PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τεντωτηρας καδενας 207 THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jojor 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Οκτ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2017, 22:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κόστος των ανταλλακτικών δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 200 ευρώ και πολύ λέω. Άρα μάλλον είναι με την εργασία ... λογικά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2017, 22:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καδένα με τα πάντα όλα κομπλε αλλαγμένη με το κλειδί στο χέρι 250 + φπα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Οκτ 2017, 10:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Γιαννη Lemans, οταν η αντιπροσωπεια σε χρεωνει 45ευρω την εργατοωρα ειναι λογικο τα 500 που σου πανε. Τραβα στον Γιαννη απο πανω να βρεις την υγεια σου με τα μισα λεφτα
Επιστροφή στην κορυφή
Γιαννης lemans (Γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le Mans

Ένταξη: 21 Σεπ 2017
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Οκτ 2017, 18:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα επικοινωνήσω σύντομα με τον Γιάννη να το φτιάξω...σας ευχαριστώ..!! όσο για τα 500 ευρώ τελικά είναι μόνο το σετ καδενας...το επιβεβαίωσα σήμερα από περίεργια και μόνο αν άκουσα καλά..

x-eed your limits
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2017, 12:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νταξ νομιζω σαν σετ καδενας λενε ολο το πακετο, με καδενα, τεντωτηρα, βιδες και λογικα γλυστρες.
Επιστροφή στην κορυφή
jojor 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2017, 18:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... και γρανάζια στροφάλου, εκκεντροφόρων εισαγωγής και εξαγωγής.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2017, 19:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως να τα ειχε και αυτα γαιτο και το 500αρι αλλα αμφιβαλω μιας και αν δεν εινα φθαρμενα δεν υπαρχει εντολη αλαγης....ειδηκα αν το αυτοκινητο ειναι με λιγοτερα απο 150.000
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2018, 11:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς άπαντες με καλή ακοή. Δείτε το παρακάτω βίντεο (καλύτερα με ακουστικά).

https://youtu.be/S6zBYme_0Zo?t=11s

Οι ήχοι που διακρίνω είναι οι εξής:

• Μπεκ
  • Ελαφρό χτύπημα καδένας

Και τα ερωτήματα τώρα,

• Απο τι μπορεί να είναι το "νιαούρισμα" που ακούγεται
  • Απο τι μπορεί να είναι ενα τικ τικ που ακούγεται σχετικά ασύχρονα με τα μπεκ αλλά "περίπου" σαν μπεκ ή μπεγλέρι ξερωγω
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2018, 19:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.
Τα μπεκ και η καδένα είναι σίγουρο. Τα μπεκ επειδή μου είχαν φάει τη ζωή όταν ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα με ρεταρίσματα και βλάβες και κωδικούς διάφορους αναγκάστηκα και πήρα μηχανή καθαρισμού και ελέγχου μπεκ άμεσου ψεκασμού που ανεβάζει ανάλογα με των κωδικό του μπεκ μέχρι και 300 BAR . Αν μετρήσεις τα μπεκ σίγουρα θα είναι ότι θέλει το καθένα. Με καθαρισμό κάποια στρώνουν αλλά πάλι είναι για πέταμα. Βλέπει δεν μπορούσαν να βάλουν ένα φίλτρο βενζίνης. Σε κάποια μπεκ από VAG που έχω φτιάξει σταμάτησαν να χτυπάνε και οι πεταλούδες που έχουν στην εισαγωγή άσχετο αλλά σταμάτησαν. Αυτά για τα μπεκ.
Ο άλλος θόρυβος πρέπει να είναι κάτι από των ιμάντα ,τροχαλία αντλίας κάτι τέτοιο ακούω.

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2018, 20:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
Καλησπέρα.
Τα μπεκ και η καδένα είναι σίγουρο. Τα μπεκ επειδή μου είχαν φάει τη ζωή όταν ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα με ρεταρίσματα και βλάβες και κωδικούς διάφορους αναγκάστηκα και πήρα μηχανή καθαρισμού και ελέγχου μπεκ άμεσου ψεκασμού που ανεβάζει ανάλογα με των κωδικό του μπεκ μέχρι και 300 BAR . Αν μετρήσεις τα μπεκ σίγουρα θα είναι ότι θέλει το καθένα. Με καθαρισμό κάποια στρώνουν αλλά πάλι είναι για πέταμα. Βλέπει δεν μπορούσαν να βάλουν ένα φίλτρο βενζίνης. Σε κάποια μπεκ από VAG που έχω φτιάξει σταμάτησαν να χτυπάνε και οι πεταλούδες που έχουν στην εισαγωγή άσχετο αλλά σταμάτησαν. Αυτά για τα μπεκ.
Ο άλλος θόρυβος πρέπει να είναι κάτι από των ιμάντα ,τροχαλία αντλίας κάτι τέτοιο ακούω.

