PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑ ΦΩΤΩΝ!!!!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 13:29:03    Θέμα δημοσίευσης: ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑ ΦΩΤΩΝ!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα προβληματακι.........
Εχω παρατηρησει οτι αν εχω ενεργοποιησει το αυτοματο αναμα των φωτων και ειμαι στο γκαραζ μου τα φωτα αναβουν κανονικα, μολις βγαινω στο φως της ημερας τα φωτα σβηνουν....μεχρι εδω ολα καλα....
Πολλες φορες ομως τα φωτα δεν σβηνουν......το εχω παει και στην lion και το ειχαν δοκιμασει αλλα δεν τους το εκανε και δεν μπορουσαν να βρουν τι ειναι.Το εβαλαν και στο διαγνωστικο αλλα δεν τους εδειξε κατι.......(μαλιστα μου ελεγαν μαλακ*ες οτι εχει να κανει με την φωτηνοτητα της ημερας)........
Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο ας με βοηθησει.
Το μονο σιγουρο ειναι οταν θα το παω για το service των 10.000km θα τους παω και το 2ο κλειδι και την καρτουλα για ολικο RESET!!!!!

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Νωε 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Φεβ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 18:39:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φερτο να το δουμε πρωτα καλα κ μετα νε γκρινιαζεις...... θα αλλαξουμε αισθητηρα κ ολα θα ειναι μια χαρα.....

2 LOUD 4 U .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2003, 12:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

flouri2003 έγραψε:
Φερτο να το δουμε πρωτα καλα κ μετα νε γκρινιαζεις...... θα αλλαξουμε αισθητηρα κ ολα θα ειναι μια χαρα.....

Θα γκρινιαζω οσο θελω 15.7κατι εδωσα για το μπο*&#@λο και οταν το εφερα την πρωτη φορα ησουν μπροστα που ο ηλεκτρολογος ειχε παρει το ΑΖΑΧ και ψεκαζε στον αισθητηρα για να δει αν ειναι οκ και εδινε απαντησεις λες και ηταν " Ο " ειδικος επιστημονας εκει μεσα και εμεις οι ασχετοι που το μονο που καναμε ειναι να αγορασουμε ενα 206.....

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 01:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν υπάρχει πρόβλημα επί προσωπικού λύστε το μεταξύ σας και κατ'ιδίαν. Δεν είναι δυνατό να μαλώνει εδώ μέσα ο όποιος δυσαρεστημένος πελάτης με τον επαγγελματία και εμάς θεατές. Δεν είχαμε κάτι τέτοιο στο νου μας όταν χτίζαμε όλοι μαζί αυτό το χώρο.

Δεκτές οι αοριστίες, αλλά οι προσωπικές αντιπαραθέσεις είναι για τον ανάλογο χώρο και όχι εδώ.

Απλά, σας προλαβαίνω πριν είναι αργά. Θυμηθείτε ότι τα γραπτά μένουν.

Άρη για το πρόβλημά σου και εφόσον δεν καταφέρεις να το λύσεις, εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα σου απαντήσει σε αυτό το τόπικ. Υπομονή και επιμονή. Wink
Το προβληματάκι που έχεις, προφανώς αφορά τον αισθητήρα-ανιχνευτή φωτός, ίσως ακόμη και το ρελέ που ανοιγοκλείνει τα φώτα. Πήγαινε ξανά στο συνεργείο σου και θα στο κάνουν.

Πολλά αυτοκίνητα φεύγουν από το εργοστάσιο με κάποια μικροπροβληματάκια που λύνονται στα πλαίσια της εγγύησης. Αν όλα τα αυτοκίνητα έφευγαν πάντα χωρίς προβλήματα από το εργοστάσιο, δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει η χρονική εγγύηση. Κι όμως ακόμη και η περιβόητη Toyota δίνει 6 χρόνια εγγύηση. Για να μην μιλήσω για Mercedes.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miltellas στις Κυρ 23 Νοέ 2003, 04:19:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 07:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bad talk
:uhoh:

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Νωε 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Φεβ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 09:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την στιγμη που εισαι μεσα στην εγγυηση μην φοβασαι για τιποτα. 2 πραγματα θα αλλαξουμε: ασφαλειοθηκη κ τον αισθητηρα κ ολα θα ειναι μια χαρα.

2 LOUD 4 U .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης