PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργειο η...Ασχετοσυνη
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 00:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργειο η...Ασχετοσυνη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την παρασκευη που μας περασε παω στην αντιπροσωπεια για την απαραιτητη αλλαγη λαδιων.Σκαω μυτη στην γραματεια οπου ξεκιναει ο εξης διαλογος μετα τα αναγνωριστικα
-Και τι ακριβως θα κανετε?
-Ραντεβου για τα λαδια εχω κλεισει
-Και ποσα κλμ εχετε?
-44000
-Μα τοτε πρεπει να κανετε το μεγαλο σερβις.Ηδη επρεπε να ειχατε κανει και στις 20000
-Μα τι λετε το εκανα ηδη στις 30000 και μαλιστα το αμαξι το εχω φερει και περισσοτερες φορες απο οτι προβλεπετε.Οριστε το βιβλιο λεει στις 30000 επιπεδο C και μετα στις 60000 και ενδιαμεσα Α
-Που για να δω το βιβλιο?Και μεχρι τωρα ελεγα στον κοσμο για καθε 20000.Για ασε μου το να το μελετησω....
Καταλαβαινετε λοιπον ποσοι πληρωσαν διπλα τα μεγαλα σερβις....
Α και μην το ξεχασω Ποτε μην αγορασετε μεταχειρισμενο απο γυναικα...Οση ωρα περιμενα ερχεται κυρια γυρω στα 40 για πρωτη αλλαγη
λαδιων στο 206 στα 30000κμ 8O .Κακομοιρο Πεζακι...Το αμαξι κρατηθηκε μαλλον για λυσιμο κινητηρα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 07:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου ρε Alex!!!!

Μου έφτιαξες την διάθεση.... Laughing Laughing Laughing

Την επόμενη φορά να πάμε τα 206 για service όποτε μας καπνίσει....NO PROBLEM Κύριοι.... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 07:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε!!!!!!!! Κανάς μηχανικός της προκοπήςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!! Evil Evil

Κανά συνεργείοοοοοοοοοοοοοο Twisted evil Twisted evil Twisted evil

σκ**ά τσάμπα φωνάζω Crying or Very sad Crying or Very sad

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 07:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΚΑ ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΕΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ

Evil Evil Evil Evil Evil Evil

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 08:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΚΑ ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΕΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ

Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Πεστα ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!! Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 09:10:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Πας στο Συνεργείο και τους λες θέλω να μου κάνεις AYTO. Kαι τελείωσε. Δεν κάθεσαι να το συζητάς.

Tώρα ειδικά που υπάρχουν στο Site τα απόρητα CD 8) 8) 8)

Ψάχνεις στο CD βρίσκεις πως λύνεται το πρόβλημα που έχεις, πας εκεί και σου κάνουν τη δουλειά Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 10:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oποιος θέλει να γελάσει ας πάρει ένα τηλ. στην LION να κλείσει ραντεβού για κάποιο SERVICE ή έλεγχο....

Πριν από λίγο ΚΑΤΑΦΕΡΑ και έκλεισα ραντεβού στις 23/9/2002 !!!!!!!!

Λες και έκλεινα ραντεβού για γιατρό στο ΙΚΑ!!!!!

Υπάρχει και πιθανότητα να το αφήσω μέσα 2 μέρες!!!!!

Και όλα αυτά για μία ΚΟΛΟΜΙΖΑ!!!!!!! Evil Evil Evil

Και μην ρωτήσει κανείς γιατί δεν πάω στον δικό μου.....γιατί και ΑΥΤΟΣ της PEUGEOT είναι ...την μία λέει την άλλη ξε-λέει...... Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 12:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kοίτα να δείς τα προβληματάκια, τα κάνουν να φαντάζουν άλυτα μυστήρια 8O Evil Twisted evil Δηλαδή αν το αμαξάκι μας μετά από μία 3ετία πάθει κάτι πιο σοβαρό τί θα γίνει; τι θα μας πούν πουλήστε το; Evil

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 12:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Kοίτα να δείς τα προβληματάκια, τα κάνουν να φαντάζουν άλυτα μυστήρια 8O Evil Twisted evil Δηλαδή αν το αμαξάκι μας μετά από μία 3ετία πάθει κάτι πιο σοβαρό τί θα γίνει; τι θα μας πούν πουλήστε το; Evil

Όχι αγάπη μου τότε θα στο λύσουν, γιατί θα το πληρώσεις.

Στην εγγύηση είναι το προβλημά τους, που έχουν μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα.

Όπως εσύ σκέφτεσαι να λυθούν όλα τα προβλήματα μέσα στην εγγύηση για να μην τα σκάσεις, αυτοί προσπαθούν να τα λύσεις εκτός εγγύησης για να σου τα πάρουν.....

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 13:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συνεργειο η...Ασχετοσυνη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
Την παρασκευη που μας περασε παω στην αντιπροσωπεια για την απαραιτητη αλλαγη λαδιων.Σκαω μυτη στην γραματεια οπου ξεκιναει ο εξης διαλογος μετα τα αναγνωριστικα
-Και τι ακριβως θα κανετε?
-Ραντεβου για τα λαδια εχω κλεισει
-Και ποσα κλμ εχετε?
-44000
-Μα τοτε πρεπει να κανετε το μεγαλο σερβις.Ηδη επρεπε να ειχατε κανει και στις 20000
-Μα τι λετε το εκανα ηδη στις 30000 και μαλιστα το αμαξι το εχω φερει και περισσοτερες φορες απο οτι προβλεπετε.Οριστε το βιβλιο λεει στις 30000 επιπεδο C και μετα στις 60000 και ενδιαμεσα Α
-Που για να δω το βιβλιο?Και μεχρι τωρα ελεγα στον κοσμο για καθε 20000.Για ασε μου το να το μελετησω....
Καταλαβαινετε λοιπον ποσοι πληρωσαν διπλα τα μεγαλα σερβις....
Α και μην το ξεχασω Ποτε μην αγορασετε μεταχειρισμενο απο γυναικα...Οση ωρα περιμενα ερχεται κυρια γυρω στα 40 για πρωτη αλλαγη
λαδιων στο 206 στα 30000κμ 8O .Κακομοιρο Πεζακι...Το αμαξι κρατηθηκε μαλλον για λυσιμο κινητηρα

Εμένα στο πρώτο service (έλεγχος δηλαδή) της εγγύησης ο μηχανικός της αντιπροσωπείας μου είπε το μικρό σέρβις κάθε 20000 και το μεγάλο κάθε 40000, γιατί λέει για την Ελλάδα ισχύουν οι "ειδικές συνθήκες" χρήσης. Mad Mad

Αν δεν κάνω λάθος, το βιβλίο συντήρησής μου λέει ότι ο ιμάντας χρονισμού θέλει αλλαγή κάθε 120.000 χλμ. Νομίζετε! Ο Αϊνστάιν μηχανικός μου είπε ότι το αλλάζουμε κάθε 60.000 "για μεγαλύτερη ασφάλεια". Ε τότε βρε γ$#$#$οι, κ#$#$#δες, τι λέει η μαμά πεζό κάθε 120.000 χλμ; Αυτή δεν ξέρει; Και αν αλλάξω τον ιμάντα στα 60.000, πού είναι τα μεγαλύτερα διαστήματα για σέρβις της μηχανής; Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Ευτυχώς έχω στη γειτονιά μου έναν μηχανικό που μπορώ να εμπιστευτώ και μετά την εγγύηση θα πάω εκεί.

Και όσο για εσάς στις αντιπροσωπείες :
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάθος επάγγελμα επέλεξα.... Crying or Very sad