Γεια σου Τηλέμαχε.

Όπως, είπα, τα μπεκ και η καδένα ακούγονται σίγουρα, αλλά είναι αναμενόμενοι και χαρακτηριστικοί ήχοι.

Το νιαούρισμα/σύρσιμο, όντως παίζει να είναι από τροχαλία μεριά. Πολύ κουλή πλευρά και αυτή. Έχω δει βίντεο με μινι που κοπάναγε το σώμα του ράουλου κάπως και ακουγόταν σαν κολλημένο ωστήριο!

Το άλλο το τικι τικι ομως που ειναι πιο ψηλό συχνοτικά, φαίνεται να έρχεται είτε απο HPFP είτε απο αντλία κενού γιατί ακούγεται απο δεξιά. Σου έχει τύχει να δεις να προέρχεται ανάλογος ήχος απο αυτά τα δύο;
Επιστροφή στην κορυφή
Harry 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V)

Ένταξη: 04 Σεπ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2018, 20:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 207 1.4 VTI στο ρελαντι ακουγεται ενα τικ-τικ-τικ απο την μερια της καδενας.
Εχω παει στην αντιπροσωπεια που αγοραστηκε και εκανε σερβις το αμαξι απο τον προηγουμενο κατοχο και σε 2 συνεργεια δικα μου. Η αντιπροσωπεια και το ενα συνεργειο ειπαν να το παρακολουθησω και να ξαναπαω αλλα τους φαινεται φυσιολογικο και το δευτερο συνεργειο οτι ειναι 100% φυσιολογικο.

Δεδομενου οτι το αυτοκινητο ειναι προσφατα αγορασμενο ως μεταχειρισμενο και εχει μια υποτυπωδη εγγυση τι προτεινετε να κανω;
Επιστροφή στην κορυφή
jojor 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2018, 17:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να τους πεις να σου αλλάξουν σετ καδένα, γλυσιέρες και υδραυλικό τεντωτήρα το συντομότερο δυαντόν.
Επιστροφή στην κορυφή
Harry 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2018, 20:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι το συντομοτερο δυνατον;
Επιστροφή στην κορυφή
jojor 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2018, 21:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην περάσει ο χρόνος της υποτυπώδους εγγύησης και μετά θα πρέπει να τα πληρώνεις από την τσέπη σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Harry 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2018, 22:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ σε ευχαριστω. Στην περιπτωση που και αυτοι ισχυριστουν οτι ειναι φυσιολογικο υπαρχει τροπος να τους "πιεσω";
Επιστροφή στην κορυφή
jojor 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Απρ 2018, 13:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται τι έχετε συμφωνήσει να καλύπτει αυτή η υποτυπώδης εγγύηση. Πάντως θα μπορούσες με διαγωνστικό να μετρήσεις τα long term fuel trims και να δεις ότι έχουν ξεπεράσει το 12% οπότε ο κινητήρας έει αρχίσει να χάνει τον χρονισμό.
Επιστροφή στην κορυφή
Harry 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Απρ 2018, 18:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ χρησιμη πληροφορια. Σ ευχαριστω.
Υπαρχει περιπτωση οντως να ειναι φυσιολογικος ο ηχος αυτος;
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2018, 01:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ξέρει κανείς ποιός ειναι ο κωδικός του τελευταίου τεντωτηρα για το 207 1.6 THP 150; Δεν τον εχω αλλάξει ποτέ και καμια φορά άκουγα αυτό το rattling που κάποια στιγμη σταμάταγε αλλά οχι κ πολύ συχνά. Μετά όμως από αισίως σχεδον 10 χρόνια κ 78000 χλμ άναψε λαμπάκι μηχανής κ έκανε rattling σα τρελό.. Κάποια στιγμή έσβησε το λαμπάκι κ επανήλθε, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αλλαχτεί..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2018, 09:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

9816058580

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2018, 11:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
9816058580

Thanks!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης