PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

RALLYE 1.6 8V

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 16:22:08    Θέμα δημοσίευσης: RALLYE 1.6 8V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόσφατα προστέθεικε στην οικογένειά μας και άλλος ένας Γάλλος Wink

Ναι ναι ένα rallye 1.6 8V.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους γνώστες να μου δώσουν τα φώτα τους.

Το στήσιμο είναι ίδιο με το 16V;;
Επιδόσεις;;
Υπάρχει κάποιο ΤΕΣΤ του συγκεκριμένου αυτοκινήτου;;;
Λάδια;;;; Αυτά που βάζω στο δικό μου (MOTUL 300V 10 - 40) είναι οκ ή θέλει άλλα;;;;

Γενικά όσες πληροφορίες λάβω, θα είναι καλό Laughing Laughing

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 07:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Γιωργο καλοτάξιδο το ραλλακι.

Ολα τα εξαρτηματα της αναρτησης εκτος των ελατηρίων(είναι νομίζω πιο σκληρά απο του 16V) είναι ίδι ακαι στα δύο αυτοκίνητα.Το καλο επίσης είναι οτι πολλα απο τα εξαρτήματα της Peugeot sport για το 16V ταιρίαζουν και στο 8V.Στο http://www.106rallye.co.uk θα βρείς παρα πολλες πληροφορίες για το συγκεκριμένο αμαξι.

Βασικο καλό επίσης θεωρώ οτι το εν λογω αυτοκίνητο έχει την ροπή απο πολυ χαμηλα ελεω 8V και πολύ ωραίο κοντό κιβωτιο (είναι οι ίδιες σχέσεις με του 16V με τελική σχέση μετάδοσης 4,063 έναντι 3,93 του 16V)

Τα λαδάκια τα 10W/40 μια χαρα μου φαίνονται

Οτι αλλο χρειαστείς εδω είμαστε.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 09:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοταξιδο Γιωργο.

Οτι θες απο 8βαλβιδο εδω ειμαι Wink Πριν βαλεις το χερι στην τσεπη ρωτα πρωτα για να μην πληρωσεις και εσυ αυτα που πληρωσα οταν δεν ηξερα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 11:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ !!!!

Το ραλάκι το πήρε ο αδερφός και έχω πέσει και εγώ πάνω του με τα μούτρα Laughing Laughing

Ρώτησα πριν για τα λάδια, γιατί μου είπαν ότι σε 8v μοτέρ να βάλω πιο χοντρο λάδι (κάτι σε 15 50) ισχύει;;;

Για βελτίωση σκεφτόμουνα σκούπα και εξάτμιση group N με διάμετρο σωλήνα (εσωτερική) 45mm.

Tι λέτε;;;

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 11:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω Γιωργο δεν θα εβαζα σκουπα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο.Με δεδομενο οτι το φιλτροκουτι του ειναι κατω απο την πεταλουδα η δκουπα που εχει το φιλτρο αρκετα μακρια απο εκει θα αλλαξει την αποδοση ροπης και δυναμης μπορει και προς το χειροτερο.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεια το κομματι μετα τον συλλεκτη της μετωπης που ειναι οι πνιχτες με ενα ισιο κομματι απο το xsi και ενα ελευθερο φιλτρο μεσα στο φιλτροκουτι.Δωσε μου το mail σου να σου στειλω την φωτο του τμηματος που εννοω.

Απο την αλλη η Gr.N εξατμιση θα βγαλει πολυ θορυβο δεν ξερω ανα ειναι αυτο που θελεις....Εγω δεν θα την αλλαζα...

Για τα λαδια ενα Elf ημισυνθετικο 10/40 ειναι μια χαρα....

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 11:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη αυτό που λες με την σκούπα το σκέφτηκα και εγώ. Διαβάζοντας όμως ένα περσινό αρθρο που είχε στο POWER πώς να βελτιώσεις saxoralla, έλεγε για το 8V ότι με σκούπα και εξάτμιση (σωλήνα -τελικό) παίρνει τα πάνω αρκετά.

Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι παρ' όλο 8V δεν είναι τόσο ελαστικό χαμηλά, αλλά έχει ένα ξέσπασμα κοντά στις 4.000σαλ!!!!

Όντως το κοντό κιβώτιο είναι γκ@@λα!!!!

Και το κράτημα που έχει είναι τρεεεεεεεελα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 12:46:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να αλλαξεις ειναι οι βασεις του μοτερ.Εχει ο Ντινος ετοιμες PEUGEOTSPORT και δεν ειναι και ακριβες.Παρε και πισω συνεμπλοκ αξονα αλουμινενια PEUGEOT SPORT δεν ειναι ακριβα.(εχει και απο αυτα ο Ντινος Very happy ).Αυτα που σου ειπα ειναι μετατροπη με πολυ λιγα χρηματα αλλα αλλαζουν ολο το αμαξι.Εξατμιση αν μπορεις βγαλε καταλυτη και παρε την σωλήνα της SUPERSPRINT με το τελικο της.Προσεξε μονο το τελικο να ειναι το τυπου οβιδας με την μικρη μπουκα.Το λεω αυτο γιατι βγαζει και ενα αλλο που ειναι σαν κιούσπα (οτι να ναι Laughing ).Μετα για αργοτερα το μοτερ μπορεις να βαλεις εγκεφαλο PEUGEOTSPORT ο οποιος εχει κοστος κοντα στα 230.000δρχ.Ακριβουτσικος αλλα αξιζει οσο τιποτα αλλο.Προσεχε Γιωργο μην βαλεις τσιπακια απο εξω.Τα δοκιμασα και SUPERCHIPS και κατι αλλα τετοια αλλα ειναι πολυ μουφα και ειναι και ακριβα.Οποιος σου πει το αντιθετο σε αυτο θα σου πει ψεματα.Το ξερω γιατι τα εφαγα στον Κ@λο.Με τον εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT το αμαξι πεταει.Οσο για αναρτηση βαλε πρωτα τα συνεμπλοκ τα πισω και οταν θελησεις να αλλαξεις αμορτισερ ελατηρια εδω ειμαι παλι.Μεγαλη προσοχη με τα ελατηρια.Τα περισοτερα εμποριου που ειναι τα μεγαλα για 3 ποντους χαμηλωμα τρωνε αμορτισερ αμεσως. Wink

Σε οτι μπορω να βοηθησω εδω ειμαι. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 14:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ευχαριστώ πολύ Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 17:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Μάκη αυτό που λες με την σκούπα το σκέφτηκα και εγώ. Διαβάζοντας όμως ένα περσινό αρθρο που είχε στο POWER πώς να βελτιώσεις saxoralla, έλεγε για το 8V ότι με σκούπα και εξάτμιση (σωλήνα -τελικό) παίρνει τα πάνω αρκετά.

Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι παρ' όλο 8V δεν είναι τόσο ελαστικό χαμηλά, αλλά έχει ένα ξέσπασμα κοντά στις 4.000σαλ!!!!

Όντως το κοντό κιβώτιο είναι γκ@@λα!!!!

Και το κράτημα που έχει είναι τρεεεεεεεελα!!!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ! ! ! ! ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης