Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2018, 11:42:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικό.. Θέλει τίποτα αλλά παρελκόμενα για να αλλαχτεί ή απλά σκέτο το ανταλλακτικό;
Αν θυμάμαι καλά μπορεί να αλλαχτεί χωρίς να λυθουν τα πάντα όλα έτσι δεν είναι; Είμαι Αγγλία και ψάχνομαι να δω που θα το πάω, αλλά θέλω να μπορώ να τους πω οτι ειναι σχετικά απλή δουλειά αν ισχύει για να αποφύγω να μου λύσουν τα πάντα όλα και να με χρεώσουν κανα 1000 εργασία.. Τσουζουν εδω πέρα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2018, 14:53:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η λογικη λεει οτι θελεις σετ χρονισμου

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2018, 14:56:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tωρα εαν θες να αλλαξεις μονο τεντωτηρα γινεται χωρις να ανοιξεις.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2018, 23:15:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειπα να δοκιμασω να αλλαξω μονο τον τεντωτηρα και να δω πως θα παει, γιατί για να μου αλλάξουν ολο το σετ λογικά θα ειναι πολυ μεγαλο το κοστος εδω περα.. Αν δω οτι παλι κανει τα ιδια μάλλον θα πρεπει να παω για ολο το σετ φαντάζομαι..
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει ζημιά λέτε ο παλιός τεντωτηρας τοσα χρόνια και να εχω ρισκο για μεγαλη ζημια ακομα κ με τον καινούργιο; Ηλπιζα οτι απλά το rattling ηταν ενα σύμπτωμα κ οτι δεν θα εχει ζημιά αλλά δεν ειμαι σιγουρος πως λειτουργεί το πράγμα..
Απλα ήθελα να καταλάβω αν για να αλλαξουν μονο τον τεντωτηρα θέλει και τιποτα αλλα ψιλα να τα παρω ή οχι. Συγγνώμη αλλα είμαι λιγο άσχετος με τα μηχανικά..
Πόση ωρα δουλειά περιπου ειναι ξέρετε αν δεν ανοίξει; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2018, 23:21:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το προβλημα του rattling δεν προερχεται μονο απο τον τεντωτηρα.
Θα χρειαστεις σιγουρα ολοκληρο το σετ χρονισμου.Το μονο που μπορεις να γλιτωσεις αν ειναι σε καλη κατασταση ειναι τα 2 γραναζια εκκεντροφορων.
ΟΛΑ τα αλλα θελουν αλλαγη!
Το κροταλισμα,ακομη και αν εχεις αλλαξει σετ χρονισμου,αν χρησιμοποιεις λαθος τυπο λαδιου θα συνεχισεις να το ακους μεχρι να ζεσταθει το λαδι και να εισχωρησει με σωστη ροη και πιεση μεσα στον τεντωτηρα.
Επισης κροταλισμα προερχεται και απο τη γα**-καδενα που δεν εχει τεντωτηρα και ειναι σαν βρακολαστιχο!
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Morfeas (Κωνσταντίνος) Μέλος

207 gt
Ένταξη: 11 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 134
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2019, 10:33:24 Θέμα δημοσίευσης: FW |
|
|
κάποιος που να έχει αλλάξει και να είναι ευχαριστημένος υπάρχει? εγώ έχω κάνει 280000 χιλιόμετρα και λέω να την αλλάξω προληπτικά αν και δεν την ακούω καθόλου...μάλλον επειδή είχα αλλάξει τεντωτήρα στην αρχή μου κράτησε τόσο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|