PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οροφη 207cc δεν ανοιγει

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikosydneyman (Nikosydneyman)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6. (2007)

Ένταξη: 28 Σεπ 2018
Τόπος: Sydney Australia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2018, 00:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Οροφη 207cc δεν ανοιγει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγα να ανοιξω την οροφη χτες και μου βγαζει faulty roof operation η κατι τετοιο..δεν μου ανοιγει καθολου η οροφη

καμια ιδεα τι γινεται??

λεω να παω σε ηλεκτρολογο?

δεν βλεπω τιποτα υγρα απο τα σωλινακια αρα λεω κανα ηλεκτρολογικο θεμα θα ειναι μαλλον

Down Under
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2018, 10:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Na πας σε συνεργειο πρωτα απολα να δουν τι βλαβη βγαζει
και μετα αποφασιζεις πιος θα στο φτιαξει.....γενικα με οροφες δεν καταπιανονται πολλοι οποτε καλο θα ηταν αν σε περιπτωση εχει βλαβη να πας σε καποιον που φτιαχνει μονο οροφες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2018, 22:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οροφη 207cc δεν ανοιγει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikosydneyman έγραψε:
πηγα να ανοιξω την οροφη χτες και μου βγαζει faulty roof operation η κατι τετοιο..δεν μου ανοιγει καθολου η οροφη

καμια ιδεα τι γινεται??

δεν βλεπω τιποτα υγρα απο τα σωλινακια αρα λεω κανα ηλεκτρολογικο θεμα θα ειναι μαλλον

Νίκο, πριν πας οπουδήποτε, κάνε μια καλή βόλτα να φορτιστεί η μπαταρία σου. Όλος ο μηχανισμός της οροφής είναι καταρχήν ηλεκτρικός. Αν έχεις χαμηλή τάση για οποιοδήποτε λόγο, τότε θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Επίσης φροντισε να εισαι σε επίπεδο έδαφος όταν πας να την ανοίξεις/κλείσεις, μη τυχόν μαγκώσει. Είχαμε 207 CC στην οικογένεια και η στρέβλωση όταν πάταγες πάνω σε πεζοδρόμια κλπ έκανε τη συναρμογή με την οροφή λίγο περίεργη. Ακούγονταν διάφορα κρακ κρουκ, που το κάνουν όλα - λίγο εως πολύ.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2018, 04:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οροφη 207cc δεν ανοιγει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Nikosydneyman έγραψε:

καμια ιδεα τι γινεται??

Νίκο, πριν πας οπουδήποτε, κάνε μια καλή βόλτα να φορτιστεί η μπαταρία σου. Όλος ο μηχανισμός της οροφής είναι καταρχήν ηλεκτρικός. Αν έχεις χαμηλή τάση για οποιοδήποτε λόγο, τότε θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Επίσης φροντισε να εισαι σε επίπεδο έδαφος όταν πας να την ανοίξεις/κλείσεις, μη τυχόν μαγκώσει. Είχαμε 207 CC στην οικογένεια και η στρέβλωση όταν πάταγες πάνω σε πεζοδρόμια κλπ έκανε τη συναρμογή με την οροφή λίγο περίεργη. Ακούγονταν διάφορα κρακ κρουκ, που το κάνουν όλα - λίγο εως πολύ.

Ναι θα πάω να μετρήσω την μπαταρία για αρχή εύκολο και βλέπω θα στείλω ενημέρωση

Νομίζω και εγώ κάτι ηλεκτρικό είναι

Down Under
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Οκτ 2018, 07:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα λύθηκε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα λύθηκε

Ο διακόπτης που άνοιξης το πορπαγκαζ δεν δούλευε και για αυτό η οροφή δεν άνοιγε λόγο του ότι έμπαινε σε safetymode για να μη χαλάσει

Άνοιξα λοιπόν τον πορτμπαγκάζ με το διακόπτη που έχει στο κλειδί πάνω μετά έβγαλα την ταπετσαρία που έχει πάνω και ξεκούμπωσα την φισα που είναι πάνω στον διακόπτη - τις έριξα λίγο σπρέι για ηλεκτρικά και μετά δουλευε

Και έτσι και το αυτόματο κλείδωμα ξεκλείδωμα έφτιαξε αλλά και η οροφή πια δουλεύει κανονικά

- αυτό μου το είπε ένας τεχνικός τις μερσεντές τα οποία και αυτά παρουσιάζουν αυτό το μικρό ελαττωματική που και που και δεν ανοίγει η οροφή τους !!

Με έφτιαξε το άτομο

Κόστος τίποτα. )

Down Under
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Οκτ 2018, 18:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα λύθηκε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος!

Ευτυχώς που στη συγκεκριμένη περίπτωση η Mercedes αγόρασε τον μηχανισμό από την Peugeot για την οροφή στα SLK.

Nikosydneyman έγραψε:
Το πρόβλημα λύθηκε

Ο διακόπτης που άνοιξης το πορπαγκαζ δεν δούλευε και για αυτό η οροφή δεν άνοιγε λόγο του ότι έμπαινε σε safetymode για να μη χαλάσει

Άνοιξα λοιπόν τον πορτμπαγκάζ με το διακόπτη που έχει στο κλειδί πάνω μετά έβγαλα την ταπετσαρία που έχει πάνω και ξεκούμπωσα την φισα που είναι πάνω στον διακόπτη - τις έριξα λίγο σπρέι για ηλεκτρικά και μετά δουλευε

Και έτσι και το αυτόματο κλείδωμα ξεκλείδωμα έφτιαξε αλλά και η οροφή πια δουλεύει κανονικά

- αυτό μου το είπε ένας τεχνικός τις μερσεντές τα οποία και αυτά παρουσιάζουν αυτό το μικρό ελαττωματική που και που και δεν ανοίγει η οροφή τους !!

Με έφτιαξε το άτομο

Κόστος τίποτα. )

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Οκτ 2018, 22:00:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα λύθηκε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Ωραίος!

Ευτυχώς που στη συγκεκριμένη περίπτωση η Mercedes αγόρασε τον μηχανισμό από την Peugeot για την οροφή στα SLK.

Nikosydneyman έγραψε:
Το πρόβλημα λύθηκε

Με έφτιαξε το άτομο

Κόστος τίποτα. )

Ναι ίδιος ακριβώς με την all είναι και ο μηχανισμός της οροφής !! Δεν βγάζουν προβλήματα μου είπε οι οροφές μόνο αυτάρεσκη τις μικρό επαφές καμία φορά

Down Under
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Οκτ 2018, 01:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα παλι σταμτησε να δουλευει η οροφη Evil Evil :evil

κανονισα να το παω σε ενα πεζο ανεξαρτητο συνεργειο να μου το δουν τη δευτερα

Down Under
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Νοέ 2018, 07:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα του κανανε ενα απλο χειροκινητο reset 'ανοιγμα και κλεισημο"και ολα κομπλε
δεν μου εχει ξαναβγαλει σφαλμα Cool Laughing Laughing Laughing

Down Under
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης