Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 13:29:03 Θέμα δημοσίευσης: ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑ ΦΩΤΩΝ!!!!!!!! |
|
|
Εχω ενα προβληματακι.........
Εχω παρατηρησει οτι αν εχω ενεργοποιησει το αυτοματο αναμα των φωτων και ειμαι στο γκαραζ μου τα φωτα αναβουν κανονικα, μολις βγαινω στο φως της ημερας τα φωτα σβηνουν....μεχρι εδω ολα καλα....
Πολλες φορες ομως τα φωτα δεν σβηνουν......το εχω παει και στην lion και το ειχαν δοκιμασει αλλα δεν τους το εκανε και δεν μπορουσαν να βρουν τι ειναι.Το εβαλαν και στο διαγνωστικο αλλα δεν τους εδειξε κατι.......(μαλιστα μου ελεγαν μαλακ*ες οτι εχει να κανει με την φωτηνοτητα της ημερας)........
Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο ας με βοηθησει.
Το μονο σιγουρο ειναι οταν θα το παω για το service των 10.000km θα τους παω και το 2ο κλειδι και την καρτουλα για ολικο RESET!!!!!
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωε Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 18:39:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φερτο να το δουμε πρωτα καλα κ μετα νε γκρινιαζεις...... θα αλλαξουμε αισθητηρα κ ολα θα ειναι μια χαρα.....
2 LOUD 4 U ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2003, 12:36:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
flouri2003 έγραψε: | Φερτο να το δουμε πρωτα καλα κ μετα νε γκρινιαζεις...... θα αλλαξουμε αισθητηρα κ ολα θα ειναι μια χαρα..... |
Θα γκρινιαζω οσο θελω 15.7κατι εδωσα για το μπο*&#@λο και οταν το εφερα την πρωτη φορα ησουν μπροστα που ο ηλεκτρολογος ειχε παρει το ΑΖΑΧ και ψεκαζε στον αισθητηρα για να δει αν ειναι οκ και εδινε απαντησεις λες και ηταν " Ο " ειδικος επιστημονας εκει μεσα και εμεις οι ασχετοι που το μονο που καναμε ειναι να αγορασουμε ενα 206.....
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 01:09:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν υπάρχει πρόβλημα επί προσωπικού λύστε το μεταξύ σας και κατ'ιδίαν. Δεν είναι δυνατό να μαλώνει εδώ μέσα ο όποιος δυσαρεστημένος πελάτης με τον επαγγελματία και εμάς θεατές. Δεν είχαμε κάτι τέτοιο στο νου μας όταν χτίζαμε όλοι μαζί αυτό το χώρο.
Δεκτές οι αοριστίες, αλλά οι προσωπικές αντιπαραθέσεις είναι για τον ανάλογο χώρο και όχι εδώ.
Απλά, σας προλαβαίνω πριν είναι αργά. Θυμηθείτε ότι τα γραπτά μένουν.
Άρη για το πρόβλημά σου και εφόσον δεν καταφέρεις να το λύσεις, εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα σου απαντήσει σε αυτό το τόπικ. Υπομονή και επιμονή.
Το προβληματάκι που έχεις, προφανώς αφορά τον αισθητήρα-ανιχνευτή φωτός, ίσως ακόμη και το ρελέ που ανοιγοκλείνει τα φώτα. Πήγαινε ξανά στο συνεργείο σου και θα στο κάνουν.
Πολλά αυτοκίνητα φεύγουν από το εργοστάσιο με κάποια μικροπροβληματάκια που λύνονται στα πλαίσια της εγγύησης. Αν όλα τα αυτοκίνητα έφευγαν πάντα χωρίς προβλήματα από το εργοστάσιο, δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει η χρονική εγγύηση. Κι όμως ακόμη και η περιβόητη Toyota δίνει 6 χρόνια εγγύηση. Για να μην μιλήσω για Mercedes.
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miltellas στις Κυρ 23 Νοέ 2003, 04:19:05, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 07:51:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
:uhoh:
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωε Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 09:30:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο την στιγμη που εισαι μεσα στην εγγυηση μην φοβασαι για τιποτα. 2 πραγματα θα αλλαξουμε: ασφαλειοθηκη κ τον αισθητηρα κ ολα θα ειναι μια χαρα.
2 LOUD 4 U ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|