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2002, 22:02:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑΟΣ - ΧΑΟΣ
Τώρα πως όλα αυτά τα επιτρέπει η μαμά δεν μπορώ να το καταλάβω...
Για πιο λόγο εγώ να παρακινήσω κάποιον άλλο να αγοράσει Πεζώ;;;;
Καλά αυτοκίνητα αλλά..... θα του πεις;
Όπως και να έχει αυτό με το πόσα χιλιόμετρα χρειάζονται γαι το σέρβις έχει γίνει ανέκδοτο!!!!!!
Στο συνεργείο προσπαθούσαν να με πείσουν ότι ο μετρητής της συντήρησης όταν τον "μηδενίσεις" δείχνει 20000 και όχι 30000. Και όταν είπα του τύπου να το κάνει και το είδε μόνος δεν ντράπηκε να πει, με βλέμμα ροφού "Ναι ε;;;;;;"
Τώρα για το σέρβις δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει ο υπολογιστής. Αυτός δεν πρέπει, αν υποθέσουμε ότι μετράει σωστά, να μας δείχνει πότε θα κάνουμε σέρβις, το μεγάλο τουλάχιστον;;;;;;;
Αν και μάλλον μούφα το παιχνίδι.
Τόσο σε εμένα όσο και στο Vini δείχνει τρελά και παράλογα πράγματα (ή μήπως όχι;;;;; )

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 10:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα το 206 για χαμήλωμα. OK λέω να μιλήσω με τον Nίκο (ο Sidobre που τον ξέρει, ήδη γελάει). Tου λέω " έχεις πάρει ελατήρια για 1600". Tι λες, μου λέει τα ελατήρια είναι ίδια για όλα τα 206. Nα πάρουμε την Eibach από το κινητό μου να ρωτήσουμε να δεις ότι δεν είναι έτσι;

Kαι κάνει την μεγαλειώδη κίνηση. Pωτάει τον υπεύθυνο ανταλακτικών εάν έχει παραγγείλει Eibach για 1400 ή για 1600 μπροστά μου. Eυτυχώς και για τους δύο πάντησε 1600.

Mόνο που δεν καθάρησαν ακόμα. Δεν εμπιστεύομαι κουτιά και αποδείξεις εγώ. Θα ψάξω να βρώ που το λέει στα ελατήρια που είναι πάνω στο αυτοκίνητο. Γιατί κουτιά σου δείχνω όσα θέλεις Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 11:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
ΧΑΟΣ - ΧΑΟΣ
Τώρα πως όλα αυτά τα επιτρέπει η μαμά δεν μπορώ να το καταλάβω...
Για πιο λόγο εγώ να παρακινήσω κάποιον άλλο να αγοράσει Πεζώ;;;;
Καλά αυτοκίνητα αλλά..... θα του πεις;
Όπως και να έχει αυτό με το πόσα χιλιόμετρα χρειάζονται γαι το σέρβις έχει γίνει ανέκδοτο!!!!!!
Στο συνεργείο προσπαθούσαν να με πείσουν ότι ο μετρητής της συντήρησης όταν τον "μηδενίσεις" δείχνει 20000 και όχι 30000. Και όταν είπα του τύπου να το κάνει και το είδε μόνος δεν ντράπηκε να πει, με βλέμμα ροφού "Ναι ε;;;;;;"
Τώρα για το σέρβις δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει ο υπολογιστής. Αυτός δεν πρέπει, αν υποθέσουμε ότι μετράει σωστά, να μας δείχνει πότε θα κάνουμε σέρβις, το μεγάλο τουλάχιστον;;;;;;;
Αν και μάλλον μούφα το παιχνίδι.
Τόσο σε εμένα όσο και στο Vini δείχνει τρελά και παράλογα πράγματα (ή μήπως όχι;;;;; )

φίλε flame....από την στιγμή που άλλαξα τα όργανα επειδή μάλλον αποσυνδέσανε τον εγκέφαλο....ο σκατο-μετρητής δείχνει πλέον 11000χλμ αντί για 18000 που έδειχνε πριν, και αντί για 25000 που θα έπρεπε να δείχνει τελικά....
Φυσικά βάλανε τα όργανα, είδανε το μετρητή αλλά κάνανε τους Κινέζους....και το αφήσανε έτσι....

Δηλ. όπως πάνε τα πράγματα τελικά εγώ στις 10.000χλμ θα κάνω το μεγάλο service....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 12:05:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά ο μετρητής σας δείχνει ποιότητα λαδιού.

Δεν πρέπει να μετράει την κατάσταση του λαδιού, αλλά να κρατάει στατιστικά την χρήση που κάνετε στο αυτοκίνητο.

