Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούλ 2019, 12:14:40 Θέμα δημοσίευσης: καθισματα RC απο εξωτερικο |
|
|
παιδια, γνωριζει κανεις αν καθισματα του 207 RC απο Αγγλια (δεξιοτιμονα 207) θα μπορουσαν να μπουν σε δικο μας 207 ;
μιλαω για πιθανες ασυμβατοτητες σε φυσες (αεροσακοι, ζωνες) αλλα και ραγες.
αν μπαινουν θα μπουν οπως ηταν και στο δεξιοτιμονο ;
δηλ. του οδηγου θα παει δεξια και θα γινει συνοδηγου τωρα;
αν ναι, μηπως θα υπαρχει προβλημα με τη ζωνη ασφαλειας; π.χ να καθεσαι ως οδηγος να την κουμπωνεις αλλα το ηχητικο να συνεχιζει να ηχει καθως θα "βλεπει" οτι καθεσαι στου συνοδηγου ;
το ιδιο με τους αεροσακους, θα λειτουργησουν (αχρειαστοι να ειναι) κανονικα ; σε μια αναγκη η αναποδα ;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikosmykoniaths (Nikolas) Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 2.0lt (2004)
Ένταξη: 04 Μάρ 2017 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Sydney Australia
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Αύγ 2019, 08:09:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα ειναι δεξιοτημονο λογο Συντει Αυστραλια που μενω στο δικο μου τα ιδια τα βλεπω ..
θα σου ελεγα οτι δεν θα εχεις προβλημα με ραγες το μονο που θα σκεφτμουνα σαν μηπως ειναι αν εχεις προβλημα με Αεροσακο .. να διαβαζει δεξιο με αριστερο!!! γιατι και αν δουλευει θα δινει εντολη για δεξιο κτλ κοιτα θα κανω μια ερωτηση εδω στο δικο μας αυστραλεζικο φορουμ αν μπορω να βαλω το δεξιο καθισμα αριστερα ..αν πουνε δεν παιζει ρολο δεν θα εχεισ και εσυ προβλημα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Αύγ 2019, 20:26:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikosmykoniaths έγραψε: | εμενα ειναι δεξιοτημονο λογο Συντει Αυστραλια που μενω στο δικο μου τα ιδια τα βλεπω ..
θα σου ελεγα οτι δεν θα εχεις προβλημα με ραγες το μονο που θα σκεφτμουνα σαν μηπως ειναι αν εχεις προβλημα με Αεροσακο .. να διαβαζει δεξιο με αριστερο!!! γιατι και αν δουλευει θα δινει εντολη για δεξιο κτλ κοιτα θα κανω μια ερωτηση εδω στο δικο μας αυστραλεζικο φορουμ αν μπορω να βαλω το δεξιο καθισμα αριστερα ..αν πουνε δεν παιζει ρολο δεν θα εχεισ και εσυ προβλημα
|
σε ευχαριστω πολυ !
επισης το ιδιο με τις ζωνες
δηλ. αν θα καθεσαι και εφοσον δεν εχεις κουμπωσει ζωνη θα βαραει του συνδηγου
ενω θα καθεται καποιος συνοδηγος (ο οποιος δεν θα εχει κουμπωσει ζωνη) και θα βαραει το μπιπι-μπιπι ενω εσυ (οδηγος) θα εισαι κουμπωμενος κανονικα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Αύγ 2019, 01:10:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα καθίσματα λογικά μπαίνουν μια χαρά .
Ταμπλό και πεταλ αλλάζουν
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Αύγ 2019, 13:31:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι αερόσακοι γιατί να ανοίγουν ανάποδα; Η πλεξούδα του αμαξιού μένει η ίδια, απλά αλλάζεις το τι κουμπώνει πάνω της.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Αύγ 2019, 00:02:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Οι αερόσακοι γιατί να ανοίγουν ανάποδα; Η πλεξούδα του αμαξιού μένει η ίδια, απλά αλλάζεις το τι κουμπώνει πάνω της. |
δεν ξερω γιαυτο και ρωταω. μηπως καπως καταλαβαινει οτι κουμπωνει και που ; π.χ το αριστερο καθισμα με το που θα κουμπωνει στη φυσσα να καταλαβαινει ο εγκεφαλος οτι κουμπωσε το αριστερο ;
εχει φοβηθει το ματι μου , εδω μια λαμπα αλλαζεις και αν δεν ειναι συμβατη βαραει αλαρμ.
ρωταω γιατι θα μπορουσα να φερω απο Αγγλια αλλα δεν θα το κανω αν δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα λειτουργουν ολα σωστα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikosmykoniaths (Nikolas) Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 2.0lt (2004)
Ένταξη: 04 Μάρ 2017 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Sydney Australia
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Αύγ 2019, 07:44:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα έλεγα να αλλάξεις τα καθίσματα σου και δες κουμπονουν οι φύσες?
Και αν δεν ανάβουν αερόσακοι κτλ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το δεξιά αριστερά και δεν αν ταιριάζουν Κι οι οδηγοί ή πρέπει να τους αλλάξεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|