειναι σχετικα σκετος, χωρις πολλα, πολλα.
τι λες ;

Αυτό που έχω εγώ είναι σαν του Renault Williams περίπου ,φουσκώνει προς ΄τα πίσω φτερά και το μπροστινό μέρος του φουσκώματος κάνει ένα τετράγωνο με σίτα, κάτι σαν την πλαϊνή εισαγωγή της Testarossa. Τι άλλο θα ταίριαζε τόσο πολύ άλλωστε Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Cool

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 18:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
DimiP έγραψε:
Lord Cypher έγραψε:

τι λες ;

Αυτό που έχω εγώ είναι σαν του Renault Williams περίπου ,φουσκώνει προς ΄τα πίσω φτερά και το μπροστινό μέρος του φουσκώματος κάνει ένα τετράγωνο με σίτα, κάτι σαν την πλαϊνή εισαγωγή της Testarossa. Τι άλλο θα ταίριαζε τόσο πολύ άλλωστε Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Cool

ευτυχως αλλο σχεδιο αυτο. αλλοστε δεν ειναι καλο να ειναι ιδια τα 206 σαν διδυμα.
go for it.

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επαναφερω στο προσκηνιο το θεμα (για να μην ανοιξω καινουριο και γιατι ισως ενδιαφερει και αλλους).

πως σας φαινεται η συγκεκριμενη? απο tarantula 199euros...
την εχει βαλει κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:11:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω βρηκα στον Varela μια γα**τη αεροτομη σαν αυτη που εχει το Ιbiza kit car η οποια βιδωνεται πανω στην μαμα που εχω!
Θα ψαξω για foto !
Λεει οπως νε τρυπηθει για να βιδωθει η αλλη ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:14:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Εγω βρηκα στον Varela μια γα**τη αεροτομη σαν αυτη που εχει το Ιbiza kit car η οποια βιδωνεται πανω στην μαμα που εχω!
Θα ψαξω για foto !
Λεει οπως νε τρυπηθει για να βιδωθει η αλλη ?

για βρες φωτο...και απο τιμη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιμη 150e βαμενη τοποθετημενη !!!!!

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
επαναφερω στο προσκηνιο το θεμα (για να μην ανοιξω καινουριο και γιατι ισως ενδιαφερει και αλλους).

την εχει βαλει κανεις?

ναι εγω την φοραω... Arrow

την εχω βαλει στον βαρελα με 160 euro....βαμενη τοποθετημενη... Silly

και ειναι και καλη η δουλεια... Exclamation Exclamation Exclamation

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 14:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
petrskar έγραψε:

την εχει βαλει κανεις?

βαρελάς...που ειναι αυτος? εχει site?
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 14:54:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
shark_zak έγραψε:
petrskar έγραψε:

την εχει βαλει κανεις?

βαρελάς...που ειναι αυτος? εχει site?

site δεν εχει αλλα το τηλ. του ειναι: 210 - 4900444, το μαγαζι ειναι στην Νικαια στην Γρ. Λαμπρακη 352 Arrow Arrow Arrow

αντε και καλα ψωνια... Idea και προσεχε μην χαλασεις ολο το δωρο πριν το παρεις.... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 18:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

i moni pantos (afti pou poulaei i peugeot) mono 90 euro giaftous pou endiaferonte... kai vaftika se ena fanartzi (metrio pros kalo) den tha sas parei pano apo 30euro.... opios endiaferete... mou lete
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 20:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφέρομαι εγώ nik7. Αν θέλεις στείλε με pm το κινητό σου να μιλήσουμε. Πλαστική είναι ή πολυεστερική; Η τοποθέτησή της είναι εύκολη ή πρέπει να πάω κάπου να μου την περάσουν;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 22:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντελως πληροφοριακα,η Rieger εβγαλε ολοκληρο bodykit για το 206 στον καινουργιο της καταλογο του 2004.Και το καλο ειναι οτι ειναι πλαστικα κομματια και οχι πολυεστερας.Θα μαθω και τιμες περιπου και θα σας πω...
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 03:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε κι αυτήν την αεροτομούλα:

Απ'ότι κατάλαβα (το site ήταν στα φινλανδικά) αποτελεί μέρος ενός bodykit μιας κάποιας Abbes που περιλαμβάνει από φρυδάκια μέχρι προφυλακτήρες και μαρσπιέ. Έχει κι άλλες φωτό.

http://www.prostreet.fi/autovarustelu/abbes.htm

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Skopeliths (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) 5D μοντέλο 2000

Ένταξη: 05 Μάρ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-Ν.ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 03:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nick7 ενδιαφέρομαι και εγώ για την αεροτομή!Απάντησε μου αν θέλεις και εμένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Επόμενη
Σελίδα 4 από 17

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης