PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

help peugeot 106 s16
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

Ένταξη: 28 Νοέ 2018
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2019, 19:31:39    Θέμα δημοσίευσης: help peugeot 106 s16 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα.θα ηθελα βοηθεια απο ατομα που να γνωριζουν.λοιπον να αναφερω τι εχει αλλαχτει(αντλια vdo.ρυθμιστης καυσιμου bosch.καθαριστηκαν μπεκ πεταλουδα μαπ.φιλτρα,λαδια,χρονισμος,μπαταρια.οι λ λειτουργουν.στο προβλημα τωρα.βαζω το αμαξι στο διαγνωστικο σε 3 διαφορετικα συνεργεια και εχω θερμοκρασια νερου 42-46 βαθμους με 3.5 ms χρονο ψεκασμου(οταν το αμαξι ειναι τερμα ζεστο,κρυο ειναι ακομα χειροτερα)εχω 15λιτρα στα 100 καταναλωση με την πιο νορμαλ οδηγηση.αλλαξα 3 αισθητηρες πανω στον θερμοστατη ιμιτασιον και σημερα εβαλα την γνησια και το προβλημα παραμενει.μεσα ολα ειναι φυσιολογικα και ζεστη εχω και η βελονα κανονικα και τα βεντιλατερ.τελικα ποιος ειναι ο αισθητηρας που ρυθμιζει η ecu τα μειγματα βαση θερμοκρασιας?στην φουσκα η στον κορμο?το περπαταω 2 μηνες ετσι και ειναι σαν να οδηγαω 3500cc αμαξι.Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 10:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα διαγνωστικά που σου συνδέσανε το αμάξι, είναι τα γενικά διαγνωστικά ή της αντιπροσωπείας που είναι αναλυτικό;;;
Της αντιπροσωπείας πχ το διαγνωστικό, σου δείχνει και τις τιμές του κάθε οργάνου...
Έτσι όπως τα γράφεις θα έλεγα για τον "λ" και για βαλβίδα ψυχρής.
Ο "λ" μπορεί να "δουλεύει" αλλά να δίνει μονίμως λάθος τιμή...
Η βαλβίδα ψυχρής μπορεί να μην δίνει σωστή εντολή ότι ζεστάθηκε το μοτέρ...

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 13:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαερωση, εχεις κανει στο κυκλωμα ψυξης;
Η αποδοση του αυτοκινητου πως ειναι; τα μπουζι τα μαυριζει;

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mule (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (Rallye)

Ένταξη: 19 Οκτ 2010
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 14:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υψηλη καταναλωση μπορει να εχεις και απο χαλασμενο καταλυτη επισης..
Επιστροφή στην κορυφή
Mule (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (Rallye)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 14:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 14:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hellas4x4 έγραψε:
Στα διαγνωστικά που σου συνδέσανε το αμάξι, είναι τα γενικά διαγνωστικά ή της αντιπροσωπείας που είναι αναλυτικό;;;
Της αντιπροσωπείας πχ το διαγνωστικό, σου δείχνει και τις τιμές του κάθε οργάνου...
Έτσι όπως τα γράφεις θα έλεγα για τον "λ" και για βαλβίδα ψυχρής.
Ο "λ" μπορεί να "δουλεύει" αλλά να δίνει μονίμως λάθος τιμή...
Η βαλβίδα ψυχρής μπορεί να μην δίνει σωστή εντολή ότι ζεστάθηκε το μοτέρ...
πηγα σε 3 διαφορετικα συνεργεια και βγαζει το ιδιο πρόβλημα.πηγα και στην αντιπροσωπεία και εκει τα ιδια.ελλαξα ψυχρης παλι τα ιδια.και να την βγαλω τελείως δεν αλλαζει κατι στην λειτουργεια
Επιστροφή στην κορυφή
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 14:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Εξαερωση, εχεις κανει στο κυκλωμα ψυξης;
Η αποδοση του αυτοκινητου πως ειναι; τα μπουζι τα μαυριζει;
ναι εχει γινει εξαερωση.τα μπουζι βγαινουν λιγακι πιο σκουρα λχι τελειως μαυρα
Επιστροφή στην κορυφή
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 15:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mule έγραψε:
ναι συμφωνώ ειναι το μονο που δεν κοιταξα αλλα δεν συνδέεται με τους 46 βαθμους
Επιστροφή στην κορυφή
Mule (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (Rallye)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 16:36:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

comeback13 έγραψε:
Mule έγραψε:

Τσεκαρε μια και το θερμοστατη σου μηπως και εχει κολλησει ανοιχτος.
Αν εχεις χαμηλοτερη θερμοκρασια λειτουργιας εχεις και υψηλη καταναλωση.
Επιστροφή στην κορυφή
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 19:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mule έγραψε:
comeback13 έγραψε:
Mule έγραψε:

Τσεκαρε μια και το θερμοστατη σου μηπως και εχει κολλησει ανοιχτος.
Αν εχεις χαμηλοτερη θερμοκρασια λειτουργιας εχεις και υψηλη καταναλωση.
ο θερμοστατης ειναι καινούργιος.χαμηλη θερμοκρασία εχω μονο στο σημα εγκεφαλου το οποιο ρυθμιζει το μυγμα.εμενα διαβάζει σημεχεια οτι ειναι κρυο και στελνει καύσιμο για να το ζεστανει ενω μεσα βαραει 98 βαθμους
Επιστροφή στην κορυφή
Mule (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (Rallye)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2019, 22:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Map ειπες εχεις αλλαξει ή απλα τον καθαρισες?
Αν οχι δοκιμασε να τον αντικαταστησεις και αν το προβλημα συνεχιζει ελενξε και τον καταλυτη σου.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2019, 18:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που μου φαινεται περιεργο, ειναι το γεγονος πως ενω λες οτι το οργανο δειχνει θερμοκρασια, ο εγκεφαλος δινει στην obd σημα 42°C και λεω περιεργο γιατι στους τριφυσους εγκεφαλους το σημα θερμοκρασιας στα οργανα το στελνει ο εγκεφαλος διαβαζοντας τον μπλε αισθητηρα που βρισκεται πισω απο τον θερμοστατη, οπως επισης ειναι περιεργο οτι τα βεντιλατερ λειτουργουν κανονικα ενω παραλληλα ενεργοποιουνται απο τον ιδιο αισθητηρα!

Επιστροφή στην κορυφή
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2019, 19:33:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Αυτο που μου φαινεται περιεργο, ειναι το γεγονος πως ενω λες οτι το οργανο δειχνει θερμοκρασια, ο εγκεφαλος δινει στην obd σημα 42°C και λεω περιεργο γιατι στους τριφυσους εγκεφαλους το σημα θερμοκρασιας στα οργανα το στελνει ο εγκεφαλος διαβαζοντας τον μπλε αισθητηρα που βρισκεται πισω απο τον θερμοστατη, οπως επισης ειναι περιεργο οτι τα βεντιλατερ λειτουργουν κανονικα ενω παραλληλα ενεργοποιουνται απο τον ιδιο αισθητηρα!
και ακομα πιο περίεργο ειναι πως αν αφερεσω τελειως τον αισθητήρας πισω απο τον θερμοστατη λειτουργουν ολα οπως πριν.και μεσα εχω θερμοκρασία και τα παντα
Επιστροφή στην κορυφή
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2019, 19:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mule έγραψε:
Map ειπες εχεις αλλαξει ή απλα τον καθαρισες?
Αν οχι δοκιμασε να τον αντικαταστησεις και αν το προβλημα συνεχιζει ελενξε και τον καταλυτη σου.
φιλε μου δεν νομιζω πως εχουν σχεση με την θερμοκρασία που διαβαζει.αν ηταν ν αλλαζω οτι βρω μπροστα μου θα κανω αυτο που μου ειπαν στην αντιπροσωπεία.πουλατο και παρε αλλο
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2019, 19:46:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπα! Τωρα που ξαναδιαβαζω το πρωτο σου ποστ, ανφερεσαι σε τρεις αισθητηρες, πραγμα που σημαινει οτι δε μιλαμε για μοντελο 2002 αλλα του 2000 ισως και νωριτερα!
Σιγουρεψε το και πες μου!

Επιστροφή στην κορυφή
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2019, 20:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Ωπα! Τωρα που ξαναδιαβαζω το πρωτο σου ποστ, ανφερεσαι σε τρεις αισθητηρες, πραγμα που σημαινει οτι δε μιλαμε για μοντελο 2002 αλλα του 2000 ισως και νωριτερα!
Σιγουρεψε το και πες μου!
εννοουσα εκεινον τον αισθητηρα αλλαξα 3 φορες :D
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2019, 21:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενα διαγνωστικο,ουτε της αντιπροσωπειας,δεν μπορει να σου δειξει αν δουλευει ο map.
Επισης αν σου κανει κομπιασματα/διακοπες,τσεκαρε ποτενσιομετρο πεταλουδας.

Γενικα η καταναλωση,αν εχεις αποκλεισει το σεναριο της θερμοκρασιας ψυκτικου,εξαρταται αμεσα απο την αναφλεξη/ψεκασμο.Απο ψεκασμο ειπες οτι εισαι ΟΚ οπότε δες τι επηρρεαζει τις εντολες για το πότε/πόσο σπινθιρα χρειαζεσαι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2019, 21:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Κανενα διαγνωστικο,ουτε της αντιπροσωπειας,δεν μπορει να σου δειξει αν δουλευει ο map.
Επισης αν σου κανει κομπιασματα/διακοπες,τσεκαρε ποτενσιομετρο πεταλουδας.

Γενικα η καταναλωση,αν εχεις αποκλεισει το σεναριο της θερμοκρασιας ψυκτικου,εξαρταται αμεσα απο την αναφλεξη/ψεκασμο.Απο ψεκασμο ειπες οτι εισαι ΟΚ οπότε δες τι επηρρεαζει τις εντολες για το πότε/πόσο σπινθιρα χρειαζεσαι.
φιλε μου εχουν ελεγχθεί ολα το προβλημα παραμενει στην θερμοκρασία που διαβαζει ο εγκέφαλος.μαλλον εχω θεμα με γειωσεις γτ αν δεν γειωσω την αντλια ξεχωριστα στο σασι δεν μου δείχνει ποσο καυσιμο εχω
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2019, 21:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν η αντλια δεν ειναι γειωμενη,δεν θα δουλευε καν ρε παιδι. Confused
Δεν ειναι αισθητηρας που απλά παιρνει ρευμα και γειωνει στο σασι,πχ οπως κανει το alarm της πιεσης λαδιου στο μπλοκ.
Κατι αλλο θα ειναι... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2019, 11:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Αν η αντλια δεν ειναι γειωμενη,δεν θα δουλευε καν ρε παιδι. Confused
Δεν ειναι αισθητηρας που απλά παιρνει ρευμα και γειωνει στο σασι,πχ οπως κανει το alarm της πιεσης λαδιου στο μπλοκ.
Κατι αλλο θα ειναι... Sad
εχω φρικάρει τελειως με αυτο το αμαξι θελω να το ριξω στην λιμνη να ησυχάσω😂😂
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης