Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2022, 17:41:46 Θέμα δημοσίευσης: 207 ψαλιδια |
|
|
κανοντας μια ευθυγραμμιση στο 207 σημερα μου ειπε ο μαστορας πως εχουν προβλημα τα "μπαλακια" των ψαλιδιων.
πιανοντας τον τροχο με τα δυο χερια και κουνοντας τον οντως εκανε ενα μικρο παιξιμο
ξερεις κανεις κατι περισσοτερο και αν αλλαζουν μονο αυτα τα "μπαλακια" η αν πρεπει να αλλαχτουν ολοκληρα τα ψαλιδια ;
207 gt/2008
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2022, 20:05:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχουν ψαλίδια που τα μπαλάκια είναι βιδωτά/κουμπωτά και σε άλλα που είναι φιξ πάνω...
Εξαρτάται τι τύπο έχει το αμάξι σου!!!
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Soultanos THP Νέος χρήστης

207 THP
Ένταξη: 21 Οκτ 2018 Δημοσιεύσεις: 54
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2022, 13:00:51 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ψαλιδια |
|
|
DimiP έγραψε: | κανοντας μια ευθυγραμμιση στο 207 σημερα μου ειπε ο μαστορας πως εχουν προβλημα τα "μπαλακια" των ψαλιδιων.
πιανοντας τον τροχο με τα δυο χερια και κουνοντας τον οντως εκανε ενα μικρο παιξιμο
ξερεις κανεις κατι περισσοτερο και αν αλλαζουν μονο αυτα τα "μπαλακια" η αν πρεπει να αλλαχτουν ολοκληρα τα ψαλιδια ;
207 gt/2008 | Στα 207 τα μπαλακια είναι Φιξ με τα ψαλίδια. Ωστόσο στο εμπόριο δίνουν μπαλακι σαν ανταλακτικο με βιδες παξιμάδια. Για να τα τοποθετησης στα ψαλίδια σου θέλει τρύπημα στο παλιό μπαλακι και ξεπονταρισμα. Απλά πράγματα . Γνώμη μου αγόρασε κομπλέ ψαλίδι!
image hosting free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2022, 16:39:28 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ψαλιδια |
|
|
Soultanos THP έγραψε: | DimiP έγραψε: | κανοντας μια ευθυγραμμιση στο 207 σημερα μου ειπε ο μαστορας πως εχουν προβλημα τα "μπαλακια" των ψαλιδιων.
207 gt/2008 | Στα 207 τα μπαλακια είναι Φιξ με τα ψαλίδια. Ωστόσο στο εμπόριο δίνουν μπαλακι σαν ανταλακτικο με βιδες παξιμάδια. Για να τα τοποθετησης στα ψαλίδια σου θέλει τρύπημα στο παλιό μπαλακι και ξεπονταρισμα. Απλά πράγματα . Γνώμη μου αγόρασε κομπλέ ψαλίδι! |
ναι μαλλον
θα το παω και στο μηχανικο να το δει κι αυτος και θα δουμε
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|