Οσο πιο υψηλές θερμοκρασίες πιάνει, όσο πιο πολύ το σκίζετε, τόσο θα κατεβαίνει ο μετρητής των service.

Οταν η Peugeot λέει για τα καινούργια αλλαγή λαδιών κάθε 20.000 ή 30.000 χλμ. εννοεί την Γαλλία την Φιλανδία κτλ.

Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα λόγω θερμοκρασιών και γενικά των συνθηκών αλλά και τον τρόπο οδήγησης.

Αυτό τουλάxιστον έχω ακούσει για αυτούς τους "νέους" μετρητές service.
Eνας καλός ηλεκτρολόγος της Peugeot μπορεί να μας βοηθήσει!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 12:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Δεν πρέπει να μετράει την κατάσταση του λαδιού, αλλά να κρατάει στατιστικά την χρήση που κάνετε στο αυτοκίνητο.

Οσο πιο υψηλές θερμοκρασίες πιάνει, όσο πιο πολύ το σκίζετε, τόσο θα κατεβαίνει ο μετρητής των service.

Οταν η Peugeot λέει για τα καινούργια αλλαγή λαδιών κάθε 20.000 ή 30.000 χλμ. εννοεί την Γαλλία την Φιλανδία κτλ.

Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα λόγω θερμοκρασιών και γενικά των συνθηκών αλλά και τον τρόπο οδήγησης.

Καλή εκδοχή....αλλά γιατί να παρουσιάζει μείωση έτσι εύκολα και γρήγορα? Εγώ δεν μπορώ να πω ότι "σκίζω" ιδιαίτερα το 206....

Υπομονή μέχρι τις 23/9 που θα πάω στην LION και εκεί θα γίνει της π0Ut@N@s......
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 12:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Το καλοκαίρι ήμουν Βόρεια Ελλάδα και κάποιες μέρε είχε ΚΡΥΟ. Μετά από μερικές εκκινήσεις με κρύο κινητήρα, ξαφνικά ο μετρητής από 11.000 που έλεγε για το σέρβις, κατέβηκε στις 6.000! Υποθέτω δηλαδή ότι αυτό που συνέβη επιβεβαιώνει αυτό που λες.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 18:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Pε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Πας στο Συνεργείο και τους λες θέλω να μου κάνεις AYTO. Kαι τελείωσε. Δεν κάθεσαι να το συζητας

Κανεις λαθος συντεκνε.Αν το συνεργειο ειναι το μονο στον νομο τοτε πας και ξαναπας και ξαναπας....3 φορες εχω παει να μου συνδεσουν την ενδειξη για τα φωτα ομιχλης και τις τρεις γινοταν της πο@@@@ας απο κοσμο.Αφου σκεφτομαι να αρχισω να λυνω το ταμπλο μονος μου Twisted evil
Οσον αφορα τον μετρητη,τουλαχιστον στο δικο μου-1100 προ multiplex -κατεβαινει ομαλα δηλ μετρα τα χιλιομετρα που κανεις αντιστροφα απο τα 20000.Πχ αν κανεις σερβις στα 10000 θα μηδενισει στα 30000.Το μονο προβλημα ειναι οτι οι καφροι στο συνεργειο ξεχναν να τον ανανεωσιυν οταν τελειωσουν το σερβις :fist:

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 18:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

svstouk έγραψε:
Το καλοκαίρι ήμουν Βόρεια Ελλάδα και κάποιες μέρε είχε ΚΡΥΟ. Μετά από μερικές εκκινήσεις με κρύο κινητήρα, ξαφνικά ο μετρητής από 11.000 που έλεγε για το σέρβις, κατέβηκε στις 6.000! Υποθέτω δηλαδή ότι αυτό που συνέβη επιβεβαιώνει αυτό που λες.

Μάλλον δεν κατάλαβες ή δεν το έπιασα εγώ. :D
Σε κρύο η μέτρηση υποθετικά θα πρέπει να μειώνετε με πιο αργό ρυθμό και όχι τόσο γρήγορα!!!!

Μια ματιά που είχα ρίξει και με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς που είχα κάνει πριν αλλάξω λάδια και προκύψει το πρόβλημα με την ένδειξη πρέπει να υπολόγιζε το ένα χιλιόμετρο μέσα στη πόλη (μέτρια προς υψηλή κίνηση σε ζέστη) για τρία και αυτά σε εθνική για ένα, κάτι που μου κάνει σχετικά λογικό. Wink
Τώρα γιατί τα παίζει... Μία εξήγηση αρχικά σκέφτηκα, τουλάχιστον για την δικιά μου περίπτωση, είναι ότι παρερμήνευσε την αλλαγή των λαδιών και το έβγαλε ως πρόβλημα!!!! Αλλά μετά το μηδενισμό με προβλημάτισε το γεγονός ότι ξανάριξε τα χιλιόμετρα στο σημείο που θα ήταν αν δεν το είχα μηδενίσει 8O
Μετά την επίσκεψη δείχνει να λειτουργεί φυσιολογικά. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο σέρβις των 10000 που θα ξαναλάξω λάδια!!!!!

Vini στην αντιπροσωπία άλλαξέ τους τα φώτα. Μάθε όσο περισσότερα μπορείς για όλα. Ελπίζω να μπορέσεις. Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 21:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
svstouk έγραψε:

Μάλλον δεν κατάλαβες ή δεν το έπιασα εγώ. :D
Σε κρύο η μέτρηση υποθετικά θα πρέπει να μειώνετε με πιο αργό ρυθμό και όχι τόσο γρήγορα!!!!

Μια ματιά που είχα ρίξει και με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς που είχα κάνει πριν αλλάξω λάδια και προκύψει το πρόβλημα με την ένδειξη πρέπει να υπολόγιζε το ένα χιλιόμετρο μέσα στη πόλη (μέτρια προς υψηλή κίνηση σε ζέστη) για τρία και αυτά σε εθνική για ένα, κάτι που μου κάνει σχετικά λογικό. Wink
Τώρα γιατί τα παίζει... Μία εξήγηση αρχικά σκέφτηκα, τουλάχιστον για την δικιά μου περίπτωση, είναι ότι παρερμήνευσε την αλλαγή των λαδιών και το έβγαλε ως πρόβλημα!!!! Αλλά μετά το μηδενισμό με προβλημάτισε το γεγονός ότι ξανάριξε τα χιλιόμετρα στο σημείο που θα ήταν αν δεν το είχα μηδενίσει 8O
Μετά την επίσκεψη δείχνει να λειτουργεί φυσιολογικά. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο σέρβις των 10000 που θα ξαναλάξω λάδια!!!!!

Vini στην αντιπροσωπία άλλαξέ τους τα φώτα. Μάθε όσο περισσότερα μπορείς για όλα. Ελπίζω να μπορέσεις. Wink

Όχι, ξέρω καλά τι λέω και τι είδα. Wink

Νομίζω ότι κατέβασε την ένδειξη λόγω των πολλών εκκινήσεων κρύου κινητήρα. Υπέθεσα ότι αυτό το θεωρεί φθορά του κινητήρα και γι'αυτό μου χαμήλωσε τα χλμ.

Μπορεί κάποιος να μας πει, αν ξέρει, πώς ακριβώς δουλεύει αυτό το σύστημα;

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 21:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

svstouk έγραψε:
Όχι, ξέρω καλά τι λέω και τι είδα. Wink

Προς θεού δεν είπα κάτι διαφορετικό. Embarassed
Η ανάλυση σου παρακάτω βεβαιώνει ότι εγώ δεν έπιασα την λογική των πολλών εκκινήσεων, η οποία πιθανών να είναι και σωστή αν μάθουμε τι στοιχεία μαζεύει και επεξεργάζεται ο υπολογιστής προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του και να μας τρελαίνει, αλλά έμεινα στα λόγια του Sidobre για τις χώρες με χαμηλές θερμοκρασίες καλύτερες συνθήκες κίνησης που αναφέρει στο παράδειγμά του.
Πάντως και έτσι να είναι, στα πόσα πραγματικά χιλιόμετρα σου κατέβασε 5000 στη συντήρηση, γιατί μου κάνει υπερβολικό. Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης