Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
Ένταξη: 16 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 94
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 15:19:02 Θέμα δημοσίευσης: σιδηροδρομοι |
|
|
Εχω πλεον αγανακτησει με τους σιδηροδρομους των καθισματων που ολη την ωρα χαλανε.Την μια σπαει το στοπ,την αλλη κολανε και δεν κουνιουνται μπρος-πισω και αλλα πολλα...
Την τελευταια φορα εσπασε το στοπ του καθισματος του οδηγου και το καθισμα πηγαινε μπρος-πισω σαν τρελο με καθε γκαζια ή με καθε φρενια!Εκανα τον σταυρο μου μεχρι να φτασω στο συνεργειο.Παλι καλα που ημουν στην αθηνα.Σκεφτητε να σου συμβει κατι τετοιο οταν βρισκεσαι σε ταξιδι...
Πληροφοριακα εχω αλλαξει 2 φορες του σιδηροδρομους και μια φορα ολοκληρο το καθισμα και παλι βρισκονται στην συνηθη μορφη τους δηλαδη χαλασμενα!
Αναρωτιεμαι ειμαι τοσο γκαντεμης ή συμβαινει και στους υπολοιπους παρομοια φαινομενα?
Εχει βρει κανεις σας καμια πατεντα για να τα κανει να λειτουργουν στοιχειωδως σωστα?Βοηθηστε γιατι πλεον βρισκομαι στα προθυρα να καταργησω τα πισω καθισματα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 15:51:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aπλά να τους φέρεσαι πιο "μαλακά"....... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 15:57:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Aπλά να τους φέρεσαι πιο "μαλακά".......  |
Ξεχασα να το αναφερω αυτο οτι πιο ευγενικα απο ο,τι τους φερομαι δεν γινεται. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 02:22:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το να τους φερεσαι μαλ**α μαλλον δεν λυνει το προβλημα.
επειδη και το δικο μου καθισμα "παιζει" και μου λενε πως φταιει ο σιδηροδρομος που κι αν τον αλλαξω παλι ετσι θα γινει !!??!! (λογια αντιπροσωπειας) καταληγω στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να κουνας καθολου το καθισμα για να μη χαλασει.
βεβαια καποιοι ειναι λιγο περισσοτερο τυχεροι και δεν αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 02:29:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κατι που μαλλον το εχουν παθει πολλοι:
δεν ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,οταν καποιος ηλιθιος επιβατης καθεται στα πισω καθισματα και οταν θελει να βγει, τραβαει τον μοχλο απο την αντιθετη πλευρα που πρεπει και σηκωνεται η πλατη του καθισματος
μου το κανουν συνεχεια και τρελαινομαι 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 02:46:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και όταν ο συνοδηγός χτυπάει την πόρτα στο διπλανό αυτοκίνητο ή ντουβάρι!!Κατά λάθος βέβαια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 09:07:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | το να τους φερεσαι μαλ**α μαλλον δεν λυνει το προβλημα.
επειδη και το δικο μου καθισμα "παιζει" και μου λενε πως φταιει ο σιδηροδρομος που κι αν τον αλλαξω παλι ετσι θα γινει !!??!! (λογια αντιπροσωπειας) καταληγω στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να κουνας καθολου το καθισμα για να μη χαλασει.
βεβαια καποιοι ειναι λιγο περισσοτερο τυχεροι και δεν αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα. |
Κάτσε ρε Μήτσο, γιατί θα μας τρελάνεις......
Δηλαδή εσύ έχεις κολλήσει τις πίσω πόρτες και για να μπεί κάποιος πίσω πρέπει να κουνήσεις το κάθισμα;;;;
Γιατι αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κουνάς το κάθισμά σου συνέχεια........
Τι να πούμε εμείς οι τρίπορτοι;;;
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 09:48:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ ακόμα δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα ..... και το κάθισμα μετακινείται συνέχεια λόγω του ότι δεν οδηγώ μόνο εγώ το αμάξι .... 
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 10:38:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | κατι που μαλλον το εχουν παθει πολλοι:
δεν ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,οταν καποιος ηλιθιος επιβατης καθεται στα πισω καθισματα και οταν θελει να βγει, τραβαει τον μοχλο απο την αντιθετη πλευρα που πρεπει και σηκωνεται η πλατη του καθισματος
μου το κανουν συνεχεια και τρελαινομαι  |
Οντως ειναι πολυ εκνευριστικο,μου το εχουν κανει και μενα τις απειρες φορες.Παντως οι μοχλοι ειναι καπως δυσχρηστοι για καποιον που μπαινει πρωτη φορα στο αμαξι.Εχω μπει και σε αλλα τριπορτα αμαξια και η διαδικασια αυτη ειναι πολυ πιο ευκολη να καταλαβεις πως γινεται σωστα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 12:06:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γαλλικα αυτοκινητα εχουμε παιδια...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 20:34:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | κατι που μαλλον το εχουν παθει πολλοι:
μου το κανουν συνεχεια και τρελαινομαι  |
Φιλε εχεις απολητο δικιο!!! Και δεν το καταλαβαινουν γιατι η πλατη πεταγεται μπροστα, αλλα οχι και το κατω μερος του καθησματος. Και αντε μετα να ξαναρυθμιζεις τη πλατη...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 04:39:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | DimiP έγραψε: | το να τους φερεσαι μαλ**α μαλλον δεν λυνει το προβλημα.
βεβαια καποιοι ειναι λιγο περισσοτερο τυχεροι και δεν αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα. |
Κάτσε ρε Μήτσο, γιατί θα μας τρελάνεις......
