Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2017, 02:42:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | OXI!
κοπος και κοστος χωρις ουσιαστικο λογο...
βαζεις του rc μαζι με σωληνακια και αρχιζεις να γουσταρεις φρεναρισματα...
και βαζεις μια αγγελια "να σκοτωσεις" οσο τα δικα σου σε καποιον ιδιοκτητη 106/206 που θελει να μεγαλωσει σε διασταση (μεγιστη διασταση για 15" ζαντα) | Σωστη ειναι η σκεψη σιγουρα Μάνθο, αν βρω κανα ζευγαρι δαγκανες απο RC σε καλη τιμη, μαλλον θα παω εκει.
JDROGAS έγραψε: | Σωστο ειναι αυτο που λες,αλλα στο λεω δεν θα εχεις θεμα και θα δεις μεγαλη διαφορα η ουσια ειναι εμπρος κατα 70%.
Τωρα φρενα rc θα βρεις με 250-300 κομπλε,βεβαια απο τα 100 που λες ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που θα παρεις,Δεν θα ξαναψαχτεις για φρενα.
Παντως bosch δισκους τακακια δεν θα επαιρνα.Σε δισκους ειδα ATE γυρω στα 110 αυτοι ειναι σιγουρα καλοι.Παντως δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα το μαμα σετακι για μενα ειναι παντα ανωτερο απ'ολα.Εχω δοκιμασει σε αλλα αυτοκινητα και brembo και trw κολοκυθια με τη ριγανη σαν τα μαμα δεν ειναι κανενα.
Θεωρω οτι ειναι συνδυασμος δισκος-τακακι κατι που εμεις σιγουρα δεν μπορουμε να συνδυασουμε οταν παιρνουμε πχ bosch με mintex γιατι δεν γνωριζουμε σκληροτητες,υλικα κλπ. | Γιάννη βρισκω και ate δισκους με κανα 100αρι και με αλλα 30 τα τακακια τους. Μαμα τι φοράνε??? Οι δαγκάνες μου bosch ειναι, οπως και δισκοι/τακακια συμφωνα με servicebox...
android έγραψε: | Mακη σοβαρα τωρα για να μην σε παμε στο αλλο ακρο,αν εχεις δισκους για πεταμα υγρα απο του καποτε...με μια αλλαγη δισκο τακακι υγρα και φυσικα ενα καλο καθαρισμα γρασαρισμα δαγκανας, θα δεις αρκετο δαγκωμα,ενα τακακι κοντα στο μαμα με λιγο καλυτερη αισθηση ηταν το ferrodo thermoquiet δεν ξερω αν βγαινει ακομα στα 50-55 επαιζε παλια,για τους 283 βγαζει και brembo MAX δισκοπλακες τις ειχα παρει 110 πριν αρκετα χρονια | Ενταξει Γιωργη, οι δισκοι ειναι για αλλαγη, αλλα δεν νομιζω οτι επηρεαζει την πεδηση το οτι εχουν λεπτυνει, εκτος βεβαια αν μιλαμε για συνεχομενα που εκει θα ζεστανουν πιο γρηγορα. τα υγρα μου τα αλλαζω καθε 2 χρονια οποτε και αυτα οκ ειναι, απλα παντα ζηλευα το δαγκωμα απο το punto του αδεφου μου γι αυτο εψαχνα κατι παραπανω, κατα τα αλλα πολυ σπανια θα ταλαιπωρησω τα φρενα μου, ειδικα στην Κερκυρα. brembo MAX δισκοπλακες βρισκω στα 80. thermoquiet δε βρισκω.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2017, 07:35:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοιτα Ate & Zimmerman σε αλλα αυτοκινητα που εχω δοκιμασει εχω μεινει ικανοποιημενος τωρα τα μαμα δεν ξερω τι ειναι θα σε γελασω.
Tα thermoquiet που λεει ο Γιωργος κωδικος FQT1476 τα βλεπω πανω γυρω στα 50-55 ευρω.
Παντως χωρις να θελω να κουραζω θεωρω οτι παντα θα ψαχνεσαι με τα 283 για κατι καλυτερο,οχι τοσο απο θεμα ιπποδυναμης (αλλωστε δεν ξερω εαν εισαι βελτιωμενος) αλλα οσο απο θεμα βαρους.Εαν σε παιρνει οικονομικα φρενα rc και θα με θυμηθεις,εγω εδωσα τα δικα μου και ηταν αριστα,με τακακια-δισκους σχεδον καινουργια θα διανυσει αρκετες χιλιαδες χλμ μεχρι να ξαναπληρωσει φρενα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2017, 14:35:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
JDROGAS έγραψε: | Κοιτα Ate & Zimmerman σε αλλα αυτοκινητα που εχω δοκιμασει εχω μεινει ικανοποιημενος τωρα τα μαμα δεν ξερω τι ειναι θα σε γελασω.
Tα thermoquiet που λεει ο Γιωργος κωδικος FQT1476 τα βλεπω πανω γυρω στα 50-55 ευρω.
Παντως χωρις να θελω να κουραζω θεωρω οτι παντα θα ψαχνεσαι με τα 283 για κατι καλυτερο,οχι τοσο απο θεμα ιπποδυναμης (αλλωστε δεν ξερω εαν εισαι βελτιωμενος) αλλα οσο απο θεμα βαρους.Εαν σε παιρνει οικονομικα φρενα rc και θα με θυμηθεις,εγω εδωσα τα δικα μου και ηταν αριστα,με τακακια-δισκους σχεδον καινουργια θα διανυσει αρκετες χιλιαδες χλμ μεχρι να ξαναπληρωσει φρενα. | Εχει σιγουρα bosch.
Η αληθεια ειναι οτι και το βαρος (αναρτωμενη μαζα) ειναι κατι που σκεφτομαι αποτρεπτικα. Παντως αν δεν βρω δαγκανες rc σε καλη τιμη θα ριξω πανω εναν coated zimmermann και τα thermoquiet, μιας και τα βρηκα κι εγω με τον κωδικο που εδωσες! και το βλεπουμε και για τα σωληνακια σου
Thanks guys!
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
21 quadra (Παναγιώτης) Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (8V)
Ένταξη: 13 Οκτ 2011 Δημοσιεύσεις: 93 Τόπος: Mεταμόρφωση
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2017, 07:43:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα Τhermoquiet τα βγάζει τώρα η Wagner, εταιρία του ομίλου της Federal Mogul που ανήκει και η Ferodo, είναι τα ίδια με άλλο όνομα στο κουτί. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thasis (thanasis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Δεκ 2014 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2017, 09:40:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημερα! να κανω μια ερωτηση, οι δαγκανες του 207 rallye ειναι ιδιες με του RC? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2017, 09:57:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thasis έγραψε: | καλημερα! να κανω μια ερωτηση, οι δαγκανες του 207 rallye ειναι ιδιες με του RC? | όχι, είναι πιο μεγάλες
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2017, 21:26:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι πιο μεγαλες ειναι του rc για την ακριβεια
The difference between men and boys is the price of their toys... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 00:55:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alexandros 207 Rallye έγραψε: | Οι πιο μεγαλες ειναι του rc για την ακριβεια | Ναι αυτο εννουσα, δε το διατυπωσα σωστα...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάϊ 2017, 17:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξέρουμε κάποιο ημι-μεταλλικο τακάκι, περα απο το ferodo thermoquiet το οποιο δεν παραγεται πια και δεν υπαρχει πουθενα, σε παρομοια τιμη
Ή παμε αναγκαστικα σε οργανικο ή κεραμικο Και αν ναι τι απ τα δυο 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
athanas (Στεφανος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16v
Ένταξη: 17 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 1035 Τόπος: χμμμμμμμ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάϊ 2017, 18:52:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κεραμικο...καλυτερη απόδοση και λιγότερη μαυριλα στις ζάντες... 
Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί.
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάϊ 2017, 19:39:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
athanas έγραψε: | Κεραμικο...καλυτερη απόδοση και λιγότερη μαυριλα στις ζάντες...  | απλά υποτίθεται ότι δεν έχει απόδοση κρύο, κι εγώ αρκετές κοντινές διαδρομές...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drioannis (i) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006 Δημοσιεύσεις: 42
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Απρ 2019, 08:21:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα να αλλαχθούν τακάκια δίσκοι στο 207 (1.6) μου. Τι προτείνεται; Η χρήση είναι ήπια και όχι σκληροπυρηνική. Σκέφτομαι ΑΤΕ+τα κεραμικά τους ή Brembo max και τακάκια (εδώ δεν ξέρω τι). Θέλω κάτι δοκιμασμένο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|