Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
costas207 (Kostas) Μόλις έγραψα

Pegeuot 207 Rallye 1.6 150PS (2009)
Ένταξη: 19 Ιούν 2018 Δημοσιεύσεις: 15 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2018, 22:03:13 Θέμα δημοσίευσης: Υπερχειλιση δοχειο παραφλου |
|
|
Καλησπερα καη παλι! Προσφατα αλλαξα αντισταση βεντιλατερ καθως μετα απο τη διαγνωση του εγκεφαλου μας εβγαζε σφαλμα. Ταυτοχρονα αλλαξα και παγουρακι (δοχειο παραφλο) καθως το παλιο ξεκολλησε απο τη θερμοκρασια των υγρων. Αφου βολταρα τη δευτερη μερα παρκαρω στο γκαραζ και βλεπω κατω παραφλου , ανοιγω καπο και βλεπω να χανει απο την βαλβιδα-ταπα ανακουφισης του παγουριου. Αδειασε περιπου 400γρ (ο λογος ειναι οτι τοσα αυμπληρωσε ο μηχανικος μου την επομενη μερα που του το πηγα) του λεω τι ειναι και γιατι το κανει; Η απαντηση ηταν οτι το αμαξι το χω βαλει μπροστα 3-4 φορες και το χω αφησει να δουλεψει αρκετη ωρα και δεν κανει τιποτα δεν μπορω μου λεει να σου πω οτι ειναι κατι με σιγουρια καθως λειτουργουν ολα κανονικα και το βεντιλατερ και το ιντερκουλερ ολα. Φευγω απο κει και μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια μετα τη συμπληρωση των υγρων ακριβως η ιδια ποσοτητα χαμενη απο το ιδιο σημειο. Να σημειωσω οτι τσεκερα δεικτες θερμοκρασιας και οταν ειναι σταματημενο το αυτοκινητο ανεβαινει παραπανω απο οτι πρεπει η θερμοκρασια και το βεντιλατερ παραμενει κλειστο. Εν κινησει το βεντιλατερ δουλευει ομως κανονικα...παω να τρελαθω καθως δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι; τα παραφλου καθαροτατα ολα πριν βγαλει κιολας τη βλαβη με το βεντιλατερ.
Kalispera kai kali vradia!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christos_99 (Christos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC
Ένταξη: 14 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 431 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2018, 22:55:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προφανως δεν εχει γινει καθολου εξαερωση, το πιο σημαντικο, και σου φουσκωνει τα νερα.
Ωστοσο μου κανει εντυπωση ο μαστορας να μην εκανε και να σε αφησε να φυγεις ετσι
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vagelis207 (Βαγγελης) Μέλος

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 194 Τόπος: patra
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2018, 23:53:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου δεν ειναι απο εξαερωση.
Μαλλον εχει προβλημα ο θερμοστατης σου και δεν ανοιγει η δεν ανοιγει τελειως.Επομενως η αντλια δεν μπορει να γυρισει τα νερα στο κυκλωμα ψυξης αφου δεν ανοιγει ο θερμοστατης και τα πεταει απο την ταπα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|