Δηλαδή εσύ έχεις κολλήσει τις πίσω πόρτες και για να μπεί κάποιος πίσω πρέπει να κουνήσεις το κάθισμα;;;;
Γιατι αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κουνάς το κάθισμά σου συνέχεια........
Τι να πούμε εμείς οι τρίπορτοι;;; |
τα καθισματα τα κουναει κανεις μπρος πισω οταν :
1. οι πισω δεν χωρανε (γιατι αραγε;
2. θελει να βγαλει πατακια και να καθαρισει (σκουπα) το αμαξι του ωστε να μην θεωρειται βιοτοπος για καθε λογης κροκοδιλους και αρκουδες!!!
3. σε καθε επισκεψη σε συνεργειο ο μαστορας μπαινει μεσα και φτιαχνει στα μετρα του το καθισμα !?!?
4. διαφοροι αλλοι λογοι τους οποιους μπορειτε να συμπληρωσετε.
ακους βαγγελακη ;;
ακουω να λες!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 10:08:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: |
τα καθισματα τα κουναει κανεις μπρος πισω οταν :
1. οι πισω δεν χωρανε (γιατι αραγε; |
Μα ποιός είσαι;;;;;;
Ο Φασούλας και δεν χωράνε οι πίσω;;;;;
DimiP έγραψε: | 2. θελει να βγαλει πατακια και να καθαρισει (σκουπα) το αμαξι του ωστε να μην θεωρειται βιοτοπος για καθε λογης κροκοδιλους και αρκουδες!!! |
Δεν φταίω εγώ αν εσύ είσαι υποχόνδριος........
DimiP έγραψε: | 3. σε καθε επισκεψη σε συνεργειο ο μαστορας μπαινει μεσα και φτιαχνει στα μετρα του το καθισμα !?!? |
Και αυτός Φασούλας είναι;;;;;;
DimiP έγραψε: | 4. διαφοροι αλλοι λογοι τους οποιους μπορειτε να συμπληρωσετε.
|
Ακατάλληλο για ανηλίκους.....
DimiP έγραψε: | ακους βαγγελακη ;;
ακουω να λες!
 |
loud and clear....!!!!!! [/img]
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ofitzis (Γιώργος) Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2003, 11:42:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
max έγραψε: | Την τελευταια φορα εσπασε το στοπ του καθισματος του οδηγου και το καθισμα πηγαινε μπρος-πισω σαν τρελο με καθε γκαζια ή με καθε φρενια!Εκανα τον σταυρο μου μεχρι να φτασω στο συνεργειο. |
Είμαι σε αυτή τη κατάσταση από την Κυριακή,δεν με ενοχλεί όμως αφού όταν οδηγώ συνηθίζω να έχω το χέρι στο χειρόφρενο(όχι για "πονηρούς" λογους...) οπότε στα φρεναρίσματα κρατιέμαι από εκεί.Έχω παραγγείλει διάδρομο,ευτυχώς εντός εγγύησης, και μάλλον αύριο πάω για την αλλαγή.
I may be slow
but I am in front of you!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2003, 09:44:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KanelJ kai Gianni ναι είναι απίστευτα εκνευριστικο! Πόσες και πόσες φορές δεν έχω βριστεί με φίλους μου που όσες χιλιάδες φορές και να τους το έχω πεί, τραβάνε τον καταραμένο μοχλό προς τα πίσω... Και η καημένη η πόρτα... γροανφ
ΑαΑαΑ[...]ΑαΑαΑ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2003, 12:52:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο με τις πορτες ειναι πολυ εκνευριστικο ειδικα σε οσους εχουν διθυρα που η πορτα ειναι καπως μεγαλυτερη!!! Το κανει συχνα η κοπελα μου...και τι να της πω μετα!?!?!? Ευτυχως που η πορτες μου εχουν ενα μαλακο προστατευτικο...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TakisB (Τάκης) Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002
Ένταξη: 27 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 31 Τόπος: Ίλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Σεπ 2006, 23:00:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι: Όταν σηκώνω το κάθισμα του συνοδηγού για να μπεί πίσω κάποιος (307 XSI), το κάθισμα κατά την ολίσθηση πάνω στις ράγες του κάνει θόρυβο, και ορισμένες στιγμές σκαλώνει: Υποθέτω πως δεν σηκώνονται καλά οι ασφάλειες που πιάνουν στα δόντια πάνω στις ράγες. Με φακούς και με τα χίλια ζόρια, και με τη βοήθεια της παρακάτω φωτογραφίας (εξάρτημα Νο 26), βρήκα τη ντίζα (όπως τα φρένα ποδηλάτου) που ασφαλίζει το κάθισμα, η οποία όμως δεν έχει κανενός είδους ρεγουλατόρο, για την περίπτωση χαλάρωσης.
Καμμιά ιδέα;

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cipher (Αλέξανδρος) Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)
Ένταξη: 16 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 376 Τόπος: Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 14:29:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
@TakisB: Οι βίδες που κρατάν τους σιδηρόδρομους είναι καλά σφιγμένες, ή έχουν πάρει; Αν έχουν πάρει, μπορεί να παίζει ο σιδηρόδρομος κατά τη μετακίνηση του καθίσματος, με τα συμπτώματα που λες.
Χάκεψον γαρ τοις πάσοι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TakisB (Τάκης) Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002
Ένταξη: 27 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 31 Τόπος: Ίλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 15:27:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
cipher έγραψε: | @TakisB: Οι βίδες που κρατάν τους σιδηρόδρομους είναι καλά σφιγμένες, ή έχουν πάρει; Αν έχουν πάρει, μπορεί να παίζει ο σιδηρόδρομος κατά τη μετακίνηση του καθίσματος, με τα συμπτώματα που λες. |
Σ'ευχαριστώ Αλέξανδρε!
Θα το ελέγξω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|