Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kos_argyris (kostas) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)
Ένταξη: 08 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 256
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2019, 16:17:18 Θέμα δημοσίευσης: 207 RC - Πρόβλημα με αντλία βενζίνης χαμηλής πίεσης?? |
|
|
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,
Πάω λοιπόν στο βενζινάδικο χθες - με ελάχιστη βενζίνη στο ρεζερβουάρ - και αφού βάζω βενζίνη..πάω να βάλω μπροστά κ δε παίρνει. Το δοκιμάζω τρεις τέσσερις φορές...τίποτα...βάζω το διαγνωστικό που έχω στο κινητό κ βλέπω πίεση βενζίνης με διακόπτη στο on γύρω στο 1,5 bar αντί των 5 π θα πρεπε. Μη τα πολυλογώ...έρχεται το μαστόρι της οδικής...το ακροάζεται...ρίχνει ένα κοπάνημα από κάτω στο ρεζερβουάρ κ τσουπ...παίρνει μπροστά..το δοκιμάζει δυο φορές..ολα οκ...ευτυχώς λέω τη γλίτωσα. Σήμερα το πρωί..πάω να το βάλω μπροστά...τα ίδια...πίεση πολύ λιγότερη από 5 bar στο on κ δε παίρνει. Λύνω το πίσω κάθισμα να χω πρόσβαση στην αντλία χαμηλής-φλοτέρ...την ώρα που βάζω μπροστά τη κοπανάω λίγο κ παίρνει. Το λύνω..να του ρίξω μια ματιά...δν υπήρχαν κ πολλά που μπορούσα να κάνω...κ το ξανακουμπώνω. Κ το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται.
Κ το ερώτημα μου είναι - αν έχει κανείς παρόμοια εμπειρία - να αλλάξω το προφανές?..την αντλία στο ρεζερβουάρ-φλοτέρ δλδ...ή μπορεί να παίζει κ τπτ άλλο
Σας ευχαριστώ[/list] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2019, 09:50:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στο 206 μου παλια που ειχα παρομοια συμπτωματα και αντιμετωπιση
δηλ. εβαλα βενζινη και μετα απο λιγο με αφησε (εσβησα κ δεν επαιρνε ξανα) και ηρθε μαστορι και χτυπησε το τεποζιτο απο κατω με μια ραβδο και τοτε πηρε,
μου ειπε πως ειναι αντλια βενζινης και οντως οταν την αλλαξαμε ηταν κατεστραμενη (απο κακης ποιοτητας βενζινη)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kos_argyris (kostas) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)
Ένταξη: 08 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 256
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2019, 18:25:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κομπλέ...την άλλαξα πριν λίγο με μια της Hoffer κ όλα δείχνουν οκ...τα 5 bar στον on επανηλθαν κ παίρνει κανονικά. Για όσους το δοκιμάσουν μόνοι τους, προσοχή στο βγάλσιμο της πλαστικής τάπας κάτω από το κάθισμα, έχει κάτι βελάκια που δείχνουν που είναι τα κλιπσάκια που την ασφαλίζουν..το πιο μεγάλο βελάκι δείχνει το πιο μεγάλο κλιπσάκι...ίσως με ένα κατσαδίβι αν το πιέσετε αφού το ανασηκώσετε λίγο να βγει πιο εύκολα-εγώ δε το κατάφερα, μου έσπασε το πιο μεγάλο κλιπσάκι. Επίσης έχει μια πλαστική ασφαλειούλα που ασφαλίζει το σωληνάκι της βενζίνης - θέλει προσοχή για να βγει χωρίς να σπάσει - κ αυτή μου τσαλακώθηκε λίγο κ την επανατοποθέτησα με ένα συρματάκι γύρω της για να τη συγκρατεί. Πολύ υπομονή θέλει κ το ξεσφίξιμο του μεγάλου πλαστικού παξιμαδιού που συγκρατεί το φλοτέρ-αντλία...μου βγαλε τη πίστη μέχρι να ξεσφίξει. Κ εννοείτε μακριά από τσιγάρα κατά την εκτέλεση των εργασιών!
Next project...αντλία υψηλής...φτου φτου φτου...μακρια απο εμας!!
Καλή συνέχεια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Μάϊ 2019, 11:31:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kos_argyris έγραψε: | Πολύ υπομονή θέλει κ το ξεσφίξιμο του μεγάλου πλαστικού παξιμαδιού που συγκρατεί το φλοτέρ-αντλία...μου βγαλε τη πίστη μέχρι να ξεσφίξει. |
Θελει προσοχη και στο σφιξιμο. Αν δεν μπει σωστα, θα τρεχει βενζινη οταν φουλαρεις
The difference between men and boys is the price of their toys... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Μάϊ 2019, 13:17:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επίσης μην βάλεις κάποιο λιπαντικό στο λάστιχο του πλαστικού αυτού δακτύλιου, γιατί σε συνδυασμό με το καύσιμο, μάλλον κάποια αρνητική χημική αντίδραση θα έχεις... 
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|