PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα στα φρένα οδηγεί σε ανάκληση των Peugeot 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 12:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στα φρένα οδηγεί σε ανάκληση των Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόβλημα στα φρένα οδηγεί σε ανάκληση των Peugeot 206.

Η Peugeot ανακοίνωσε την ανάκληση 270.000 αυτοκινήτων του μοντέλου της 206, η οποία εκτός από τα χάτσμπακ αφορά και τις εκδόσεις CC και SW. Αιτία της ανάκλησης είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στο σύστημα πέδησης και αφορά στη λανθασμένη τοποθέτηση ενός μπουλονιού ασφαλείας στο πεντάλ των φρένων, με αποτέλεσμα την πιθανή απόσπαση του πεντάλ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μοντέλα που ανακαλούνται είναι όλα όσα κατασκευάστηκαν από την έναρξη της παραγωγής το 1998 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2002.

Εκείνο που θα πρέπει πάντως να τονίσουμε, είναι ότι όπως αναφέρει και η ίδια η Peugeot, η πιθανή εμφάνιση του προβλήματος δεν επηρεάζει την ασφάλεια του οχήματος, ενώ η συχνότητα εμφάνισής του είναι πολύ μικρή (στη Μ. Βρετανία έχουν αναφερθεί 13 περιπτώσεις). Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, η Peugeot θα επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων οι οποίοι στη συνέχεια θα επισκεφτούν κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, προκειμένου να ελεγχθεί το αυτοκίνητό τους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πρόβλημα, θα υπάρχει αντικατάσταση του συγκεκριμένου εξαρτήματος, κάτι που απαιτεί ελάχιστη ώρα και φυσικά, δεν θα χρεώνεται.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση από την επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα, ωστόσο από τη στιγμή που το εύρος της ανάκλησης είναι τέτοιο, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρχουν και στη χώρα μας 206 που θα κληθούν για έλεγχο.

ΑΠΟ ΤΟ : www.flash.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 14:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να δούμε τί θα κάνει η Lion;
Θα μας γράψει ως συνήθως κάνοντας τη πάπια ή θα λειτουργήσει σωστά Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 14:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν όντως ισχύει μέσα είμαι! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 14:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ!!! Cussing out

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 14:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλοι πιστεύω είμαστε μέσα, αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι αλλού
Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2003, 17:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι ακούγεται για επίσημη ανακοίνωση στις 24/11/2003....

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2003, 23:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαζί με την νομιμοποίηση δηλαδή.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 17:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως με αυτή την αλλαγή, να ζητήσω να μου βάλουν και δίσκους πίσω;;;; (δωρεάν πάντα έτσι Wink )
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2003, 09:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Μηπως με αυτή την αλλαγή, να ζητήσω να μου βάλουν και δίσκους πίσω;;;; (δωρεάν πάντα έτσι Wink )

εεεεε μα δεν τρωγεσαι πια!
πιασε!
Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2003, 21:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

εεεεε μα δεν τρωγεσαι πια!
πιασε!
Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Γιατί με αποπαίρνεις ρε Μήτσο;;;;
Μη σου πω να τους ζητήσω να μου βάλουν και ABS...... Laughing Laughing Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2003, 23:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλη και δεν τους λες για ένα κιτακι 4πιστονα? Shocked Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 14:15:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανάκλησης 280.000 μονάδων του δεξιοτίμονου Peugeot 206, το οποίο κατασκευάζεται στο Coventry της Αγγλίας και διατίθεται στην εγχώρια αγορά. Αιτία είναι ένα πιθανό πρόβλημα στο σύστημα πέδησης.

Από την ανάκληση επηρεάζονται τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν στη συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής από το 1998 έως και το Φεβρουάριο του 2002. Οι ιδιοκτήτες του ειδοποιούνται από την εταιρεία με προσωπικές επιστολές και καλούνται να πάνε τα αυτοκίνητα για έλεγχο και επιδιόρθωση.

"Τα οχήματά τους θα υποβληθούν σε μία πολύ απλή διαδικασία επιδιόρθωσης, η οποία θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση ενός πολύ μικρού εξαρτήματος στο πεντάλ του φρένου" εξήγησε εκπρόσωπος της Peugeot.
Από www.autopress.gr

Λέτε να τη γλυτώσαμε; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 15:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανάκλησης 280.000 μονάδων του δεξιοτίμονου Peugeot 206, το οποίο κατασκευάζεται στο Coventry της Αγγλίας και διατίθεται στην εγχώρια αγορά. Αιτία είναι ένα πιθανό πρόβλημα στο σύστημα πέδησης.

Από την ανάκληση επηρεάζονται τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν στη συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής από το 1998 έως και το Φεβρουάριο του 2002. Οι ιδιοκτήτες του ειδοποιούνται από την εταιρεία με προσωπικές επιστολές και καλούνται να πάνε τα αυτοκίνητα για έλεγχο και επιδιόρθωση.

"Τα οχήματά τους θα υποβληθούν σε μία πολύ απλή διαδικασία επιδιόρθωσης, η οποία θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση ενός πολύ μικρού εξαρτήματος στο πεντάλ του φρένου" εξήγησε εκπρόσωπος της Peugeot.
Από www.autopress.gr

Όλοι τα ίδια πεντάλ έχουμε.......
Και από την στιγμή που ανακαλύψανε κάτι τέτοιο, πρέπει να αλλαχτούν ΟΛΑ...

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 16:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε να δουμε τι θα γίνει, και κυρίως πότε θα γίνει. Και μάλλον προσοχή στο δρόμο με κατηφόρα και πάνω από 160 χλμ και χρειαστεί φρενάκι...

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 16:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DRAKE έγραψε:

Από www.autopress.gr

Όλοι τα ίδια πεντάλ έχουμε.......
Και από την στιγμή που ανακαλύψανε κάτι τέτοιο, πρέπει να αλλαχτούν ΟΛΑ...

Συμφωνώ αλλά αναφέρει συγκεκριμένο εργοστάσιο. Τα δικά μας δεν φτιάχνονται στη Γαλλία όπου πιθανώς να μην έχουν κάνει αυτό το λάθος;

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 12:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέχρι χθες δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από την lion προς τις αντιπροσωπείες.Πιθανόν να μην αφορούν αυτά που εισάγονται στην Ελλάδα.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 19:41:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ανάκληση αφορά δεξιοτίμονα αυτοκίνητα οπότε δεν υπάρχει ανησυχία για τα 206 που εισάγονται στην Ελλάδα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2004, 13:34:51    Θέμα δημοσίευσης: apanthi lion Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παντος μοy απαντησαν σε καποιο mail οτο αφορα μονο τα δεξιοτιμονα μοντελα........

ελπιζω να λειει την αληθεια Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης